Ilie Năstase / Foto: Sport Pictures

"Polițiștii mă lasă în pace, mă văd bătrân". Metodele ingenioase alese de Ilie Năstase în vremea pandemiei de COVID-19

10.04.2020, 12:44
  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Ilie Năstase (74 de ani), primul lider din istoria ATP, își umple timpul cu abilitate în perioada în care lumea pare că a stat pe loc, din cauza virusului COVID-19.

Tip activ, care-și întreține pasiunea pentru mișcare, fostul președinte al Federației Române de Tenis susține că pescuitul și ciclismul îi fac viața mai frumoasă în această perioadă. 

Ilie Năstase: "Merg la pescuit"

"Sunt la Dunăre, merg la pescuit", și-a început Năstase discursul, într-o intervenție la Pro X. "Eu merg doar pe bicicletă, pentru că mi-a suspendat Poliția carnetul pe doi ani, dar conduce soția mea. Am mai și căzut de pe bicicletă, dar n-am pățit nimic. Eu stau în mașină, o aștept pe soția mea când merge la cumpărături. Pe ea o opresc și o întreabă polițiștii, pe mine mă văd așa, mai bătrân, mâine-poimâine fac 75 de ani, și nu mă întreabă nimic, mă lasă în pace. Eu am cu ce să-mi ocup timpul, fac curățenie prin casă, fac curățenie în toată curtea", a continuat fostul campion de la Roland Garros și US Open. 

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori: prima oară în 1972, la vârsta de 26 de ani, cu Dominique Grazia, un top model belgian, cu care are o fiică, Nathalie. Au divorțat zece ani mai târziu. În 1984, s-a căsătorit cu actrița americană Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. A treia soție a fost românca Amalia Teodorescu, cu care s-a căsătorit în 2004. Au două fiice, Alessia și Emma Alexandra. După ce au divorțat în 2010, Năstase a început o relație cu timișoreanca Brigitte Sfăt, care i-a devenit a patra soție, în 2013. Cei doi au divorțat în 2018. Anul trecut, legendarul Nasty s-a însurat cu Ioana Simion.

Ilie Năstase: "Dacă mă cheamă și pe mine Armata, o să accept!"

Ilie Năstase consideră că sportul trebuie să treacă în plan secundar, în această perioadă. "Viața e mai importantă, e peste orice. Nu mai contează acum când se reia campionatul de fotbal sau campionatul de tenis. I-am văzut și pe cei de la Dinamo, detașați pe stradă, cu echipajele de Poliție. Dacă mă cheamă și pe mine Armata, o să accept! Dar doar dintr-o postură de șef", a mai spus Năstase, pentru sursa citată. 

Printr-un decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele) în retragere în Ministerul Apărării. 

Sportivii şi angajaţii clubului Dinamo au fost detaşaţi la secţiile de poliţie pentru a contribui la acţiunile de control care asigură respectarea dispoziţiilor impuse de ordonanţele militare pe perioada stării de urgenţă, în contextul pandemiei de COVID-19.

Etichete: ilie nastase , politie , pescuit , coronavirus , covid-19 , pandemie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Oficial În plin sezon, o echipă din SuperLigă a făcut primul transfer

Live Video&Text UTA - FCU Craiova 2-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Arădenii au marcat din nou, după ce oltenii au lovit bara

Adio, Barcelona!? Cine e jucătorul pe care Xavi "nu îl mai bagă deloc în seamă"

Interzis de tribune: și-a dat acordul să semneze, dar fanii au făcut petiție să nu fie pus antrenor!

Citeşte şi

”Mă hărțuiește”. A fost trasă pe dreapta în trafic și a izbucnit în plâns! Explicația dată polițistului. VIRAL

Ilie Năstase s-a uitat ”un pic” la FCSB - Rapid și a descris derby-ul în cinci cuvinte

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”