Jaquline Cristian, alături de antrenorul Thomas Drouet / Foto: Instagram @jaqueline_cristian

La cinci luni și jumătate de la accidentare, Jaqueline Cristian va fi prezentă la US Open, ultimul Grand Slam al anului

articol scris de Digi Sport
19.08.2022, 21:44
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Jaqueline Cristian (24 de ani, 76 WTA) va reveni pe terenul de tenis, după ce o accidentare i-a dat bătăi de cap aproape jumătate de an.

Jaqueline Cristian a început sezonul 2022 în cea mai bună formă, însă a fost forțată să ia o pauză lungă din cauza accidentării la genunchi suferite la Doha. Sportiva a stat pe bară cinci luni și jumătate, iar acum a fost făcut anunțul că va fi prezentă pe tabloul principal de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, care se va desfășura în perioada 29 august - 11 septembrie.

Galerie Foto

Jaqueline Cristian va fi prezentă la US Open

Anunțul participării lui Jaqueline Cristian la US Open a fost făcut de antrenorul Thomas Drouet, care a detaliat prin ce a trecut sportiva în ultimele luni.

A fost un drum lung, 5.5 luni fără competiție... începând cu operația și apoi 3 luni de recuperare, multe momente de îndoială, dar ne-am luptat din greu.

Apoi a răsărit soarele când am început să lovim din nou mingea. A fost o experiență nouă pentru mine, ca antrenor, multe zile și nopți gândindu-mă la ce pot să fac cel mai bine pentru a o ajuta (n.r. Jaqueline Cristian). Apoi orele au devenit zile, zilele au devenit săptămâni și săptămânile au devenit luni. Acum este timpul să ne bucurăm de fiecare moment... US Open, venim.

Fiecare eveniment îți oferă posibilitatea de a învăța să te perfecționezi și să fii mai bun. Am învățat din nou multe lucruri în această poveste”, este mesajul antrenorului Thomas Drouet, redistribuit de Jaqueline Cristian, pe Instagram.

Jaqueline Cristian a făcut recuperarea la FCSB, deşi "nu am mai avut niciodată contact cu fotbalul"

Sportiva din România a făcut recuperarea la FCSB, cu kinetoterapeutul Ovidiu Kurti, considerat de mulţi cel mai bun din România în branşă. A ţinut să le mulţumească celor de acolo şi să-şi anunţe prezenţa la un meci al echipei dacă programul îi va permite.

  • US Open este programat în perioada 29 august - 11 septembrie 2022.

"Mă aşteptam la o recuperare foarte grea. Prima oară când am intrat în baza de pregătire FCSB a fost un pic diferit pentru că eu nu am mai avut niciodată contact cu fotbalul, n-am fost niciodată la un meci de fotbal, ca să se ştie ... . Dar au fost foarte drăguţi cu mine, chiar m-au ajutat cu orice am avut nevoie, foarte înţelegători. Iar Ovidiu Kurti, cel cu care mă recuperez, este cel mai tare. 

Am avut un proces (n.r. de recuperare) foarte bun, dar greu. Mai ales cu el, m-a împins foarte mult spre limite şi chestia asta m-a ajutat foarte mult.

Chiar în ziua accidentării vorbeam cu cei de la WTA dacă ar fi mai bine să mă duc în afară, dar, sincer, am vrut să fiu acasă. Am vrut să fiu aproape de prieteni, de familie, de fapt de familie în primul rând.

Şi am ajuns la Ovidiu prin doctorul la care m-am operat, Ionuţ Codorean, el m-a sfătuit. Lucrând cu fotbalişti, care tot timpul au probleme cu genunchii, mi-a zis 'sfatul meu e să te duci acolo'.

Şi imediat cum am vorbit prima dată cu Ovi şi am văzut cam care este stilul şi că avem chimia asta să pot să lucrez cu el, am zis, ok, hai!", a povestit Jaqueline, în emisiunea Aşii Tenisului.

Etichete: us open , jaqueline cristian , accidentare jaqueline cristian , jaqueline cristian us open , thomas drouet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

A făcut 5-4 în minutul 90+5 și a scris istorie! Echipa care, după 121 de ani, va juca în premieră în cupele europene

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica. ”Trăiești o mare dezamăgire”

Obiectivele imediate trasate lui Dan Petrescu. ”Va fi directorul echipei”

Citeşte şi

România și-a aflat adversara din ”optimile” Billie Jean King Cup

Video Jaqueline Cristian - Danielle Collins 6-3, 4-6, 1-6. Românca, eliminată de la Madrid în urma unui meci de două ore!

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Simona Halep, invitată să joace la Paris! Anunțul surprinzător al francezilor. Cum va reacționa românca citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”