Filip Cristian Jianu / Foto: Profimedia

Video Iași Open. Filip Jianu – Kalin Ivanovski 6-3, 4-6, 3-6, în optimile de finală. Rezultatele zilei și meciurile rămase

articol scris de Digi Sport
12.07.2023, 21:30
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Turneul ATP Challenger de la Iași a ajuns în faza optimilor de finală, iar patru meciuri au fost programate miercuri și au putut fi urmărite în direct pe Digi Sport 2

În urma primelor patru partide din optimi, Steven Diez, Jakub Mensik, Bernabe Zapata Miralles și Kalin Ivanovski și-au asigurat locul în sferturi. După eliminarea lui Filip Jianu, la turneul de la Iași nu mai participă niciun român. 

Iași Open. Filip Jianu – Kalin Ivanovski 6-3, 4-6, 3-6, în optimile de finală

În sferturi, Bernabe Zapata Miralles îl va întâlni pe Jakub Mensik, în timp ce Steven Diez se va duela cu Kalin Ivanovski. Celelalte 4 dueluri din optimi vor putea fi urmărite joi, începând cu ora 11:00, tot pe Digi Sport 2. 

Meciurile rămase de jucat în optimile Iași Open, în ordinea disputării lor: Valentin Vacherot - Cristian Garin, Terence Atmane - Riccardo Bonadio, Michael Vrbensky - Vitaliy Sachko și Hugo Gaston - Pablo Cuevas.

UPDATE 21:25 | Filip Jianu a cedat în fața lui Kalin Ivanovski, scor 6-3, 4-6, 3-6, după ce nord-macedoneanul a reușit să ducă meciul în decisiv. 

UPDATE 18:50 | Bernabe Zapata Miralles a reușit să îl învingă în două seturi pe Dalibor Svrcina, scor 6-3, 6-4. 

UPDATE 15:30 | Jakub Mensik a câștigat duelul 100% ceh cu Zdenek Kolar, scor 6-2, 6-2, și s-a calificat în "sferturi" la Iași Open.

UPDATE 14:00 | Steven Diez l-a învins pe Juan Pablo Ficovich, scor 6-3, 6-4. Argentinianul a avut probleme medicale.


Știrea inițială:

Primul meci al zilei pe zgura de la Iași este Steven Diez (Canada, locul 278 ATP) – Juan Pablo Ficovich (Argentina, 249 ATP), de la ora 12:00, în direct la Digi Sport 2.

De la ora 13:30, este programată confruntarea Jakub Mensik (Cehia, 217 ATP) – Zdenek Kolar (Cehia, 173 ATP).

De la ora 17:00, spaniolul Bernabe Zapata Miralles (53 ATP) îl va înfrunta pe cehul Dalibor Svrcina (193 ATP).

De la ora 19:00, Filip Cristian Jianu (312 ATP) va juca împotriva nord-macedoneanului Kalin Ivanovski (370 ATP).

Celelalte patru optimi de finală sunt programate joi, 13 iulie. 

Ion Țiriac speră să organizeze un turneu ATP 500 în România

România organizează în această perioadă un turneu ATP Challenger, dar Ion Țiriac speră ca în anii următori să reușească să aducă în țară o competiție de categorie ATP 500, pentru care este dispus să facă un efort financiar.

Eu nu mă mai ocup de sport, am terminat și cu tenisul. Mă ocup acum de treburile pe care trebuie să le montez pentru România. Îmi trebuie turneul ATP de 500 de puncte în România, dar e foarte, foarte greu, aproape imposibil. Chit că pun 30-40 de milioane la bătaie. Și nu de lei!

Trebuie să fac lucrurile de la Otopeni, academia de tenis, centralul de tenis, sala lui Nadia. I-am promis și trebuie să o fac. Piscina lui Potec, o voi face și pe ea. De asta mă ocup acum.

Ministerul Tineretului și Sportului... eu aș fi desființat absolut tot înainte să desființez sportul”, a transmis Ion Țiriac.

Etichete: atp , filip jianu , steven diez , iasi open , juan pablo ficovich


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Mihai Stoica a făcut anunțul chiar pe gazon: ”Cine semnează?” + Negocieri cu alți doi jucători

Exclusiv Singurul regret al lui Gigi Becali, după ce FCSB a primit titlul de campioană pe Arena Națională

Video Octavian Popescu s-a dezlănțuit la parada campionilor: a luat microfonul și a făcut spectacol

FCSB a primit o lovitură chiar în seara în care a sărbătorit titlul! Ce se întâmplă în UEFA Champions League

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”