Screenshot 2024-04-03 at 19.41.27
Americanii au anunțat următorul turneu la care poate participa Simona Halep: ”Speră să fie gata”
simona-halep
Ce au scris spaniolii după ce Simona Halep s-a retras de la Madrid Open: ”Acesta este scopul ei”
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Video Simona Halep Madrid | Halep - Gasparyan 6-0, 6-4. Victorie clară pentru campioana noastră

05.05.2019, 17:40

În direct la Digi Sport, Simona Halep a început în forţă sezonul pe zgură şi e în turul al doilea la Madrid după o victorie în două seturi cu Margarita Gasparyan. Primul act a durat doar 21 de minute. Halep a zburdat pe teren. A închis setul fără să piardă vreun game iar două dintre ele au fost câştigate la zero.

halep gasparyan final 2
Simona Halep a eliminat-o pe Margarita Gasparyan
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Halep părea să fie un tăvălug şi în setul al doilea, când a condus cu 4-1 şi 5-2, dar Gasparyan şi-a recăpătat încrederea.

Fosta câştigătoare a turneului, în 2016 şi 2017, a fost perturbată de un moment inedit - nervii i-au fost testaţi când arbitrul de scaun a cerut rejucarea unui punct din cauza unor probleme cu staţia de amplificare.

Halep a închis meciul cu o minge câștigătoare chiar pe serviciul lui Gasparyan. La ultimul punct, românca a fost ajutată însă și de fileu. Halep - Gasparyan s-a terminat 6-0, 6-4, după o oră și 14 minute de joc.


Simona Halep - Margarita Gasparyan LIVE VIDEO&TEXT:

UPDATE 17:51: Simona Halep - Margarita Gasparyan 6-0, 6-4. Final de meci. Rusoaica a făcut toate eforturile pentru a reveni și chiar a fost aproape de 5-5, însă Halep a încheiat cu break conturile, ajutată și de fileu la ultima minge.


UPDATE 17:40: Simona Halep - Margarita Gasparyan 6-0, 5-4. După unele probleme cu stația de amplificare a arenei, rusoaica își revine și câștigă al patrulea game.

UPDATE 17:09: Simona Halep - Margarita Gasparyan 6-0, 2-1. Gasparyan câștigă primul ei game în acest meci, cu break, pe o greșeală a Simonei.

UPDATE 17:02 Simona Halep - Margarita Gasparyan 6-0, 1-0. Halep câștigă primul game din set-ul 2.

UPDATE 17:00: A început setul al doilea.

UPDATE 16:58: Simona Halep - Margarita Gasparyan 6-0. Halep nu-i dă nicio șansă rusoaicei și câștigă, fără drept de apel, primul set, cu 6-0.

UPDATE 16:54: Simona Halep - Margarita Gasparyan 5-0. Halep face 5-0, într-o partidă ce pare a fi fără probleme pentru sportiva noastră.

UPDATE 16:51: Simona Halep face un nou break.

UPDATE 16:47: Simona Halep - Margarita Gasparyan 3-0Halep face 3-0 după 10 minute de joc.

UPDATE 16:45: Simona Halep - Margarita Gasparyan 2-0. Simona face 2-0 după ce câștigă pe serviciul rusoaicei.

UPDATE 16:39: Halep a câștigat primul game cu 40-15.

UPDATE 16:37: A început partida cu Simona Halep la serviciu.

UPDATE 16:30: Simona Halep și Margarita Gasparyan au ieșit la încălzire, înainte de meciul din turul 1 de la Madrid. 

UPDATE 16:20: S-a terminat meciul dintre Petra Martic și Garbine Muguruza (7-5, 7-6). Urmează duelul dintre Simona Halep și Margarita Gasparyan.  

UPDATE 15:20: Petra Martic a câștigat primul set al meciului cu Garbine Muguruza, 7-5. 

UPDATE 14:20: A început meciul dintre Garbine Muguruza și Petra Martic. După acest duel, Simona Halep va intra în concurs. 


Simona Halep Madrid LIVE VIDEO | Cine este Margarita Gasparyan

În vârstă de 24 de ani, rusoaica are deja în conturi peste 1 milion de dolari din tenis. Probabil că ar fi fost o jucătoare de prim plan, dar a avut o carieră urmărită de ghinion.

Se trage dintr-o familie de sportivi: tată său, Melik, a fost halterofil, în timp ce mama sa, Lyudmyla, a participat în proba de biatlon.

Margarita e considerată una dintre jucătoarele cu cel mai bun rever cu o mână din circuit. A fost antrenată de Elena Makarova, iar acum e consiliată de Carlos Martinez.

Cea mai bună performanţă a carierei e optimea de finală la Australian Open 2016. În rest, nu a reuşit să treacă de primul tur la celelalte turnee de Mare Şlem.

În 2016, când mulţi o considerau o posibilă revelaţie, ascensiunea i-a fost curmată de o accidentare gravă. Gasparyan urcase până pe locul 41 în lume, dar a fost nevoită să se opereze. A lipsit mai mult de un an din circuit, iar întoarcerea a fost una complicată. Totuşi, în ultima jumătate de an, Margarita a demonstrat că poate să revină la un nivel foarte bun.

Gasparyan are până în prezent două finale de simplu câştigate, una chiar împotriva unei sportive din România. În 2015, la Baku, rusoaica trecea în ultimul act, în trei seturi (6-3, 5-7, 6-0), de Patricia Ţig. Al doilea succes a venit în septembrie anul trecut, când s-a impus la Tashkent, după o finală fără istoric: 6-2, 6-1 cu Anastasia Potapova.

"Va fi un pic mai dificil pentru că această jucătoare va avea deja două meciuri la acest turneu. Însă eu consider că sunt într-un ritm bun, m-am antrenat bine şi sunt gata să încep turneul", a spus Simona, pentru Digi Sport.

Simona Halep Madrid LIVE VIDEO | Navratilova și-a ales favorita

Simona Halep nu este considerată favorita turneului de la Madrid de către Martina Navratilova, chiar dacă ea câștigat trofeul în 2016 și 2017. Fosta mare jucătoare susține că Petra Kvitova este cea pentru care suprafața de la Caja Magica este perfectă.

"La Madrid, Petra Kvitova va fi jucătoarea de bătut. Iubește zgura rapidă de la Madrid, unde mingea trece prin aer mai repede din cauza altitudinii.

E un turneu pentru jucătoarele care lovesc puternic, precum Petra, care l-a și câștigat de trei ori, inclusiv anul trecut", a spus Navratilova, pentru site-ul WTA.

Interesant este că cele două jucătoare s-au și întâlnit o dată, la Madrid. Simona Halep a învins-o pe dubla câștigătoare de Grand Slam, în semifinalele din 2014, cu 6-7, 6-3, 6-2.

Simona Halep Madrid LIVE VIDEO | Prima mare surpriză la Madrid!

Prima mare surpriză de la Madrid s-a consumat deja. Aryna Sabalenka (numărul 10 mondial) a fost învinsă de Svetlana Kuznetsova. Sportiva din Belarus era pe aceeaşi jumătate de tablou cu Simona Halep, pe care o putea întâlni în semifinale.

Svetlana Kuznetzova, locul 109 mondial, beneficiară a unui wild card, a reuşit surpriza, în capitala Spaniei. Meciul cu Sabalenka a fost unul de mare luptă şi s-a încheiat după aproape două ore de joc, 7-5, 6-4 pentru rusoaică.
Kuznetzova, care va împlini în iunie 34 de ani, a fost cândva numărul 2 mondial şi e o specialistă a zgurei, dar rezultatul reprezintă o mare surpriză chiar şi în aceste condiţii.

Simona Halep Madrid LIVE VIDEO | Cum poate reveni Simona pe primul loc WTA

Simona Halep poate reveni pe prima poziție în clasamentul WTA, după turneul de la Madrid. Românca intră în focurile sezonului de zgură, în care are de apărat 2800 de puncte, dar are șansa să atingă din nou fotoliul de lider.

Există un singur scenariu în urma căruia sportiva de pe locul 3 WTA poate ajunge prima în lume. Simona trebuie să se impună la turneul manageriat de Ion Țiriac, iar Naomi Osaka să nu ajungă în faza semifinalelor.

O altă jucătoare care poate aspira la locul 1 mondial este Angelique Kerber. Germanca are o misiune mai dificilă. Ea trebuie să se impună în capitala Spaniei, dar are nevoie ca Osaka să fie eliminată în turul secund.

Turneul de la Madrid se desfășoară în perioada 4-11 mai și va fi transmis în direct de Digi Sport. De asemenea, toate meciurile româncelor pot fi urmărite în timp real pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , simona halep madrid , simona halep live video , simona halep margarita gasparyan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns o melodie care a terminat pe ultimul loc la Eurovision să răstoarne cea mai veche dictatură fascistă din Europa
Cum a ajuns o melodie care a terminat pe ultimul loc la Eurovision să răstoarne cea mai veche dictatură fascistă din Europa

Acum 50 de ani, o serie uimitoare de evenimente declanșate de o melodie care fusese cântată la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (25.04,2024)
Federico Piovaccari îi avertizează pe jucătorii FCSB-ului: ”Traseul e mai dificil acum!”
FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, LIGA 1 (15.03.2014)
Barcola a rupt tăcerea! Ce a spus despre faza la care Istvan Kovacs l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG 1-4
Citește și
Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire
2018 French Open - Day Fourteen
Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială
SIMONA HALEP - DIGISPORT-157
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”
simona-halep

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”