SIMONA HALEP - DIGISPORT-147
Anunțul făcut de americani în cazul Simonei Halep cu aproape o lună înainte de Roland Garros
SIMONA HALEP - DIGISPORT-16
Vestea pe care o aștepta Simona Halep. ”Au semnat managerul, avocatul și Darren Cahill”
dinamo
Live Video&Text FCU Craiova - Dinamo 0-0, ACUM, Digi Sport 1. ”Câinii” au șansa să salte pe loc de salvare!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
Play-out

Video Simona Halep - Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor. "Simo" s-a impus după un meci electrizant

28.10.2019, 17:24

Simona Halep - Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, în grupa Violet de la Turneul Campioanelor. În direct la Digi Sport, Simona Halep a avut un adversar extrem de tare în persoana Biancăi Andreescu, chiar la debutul la Turneul Campioanelor.

simona halep bianca andreescu
Simona Halep - Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor / Foto: captură Digi Sport
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Românca a pierdut clar primul set, 3-6, dar l-a câștigat pe al doilea la tie-break, după ce a salvat chiar și o minge de meci, în urma unei lupte crâncene cu canadianca de oricine română. În decisiv, "Simo" s-a impus clar, scor 6-3, după două ore și 34 de minute de joc.

Pentru Simona urmează meciul cu Elina Svitolina, de miercuri, ora 12:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.


LIVE VIDEO Simona Halep - Bianca Andreescu:

Halep - Andreescu 3-6, 7-6, 6-3. Game la zero câștigat de Simona, care se impune după două ore și 34 de minute și o va întâlni miercuri pe Svitolina.


Halep - Andreescu 3-6, 7-6, 5-3. Halep mai face un break și va servi pentru meci.

Halep - Andreescu 3-6, 7-6, 4-3. Canadianca își face serviciul și încheie game-ul cu un as.

Halep - Andreescu 3-6, 7-6, 4-2. Break Simona. Românca reușește niște puncte foarte importante.

Halep - Andreescu 3-6, 7-6, 3-2. Simona Halep a fost condusă 0-30, dar a câştigat apoi 4 puncte la rând!

Halep - Andreescu 3-6, 7-6, 2-2. Simona Halep revine şi reuşeşte break-ul din a treia tentativă după un game pe muchie de cuţit! 

Halep - Andreescu 3-6, 7-6, 1-2. Break Andreescu! Primul break din setul decisiv a fost câştigat de canadianca de origine română.

Halep - Andreescu 3-6, 7-6, 1-1. Bianca Andreescu s-a impus şi ea pe propriul serviciu.

Halep - Andreescu 3-6, 7-6, 1-0. Românca a început în forţă setul decisiv, cu un singur punct cedat pe propriul serviciu.

Bianca Andreescu a solicitat pentru a doua oară time-out medical înaintea setului decisiv. Şi Simona Halep a primit îngrijiri medicale.

STATISTICA SETULUI 2

Halep - Andreescu 3-6, 7-6 (8-6). Simona Halep a câştigat setul secund după un tie-break extrem de intens, câştigat în cele din urmă cu 8-6.

Halep - Andreescu 3-6, 6-6 (6-6 în tie-break). Simona a ratat primele două mingi de set: a condus cu 6-4, însă a fost egalată.

Halep - Andreescu 3-6, 6-6 (3-3 în tie-break). Simona Halep a condus cu 3-0 în tie-break, însă Andreescu a egalat înainte de schimbarea terenurilor.

Halep - Andreescu 3-6, 6-6. Game agonizant câştigat de Simona Halep, care a salvat o minge de meci înainte de a trimite setul în tie-break.

Halep - Andreescu 3-6, 5-6. Bianca n-a avut nici de această dată emoţii pe propriul serviciu.

Halep - Andreescu 3-6, 5-5. Simona a pus punct seriei de trei game-uri câştigate de locul 4 mondial.

Halep - Andreescu 3-6, 4-5. Al treilea game consecutiv câştigat de Bianca Andreescu, aflată la un singur game de victorie.

Halep - Andreescu 3-6, 4-4. Break Bianca! Andreescu a egalat situaţia în setul al doilea după al doilea său break din acest act. Bianca a solicitat time-out medical, motiv pentru Simona de a solicita pentru a treia oară în acest meci intervenţia lui Darren Cahill.

Halep - Andreescu 3-6, 4-3. Canadianca rămâne în set după un game în care a servit foarte bine.

Halep - Andreescu 3-6, 4-2. Simona Halep s-a distanţat în setul al doilea după un game extrem de disputat pe propriul serviciu. Punctul game-ului a fost însă câştigat de Bianca Andreescu, care a apelat la o execuţie mai puţin obişnuită în meciurile fetelor.

Halep - Andreescu 3-6, 3-2. Re-break Simona! Locul 5 WTA a trecut din nou în avantaj în setul secund, cu un nou break.

Halep - Andreescu 3-6, 2-2. Re-break Bianca! Andreescu a replicat imediat cu un game excelent, câştigat la 15.

Halep - Andreescu 3-6, 2-1. Break Simona! Fostul lider WTA a realizat primul break din setul secund.

Halep - Andreescu 3-6, 1-1. Simona Halep a pus punct seriei de game-uri consecutive a adversarei.

Halep - Andreescu 3-6, 0-1. Canadianca a câştigat primul game din setul secund, pe propriul serviciu.

STATISTICA PRIMULUI SET

Halep - Andreescu 3-6. SET BIANCA! Bianca Andreescu a încheiat cu break primul set al primului duel direct cu Simona Halep.

Halep - Andreescu 3-5. Al doilea game consecutiv la 0 câştigat de Bianca Andreescu.

Halep - Andreescu 3-4. Break Bianca! Canadianca de origine română a trecut din nou în avantaj după ce a realizat al doilea break din acest meci. Simona Halep a salvat primele două mingi de break, însă n-a reuşit să facă acelaşi lucru şi la a treia şansă a Biancăi Andreescu de a încheia game-ul.

Halep - Andreescu 3-3. Bianca Andreescu a echilibrat din nou situaţia, după primul game la 0 din acest meci.

Halep - Andreescu 3-2. Simona Halep a trecut în avantaj după ce a revenit spectaculos, de la 0-40, şi a încheiat game-ul cu cinci puncte la rând.

Halep - Andreescu 2-2. Re-break Simona! Simona Halep a realizat re-break-ul, după ce a recuperat de la 30-40.

Halep - Andreescu 1-2. Break Bianca! Canadianca a reuşit primul break al partidei, în care a revenit de la 15-30.

Halep - Andreescu 1-1. Bianca Andreescu n-a avut probleme pe serviciu: a pierdut un singur punct.

Halep - Andreescu 1-0. Simona Halep a câştigat primul game al partidei, pe propriul serviciu, după ce Andreescu egalase de la 15-40.

UPDATE 14:54 A început partida dintre Simona Halep şi Bianca Andreescu.

UPDATE 11:25 - Simona Halep, comparată cu Serena Williams înaintea duelului de foc cu Bianca Andreescu

UPDATE 11:20 - Simona Halep i-a schimbat cariera Biancăi Andreescu, după o discuție purtată în mașină.

UPDATE 11:15 - Simona Halep i-a relansat cariera liderului mondial WTA! ”M-am bătut de la egal la egal cu Simo!

Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre campioana de la Wimbledon și cea de la US Open din carieră. Duelul va fi al doilea din Grupa Violet, după Karolina Pliskova - Elina Svitolina (luni, 12:30, Digi Sport 2).

"Este o grupă foarte grea. Ele au un joc foarte solid şi de fapt sunt foarte solide", a declarat Halep. "Este o mare provocare pentru mine, să revin după o accidentare ca să evoluez împotriva lor, aşa că voi da tot tot ce am mai bun şi voi încerca să joc cât pot de bine ca să câştig meciul", a spus românca, înaintea partidelor din Grupa Violet.

Turneul Campioanelor 2019 | Simona Halep, cinci prezențe la competiția finalului de an

Simona Halep se află la a cincea prezență la Turneul Campioanelor, cu toate că a obținut calificarea la ultimele șase ediții. Anul trecut, ea s-a retras din cauza unei accidentări.

Cea mai bună performanță a Simonei a venit în 2014, atunci când a ajuns în ultimul act, acolo unde a fost învinsă clar de Serena Williams (3-6, 0-6). În celelalte 3 ediții, ea nu a trecut de faza grupelor (2015, 2016, 2017).

Turneul Campioanelor 2019 | Bianca Andreescu, favorita bookmakerilor

Bianca Andreescu este favorita bookmakerilor în fața Simonei Halep, în primul meci al celor două, de la această ediție a Turneului Campioanelor, ce se va desfășura la Shenzhen.

Sportiva din Canada are o cotă de 1.5 pentru a câștiga prima întâlnire dintre cele două campioane. De partea cealaltă, românca de 28 de ani are cotă 2.20 pentru a se impune în partida de luni.

Turneul Campioanelor va debuta duminică, 27 octombrie și va dura o săptămână, până pe 3 noiembrie. Toate partidele vor putea fi urmărite, în direct, pe canalele Digi Sport, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

Turneul Campioanelor 2019 | Simona Halep - Bianca Andreescu, duel în premieră

Simona Halep va debuta la Turneul Campioanelor 2019 împotriva Biancăi Andreescu. Se vor întâlni deținătoarele trofeelor ultimelor două turnee de Grand Slam, iar acesta va fi primul duel din carieră pentru cele două.

"Ştiu că nu va fi uşor. Fiecare jucătoare din această competiţie este o adversară puternică. Abia aştept să văd ce pot împotriva lor. Sper că pot reuşi lucruri frumoase. În acest an le-am avut o dată adversare pe Svitolina şi Pliskova, aşa că ştiu la ce să mă aştept. Nu am jucat niciodată împotriva Simonei, dar am admirat-o", a spus Andreescu, aflată la prima sa participare la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor 2019 | Criteriile de departajare

Există câteva criterii care vor decide tenismenele care vor ajunge în faza semifinalelor, cea care urmează imediat după faza grupelor. Doar două jucătoare din fiecare grupă se vor califica mai departe.

Criteriile de departajare sunt:

  • Numărul de victorii
  • Numărul de meciuri jucate (un bilanț cu 2 victorii și o înfrângere „bate” un record perfect al unei sportive intrate pe tablou ca rezervă, în meciul doi, care obține două victorii)
  • Rezultatul direct la egalitate între două jucătoare
  • La egalitate între trei sportive, departajarea se face la setaveraj (procentaj de seturi câștigate) și gameaveraj (procentajul de game-uri câștigate).

Meciul Simona Halep - Bianca Andreescu va fi ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 luni, nu înainte de ora 14:00. Partida va fi LIVE VIDEO și text pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Întâlnirea poate fi urmărită și în aplicația Digi Online. Află cum poți vedea partida pe telefon sau tabletă cu Digi Online.

Etichete: simona halep , simona halep live text , bianca andreescu , simona halep live video , turneul campioanelor 2019


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele

Rusia și-a întărit apărarea flotei de la Marea Neagră și „și-a retras în mare parte navele și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Încă lipsește semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
dinamo
Live Video&Text FCU Craiova - Dinamo 0-0, ACUM, Digi Sport 1. ”Câinii” au șansa să salte pe loc de salvare!

Video ”Adversarii au jucat în 12 oameni! Și-a distrus echipa”. Două gafe uriașe ale lui Vâlceanu, iar Voluntari ”tremură”
valceanu
George Pușcaș s-a descătușat și a salvat-o pe Bari de la o nouă înfrângere în Serie B
Italian soccer Serie B match - SSC Bari vs Lecco 1912
Calificare! Bianca Ghelber merge la Jocurile Olimpice. Câți sportivi români au primit ”biletele” pentru Paris
Bianca Ghelber nou
Citește și
Ion Țiriac a văzut-o pe Simona Halep din nou pe teren și a dat verdictul
profimedia-0335981547
Ion Țiriac a spus clar ce se va întâmpla cu Simona Halep: ”Sunt mulți care vorbesc degeaba”
ion-tiriac
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Când își va afla Simona Halep adversara din primul tur de la Madrid Open
Mutua Madrid Open - Day Seven

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”