Jaqueline Cristian / Foto: Digi Sport

Jaqueline Cristian este gata de asalt. Şi-a luat cu ea şi celebra pelerină a Contelui Dracula

26.12.2021, 15:20
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Românca Jaqueline Cristian (23 de ani) a părăsit şi ea România cu destinaţia finală Australia, unde are în program participarea la trei turnee, la fel ca Simona Halep şi Irina Begu.

După cel mai bun sezon din carieră şi urcarea până la locul 71, Jaqueline plănuieşte acum să ajungă între primele 50 de jucătoare.

Tânara sportivă este antrenată din vară de francezul Thomas Drouet (38 de ani), cel care în carieră le-a mai pregătit, printre altele, pe Shuai Peng, Anastasia Pavlyucenkova, Marion Bartoli, Anna Blinkova, Qiang Wang şi Timea Babos!

Jaqueline Cristian şi-a pus în bagajele pentru Australia şi pelerina Contelui Dracula

După ce a făcut senzaţie la Transylvania Open prin apariţia cu pelerina Contelui Dracula, sportiva de la noi pare să aibă de gând că nu renunţe la această acţiune de PR.

Galerie Foto

"A fost cel mai bun an pe care l-am avut, un an plin de lecţii, plin de schimbări. Am învăţat foarte multe lucruri despre mine care m-au ajutat enorm de mult şi cred că m-au făcut foarte optimistă pentru anul următor. Eu spun că o să fie şi mai bine decât anul ăsta. Anul ăsta îl iau ca pe un început.

Bineînţeles, nu există presiuni şi alte chestii. Consider că mai am foarte multe lucruri de învăţat şi e loc de mai bine. Am pelerina la mine. O să o am şi în Australia, deşi o să fie cam cald, dar e bine. Ha! Ha!

Greu este în fiecare zi prin ceea ce facem la antrenamente şi pe teren, sacrificăm tot ce sacrificăm, sărbători, timp cu  familia, chestii. Mie mi se pare că atâta timp cât sunt sănătoasă şi mă bucur pe teren, rezultale or să vină. 

N-am exagerat cu mâncarea, mai ales înainte de zboruri de genul ăsta nu pot să mănânc foarte mult, e destul de greu, dar acasă, cu familia, mai facem un bagaj, mai mâncăm o sărmăluţă ..." . 

Jaqueline Cristian va participa la Melbourne 250, Sydney WTA 500 şi Australian Open 

"Mi-aş dori foarte mult să intru în primele 50 şi să am cât mai multe meciuri cu cele mai bune. Ca să fii între cele mai bune jucătoare trebuie să şi poţi să le baţi. Am în spate o echipă întreagă care mă ţine pe o anumită linie şi de aceea am ajuns până aici.

O să joc Melbourne 250, apoi, probabil, calificări la Sydney 500 şi după aceea Australian Open", a declarat Jaqueline Cristian înaintea îmbarcării spre Australia.

  • Jaqueline Cristian se află pe locul 71 WTA, cea mai bună clasare din carieră
  • 421.284 dolari a câştigat Jaqueline Cristian în carieră
  • 201.633 dolari a câştigat Jaqueline Cristian doar în 2021

Jaqueline va participa la competiția Melbourne Summer Set, turneu de categorie WTA 250, în perioada 4-9 ianuarie, apoi este înscrisă în calificările de la Sydney, un turneu de categorie WTA 500, programat în perioada 10-15 ianuarie.

Ambele turnee vor fi transmise în direct pe Digi Sport TV, în noua Aplicaţie Digi Sport  (care poate fi descărcată de pe Google Play sau din App Store), şi pe siteul digisport.ro

Al treilea turneu pentru Jaqueline va fi Australian Open, programat în perioada 17-30 ianuarie, la Melbourne.

Etichete: australian open , jaqueline cristian


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Citeşte şi

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

Video Jaqueline Cristian - Danielle Collins 6-3, 4-6, 1-6. Românca, eliminată de la Madrid în urma unui meci de două ore!

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură