Nick Kyrgios și Costeen Hatzi, la Melbourne / Foto: Instagram @k1ngkyrg1os

Galerie Foto Nick Kyrgios, “sufocat” de iubită după calificarea în finala de dublu de la Australian Open

articol scris de Digi Sport
28.01.2022, 07:53
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Australienii Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis s-au calificat în finala de dublu de la Australian Open, după ce i-au eliminat pe favoriții Marcel Granollers și Horacio Zeballos, scor 7-6 (4), 6-4.

Nick Kyrgios, în centrul atenției la Melbourne

Nick Kyrgios (26 de ani) are șansa să câștige primul trofeu de Grand Slam din carieră. Jucătorul a fost încurajat de către iubita lui, Costeen Hatzi (21 de ani).

Costeen Hatzi a fost extrem de încântată după succesul lui Kyrgios și l-a urmat pe sportiv peste tot. A mers la conferința de presă, apoi l-a “sufocat” cu săruturi.

Tânărul model a primit un cadou din partea lui Nick, o geantă Dior, în valoare de 5.800 de dolari. Jucătorul australian i-a mulțumit iubitei pentru susținere.

“A fost ireal, m-am distrat”, a scris Nick Kyrgios pe Instagram, la una dintre postările lui Costeen Hatzi.

Galerie Foto

În ciuda faptului că are doar 21 de ani, Costeen Hatzi este un model cunoscut și antreprenor de succes. Aceasta deține un magazin de decorațiuni pe care-l promovează constant pe rețelele de socializare.

Chiara Passari a reclamat un comportament abuziv al lui Nick Kyrgios

În 2021, Nick Kyrgios a încheiat o relație tumultuoasă cu Chiara Passari. Aceasta a povestit unul dintre episoadele care au făcut-o să catalogheze relația cu Kyrgios drept una ”toxică”.

Chiara Passari a spus că Nick Kyrgios a lăsat-o singură în New York, la patru dimineața, fără telefon sau portofel, și a plecat într-un club, alături de o fostă iubită.

”Nu pot uita momentul în care m-a lăsat în mijlocul orașului New York, la 4 dimineața, mi-a luat telefonul și portofelul, a urcat într-o mașină unde era o fostă iubită de-ale lui și au plecat la club. Am fost abandonată, la propriu. Apoi a spus că n-a știut că avea toate lucrurile mele la el”, a scris Chiara Passari, pe Instagram.

Galerie Foto

Etichete: finala , dublu , australian open , cadou , nick kyrgios , kyrgios , iubita , costeen hatzi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Știm cine va juca finala de la Țiriac Open! Ce premiu va primi câștigătorul de la București

Galerie Foto Fără precedent: Supercupa Turciei a durat mai puțin de un minut! Ce s-a întâmplat

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”