Florin Pîrvu, antrenorul Petrolului / Foto: Captură Digi Sport

Video Florin Pîrvu a dezvăluit când ar putea debuta Billel Omrani la Petrolul

articol scris de Digi Sport
07.10.2023, 17:36
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Petrolul a remizat cu UTA Aradscor 0-0, în etapa a 12-a din SuperLiga României.

Florin Pîrvu: ”Avem mare nevoie de Omrani!”

Florin Pîrvu s-a declarat nemulțumit de rezultat la finalul partidei și a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că elevii săi nu reușesc să înscrie.

Antrenorul Lupilor Galbeni a explicat că cel mai probabil Billel Omrani va fi pregătit să intre pe teren după pauza competițională, întrucât mai are nevoie de pregătire.

Pîrvu a vorbit și despre nemulțumirile suporterilor ploieșteni cu privire la situația în care se află Petrolul în clasamentul din SuperLiga României.

E un meci ciudat. Ne-am dorit, am pregătit jocul să îl câștigăm, veneam după o perioadă de secetă din punct de vedere al victoriilor. Azi era o oportunitate bună să reușim să spargem ghinionul. Nu am reușit, din păcate. Două reprize opuse. O repriză în care am marcat, dar VAR-ul ne-a anulat din nou golul.

O repriză în care cei de la UTA au avut situațiile mai clare. O repriză a doua în care am reușit să ne mai echilibrăm, am început să producem din punct de vedere ofensiv, dar încă nu găsim soluțiile bune pentru a înscrie.

Asta vorbeam și acum, Billel este un plus pentru noi, dar are nevoie de timp pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică. Sperăm ca după această pauză competițională să îl avem alături de noi, pentru că avem mare nevoie de el.

Urmează meciuri grele, dar trebuie să rămânem optimiști. Nu am câștigat, dar încă ne menținem în mijlocul clasamentului. Vin meciuri grele și orice înfrângere te poate duce în subsolul clasamentului.

Se pare că e un tipar aici la noi, la Ploiești. Cel puțin Tribuna a doua, nu înțeleg de ce. Echipa este unde este, chiar dacă am avut rezultatele acestea, sperăm să fie alături de noi. Mă bucur că Peluza Latină și Peluza Ilie Oană sunt alături de noi și chiar ne susțin. Sunt câteva voci care vin, probabil vor ca noi să fim deja acum în play-off, nu este rău să gândești așa, și noi ne dorim, dar haideți să rămânem echilibrați, pentru că mai avem mult de muncă”, a declarat Florin Pîrvu la finalul meciului.

VIDEO Rezumatul partidei Petrolul - UTA Arad 0-0

Etichete: petrolul , billel omrani , florin pîrvu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor

Un tânăr care a fost răpit în urmă cu 27 de ani și a fost găsit acum, în viață, în beciul vecinului său, la doar 100 de metri de casă, nu a strigat după ajutor din cauza unui motiv tulburător, scrie presa algeriană.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Foto A "măcelărit" imnul în fața a 70.000 de oameni și a ajuns să fie batjocorit în întreaga țară: "Retrage-te!"

Ofertă de 1.3 milioane de euro pentru Louis Munteanu! Ce urmează pentru atacant

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de fotbalistul crescut de Lille care ”strălucește” în România: ”Îmi place foarte mult”

VAR-ul se schimbă radical! FIFA a început deja pregătirile: ”Acesta este scopul”

Ce a spus Bogdan Andone, după ce Botoșani a învins-o pe Mioveni cu un gol marcat în prelungiri și e aproape de salvare

Foto Imaginea serii la Botoșani - Mioveni

Citeşte şi

Gicu Grozav și-a dat acordul și semnează: ”Lucrurile sunt rezolvate”

Video După ce FC Voluntari a rămas pe loc de baraj, Florin Pîrvu a trimis un mesaj categoric: ”Nu e echitabil!”

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”