Jurnal de autoizolare | Narcis Răducan: ”Sunt peste tot acasă. Inclusiv în fața aragazului, când gătesc!”

09.04.2020, 11:07
narcis raducan rade fcsb

Cu aparițiile lui Narcis Răducan sunteți obișnuiți din emisiunile Digi Sport. Totuși, în ultimele două săptămâni nu l-ați mai văzut. Vă spun imediat de ce.

Dezvăluim chestiuni de bucătărie internă cum ar veni ... Pentru a asigura continuitatea transmisiilor live și ca o măsură de precauție pentru orice situație neprevăzută, ne-am împărțit în două ture: redactori, reporteri, editori, cameramani, prezentatori, invitați etc. Adică o echipă lucrează două săptămâni, iar cealaltă #stămacasă...

Narcis a stat în ultimele 14 zile și e cu atât mai interesant ce a făcut în perioada asta. De la finele acestei săptămâni îl veți vedea din nou și la emisiunile Digisport.

Narcis Răducan: "Ne-a ajutat Dumnezeu să îl aducem pe băiatul cel mare din China chiar înainte să izbucnească pandemia"

Înainte de a fi conducătorul abil de azi, Răducan a fost un fotbalist teribil de înzestrat tehnic și o voce ascultată în vestiarele prin care a trecut. Spontaneitatea, buna dispoziție și inteligența peste medie au fost întotdeauna calități ce l-au făcut remarcat în cercurile în care și-a făcut apariția.

E genul de persoană hiper optimistă pentru care problemele s-au inventat pe lumea asta pentru a fi rezolvate și pentru a te bucura ulterior că, după ce treci un hop, urmează momente în care apreciezi la justa valoare ce e frumos. Așa și în cazul pandemiei: "Sigur că nu e o perioadă ușoară, sigur că ne-a lovit pe toți, dar fiecare dintre noi și toți laolaltă ar trebui să ne gândim mai bine, să ne analizăm comportamentul și să privim tot ce ni se întâmplă ca pe un test. Nu e nimic întâmplător. Nu fac paradă din credință, după nici nu ascund că sunt cu Dumnezeu tot timpul în gând și în inimă. Vom trece peste asta".

Narcis este unul, nu puțini, oameni de fotbal care țineau post în ajunul marilor Sărbători încă din perioada când juca. De curând spunea ceva de genul: "Ne-a ajutat Dumnezeu chiar înainte de izbucnirea pandemiei din China să îl aducem pe băiatul cel mare acasă. Era la studii acolo și a revenit la fix acasă. Ar fi fost un stres suplimentar și pentru noi, și pentru el".

Taco, câinele  familiei Răducan. Cel cu pregătire fizică "nu ca al lui Alibec"

Tot vorbeam de "bucătărie". Să spunem că în această conjunctură creată, Narcis își face remarcate abilitățile și calitățile tehnice inclusiv aici: "Am jucat la Rapid doar. Sunt peste tot acasă, inclusiv în fața aragazului. Joc și defensiv și la intimidare, alternez sistemele și gusturile. Când picant, când dulce, condimente, alimente sănătoase. Mă descurc".

Cum spuneam, un pic de voie bună indiferent de gravitatea situației nu strică. Și, în ceea ce privește bussinesul de familie, un restaurant într-unul dintre cele mai mari malluri din București, e clar că situația e delicată: "Nu avem ce face. E clar că suntem în categoria lovită din plin de această problemă la nivel global. Mi-e greu așa cum îi este greu oricui să anticipeze momentul revenirii la normal, pentru că în funcție de asta putem vorbi despre strategii, idei de repornire, redresare din punct de vedere economic. Planul B ca în fotbal. Nu cedăm. Mergem cu Dumnezeu înainte".

Altfel, timpul trece rapid și în familia Răducan. "Mă mai bag la câte un playstation cu băieții. De obicei, când vrea unul dintre ei să își refacă moralul că l-a bătut frate-su. Citesc, filme, mai revăd un meci de referință și aștept și emisiunile de la Digisport".

În stilul caracteristic, Narcis mai adaugă: "Am văzut că Denis (Alibec) își epuizează câinele prin alergări pe plajă. Eu nu am norocul ăsta. Taco scoate untul din noi când mergem la pădure. Nu obosește niciodată". Și pentru a dovedi că nu exagerează Narcis ne-a trimis o poză cu câinele stând, dar în mod evident gata de acțiune.

De același autor
Citeşte alte articole de Dan Filoti
Digi24
Kadîrov suferă de necroză pancreatică, o boală care nu-i dă șanse mari de supraviețuire
Kadîrov suferă de necroză pancreatică, o boală care nu-i dă șanse mari de supraviețuire

Liderul cecen Ramzan Kadîrov suferă de peste cinci ani de necroză pancreatică, o afecțiune care...

Descarcă aplicația Digi24

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Digi Sport Special
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • 111111

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMÂNIEI BETANO - SFERTURI DE FINALA (03.04.2024)

    FOTBAL: Voluntari - FCU Craiova, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)

    FOTBAL: Botoșani - Dinamo, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • racheta-tenis

    TENIS: WTA Madrid, Ziua 1, 18:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Chelsea v Arsenal, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 21 Oct 2023

    FOTBAL: Arsenal - Chelsea, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Sondajul zilei

Top Articole

Foto Gest golănesc, fără precedent, al unui luptător către fata din ring! Ce a urmat depășește orice imaginație

ali-hebaiti8

Foto Au apărut imaginile! Tehnologia a dat verdictul la cea mai controversată fază din Real Madrid - Barcelona

gol-barca4

Exclusiv Florin Prunea a reacționat, după ce a văzut noile imagini de la golul care a decis rezultatul din FCSB - Rapid

balu13

Video Ce au făcut suporterii FCSB-ului când Hromada era pe targă: medicii, semne disperate, jandarmii au folosit scuturile

hromada accidentare

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media