Nick Kyrgios și Costeen Hatzi / Foto: Instagram @ k1ngkyrg1os

Nick Kyrgios a dezvăluit motivul inedit pentru care va participa la Roland Garros 2023, după 6 ani de absență

articol scris de Digi Sport
13.12.2022, 11:58
  • Media: Fotbal Club, vineri, 19:00, DGS 1

  • Baraj SuperLiga: Mioveni - Botoșani, vineri, 20:00, DGS 1

Nick Kyrgios (27 de ani, locul 22 ATP) a decis să participe la cel de-al doilea Grand Slam al anului viitor, Roland Garros 2023, care se va desfășura în perioada 28 mai -11 iunie.

Nick Kyrgios a dezvăluit motivul inedit pentru care va participa la Roland Garros 2023, după 6 ani de absență

Sportivul australian a dezvăluit și ce ”l-a împins” să ia o astfel de decizie, mai ales că este notoriu faptul că lui Kyrgios nu-i plac turneele care se desfășoară pe zgură.

Galerie Foto

Concret, Kyrgios plănuiește să ia startul la Openul Francez pentru că iubita sa Costeen Hatzi (21 de ani) visează de mult o excursie la Paris.

Kyrgios, care a pierdut finala de la Wimbledon 2022, în fața lui Novak Djokovic, a spus: ”iubita mea vrea să cunoască Parisul, așa că voi juca la Roland Garros 2023. În plus, știu că pot obține rezultate grozave și pe zgură. 

L-am învins pe Roger (n.r. - Roger Federer), pe Wawrinka, am jucat o finală la Estoril. Dar, prietena mea vrea să cunoască orașul, așa că va trebui să merg anul viitor”, a spus australianul, potrivit The Sun.

A fost stabilită ”nota de plată” a lui Nick Kyrgios, dat în judecată pentru scandalul de la Wimbledon

În altă ordine de idei, Kirgios a fost protagonistul mai multor momente ”aprinse” la Wimbledon, iar unul dintre ele i-a adus un proces.

Anna Palus l-a dat în judecată pe Nick Kyrgios după ce australianul a spus despre ea că e ”beată și nebună” în timpul finalei de la Wimbedon, câștigată de Novak Djokovic.

La patru luni de la acel moment, părțile au ajuns la o înțelegere și Nick Kyrgios și-a prezentat public scuzele și s-a angajat să achite 20.000 de lire sterline, aproximativ 23.000 de euro, pentru caritate.

”I-am spus arbitrului că un fan, despre care acum știu că e Anna Palus, nu mă lasă să mă concentrez, crezând că e sub influența alcoolului. Accept că al meu comportament e greșit și îmi prezint scuzele pentru asta.

Am donat 20.000 de lire către Great Ormond Street Hospital Charity, o organizație caritabilă aleasă de doamna Palus. Nu voi mai face alte comentarii pe acest subiect”, a transmis Nick Kyrgios, citat de Marca.

Etichete: novak djokovic , nick kyrgios , kyrgios roland garros , costeen hatzi , roland garros 2023


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O profesoară va sta la închisoare 13 ani după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev, timp de un an

O profesoară de liceu din Arkansas, care a apărut la o emisiune celebră în SUA după ce elevii i-au făcut o dedicație specială, va merge la închisoare pentru că a abuzat sexual de zeci de ori un copil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

UEFA i-a transmis un mesaj lui Istvan Kovacs, după finala Europa League! Fanii au reacționat imediat

Gestul făcut de Xabi Alonso după umilința din finala Europa League. S-a dus direct la Istvan Kovacs

Foto Ce lovitură! A refuzat naționala României și a fost convocat de altă țară la EURO 2024

”Investiția secolului”. David Beckham a dat lovitura: de la 25 de milioane la un miliard!

Surpriză de proporții: clubul cu care ar urma să semneze Jurgen Klopp

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ce poze a postat Octavian Popescu din vacanță și a reacționat

O legendă a fotbalului mondial a prezis toate rezultatele de la EURO: crede că România va face o mare surpriză

Video Întrebat de Gică Hagi și Gică Popescu, Hristo Stoichkov a spus doar șase cuvinte despre foștii colegi de la Barcelona

Exclusiv Alex Crețu a semnat, după ce a ales din trei oferte din SuperLigă

Citeşte şi

Andy Roddick a comentat faza în care Djokovic a fost lovit în cap cu o sticlă: ”Să vedem dacă asta îi va schimba felul!”

Video A stârnit hohote de râs! Prima apariție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap cu o sticlă

PEROZLogodnica lui Jason Statham, val de reacții pe Instagram după ce a postat imagini nud din camera de hotel de la Cannes

FILM NOWAna de Armas, zâmbet dulce pe plajă. Actrița și-a etalat silueta într-o bustieră și fustă mini, în imagini de peste 1,6 milioane de like-uri. „Cât de frumoasă ești!”

Ofertele pe care le-a refuzat noul pariu al lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB citeşte ştirea pe Prosport.ro

S-a despărțit de iubit și își caută un partener de călătorie pentru o vacanță în Halkidiki. Ce pretenții are turista din România citeşte ştirea pe ziare.com

Stațiunea din România pe care mulți au uitat-o, dar e la mare căutare acum. Prețuri mici, condiții bune citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Semnul de pe unghii pe care nu trebuie să-l ignori: "Ar putea fi o formă gravă de cancer de piele"

Digi Animal World

Șerpii provoacă panică în mai multe orașe din România. Jandarmii intervin pentru a-i îndepărta din mașini, pereți și scări de bloc