Video Simona Halep și Irina Begu, calificare fără emoții la dublu în turneul de la Madrid! Simona continuă și la simplu

06.05.2019, 16:04
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Simona Halep (27 de ani, 421 WTA, la dublu) și Irina Begu (28 de ani, 34 WTA, la dublu) s-au calificat în turul secund al turneului de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.021.128 dolari, în proba de dublu, după ce au trecut de perechea formată din Raluca Olaru (30 de ani, 33 WTA, la dublu) și Darija Jurak din Croația, scor 6-2, 6-3.

Simona și Irina au avut nevoie, la început, de o perioadă pentru a-și regla jocul, după care au dominat ostilitățile și s-au impus în 65 de minute. Halep a jucat perfect și și-a pus în valoare întreaga experiență acumulată. A lovit perfect când a avut ocazia sau a creat culoare pentru Begu. Cele două jucătoare au arătat determinare și forță, astfel încât rămâne de văzut ce parcurs vor avea la acest turneu, care este transmis pe larg pe canalele Digi Sport.

Turneul de la Madrid, care se desfășoară în perioada 4-11 mai 2019 este transmis în direct de Digi Sport. De asemenea, toate meciurile româncelor pot fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

Cele două românce au fost conduse în ambele seturi cu 2-0, dar au revenit spectaculos, câştigând şase game-uri consecutive în primul act, şi trei în al doilea (3-2), desprinzându-se apoi în setul al doilea de la 3-3, la 6-3.

Halep şi Begu şi-au asigurat un cec de 23.510 euro şi 120 de puncte WTA la dublu, iar în turul secund vor juca împotriva principalelor favorite, cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

Simona Halep şi Irina Begu au câştigat împreună un turneu WTA la dublu, anul trecut, la Shenzhen.

Halep va juca în turul al doilea la simplu contra britanicei Johanna Konta. Irina Begu a pierdut în primul tur la simplu în turneul de la Madrid.

VIDEO cu rezumatul partidei de dublu


UPDATE 16:04. Simona Halep/Irina Begu - Raluca Olaru/Darija Jurak 6-2, 6-3!

UPDATE 15:29. Simona Halep/Irina Begu - Raluca Olaru/Darija Jurak 6-2! Simona și Irina au început mai greu acest meci de dublu, dar după ce și-au reglat țintele au început să controleze ostilitățile primului set. Într-un final, s-au impus cu un neverosimil 6-2.

UPDATE 14:59. Simona Halep/Irina Begu - Raluca Olaru/Darija Jurak. A început partida de dublu, care contează pentru primul tur. A servit Irina Begu.

Sportivele noastre sunt implicate și în proba de dublu a turneului de la Madrid. Primul tur propune un duel românesc. Perechea formată din Simona Halep (27 de ani, 421 WTA, la dublu) și Irina Begu (28 de ani, 34 WTA, la dublu) se va înfrunta azi, cel mai probabil de la ora 14:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2, cu perechea formată din Raluca Olaru (30 de ani, 33 WTA, la dublu) și Darija Jurak din Croația.

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a început în forţă turneul de la Madrid, unde duminică, 5 mai 2019, a trecut fără mari emoţii, la simplu, tot în primul tur, de Margarita Gasparyan, 6-0, 6-4. Românca a fost dezlănţuită în primul set şi a avut mici probleme în al doilea, dar în cele din urmă a reuşit să încheie rapid conturile. Ba chiar a oferit şi punctul zilei în capitala Spaniei.

În schimb, Irina Begu (28 ani, 96 WTA) a fost învinsă de kazaha Iulia Putintseva, cu 6-4, 6-3, sâmbătă, în prima rundă a turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.021.128 dolari. Begu s-a înclinat după o oră şi 36 minute, având 2 aşi şi 5 duble greşeli. Românca a avut procentaje modeste la serviciu. Irina Begu, care a beneficiat de un wildcard, va primi pentru participare un cec de 19.805 euro şi 10 puncte WTA.

România are patru jucătoare în top 100 WTA. Simona Halep ocupă locul 3!

Altfel, Simona Halep ocupă în continuare poziția a treia în ierarhia WTA, ca şi săptămâna trecută.  Românca se află la 469 de puncte de liderul Naomi Osaka (Japonia) şi la 153 de a doua clasată, cehoaica Petra Kvitova. Simona Halep are un avans de 462 de puncte faţă de germanca Angelique Kerber, aflată pe poziţia a patra.

România are patru jucătoare în top 100 WTA, celelalte trei fiind Mihaela Buzărnescu, pe 31, după ce a coborât două poziţii, Sorana Cîrstea şi Irina-Camelia Begu, care se menţin pe 93, respectiv 96.

Etichete: simona halep , raluca olaru , simona halep madrid , simona halep irina begu , simona halep dublu madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

E gata! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool a semnat

A auzit că-l vrea Gigi Becali la FCSB și i-a dublat salariul. ”Ar fi putut semna oriunde”

Live Video&Text Petrolul - FC Botoșani 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Sergiu Hanca a ratat un penalty!

Citeşte şi

A spus stop! Singura sportivă străină care a felicitat-o pe Simona Halep pentru revenire se retrage din tenis

Decizie finală! Simona Halep nu a primit wild-card la turneul unde spera să joace

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”