Bianca Andreescu, jucătoarea care a cucerit US Open / Foto: Getty Images

Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 7-5 | Fantastic! Jucătoarea de 19 ani este noua campioană de la US Open

08.09.2019, 01:08
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Bianca Andreescu a devenit noua campioană de la US Open la doar 19 ani! Jucătoarea din Canada de origine română a jucat pentru prima dată în carieră într-o finală de Grand Slam și a reușit să obțină trofeul! Sportiva care a început tenisul la Pitești s-a impus în fața Serenei Williams, cu 6-3, 7-5, și a devenit prima jucătoare din țara ei care a câștigat această competiție!

După un prim set excelent făcut de Bianca, și un început de senzație în setul secund, jucătoarea din SUA a dat senzația că poate duce partida în setul cu numărul trei. Andreescu a avut minge de meci la 5-1, dar Serena Williams a revenit incredibil și a egalat. 

Totuși, Jucătoarea de 19 ani a câștigat următoarele două game-uri și a reușit să îi producă Serenei a 4-a înfrângere consecutivă într-o finală de Grand Slam! În urma acestui rezultat, Bianca Andreescu o va depăși, de luni, pe Simona Halep în clasamentul WTA.


UPDATE 00:59: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 7-5 | Ce meci! Bianca Andreescu este noua campioană de la US Open! La doar 19 ani, jucătoarea a obținut primul trofeu de Grand Slam al carierei!

UPDATE 00:54: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 6-5 | Bianca Andreescu a reușit să câștige game-ul, după revenirea de senzație a Serenei Williams

UPDATE 00:51: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-5 | Incredibil! După ce Bianca Andreescu a condus cu 5-1 în setul secund, Serena Williams a revenit în meci! 

UPDATE 00:45: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-4 | Nou break pentru jucătoarea din Statele Unite ale Americii! Revenire de senzație pentru Serena Williams

Serena Williams, în finala de la US Opne 2019 / Foto: Getty Images

UPDATE 00:42: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-3 | Americanca a redus din diferență, după un game câștigat în fața Biancăi Andreescu. Este prima dată de la înceutul meciului când Serena Williams a legat două puncte consecutive. 

UPDATE 00:39: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-2 | Serena Williams a reușit un nou break în fața Biancăi, chiar dacă canadianca a început mai bine game-ul. 

UPDATE 00:30: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 5-1 | Canadianca de origine română este la un pas distanță de câștigarea turneului! Bianca a făcut un joc excelent și a reușit un nou break de senzație! 

UPDATE 00:27: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 4-1 | Bianca Andreescu a câștigat un nou game, pe propriul serviciu, și este la doar două puncte distanță de obținerea trofeului de la US Open! 

UPDATE 00:24: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 3-1 | Bianca Andreescu s-a distanțat din nou la o diferență de două game-uri, după un nou break reușit! 

UPDATE 00:18: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 2-1 | A venit rândul Serenei să facă break-ul! Americanca s-a apropiat la un game de Bianca, după începutul foarte bun de set al jucătoarei de 19 ani. 

UPDATE 00:10: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 2-0 | Nou break pentru Bianca Andreescu! Început perfect de set doi pentru jucătoarea din Canada!

Serena Williams, în finala de la US Opne 2019 / Foto: Getty Images

UPDATE 00:07: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3, 1-0 | Bianca Andreescu joacă excelent împotriva Serenei Williams! A reușit să câștige primul game din setul doi, pe serviciul ei!

UPDATE 00:01: Bianca Andreescu - Serena Williams 6-3 | Bianca Andreescu a câștigat primul set al carierei într-o finală de Grand Slam, reușind un break! Canadianca este tot mai aproape de realizarea unui mare vis! 

a

Bianca Andreescu în finala de la US Open 2019 / Foto: Getty Images

UPDATE 23:56: Bianca Andreescu - Serena Williams 5-3 | Bianca Andreescu, la un singur game distanță de a câștiga primul set din finala feminină de la US Open 2019!

UPDATE 23:51: Bianca Andreescu - Serena Williams 4-3 | Americanca s-a apropiat din nou de Bianca Andreescu, după un serviciu câștigat, într-un game care a durat 11 minute și în care a reușit al patrulea as! 

UPDATE 23:40: Bianca Andreescu - Serena Williams 4-2 | Bianca a câștigat un nou serviciu și s-a distanțat din nou la două game-uri de Serena Williams. 

UPDATE 23:36: Bianca Andreescu - Serena Williams 3-2 | Serena Williams a reușit al doilea as al meciului și a redus din diferență. 

UPDATE 23:34: Bianca Andreescu - Serena Williams 3-1 | Jucătoarea de 19 ani conduce din nou la două game-uri, după un serviciu câștigat. 

UPDATE 23:29: Bianca Andreescu - Serena Williams 2-1 | Serena Williams a câștigat primul ei game în finala de la US Open. 

UPDATE 23:26: Bianca Andreescu - Serena Williams 2-0 | Canadianca de origine română și-a câștigat serviciul și a obținut al doilea game consecutiv.

Bianca Andreescu noua campioană de la US Open! / Foto: Getty Images

UPDATE 23:23: Bianca Andreescu - Serena Williams 1-0 | Bianca Andreescu a început cum nu se poate mai bine partida cu Serena Williams! Canadianca și-a adjudecat primul game al meciului, după ce a reușit un break! 

UPDATE 23:10: Bianca Andreescu a câștigat tragerea la sorți și a ales să o lase pe Serena Williams să servească prima. 


ȘTIREA INIȚIALĂ.

Andreescu a trecut în semifinale de Belinda Bencic cu scorul de 7-6 (3), 7-5, în timp ce Serena a avut o misiune mai ușoară cu Elina Svitolina, impunându-se cu 6-3, 6-1.

Va fi a doua întâlnire directă dintre cele două, după finala de la Rogers Cup, cea în care Williams s-a retras după numai patru game-uri, din cauza unei accidentări.

Serena Williams, doar cuvinte de laudă la adresa Biancăi Andreescu

Fostul lider mondial a aexplicat că jucătoarea din Canada este o jucătoare redutabilă, dar și o persoană extraordinară: "Știe să varieze jocul și să folosească lovituri diferite în moduri diferite. Dar, mai presus de orice, îmi place cum e ca persoană. Este uimitoare!"

"Este o jucătoare grozavă, care reușește să varieze foarte bine, nu știi niciodată ce minge va trimite. Se mișcă bine în teren, servește bine, este foarte puternică și este foarte spectaculoasă de urmărit. Este o prezență foarte bună pentru tenisul feminin", a declarat Serena într-o conferință de presă.

Finala de la US Open - un vis devenit realitate pentru Bianca Andreescu

Pentru Bianca Andreescu, calificarea în finală este un vis devenit realitate. Ultimul act de la Flushing Meadows se va disputa sâmbătă de la ora 23:00.

Nu mă întrebaţi ce înseamnă calificarea în finală pentru că nu ştiu. Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu un an că voi ajunge aici, în finală, anul acesta, i-aş fi spus că e nebun. Cred că totul a început pentru mine la Auckland.

Indian Wells-ul a fost momentul decisiv pentru ascensiunea mea. Este ireal. Este ireal ce mi se întâmplă. Nu ştiu ce să spun, e un vis devenit realitate. Finală cu Serena la US Open - nu ştiu ce să spun, este nebunie curată”, a spus Bianca imediat după calificarea în finală.

Etichete: serena williams , us open , finala us open , bianca andreescu , us open 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text FCSB - Farul 1-0, ACUM, Digi Sport 1. David Miculescu a deschis scorul pe Arena Națională!

Surprinzător! Câți suporteri sunt la FCSB - Farul + Așa arată Top 10 al sezonului

Pioli, OUT! AC Milan și-a ales deja noul antrenor și suporterii au ”explodat”. A apărut o petiție

Oficial S-a terminat chinul! Prima echipă retrogradată din Premier League în acest sezon

Citeşte şi

Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei

Reacția presei internaționale, după ce Serena Williams a anunțat că vrea să intre în alt sport

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”