Simona Halep la Turneul Campioanelor 2019 / Foto> Getty Images

"Mi s-a spus 'ai avut deja destule'!" Momentul în care arbitrul i-a refuzat Simonei Halep un on-court coaching

29.10.2019, 13:44
  • EHF European League: Skjern - Dinamo, marți, 19:45, DGS 2

  • Champions League: Bayern Munchen - Real Madrid, marți, 22:00, DGS 1

Darren Cahill a fost din nou lângă Simona Halep, pe teren, după mai bine de un an. Antrenorul australian a fost solicitat în repetate rânduri pentru on-court coaching, în timpul partidei pe care campioana noastră a câștigat-o la Turneul Campioanelor 2019 în fața Biancăi Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3.

După meci, Simona a postat un mesaj special pentru Darren pe rețelele de socializare. Sportiva din Constanța a vorbit despre revenirea antrenorului și cu jurnaliștii prezenți la Shenzhen. Simo a dezvăluit că a dorit să-l cheme încă o dată pe teren pe Cahill, însă arbitrul de scaun i-a interzis acest lucru.

"L-am chemat de atâtea ori pentru că mi-a lipsit anul acesta. Am vrut doar să mă asigur că îl am la dispoziţie tot timpul, să spunem. L-am mai cerut o dată când ea (n.r. - Bianca) a avut time-out medical şi mi s-a spus 'ai avut deja destule (n.r. - perioade de on-court coaching)'. OK, am răspuns.

Mi-a dat sfaturi bune, mi-a spus că joc OK, chiar dacă eu credeam că nu joc destul de solid în timpul meciului. Mi-a spus că sunt în regulă şi că pot servi mai bine, ceea ce este adevărat. Chiar dacă nu am servit grozav în acest meci, în final a fost un pic mai bine. Da, m-a ajutat cu sfaturile despre joc. Sunt fericită că Darren s-a întors. El mi-a dat de asemenea şi un pic de putere", a declarat Simona Halep.

Momentul în care Darren Cahill a schimbat soarta duelului epic Simona Halep - Bianca Andreescu

Darren Cahill a revenit cu o partitură de gală în echipa Simonei Halep. Australianul a fost din nou decisiv, în meciul cu Bianca Andreescu, din Grupa Violet a Turneului Campioanelor.

Momentul care și-a pus amprenta în jocul campioanei de la Wimbledon a venit în setul al doilea. Acest lucru a fost recunoscut și de jucătoarea de 28 de ani.

Simona Halep - Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3 | On-court coaching decisiv ținut de Darren Cahill

Darren Cahill a fost chemat pe teren de Simona de patru ori. În setul 2, la 4-4, Bianca Andreescu a avut nevoie de un time-out medical. Acela a fost momentul în care australianul a avut timpul necesar de a pune la punct mentalul Simonei, dar și tactica prin care să revină în joc.

Cei doi au avut în jur de trei minute la dispoziție, iar acesta i-a explicat faptul că lipsa ritmului e normală, ținând cont că a trecut o lună de la ultimul meci. Așa cum ne-a obișnuit, Darren a reușit să o calmeze pe româncă, după care a trecut la partea tactică. ”Servește mai puternic cu al doilea și lovește mai mult pe backhand-ul adversarei”, au fost mesajele clare ale lui Cahill.

Etichete: simona halep , darren cahill , bianca andreescu , turneul campioanelor 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Dan Petrescu, șase ani la CFR Cluj! Anunțul lui Ioan Varga

Cum a reacționat Paul Iacob, după ce a vrut să sară la bătaie cu un suporter. ”Vreau să mă văd cu el”

S-a rupt lanțul de iubire. Suporterii Rapidului au răbufnit după al 6-lea eșec din play-off. Ce au scandat

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”