Ana Bogdan, învinsă de Garbine Muguruza la Hong Kong

10.10.2018, 17:02
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Ana Bogdan a fost învinsă de spaniola Garbine Muguruza, a patra favorită, cu 6-2, 6-1, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 750.000 de dolari.

Muguruza (25 ani, 13 WTA) a avut nevoie de doar o oră şi 15 minute pentru a obţine victoria. Ana Bogdan a reuşit doar şapte puncte în primele şase ghemuri ale meciului, dar apoi a jucat mai bine, reuşind chiar un break în primul set. Deşi a încercat să dea o replică bună şi în actul secund, Muguruza s-a impus şi mai clar, cu 6-1.

Muguruza o mai învinsese pe Ana Bogdan şi la Monterrey, anul acesta, cu 6-0, 7-5, în semifinale. Românca (25 ani, 78 WTA) va primi un cec de 7.195 dolari şi 30 de puncte WTA pentru evoluţia sa.

Joi, în optimi, Monica Niculescu (31 ani, 87 WTA) o va înfrunta pe australianca Daria Gavrilova (24 ani, 34 WTA), cap de serie numărul 7.

_____________________________________________

UPDATE 18:46: Ana Bogdan a pierdut în 2 seturi (6-2, 6-1) cu Garbine Muguruza. 

UPDATE 18:10: Muguruza a câștigat primul set, cu scorul de 6-2.

Ana Bogdan a obținut o victorie spectaculoasă marți, împotriva lui Caroline Dolehide. În această seară, sportiva româncă joacă împotriva lui Garbine Muguruza, numărul nr 13 WTA. Partida poate fi urmărită LIVE, pe DIGI SPORT 2.

______________________________________________

Ana Bogdan s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului WTA de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 750.000 de dolari, învingând-o dramatic pe Caroline Dolehide (SUA), 6-7 (2), 6-3, 7-5, după două ore şi jumătate.

Ana Bogdan (78 WTA) a fost foarte aproape de eliminare în faţa unei jucătoare venite din postura de lucky loser, aflată pe locul 131 WTA. Caroline Dolehide a avut 5-0 în primul set. Ana Bogdan a egalat la 5, dar s-a înclinat în tie-break. Românca şi-a adjudecat setul secund. Dolehide a condus cu 3-0 şi 5-1 în decisiv, dar a comis mai multe greşeli, iar Bogdan a salvat trei mingi de meci şi a întors soarta partidei.

Bogdan şi-a asigurat un cec de 7.195 dolari şi 30 de puncte WTA şi o va întâlni în optimi pe spaniola Garbine Muguruza, locul 13 în ierarhia mondială şi cap de serie nr. 4, care a trecut lejer în două seturi, 6-3, 6-1, de conaţionala sa, Sara Sorribes, locul 86 WTA.

În primul tur al al aceleiaşi competiţii, Monica Niculescu (87 WTA) a învins-o, marţi, pe tunisianca Ons Jabeur (100 WTA), cu 4-6, 7-6 (0), 6-4.

În optimi, Niculescu o va înfrunta pe australianca Daria Gavrilova (24 ani, 34 WTA), cap de serie numărul 7, victorioasă cu 3-6, 7-5, 6-1 în faţa kazahei Zarina Dias.

Niculescu joacă marţi şi în primul tur la dublu, alături de americanca Jennifer Brady, împotriva favoritelor numărul doi, Alicja Rosolska (Polonia)/Abigail Spears (SUA).

Agerpres


UPDATE 16:52 Victorie pentru Ana Bogdan! Prahoveanca s-a impus în trei seturi, scor 6-7, 6-3, 7-5, după două ore și 32 de minute. Sportiva noastră a revenit senzațional în setul decisiv, în care a fost condusă cu cu 5-1. A egalat și a trecut, apoi, în avantaj, după care și-a adjudecat partida la prima șansă creată. Trei mingi de meci a avut și americanca, dar Ana a revenit de fiecare dată. Superbă victorie pentru jucătoarea noastră.  

UPDATE 16:42 Fabuloasă revenirea Anei, care s-a apropiat la doar un game după ce a salvat și trei mingi de meci! 5-6

UPDATE 16:20. Setul este la discreția americancei, care conduce cu 5-1 și urmează la servicu.

UPDATE 16:00. Set pentru Ana Bogdan care duce meciul în "deciziv". 6-7, 6-3.

UPDATE 15:52. Câte un game pentru fiecare jucătoare, iar Ana Bogdan mai are nevoie de doar unul pentru a egala situația la seturi. Servește americanca. 5-2

UPDATE 15:41. Început de set secund excelent pentru Ana Bogdan, care conduce cu 4-1! 

UPDATE 15:10. Set pentru Dolehide, care și-a adjudecat tie-break-ul cu 7-2.

UPDATE 14:15. Americanca a condus cu 5-0, dar Ana a revenit fabulos și a egalat, apoi a dus setul în tie-break! 

UPDATE 14:33. Început în forță al americancei, care a bifat repede primele două game-uri. 0-2.

UPDATE 14:25 A început partida dintre Ana Bogdan și Caroline Dolehide. Americanca va servi prima.


Monica Niculescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Hong Kong, dotat cu premii totale de 750.000 de dolari, după ce a învins-o, marţi, pe Ons Jabeur (Tunisia), cu 4-6, 7-6 (0), 6-4.

Românca a obţinut victoria după un meci de mare luptă, care a durat două ore şi 39 de minute. 

Monica Niculescu (31 ani, 87 WTA) nu mai reuşise o victorie pe tabloul principal de simplu al unui turneu WTA din luna martie, de la Miami, unde a abandonat în turul al treilea.

În meciul cu Jabeur fiecare jucătoare şi-a creat 11 mingi de break, salvând doar două.

Niculescu şi-a asigurat un cec de 7.195 dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe australianca Daria Gavrilova (24 ani, 34 WTA), cap de serie numărul 7, victorioasă cu 3-6, 7-5, 6-1 în faţa kazahei Zarina Dias.

Niculescu mai câştigase o dată în faţa jucătoarei africane (24 ani, 100 WTA), anul acesta, în primul tur la Taipei City, când Jabeur a abandonat în setul secund, la 6-1, 4-0 pentru Monica.

Monica Niculescu e programată să joace marţi şi în primul tur la dublu, alături de americanca Jennifer Brady, împotriva favoritelor numărul doi, Alicja Rosolska (Polonia)/Abigail Spears (SUA).

În primul tur, Ana Bogdan o va întâlni pe Caroline Dolehide (SUA), jucătoare venită din postura de lucky loser.

Agerpres


UPDATE 12:50 Monica Niculescu obține o victorie superbă în fața tunisiencei Ons Jabeur, cu scorul de 4-6, 7-6, 6-4, și va evolua în turul secund al turneului WTA de la Hong Kong. Două ore și 40 de minute a durat partida. Jabeur a câștigat primul set, dar Monica a revenit fantastic în setul secund, pe care și l-a adjudecat în tie-break, la 0, apoi nu a mai avut emoții în "decisiv", deși adversara a dat semne de revenire pe final, când a recuperat un break.  

UPDATE 12:40 Este 5-2 pentru Monica Niculescu, care va servi pentru câștigarea partidei.

UPDATE 12:15 Monica începe bine setul secund și are deja 2-0.

UPDATE 12:05 Cele două jucătoare au ajuns în tie-break, unde Monica și-a demolat adversara, pe care l-a câștigat cu 7-0! Urmează setul decisiv.

UPDATE 11:52 Tunisianca domină finalul se set și se află la doar un game de câștigarea partidei. 4-5

UPDATE 11:28 Monica revine și egalează cu un break. 2-2.

UPDATE 11:24 Tunisianca joacă bine și în setul secund și conduce cu 2-1.

UPDATE 11:09 Monica Niculescu a pierdut primul set al partidei cu Ons Jabeur, scor 4-6. Tunisianca a reușit trei game-uri consecutive.

UPDATE, ora 10:49. Echilibrul se menține și după al șaselea game. La 2-1, Monica a făcut break, dar a pierdut game-ul următor. 3-3.

UPDATE, ora 10: 23. Monica a început cu stângul partida, Jabeur bifând primul break, dar sportiva noastră și-a revenit imediat și a egalat scorul. 1-1.

UPDATE, ora 10:12. A început partida.


România este reprezentată de două jucătoare pe tabloul principal al turneului WTA de la Hong Kong, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport. Marti, in a doua zi a competitiei, Monica Niculescu va debuta împotriva tunisiencei Ons Jabeur. Partida este programată să înceapă în jurul orei 10:00 și va putea fi urmarită ÎN DIRECT la Digi Sport 2 și LIVE VIDEO pe www.digisport.ro.

Monica Niculescu (87 WTA) traversează o perioadă foarte grea și nu reșește să își regăsească jocul: în ultimele 9 meciuri pe hard a pierdut 8 și a câștigat un singur duel. De partea cealaltă, Jabeur (100 WTA) are un final de sezon foarte bun, aceasta reușind să învingă câteva adversare care erau mult peste nivelul ei, printre care și pe Simona Halep, care s-a retras recent din turneul de la Beijing din cauza problemelor medicale la spate.

Va fi a doua confruntare directă dintre cele două jucătoare, precedenta având loc în debutul sezonului, în turneul de la Taipei, unde Ons Jabeur a abandonat la scorul de 6-1 4-0 în favoarea Monicăi Niculescu.

Tot marți, de la ora 14:00, Ana Bogdan (78 WTA) va debuta și ea în competiție împotriva americancei Caroline Dolehide (131 WTA). Meciul din turneul de la Hong-Kong va fi a doua confruntare directă dintre cele două jucătoare, precedenta având loc la Luxemburg, în 2017, încheiată cu victoria Anei Bogdan în 3 seturi.

PROGRAMUL ZILEI LA WTA Hong Kong (ziua 2), ÎN DIRECT la Digi Sport 2:

Monica NICULESCU (ROU) - Ons JABEUR (TUN) - 10:00
Samantha STOSUR (AUS) - Nao HIBINO (JPN)
Ana BOGDAN (ROU) - Caroline DOLEHIDE (USA) - aprox ora 14:00
Elina SVITOLINA (UKR) - Priscilla HON (AUS)
Monica NICULESCU (ROU)/Jennifer BRADY (USA) - Alicja ROSOLSKA (POL)/bigail SPEARS (USA) - aprox. ora 16:00 / DGS 4

 

Etichete: monica niculescu , ana bogdan , wta hong kong , wta hong kong ziua 2 , monica niculescu - ons jabeur , ana bogdan - caroline dolehide


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață

Semne de viață extraterestră au fost observate pe o planetă îndepărtată. Potrivit astronomilor, ei au detectat un compus chimic „produs doar de viață” pe Planeta K2-18b, din constelația Leului. Descoperirea făcută acum un an a fost studiată, vineri, cu ajutorul telescopului James Webb, iar rezultatele vor fi aflate peste câteva luni.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv 2.6 milioane de euro pentru Florin Tănase!

Exclusiv ”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul

Live Score&Video Tottenham - Arsenal 0-2, ACUM, în direct la DGS 1. Nottingham - City e la 18:30, pe DGS 2

Câți bani a plătit Gigi Becali pentru transferuri la FCSB în ultimii nouă ani: putea cumpăra jumătate de Haaland

Citeşte şi

Video Irina Begu - Linda Fruhvirtova 6-4, 7-6, Ana Bogdan - Xiyu Wang 7-6, 6-7, 2-6. Trei românce, în cursă la WTA Madrid

Exclusiv Cum a reușit Horia Tecău să le facă ”sah-mat” pe surorile Kichenok în meciul decisiv de la BJKC: ”Am simțit tensiune”

PEROZSalma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”