Sorana Cîrstea / Foto: Captură Digi Sport

Sorana Cîrstea, în premieră în semifinalele unui turneu pe iarbă! Prima reacție după victoria cu Donna Vekic: ”Încep să învăț”

articol scris de Digi Sport
17.06.2022, 15:50
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Sorana Cîrstea (32 de ani, 36 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului de categorie WTA 250 după ce a învins-o pe Donna Vekic (25 de ani, 92 WTA), scor 5-7, 6-3, 6-4.

La finalul partidei care a consemnat prima calificare din carieră în semifinalele unui turneu disputat pe iarbă, Sorana Cîrstea a transmis că niciodată nu e târziu să înveți și să reușești să îți adaptezi jocul la o suprafață pe care nu se simte chiar confortabil, așa cum este cazul tuturor românilor.

Sorana Cîrstea, prima reacție după calificarea în semifinale la Birmingham

Cred că nu e niciodată prea târziu să înveți, să te îmbunătățești și nu contează vârsta sau clasamentul, mereu e loc de îmbunătățit. Cred că încep să învăț să joc pe această suprafață și e totul bine până acum.

Cred că nu am greșit mult în primul set, dar Donna a revenit și a avut câteva game-uri în care a fost invincibilă. Mi-am zis că nu e vina mea, ci că e doar joacă prea bine. Mi-am zis să rămân în meci și mă gândeam că e un nou meci și am luptat pentru fiecare punct”, a spus Sorana Cîrstea, la finalul jocului.

Simona Halep a avut parte de o susținere importantă din tribune în meciul cu Donna Vekic, iar la interviu a ținut să le mulțumească fanilor.

Mă simt ca acasă, este extraordinar. Vă mulțumesc că ați rămas să mă susțineți, în ciuda căldurii. Sper să revin pe teren mâine și să joc un tenis și mai bun”, a transmis Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea, meci cu Dayana Yastremska sau Shuai Zhang în semifinale la Birmingham

Sorana Cîrstea va juca în semifinalele de la Birmingham împotriva câștigătoarei meciului dintre Dayana Yastremska și Shuai Zhang.

România mai are o reprezentantă pe tabloul principal de la Birmingham, pe Simona Halep, care va juca în sferturi împotriva britanicei Katie Boulter, meci programat vineri, nu mai devreme de ora 17:00, în direct la Digi Sport 2.

Etichete: sorana cirstea , donna vekic , wta birmingham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

”Te simți ca o veterană?” Cum a reacționat Sorana Cîrstea după ce i s-a zis că e ”în vârstă”

Sorana Cîrstea a uimit pe toată lumea după ce a anunţat obiectivul setat pentru finalul carierei

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă