Noi staruri în Liga Stelelor

14.10.2013, 14:27
de sters-george dobre


Oriol Riera a dat 18 goluri sezonul trecut în Segunda. Aproape o treime din reuşitele lui Alcorcon. Şi-a propulsat echipa pe loc de play-off, dar nu a putut să o ducă în Primera. Dar a ajuns el. Osasuna l-a luat cu 700.000 de euro pentru că avea nevoie de un înlocuitor pentru Kike Sola. Cel care a înscris în campionatul trecut 9 goluri pentru echipa din Pamplona. Oriol Riera are 3 reuşite după 8 etape, iar 2 dintre golurile sale au adus Osasunei singurele succese de până acum!  

Sevilla a aşteptat multă vreme ca Baba Diawara să explodeze. Mai precis, un an şi jumătate. După un întreg campionat fără gol marcat, senegalezul a fost trimis la Levante. Unde arată o poftă de joc incredibilă şi, mai ales, eficienţă. Abia acum demonstrează de ce s-a bătut Sevilla cu Borussia Dortmund, Celtic şi TSKA Moscova pentru a-l lua în ianuarie 2012 de la Maritimo.

Javi Guerra e omul de gol al lui Real Valladolid. Asta ştiaţi deja. În sezonul promovării, a înscris de 20 de ori. În campionatul trecut, a marcat în 9 rânduri. În cel actual, are 4 reuşite. 3 dintre ele în ultimele 3 runde. Javi Guerra traversează cel mai bun sezon din carieră.

După ce au plecat Navas, Negredo, Medel şi Kondogbia, Ivan Rakitic este omul providenţial pentru Sevilla. Croatul a fost decisiv la cele două victorii ale andaluzilor din acest campionat. În fiecare meci, este implicat la maximum: coordonează acţiunile de atac ale Sevillei, dar ajunge şi la finalizare. Unde-i necruţător!

Sunt 4 exemple de jucători care s-au remarcat în debutul campionatului din Spania. Nu sunt singurii, dar sunt oameni importanţi pentru echipe ale căror loturi sunt departe de valoarea de piaţă a jucătorilor granzilor Barcelona, Atletico şi Real Madrid.

Javi Gracia, Joaquin Caparros, Juan Ignacio Martinez şi Unai Emery nu au multe variante la dispoziţie. Aşa că sunt dependenţi de exemplele enumerate. Ca şi echipele pe care le conduc!

De același autor
Citeşte alte articole de George Dobre
Digi24
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 

Vivian Jenna Wilson, fiica transgender înstrăinată a lui Elon Musk, a respins vehement, public prin...

Descarcă aplicația Digi24

  • 06:00 Fotbal Club
  • 07:00 Stirile Digi Sport
  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • Marius Dragus (Magitot) la Matinal

    MEDIA: Digi Sport Matinal, 10:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • simona taranu

    MEDIA: Știrile Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • iasi

    FOTBAL: Poli Iași - Gloria Buzău, 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: Sepsi - Dinamo, 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Sondajul zilei

Top Articole

Edi Iordănescu a semnat! Decizia luată, la 3 zile după despărțirea de naționala României

profimedia-0886711443

E printre cei mai buni fundași din istoria Premier League și s-a convins de Radu Drăgușin: "Îmi pare rău s-o zic!"

drg

Exclusiv Ilie Dumitrescu l-a văzut 54 de minute și i-a fost de ajuns: "Copilul ăsta e de primele 3 echipe din România!"

ilie dumitrescu

News Alert Noul favorit să devină selecționerul României, după ce Gică Hagi a spus "NU"

Screenshot 2024-03-22 213313

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media