România s-a calificat în semifinalele Fed Cup, după ce a învins Cehia cu 3-2

Video Exclusiv Simona Halep a povestit cum a dormit în noaptea de după meciul de Fed Cup + noul obiectiv

12.02.2019, 13:09
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Franţa-România, FED Cup | România a învins Cehia cu 3-2, la Ostrava, și a reușit o calificare istorică în semifinalele Fed Cup, acolo unde vor întâlni Franța. După victoria cu Cehia, de la Ostrava, fetele au petrecut până târziu în noapte, iar Simona Halep a dezvăluit cum au fost acele momente de după succesul istoric.

Imediat după partidă, Simona Halep și Mihaela Buzărnescu au făcut deplasarea spre Doha, acolo unde vor juca la Qatar Open, turneu transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 11-16 februarie.

"A fost foarte frumosă, chiar m-am gândit destul de mult după ce am terminat sărbătorirea partidei acolo, cu toată lumea. Am adormit târziu, dar a fost bine și a fost un moment plăcut. Drumul spre Doha a fost greuț, cu mașina vreo 4 ore și după aia 5 ore cu avionul, dar mă bucur că am ajuns cu bine și că astăzi pot să mă antrenez un pic.

Da, este diferită suprafața, știu acest lucru pentru că în fiecare an se întâmplă la fel. Nu este ușor să vii din sală afară, dar sunt multe fete în situația asta și nu o să mă plâng, o să încerc să mă acomodez cât se poate de repede și să fac o treabă bună aici", a spus Simona Halep în exclusivitate pentru Digi Sport.

Pentru Halep urmează turneul WTA de la Doha, acolo unde este principala favorită. Cu toate acestea, Simona are un nou obiectiv principal în acest an, și anume Fed Cup, acolo unde "tricolorele" pot depăși performanța istorică realizată deja în partida cu Cehia.

"A fost o prioritate dinainte să încep acest sezon, mi-am dorit foarte mult să câștigăm acest meci ca să mergem în semifinală, avem o șansă în semifinale și cu siguranță o să cred în ea, este obiectivul principal anul acesta și sper să facem tot ce putem ca să ajungem acolo sus", a explicat Simona Halep în exclusivitate pentru Digi Sport.

Simona Halep, principala favorită la turneul de la Doha, transmis în direct de Digi Sport

La Doha, Simona Halep este principala favorită și va debuta în turul 2, acolo unde va întâlni câștigătoarea dintre Caroline Garcia și Lesia Tsurenko. Dacă se va califica franțuzoaica Garcia, pentru Simona va fi o "repetiție" numai bună pentru duelul cu Franța, din semifinalele Fed Cup.

"Fiecare meci o să fie greu aici, tabloul e foarte dificil, dar pentru toată lumea o să fie meciuri grele. E bine să fie meciuri grele, e bine să intru din nou în ritmul turneelor individuale, sper să fiu bine mâine și să îmi câștig meciul. Cu Garcia ar fi o repetiție pentru Fed Cup, pentru că jucăm împotriva lor.

Fiecare meci e diferit, mai ales în Fed Cup, pentru că emoțiile sunt diferite, nu se compar și o să încerc să mă concentrez pe ce am de făcut aici", a punctat Simona.

Pe tabloul principal va fi și Mihaela Buzărnescu, care va debuta împotriva Jelenei Ostapenko, în turul 1.

Etichete: simona halep , romania fed cup , simona halep doha , simona halep fed cup , fed cup cehia-romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Alex Mățan s-a calificat în finala Ligii Campionilor! A reușit două pase de gol și a fost eroul echipei

Cei de la Gazzetta dello Sport, ”vrăjiți” de Dennis Man! Topul în care românul e primul

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Citeşte şi

Wild card pentru Simona Halep înainte de Roland Garros

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă