Simona Halep - Ashleigh Barty

Video Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 7-5. Românca e în semifinale la Madrid, după un meci superb

09.05.2019, 14:41
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Nimeni nu pare s-o poată opri pe Simona Halep în drumul spre un nou titlu la Madrid! După dublu 7-5 cu Ashleigh Barty, românca este în semifinale turneului din capitala Spaniei pentru a patra oară în carieră. Victoria ii readuce Simonei locul 2 in ierarhia WTA.

Simona Halep se simte excelent pe zgura de la Madrid, unde a ajuns în semifinale fără set pierdut. Contra australiencei Ashleigh Barty, numărul trei mondial a închis primul act în 48 de minute, cu 7-5. Halep câştigase meciul din optimi în doar trei sferturi de oră.

Dubla campioană de la Madrid a reuşit cele mai frumoase puncte ale primului set.

Barty a dat semne de revenire în setul secund, când Halep a avut nevoie de sfaturile antrenorului.

"Ăsta este principalul lucru, s-o pistonezi acolo, cum ai făcut până acum, cu mingea aia semi-înaltă", i-a spus Daniel Dobre Simonei.

Deşi a fost condusă cu 5-4, Halep a dominat finalul de meci şi s-a impus cu 7-5 în seul secund. Calificarea în semifinalele de la Madrid îi aduce Simonei urcarea pe locul 2 WTA.


Simona Halep - Ashleigh Barty LIVE VIDEO&TEXT:

UPDATE 14:40 Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 7-5. Game, set și meci! Barty nu mai ajunge la o minge, iar Simo e în semifinale, acolo unde va întâlni câștigătoarea dintre liderul mondial Naomi Oaska și Belinda Bencic. 

UPDATE 14:37 Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 6-5. Simona întoarce soarta acestui set, cu un nou break și va servi pentru calificarea în semifinale.

UPDATE 14:26 Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 4-4. Al doilea break din acest meci reușit de Barty, care trimite o scurtă superbă, la care Simona nu mai ajunge.

SImona Halep - Ashleigh Barty | Punct superb al Simonei

UPDATE 14:19 Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 4-2. Rever superb al Simonei, care o pune pe "contrepied" pe australiancă.

UPDATE 14:06 Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5, 2-1. Simo nu mai ajunge la o scurtă a australiencei, care ia primul game din setul secund.

Simona Halep a câștigat primul set cu Ashleigh Barty

UPDATE 13:55 Simona Halep - Ashleigh Barty 7-5. Set Simona! Campioana noastră reușește câteva mingi spectaculoase, în aplauzele Nadiei Comăneci, aflată în tribune, și își adjudecă setul în stil de mare campioană. Primul act a durat 48 de minute.

UPDATE 13:53 Simona Halep - Ashleigh Barty 6-5. Halep face al doilea break și va servi pentru câștigarea setului.

UPDATE 13:41 Simona Halep - Ashleigh Barty 5-3. Returul lui Barty este OUT, după ce arbitrul a coborât să verifice urma. Simo servește pentru set.

UPDATE 13:30 Simona Halep - Ashleigh Barty 3-2. Primul break al meciului e reușit de "Simo", din a treia încercare, după un game lung, în care arbitrul de scaun a coborât pentru a verifica o urmă lăsată de o minge trimisă de Simona, care se pare că a aterizat exact pe tușă. În orice caz s-a decis rejucarea punctului, ceea ce pare să o fi deranjat pe Barty, iar Simona și-a adjudecat game-ul.

UPDATE 13:22 Simona Halep - Ashleigh Barty 1-2. Australianca se ține tare și încheie, la rândul ei, cu un as. Meciul e foarte echilibrat.

UPDATE 13:15 Simona Halep - Ashleigh Barty 1-1. Și Simona își câștigă serviciul și încheie game-ul cu un as.

UPDATE 13:12 Simona Halep - Ashleigh Barty 0-1. Australianca își face serviciu, cu toate că Simona a avut două șanse de break.

UPDATE 13:07 Începe meciul Simona Halep - Ashleigh Barty, cu australianca la serviciu.


Simona Halep - Ashleigh Barty Madrid LIVE VIDEO| Simona Halep - Ashleigh Barty, meciul din sferturile de finală de la Madrid, se joacă azi, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 1 și în timp real pe digisport.ro.

UPDATE: Porecla dată de francezii de la Tennis Magazine Simonei Halep. 

Simona Halep Madrid | Cu ceva mai puţin de o lună până la Roland Garros, francezii sunt impresionaţi de forma sportivei noastre, care s-a impus la Paris anul trecut. După victoria "scurtă" cu slovaca Kuzmova, presa din Hexagon a comparat-o pe Simo cu un tren de mare viteză.

"TGV-ul Simona Halep", e porecla dată de francezii de la Tennis Magazine campioanei noastre. Aceştia notează că "Simona nu a făcut în niciun moment un pas în spate, a presat tot timpul, reuşind victoria în doar 44 de minute".

UPDATE 11:16 Simona Halep s-a antrenat în dimineaţa meciului cu Ashleigh Barty, iar imaginile de la şedinţa de pregătire au fost publicate şi pe contul oficial de twitter al turneului de la Madrid.

Aceasta este cea de-a patra întâlnire directă dintre cele două jucătoare, iar românca de 27 de ani se află în avantaj la acest capitol, 2-1. Niciuna dintre partide nu s-a disputat pe zgură, suprafața favorită a Simonei.

”E o jucătoare foarte bună, are o încredere enormă, a jucat bine, e o provocare mare pentru mine. A fost primul meu meci din acest an, nu a fost bine pentru mine. Aici e zgură, dar mă aștept la o partidă grea. Mă voi concentra.

Nu am jucat niciodată contra ei pe zgură, dar sliceul nu va fi la fel de periculos ca pe hard”, a spus Simona, într-un interviu live realizat de corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.

Simona Halep - Ashleigh Barty Madrid LIVE VIDEO | Scenariul prin care Simona poate ajunge numărul 1 WTA

Pentru a ajunge numărul unu mondial, Simona Halep are nevoie să câștige turneul de la Madrid, dar și ca Naomi Osaka să fie învinsă în următorul meci, din faza sferturilor, de Belinda Bencic.

”Momentan, clasamentul nu este o prioritate. Pentru mine contează la sfârșit de an pe ce loc ești. Atunci când intru pe teren, îmi doresc să câștig fiecare meci.

Rezultatele aș vrea să le las la urmă și să mă gândesc la ce trebuie să joc și să ating forma mea maximă”, a spus Halep, în exclusivitate pentru Digi Sport, într-un interviu acordat trimisului special la Madrid, Gabi Morariu.

Simona Halep - Ashleigh Barty Madrid LIVE VIDEO | Declarațiile superbe ale lui Asleigh Barty

Adversara Simonei din sferturile de finală, Ashleigh Barty, a făcut niște declarații superbe la adresa campioanei noastre, înaintea meciului direct de joi.

”E testul suprem să joci împotriva celor mai buni. Și cred, fără niciun dubiu, că este cea mai bună, cea mai consistentă jucătoare de zgură. Am făcut împreună un antrenament de calitate la începutul săptămânii. A fost plăcut, prima oară când am lovit împreună și a fost la un nivel înalt”, a spus Barty, înaintea duelului cu Simona Halep.

Simona Halep - Ashleigh Barty Madrid LIVE VIDEO | Premii mari la Madrid

  • câştigătoare turneu 1.202.520 euro
  • finalista - 608.700 euro
  • semifinale - 312.215 euro
  • sferturi de finală - 160.920 euro
  • optimi - 80.620 euro
  • turul secund - 42.220 euro
  • turul 1 - 19.805 euro

Meciul dintre Simona Halep și Ashleigh Barty se va disputa joi, de la ora 13:00, în direct pe Digi Sport 1 și în timp real pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , simona halep madrid , simona halep live video , madrid wta , simona halep - ashleigh barty


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv de îngrijorare în rândul apropiaților acestuia, scrie Sky News, care preia o relatare a tabloidului The Daily Beast.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua

Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece

Exclusiv ”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”

Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

News Alert Daniel Niculae, urmărit penal în ”Dosarul Pyro”. Ce acuzații i se aduc președintelului de la Rapid

4 jucători de la FCSB, OUT pentru derby-ul cu Farul Constanța

Oficial Doar 9 cluburi din SuperLiga au primit drept de joc pentru Europa! Cine mai așteaptă un răspuns?

Dani Coman este așteptat să semneze: ”Va veni la noi!”

Citeşte şi

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWLogodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”

Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA? citeşte ştirea pe ziare.com

Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis! citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”