Jessica Pegula a băut o bere la conferința de presă / Foto: captură Twitter @usopen

Foto Imaginile turneului! Miliardara din tenis a pierdut la US Open și a băut bere la conferință: ”Mă ajută să trec peste eșec”

articol scris de Digi Sport
08.09.2022, 09:13
  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, DGS 1

Jessica Pegula (28 de ani, 8 WTA) a fost eliminată din sferturile de finală ale US Open de liderul mondial Iga Swiatek, scor 3-6, 6-7. La conferința de presă, sportiva din SUA a oferit imaginea turneului.

A pierdut în sferturi la US Open și a băut o bere la conferința de presă: ”Mă ajută să trec peste eșec”

Swiatek a fost o nucă prea tare pentru Pegula, iar dezamăgirea a fost mare la final. A opta jucătoare a lumii și-a exprimat nemulțumirea pentru faptul că a întâlnit în această fază a competiției principala favorită și a făcut un gest care a produs deopotrivă uimire și amuzament.

Galerie Foto

E aiurea, chiar e aiurea. Îmi doream mult să câștig Grand Slam-ul de acasă, dar se pare că de fiecare dată nimeresc în sferturi cu Barty sau cu Swiatek, adică jucătoare care nu prea pierd”, a transmis inițial Jessica Pegula la conferința de presă, după care a băut dintr-o cutie de bere, în timp ce primea altă întrebare.

Mă pregătesc pentru controlul antidoping. În plus, mă ajută să trec peste eșec”, și-a explicat Pegula gestul.

Comportamentul jucătoarei a stârnit sute de reacții pe rețelele sociale. Dacă unii au blamat-o, alții au apreciat ceea ce a făcut la conferința de presă.

N-am mai văzut pe nimeni făcând asta. Nici măcar un băiat”, ”Ciudat”, ”Tocmai a devenit jucătoarea mea favorită” sau ”E amuzantă”, au fost doar câteva dintre comentarii.

După calificarea în sferturi, Jessica, fiica lui Terry Pegula, patronul echipei din NFL Buffalo Bills și celei din NHL Buffalo Sabres, care are o avere de aproximativ 6,7 miliarde de dolari, potrivit Forbes, spunea că nu a fost susținută din tribune de tatăl său.

Mi-a spus doar că am făcut o treabă bună. Poate că-i place să vadă meciul de acasă pentru că nu e așa de stresant. Fratele și sora mea m-au susținut din tribune. Dacă voi ajunge în finală, nu știu, vom vedea (n.r.- dacă tatăl său va veni să o vadă)”, a declarat Jessica Pegula.

Megan Lucky a băut un pahar de bere în 7,37 secunde. Cei de la US Open au cronometrat-o

Galerie Foto

Imaginile cu Megan Lucky, tânăra care a dat peste cap un pahar de bere la US Open, fac înconjurul lumii.

Americanca a devenit celebră după ce doi ani la rând a făcut spectacol în tribunele de la Flushing Meadows.

În 2021, în momentul în care și-a dat seama că este filmată, Megan Lucky a ridicat paharul de bere, l-a dus la gură, iar în câteva secunde l-a băut pe nerăsuflate.

Scena s-a repetat în 2022, cu același personaj în rolul principal. Tânăra nu s-a lăsat mai prejos nici la ediția de la US Open din acest an: când a văzut că este în prim-plan, a băut tot un pahar de bere, în uralele celor prezenți, și nu s-a oprit până nu l-a terminat.

Momentul a durat 7,37 secunde, așa cum se poate vedea în imaginile postate de cei de la US Open pe Instagram. Tânăra a făcut deliciul celor care se aflau în tribune alături de ea: a fost aplaudată la final și, de asemenea, a ajuns virală.

"Știam că asta se va întâmpla și puteam să jur că am fost mai înceată anul acesta. Dar, am fost mult mai rapidă decât am crezut.", a postat Megan Lucky, pe Insta Story.

Etichete: us open , jessica pegula , jessica pegula bere , bere us open


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști

Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect în cazul fetiței de doi ani găsită moartă într-o râpă, în Dolj. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre unul dintre verișorii Raisei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Gigi Becali a auzit că Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan și nu a mai stat pe gânduri: ”Cinci ani!”

Foto În miez de noapte, ”au anunțat” pe site-ul oficial transferul lui Haaland! Ce s-a întâmplat după doar câteva ore

Negocierile s-au încheiat! I-au pus pe masă 150 de milioane €, Jose Mourinho a dat răspunsul final

Surprinzător! Imediat după meci a anunțat că are o relație cu sportiva din Rusia care a atras atenția întregii lumi

Italienii au făcut anunțul: echipa care îl așteaptă pe Cristi Chivu, după despărțirea de Inter

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial Florin Niță, OUT de la Gaziantep. Ce mesaj i-a transmis lui Marius Șumudică

A bătut palma cu o echipă din SuperLigă, dar de 8 luni e ”dat dispărut”

Răzvan Lucescu vede posibilă o mare surpriză! Ar fi pentru prima dată în istorie

Mesajul lui Mircea Sandu pentru Ionel Ganea după atacul furibund la adresa lui Gică Popescu

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZA atras atenția mai ceva ca piloții. Emily Ratajkowski și-a lăsat la vedere costumul de baie, pe sub un costum de piele, la o cursă F1

FILM NOWKeanu Reeves, îndrăgostit până peste cap de Alexandra Grant. Cum a fost surprins actorul din „Matrix” alături de iubita sa

Dinamo l-a pus pe lista de achiziții pe căpitanul lui FCU Craiova! Ce plan au șefii „câinilor” cu el citeşte ştirea pe Prosport.ro

Declarații uluitoare după ce a jucat la meciul de adio al Generației de Aur: ”Sunt în doliu. Au fost împușcați în cap de lunetiști” citeşte ştirea pe ziare.com

Transformarea extraordinară a lui Radu Mazăre, în închisoare. Cum a ajuns să arate fostul edil al Constanței citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, vizită la părinți, fără Kanye West. Temerile familiei legate de influența lui: "O folosește ca pe un panou publicitar"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, vizită la părinți, fără Kanye West. Temerile familiei legate de influența lui: "O folosește ca pe un panou publicitar"

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”