Marius Copil va face cuplu în premieră cu Nick Kyrgios/Foto:bbc sport

Marius Copil va avea ce povesti nepoților! Va face pereche la US Open cu Nick Kyrgios

17.08.2019, 20:36
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Marius Copil va trăi una din cele mai interesante experiențe la ediția de la US Open care va începe peste o săptămână la Flushing Meadows. Pe lista perechilor în proba de dublu, românul îl va avea partener pe Nick Kyrgios, australianul care a devenit noul bad boy din tenisul mondial.

Cei doi nu au jucat niciodată împreună, deși în ultima vreme apar din ce în ce mai des pe tablourile de dublu ale turneelor din circuitul ATP. Australianul a jucat în ultima vreme cu Stefanos Tsitsipas, de Wimbledon până la Cincinnati. A părut inițial un cuplu neconvențional, mai ales că grecul a fost și el, la un moment dat, una din victimele ieșirilor nervoase ale lui Kyrgios. 

"Totul a început după ce mi-a zis că ar vrea să joace pentru Grecia în Cupa Davis! Mi-a spus că are pașaport elen, dar eu știam că glumește, pentru că asta face în 95% din timp! Este minunat pentru mine să joc alături de cineva care gândește și reacționează complet diferit. Dacă ar fi să-l caracterizez, aș zice că e un tip care vrea să se amuze. Eu sunt serios și concentrat, el vorbește tot timpul

Știu că e iubit și detestat în același timp, dar eu cred că e nevoie de personaje ca el în tenis," a povestit Stefanos Tsitsipas.

Marius Copil a evoluat recent alături de un tânăr francez, Ugo Umbert, cu care a ajuns în semifinale la challenger-ul de la Ilkley.

Românul, locul 85 în lume, este un arădean calm și liniștit, ceea ce reprezintă un atu în parteneriatul cu Nick Kyrgios, un tip extrovertit, cu un temperament exploziv. Marius Copil este însă un admirator al australianului - deși este un tip conflictual, Kyrgios știe să facă lumea să se distreze, iar simțul umorului este aproape la fel de dezvoltat ca talentul său pe terenul de tenis.

La turneele de Grand Slam, Marius Copil nu a excelat în proba de dublu, cea mai bună performanță fiind un tur 3 la Roland Garros.

Nick Kyrgios, scandal fără precedent la Cincinnati 

Nick Kyrgios a fost amendat recent cu 113.000 de dolari - ATP l-a sancționat pentru părăsirea terenului fără acordul arbitrului, pentru folosirea obscenităților și pentru conduită nesportivă în fața adversarului său. 

Scandalul a început în setul secund, când, la 4-4, arbitrul i-a atras atenția să servească mai repede, moment în care australianula răbufnit și a "dezgropat" războiul său mai vechi cu Rafael Nadal.

"Spune-mi, Rafa joacă la fel de repede? E amuzant. Rafa joacă atât de rapid? E hilar. Dacă Rafa joacă atât de rapid, eu mă retrag. O mizerie absolută...o rușine. Arată-mi niște imagini că Rafa joacă atât de rapid acest game. Dacă găsești, eu închid gura și nu mai vorbesc niciodată", a spus jucătorul de 24 de ani.

Apoi, Kyrgios a continuat să vocifereze tot restul meciului.

"Băi, cartofule!", a fost una dintre replicile sale, fiind penalizat cu un punct.

"Ești cel mai prost arbitru din istorie. De fiecare dată când joc, el face rahaturi stupide. Mereu!", a spus Kyrgios.

Kyrgios l-a ignorat pe arbitru și s-a dus la baie pentru a-și zdrobi racheta

Apoi, după setul secund, după ce a stat ceva timp pe bancă, vociferând, la un moment dat i-a spus arbitrului: "Mă duc la baie". Acesta nu i-a dat voie, pentru că timpul acordat pauzei era pe terminate: "Haide, Nick, nu ai timp pentru asta".

Australianul și-a continuat drumul spre vestiare, fără ca măcar să se uite spre arbitru. Odată ajuns pe tunelul care ducea la vestiare, Kyrgios și-a zdrobit rachetele și i-a speriat pe stewarzii care erau în zonă. Apoi a revenit de la baie și a început să-și bandajeze racheta. Arbitrul i-a atras din nou atenția să se grăbească.

"Poate să servească, sunt aici! Sunt aici! Servește!", a spus Kyrgios, în timp ce continua să-și bandajeze mânerul rachetei.

La finalul meciului, Kyrgios a dat mâna cu adversarul său, însă a refuzat să-l salute și pe arbitru, scuipând în direcția lui și spunând: "Bravo!". În același timp, s-a făcut că aruncă spre el cu un obiect vestimentar.

Etichete: us open , marius copil , nick kyrgios , stefanos tsitsipas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Singura echipă din Grecia care l-a felicitat pe Răzvan Lucescu, după ce a luat titlul cu PAOK

Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor fotbalistului care pleacă după 11 ani de pe Bernabeu

Foto Campionat Mondial în România! ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului poate găzdui totul

Citeşte şi

S-au despărțit, deși nimeni nu se aștepta, iar ea a decis să spună adevărul printr-o comparație total surprinzătoare

”Cuplul anului din sport” e istorie!

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Un club din Superliga transferă fotbalistul lui Mititelu pe care Dan Petrescu îl are în fruntea listei la CFR citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Semnul de circulație care pune în dilemă șoferii români. Ce reprezintă indicatorul rutier de fapt citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”