Fiica Serenei Williams / Foto: Profimedia

Serena Williams, emoționată de prezența fiicei sale în tribună: ”Voiam doar să plâng”

articol scris de Digi Sport
30.09.2022, 20:26
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Serena Williams (40 de ani) a fost prezentă ultima oară pe terenul de tenis la US Open, scor 5-7, 7-6 (4), 1-6, cu Ajla Tomljanovic (29 de ani).

  • Serena Williams a plâns ca un copil la finalul meciului cu Tomljanovic de la US Open. Americanca a adunat în carieră nu mai puțin de 23 de titluri de Grand Slam.

Galerie Foto

Serena Williams, emoționată de prezența fiicei sale la Cincinnati: ”Voiam doar să plâng”

Înainte de a participa la US Open, ultimul Grand Slam al anului, Serena Williams a participat la turneul de la Cincinnati, unde a fost eliminată din primul tur de Emma Răducanu (19 ani, 66 WTA), scor 4-6, 0-6.

În tribună, la meci, a fost prezentă și fiica Serenei Williams, Olympya Ohanian (5 ani), care prin vorbele sale și-a emoționat mama la finalul confruntării cu Emma Răducanu.

Părea că spune: 'Hai, mama, sunt foarte mândră de tine' și eu eram: 'Ce?'. După ce am pierdut la Cincinnati, mi-a spus: 'E ok, mama, trebuie să doar să faci ceea ce simți' și pur și simplu voiam doar să plâng. A fost ceva în genul: 'Fă ce simți, fă ce îți spune inima'. A fost cel mai dulce lucru.

Eram îngrijorată că voi fi distrasă, pentru că aș fi fost ceva de genul: 'Stai, bea? Face asta?'. A venit odată la un meci și eram: 'Doamne, a folosit cremă de protecție solară?'. E o nebunie.

Aș fi stresată și aș gândi: 'Stai puțin, Doamne Dumnezeule, trebuie să servesc'. Nu are niciun sens. Dar da, nu am luat-o la meciuri până în această vară”, a spus Serena Williams, potrivit Sportskeeda.

Serena Williams a inspirat-o pe ”Miki” Buzărnescu: ”Mi-a plăcut cum a venit de nicăieri”

Mihaela Buzărnescu (34 de ani, 199 WTA) a spus că americanca a fost întotdeauna un model pentru cariera pe care a încercat să și-o construiască de-a lungul timpului și a avut numai cuvinte de laudă pentru aceasta într-un interviu.

Mereu mi-a plăcut Serena Williams și întotdeauna mi-a plăcut cum a venit din nimic și a câștigat totul ca jucătoare de tenis și ca femeie, de asemenea.

Mă uitam mereu cum jucau, ea și sora ei. Mi-am spus mereu că dacă aș avea o șansă să joc într-o zi împotriva uneia dintre ele, ceea ce am și făcut împotriva amândurora...

Tot ce a reușit, determinarea și ambiția ei de pe teren, și în afara lui, este incredibil. Întotdeauna am avut-o ca model”, a spus Mihaela Buzărnescu, într-un interviu distribuit de pagina Billie Jean King Cup pe Instagram.

Galerie Foto

Fostul colaborator al Serenei Williams nu crede că americanca a terminat cu tenisul: ”O vom vedea din nou”

Sascha Bajin, fost colaborator al Serenei Williams, mai exact sparring-partner, spune că nu a avut niciun mesaj pentru Serena Williams până acum, pentru că nu crede că americanca a pus capăt tenisului după US Open.

Am văzut că mulți dintre voi m-ați întrebat de ce nu am postat nimic despre retragerea Serenei. Să spunem așa, nu cred că a terminat. Știu la fel de multe ca și voi, dar ceva îmi spune că o vom vedea din nou”, a postat Sascha Bajin, pe Twitter.

Revine Serena Williams asupra deciziei de a se retrage din tenis?

Serena Williams a anunțat înainte de US Open că Grand Slam-ul de la New York va fi ultimul său turneu oficial, însă o declarație dată recent lasă de înțeles că ia în calcul o revenire spectaculoasă în circuit.

Tom Brady a lansat o modă foarte interesantă”, a spus Serena Williams, cu referire la jucătorul de fotbal american care și-a anunțat retragerea în primăvară, însă la o lună și jumătate a revenit asupra deciziei.

Serena Williams este lider detașat în clasamentul all-time al încasărilor din tenis, cu aproape 95 de milioane de dolari americani.

Simona Halep este pe 3 în acest top, cu puțin peste 40 de milioane de dolari.

TOPUL câștigurilor all-time din tenis:

  • 1. Serena Williams, SUA, 94.806.080 dolari
  • 2. Venus Williams, SUA, 42.312.453
  • 3. Simona Halep, România, 40.123.437
  • 4. Maria Sharapova, Rusia, 38.777.962
  • 5. Caroline Wozniacki, Danemarca, 35.233.415
  • 6. Victoria Azarenka, Belarus, 34.481.533
  • 7. Petra Kvitova, Cehia, 34.448.806
  • 8. Angelique Kerber, Germania, 31.886.468
  • 9. Agnieszka Radwanska, Polonia, 27.683.807
  • 10. Svetlana Kuznetsova, Rusia, 25.816.890

Etichete: serena williams , us open , cincinnati , retragere serena williams , serena williams cincinnati , fiica serena williams , olympia ohanian


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei

Reacția presei internaționale, după ce Serena Williams a anunțat că vrea să intre în alt sport

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”