Nick Kyrgios, un car de nervi la turneul ATP de la Miami / Foto: Getty Images

Nick Kyrgios s-a dat din nou în spectacol: ”Ar trebui să fii dat afară acum!” Gesturi reprobabile ale australianului

articol scris de Digi Sport
30.03.2022, 10:46
  • Futsal: CFR Timișoara - United Galați, marți, 17:00, DGS 3

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, DGS 1

Nick Kyrgios (26 de ani, 102 ATP) a fost învins în optimile turneului ATP de la Miami de italianul Jack Sinner (20 de ani, 11 ATP), scor 6-7, 3-6, la capătul unui meci în care s-a dat din nou în spectacol.

Recunoscut pentru ieșirile sale în decor din timpul partidelor, Nick Kyrgios a fost protagonistul unui nou episod controversat la Miami. În primul set, la scorul de 4-4, stația arbitrului de scaun a pornit din senin, iar Carlos Bernardes a oprit punctul și a dictat repetarea acestuia. La reluare, Sinner a servit un as, moment în care australianul și-a ieșit din minți.

Nick Kyrgios, către arbitrul de scaun: ”Ar trebui să fii dat afară acum!

Jucătorul de la Antipozi s-a apropiat de scaunul arbitrului și a început un val de critici la adresa oficialului.

Ar trebui să fii dat afară chiar acum! Cum e posibil așa ceva? Cum e posibil?! Turul patru de la Miami, unul dintre marile turnee, iar voi nu puteți să vă faceți treaba pentru care sunteți plătiți. E jenant, jenant!”, a spus Nick Kyrgios.

Galerie Foto

Nu a fost singurul moment de rătăcire al lui Kyrgios. După ce a continuat vociferările și a fost sancționat de arbitru, australianul a dat cu racheta de pământ în setul secund și a făcut-o praf. Apoi a repetat acțiunea și pe marginea terenului. În ciuda nervilor adunați, fostul număr 13 ATP a avut amabilitatea de a face o fotografie cu un spectator intrat pe teren.

La Indian Wells, la finalul meciului cu Rafa Nadal, australianul i-a salutat pe jucătorul iberic și pe arbitrul de scaun, apoi a aruncat cu racheta de suprafața de joc, din care a ricoșat spre un copil de mingi, care a reușit să se ferească în ultimul moment de impact.

  • 9.538.282 de dolari a câștigat din tenis Nick Kyrgios.
  • 6 titluri ATP a câștigat australianul de-a lungul carierei.

Nick Kyrgios, ”mitraliat” din toate părțile. "Să fim corecți, e un clovn și un idiot"

Croatul Mate Pavic (28 de ani, locul 1 ATP la dublu) l-a pus la zid pe Nick Kyrgios, pe care l-a numit "clovn" și "idiot". Pavic a declarat că sportivul din Australia exagerează foarte mult și nu își respectă adversarii.

”Oricum ar fi Kyrgios, a făcut ceva bun pentru tenisul de dublu. El a arătat că oamenii vin să-l privească, indiferent dacă joacă simplu sau dublu. El a arătat că și la dublu poți umple o arenă.

Suporterii nu au fost corecți la acel meci. Este greu să joci în aceste condiții împotriva lui Kokkinakis și mai ales a lui Kyrgios, care este, să fim corecți, un clovn și un idiot.

Exagerează foarte mult și nu își respectă adversarii.

Pe de o parte avem un jucător ca Monfils, care este un showman, dar care își respectă adversarii și este interesant pentru fani. Apoi, este Kyrgios, care este plin de lipsă de respect și un clovn obișnuit.

Dar, evident, are fanii săi care vin să-l urmărească.”, a spus Pavic, conform celor de la tennisuptodate.com.

Etichete: nick kyrgios , nick kyrgios arbitru , nick kyrgios miami , kyrgios sinner


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor

Statele Unite au transmis că le-a fost solicitat ajutorul de către Iran după prăbușirea elicopterului prezidențial, duminică, accident în care președintele Ebrahim Raisi și mai mulți oficiali iranieni au fost uciși. Solicitarea iranienilor, care consideră Statele Unite și Israelul drept adversarii săi principali, a fost dezvăluită de Departamentul de Stat în cadrul unei conferințe de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

6.000.000€ pentru Dennis Man!

Patronul lui PAOK a rupt tăcerea! Ce mesaj i-a transmis lui Răzvan Lucescu

Ofertă ”de pe altă planetă”: 20.000.000 € la semnătură și 30 de milioane pe an

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce rol va avea Mircea Lucescu în noul Rapid, condus de Neil Lennon: Dan Șucu a dezvăluit strategia

În minutul 53, Bologna - Juventus era 3-0. Cât s-a terminat

Malcom Edjouma, OUT!

"Nebunie!" Imaginile cu Răzvan Lucescu au fost publicate și fac înconjurul lumii

Citeşte şi

Video&Foto Halep - Siniakova 6-1, 2-6, 6-0. Start excelent de an pentru numărul 1 WTA

FABULOS!!!! Simona e în FINALĂ la Australian Open, după un meci epic cu Kerber

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWKevin Costner, apariție rară alături de cinci dintre cei șapte copii ai săi, la Cannes. Actorul, în lacrimi în timp ce publicul îl ovaționa în picioare

Vedeta lui CSA Steaua regretă transferul la FCSB: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB poate da peste Răzvan Lucescu în Liga Campionilor! Lista completă a posibililor adversari ai campioanei României citeşte ştirea pe ziare.com

Avertismentul de la Poliția Rutieră pentru șoferii românii, la ce trebuie să fie atenți citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Motivul pentru care un bărbat l-a rugat pe vecinul său să nu-și mai lase pisicile să stea la fereastră: „Îmi e greu să mă concentrez”