Se schimbă lumea! Autoizolat în Curtea de Argeș, Gabi Matei duce dorul clubului de fotbal nu al cluburilor de distracții

28.04.2020, 14:02
gabi matei

Sinceritatea lui e dezarmantă. „Dacă veneam acum câțiva ani acasă în cazul unei situații asemănătoare celei pe care o trăim astăzi?! Clar, nu! Aș fi rămas la București, chiar dacă cluburile rămâneau închise, găseam eu o modalitate alternativă de distracție”.

Gabi Matei, fotbalistul Clinceniului, a trecut de la statutul de rebel la cel de fotbalist de bază în lotul condus de Ilie Poenaru. Inclusiv sau mai ales când vine vorba de pregătire, de program de odihnă și tot ce ține de programul unui fotbalist profesionist.

Gabi Matei, cel nou, cade lat după antrenamentele pe care le face singur la Curtea de Argeş

Acasă pentru Gabi înseamnă la Curte. Chiar Curtea de Argeș. ?Am mare noroc că am avut posibilitatea de a evada din apartamentul din București. Din toate punctele de vedere. Petrecere a timpului liber, dar mai ales posibilitatea de a efectua o pregătire cât de cât apropiată de cerințele statutului de profesionist.

Chiar țin legătura cu mulți colegi pentru care e foarte greu să găsească variante de a-și îndeplini cerințele preparatorului în ceea ce privește programul de alergare.

Este știut faptul că suprafețele tari, asfaltul este cel mai bun exemplu, nu fac bine articulațiilor. Eu am noroc că în apropierea casei am un teren pe care pot face cum trebuie programul cerut. Pentru că trebuie să vă mai spun ceva, să nu vă închipuiți că e alergare de menținere, ori de agrement. E treabă serioasă. După un antrenament de acest gen cazi lat”.

Cine ar fi crezut? Lui Gabi Matei îi lipseşte până şi cantonamentul

Faptul că în trecut nu era deloc prieten cu strictețea programului unei cariere profesioniste l-am subliniat deja, dar e foarte simpatic și el, ca și alți fotbaliști cu care am mai vorbit, când vine vorba de „dorul” de cantonament: „Chiar nu e o figură de stil. Îmi lipsește tot ce înseamnă cotidianul de dinaintea acestei pandemii, cu tot cu cea mai lungă perioadă de stat în pregătire centralizată”.

Până va reveni în programul echipei, lucru pe care cu toții îl dorim cât de repede posibil, Gabi ne spune că își petrece foarte mult timp cu familia și că găsește diverse modalități de a se relaxa. Printre ele și un joc cu împușcături pe calculator, foarte popular în SUA și nu numai.

Joc PUBG împreună cu mai mulți prieteni și e cât se poate de antrenant pentru mine. Am grijă însă să nu exagerez, pentru că altfel nu aș mai putea trage la antrenamente!”, glumește Gabi.

Dar nu răspunde provocării de a se confrunta eventual cu Alibec, un renumit împătimit al jocurilor de tip shooting: „El e cu Counter Strike, e altceva”.

De același autor
Citeşte alte articole de Dan Filoti
Digi24
Cum a ajuns o melodie care a terminat pe ultimul loc la Eurovision să răstoarne cea mai veche dictatură fascistă din Europa
Cum a ajuns o melodie care a terminat pe ultimul loc la Eurovision să răstoarne cea mai veche dictatură fascistă din Europa

Acum 50 de ani, o serie uimitoare de evenimente declanșate de o melodie care fusese cântată la...

Descarcă aplicația Digi24

  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Fotbal Club
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Liga Digi Sport
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • 12:15 Fotbal Club
  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 Liga Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Mutua Madrid Open 2024 - Day 1

    TENIS: Jaqueline Cristian - Barbora Krejcikova, 16:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)

    FOTBAL: Dinamo - Voluntari, 20:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • FOTBAL: Real Sociedad - Real Madrid, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Sondajul zilei

Top Articole

Foto A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

48

Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua

csa-steaua-fcsb

Exclusiv ”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”

gigi becali

Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

Gigi Becali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media