Simona Halep s-a accidentat la Roma / Foto: Captură Digi Sport

Simona Halep a identificat cauza accidentării de la Roma: ”Asta și-a spus cuvântul!”. Ce tratament va urma

articol scris de Digi Sport
14.05.2021, 21:42
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Simona Halep (29 de ani, numărul 3 WTA) s-a întors în țară după ce a abandonat turneul de la Roma, din cauza unei accidentări la gamba stângă.

Se pare că este vorba despre o ruptură, care o va ține pe Halep departe de terenul de tenis cel puțin trei săptămâni. Halep a recunoscut că șansele de a participa la turneul de la Roland Garros sunt reduse.

Simona Halep: ”Uzura și-a spus cuvântul”

„De fiecare dată când am avut o mică problemă, am revenit mai bine. Medicii mi-au recomandat gimnastică, înot, dar în primele două zile trebuie să stau ca să se așeze tot. După zece ani în care joc săptămână de săptămână la același nivel, probabil și uzura și-a spus cuvântul.

Chiar îmi revenisem după Madrid și mă simțeam bine și fizic, și ca tenis. Angie (n.r. - Angelique Kerber) este o fată deosebită, ne înțelegem foarte bine, deja suntem prietene. S-a purtat foarte frumos cu mine și îi mulțumesc pentru asta.

Eu mereu sper și cred că totul e posibil, dar nu mă voi grăbi pentru că este o accidentare periculoasă și nu vreau să stau luni de zile cu această problemă. Medicii mi-au spus că o să fie bine și că o să mă recuperez.

Este o perioadă destul de lungă, pot să îmi revin total. De la zi la zi vreau să văd și după o să spun ceva mai clar. Am mai spus acest lucru, este foarte important și chiar îmi doresc (n.r. - o medalie olimpică)”, a spus Halep, la revenirea în țară.

Galerie Foto

Simona Halep a dezvăluit că-și petrece perioada de recuperare în România, sub supravegherea medicilor din țară.

"Este destul de grav, nu mă așteptam, bineînțeles, dar o iau ca atare și merg înainte, n-am ce să fac. Stăteam la retur, am făcut o mică săritură și apoi am simțit o durere foarte mare. Mereu mă recuperez în țară, am încredere în medicii pe care îi am și e cel mai bine să fii acasă în momentele astea", a mai spus Simona Halep.

VIDEO cu declarațiile Simonei Halep de la revenirea în țară

VIDEO Accidentarea Simonei Halep de la turneul WTA de la Roma

 

Etichete: simona halep , wta roma , accidentare simona halep


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Șefii Rapidului au reacționat, după gestul făcut de Săpunaru în fața lui Lobonț

Federația a intervenit, după meciul în care nu s-au tras șuturi la poartă și ambele echipe și-au îndeplinit obiectivele

Exclusiv Gigi Becali s-a hotărât: jucătorul care-i va lua locul lui Florinel Coman: ”N-ați văzut?”

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZPovestea unei femei care are 22 de copii, la 26 de ani. Imaginile cu prichindeii au făcut furori pe internet: „Ce familie frumoasă!”

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Sore, zile pline în costum de baie, pe plaja din Maldive. O săptămână de bronz și relaxare, în care a gustat din toate bucuriile vieții

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă