Anett Kontaveit la conferința de presă de la US Open / Foto: Captură Twitter @denizthetennis

Video Întrebarea care a făcut-o să izbucnească în lacrimi și să plece din conferință, după ce a fost învinsă de Serena Williams

articol scris de Digi Sport
01.09.2022, 18:33
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Serena Williams (40 de ani, 605 WTA) s-a calificat în turul al treilea la US Open, care ar putea fi ultimul turneu din cariera sa, după ce a învins-o cu 7-6 (4), 2-6, 6-2 pe estoniana Anett Kontaveit (26 de ani, 2 WTA).

Williams, în palmaresul căreia figurează 23 de titluri de Grand Slam, a fost încurajată pe tot parcursul meciului de cei 29.959 de spectatori prezenţi în tribunele arenei Arthur Ashe, printre care şi celebrul jucător american de golf Tiger Woods.

Anett Kontaveit a început să plângă la conferința de presă, după ce a fost eliminată de Serena Williams la US Open

Galerie Foto

Întrebată la conferința de presă de la finalul jocului despre reacția publicului din timpul meciului cu Serena Williams, Anett Kontaveit a început să plângă.

A fost foarte greu. Știam că vine, am urmărit meciul Serenei din primul tur, dar e o altă situație, să te afli tu însăți pe teren în aceste condiții. Nu am mai trăit așa ceva până acum. Am dat tot ce am avut și cred că am făcut un meci bun, dar asta e.

Nu m-au huiduit, dar au vrut ca Serena să câștige. Nu am considerat publicul ca atacându-mă personal, iar adversara mea a meritat victoria, a jucat mai bine în setul decisiv”, a precizat totuși Anett Kontaveit, la conferița de presă de la US Open.

Serena Williams, în turul trei la US Open

Galerie Foto

Fostul lider al clasamentului mondial o va avea ca adversară în meciul următor pe australianca Ajla Tomljanovic (46 WTA).

Canadianca Leylah Fernandez, finalista ediţiei de anul trecut a Grand Slam-ului american, s-a oprit în turul secund, fiind învinsă cu 6-3, 7-6 (7/3) de rusoaica Liudmila Samsonova.

O altă favorită care a părăsit prematur competiţia newyorkeză este grecoaica Maria Sakkari (nr. 3), care s-a înclinat tot în trei seturi, 6-3, 5-7, 5-7, în faţa chinezoaicei Xiyu Wang.

Ucraineanca Daria Snigur, venită din calificări şi care a produs surpriza primului tur la US Open, reuşind să o elimine pe românca Simona Halep, numărul 7 mondial, a fost eliminată în turul secund cu 6-3, 7-6 (7/5) de canadianca Rebecca Marino.

Etichete: serena williams , us open , anett kontaveit , anett kontaveit us open


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

10.000 de bilete vândute într-o singură oră! Anunțul făcut de Mihai Stoica despre meciul cu CFR Cluj

Exclusiv Dinu Gheorghe, mesaj direct pentru Dan Șucu: ”Gigi Becali l-a avertizat”

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

OUT de la Barcelona! A costat 40.000.000€, dar pleacă după șase luni: Xavi nu a fost convins

Citeşte şi

Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei

Reacția presei internaționale, după ce Serena Williams a anunțat că vrea să intre în alt sport

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă