Alegere lui Ion Ţiriac în fruntea FRT a fost contestată în instanţă

Ion Ţiriac a răbufnit după ce a ajuns în faţa judecătorilor: "Asta îţi dă ideea să te gândeşti puţin la cap!"

19.07.2019, 11:18
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

La o zi după ce a fost prezent la festivitatea de pe Arena Națională, în cadrul căreia Simona Halep a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon, Ion Țiriac a ajuns la tribunal.

Marius Vecerdea este cel care a contestat în instanță valabilitatea alegerilor de la Federația de Tenis. Ion Ţiriac a fost ales în funcția de președinte al Federației Române de Tenis, în cadrul Adunării Generale care a avut loc pe 19 iunie. La alegeri au fost cinci candidaţi, dar Marius Vecerdea a obţinut 11 sufragii, iar Ion Ţupa doar 3, în timp ce Liviu Ursuleanu nu a obţinut niciunul din cele 46 de voturi exprimate.Răzvan Itu s-a retras din cursă înainte de exprimarea voturilor.

Omul de afaceri i-a transmis un mesaj dur celui mai aprig contestatar.

"Eu nu ştiu ce vrea partea aialaltă, ca să nu îl numesc eu. Cum să numeşti un om care de patru ani nu face decât să pună piedici. Adică nu face ceva pozitiv. Pentru că dacă ar face ceva pozitiv ar fi ceva. E cam greu să înţelegi ce vrea.

Înainte contesta că erau 350 de oameni (n.r. - la Adunarea Generală de alegeri a FRT) şi spunea că trebuie să fie 54. Acum contestă că de ce nu au fost 350 de membri. Iar asta îţi dă la un moment dat ideea să te gândeşti un pic la cap. Atâta tot", a spus Ţiriac, prezent, joi la ultima partidă a zilei la turneul BRD Bucharest Open, competiţie ce este transmisă de Digi Sport.

Marius Vecerdea, acuzații la adresa lui Ion Țiriac

Principalul contestatar al lui Ion Țiriac, Marius Vecerdea, l-a acuzat pe omul de afaceri că se "cațără" pe succesul Simonei Halep. De asemenea, acesta susține că până la o decizie definitivă a magistraților, Ion Țiriac nu are calitatea de președinte FRT.

"Dumnealui nu are nicio funcție la tenis, până la sentință el nu poartă calitatea de presedinte. Nu am să cred niciodată că într-o țară europeană doar apariția unui unui tătuc, unui aproape dictator, așa cum chiar în primul discurs după adunarea generală a tinut să precizeze într-o formă foarte interesantă Țiriac, nu cred că instanțele de judecată vor reacționa doar la apariția unui nume, unui om care nu respecta legea. Agresivitatea domnului Țiriac este incredibilă.

Toată lumea s-a strâns în jurul "Tătucului", care a pus mâna pe federaţie. Şi la nivelul vicepreşedinţilor este o mare problemă. Există o sincopă în lege, care a fost lăsată intenţionat pentru a lăsa calea unor găşti să dicteze tot ce înseamnă în federaţiile sportive naţionale şi, deci, în aproape tot sportul românesc. Aceşti indivizi au acaparat FRT şi se caţără pe succesul Simonei Halep şi al naţionalei de fete a României”, a spus și Marius Vecerdea. .

Etichete: ion tiriac , federatia romana de tenis , marius vecerdea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Concluziile trase de eroul lui Dortmund, după ce a adus victoria cu PSG: ”Rămânem umili”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Exclusiv După ce suporterii le-au strigat ”afară din Giulești”, Andrei Borza le-a transmis un mesaj fanilor

Citeşte şi

Nadal nu l-a uitat pe Ion Țiriac după eliminarea de la Madrid Open: ”Următoarele generații se vor bucura, cu siguranță!”

Ion Țiriac nu glumește: ”Dacă Mircea Lucescu vrea, fac și teren de fotbal”. Investiția pusă la cale

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă