Mutare surpriză în Formula 1! Cine ar putea fi noul coleg al lui Max Verstappen la Red Bull
Max Verstappen a abandonat în MP al Australiei / Foto: Profimedia
Prima reacție a lui Max Verstappen, după ce a abandonat în Marele Premiu al Australiei
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, LIGA 1 CASA PARIURILOR (2.02.2020)
”Lista neagră” a lui Dan Petrescu: 8 jucători, OUT de la CFR
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: Politehnica Iasi-Voluntari
Play-out

Video Ce nebunie în Marele Circ! Max Verstappen, campion mondial în ultimul tur al ultimei curse. Cum s-a decis totul

articol scris de Digi Sport
12.12.2021, 16:05

Max Verstappen este noul campion mondial, după o cursă cu totul și cu totul nebună, care s-a disputat în ultima etapă, la Abu Dhabi. La 24 de ani, pilotul de la Red Bull intră în istorie. Septuplul campion mondial, Lewis Hamilton (Mercedes), a terminat pe locul 2.

pjimage
Max Verstappen este noul campion mondial din Formula 1 / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Max Verstappen, campion mondial în ultimul tur al ultimei curse a sezonului, la Marele Premiu de la Abu Dhabi

Startul a fost unul perfect pentru Hamilton. Plecat de pe 2, britanicul de la Mercedes a reacționat cu 10 sutimi mai repede decât Verstappen și l-a depășit. Cei doi s-au și acroșat în momentul în care olandezul l-a depășit pe Hamilton, însă cursa a continuat, fără ca piloții să fie sancționați.

Britanicul s-a distanțat rapid, însă în turul 20 a avut loc un moment incredibil. Colegul lui Verstappen, Sergio Perez, a trecut de Hamilton cu o manevră spectaculoasă, însă pilotul de la Red Bull a fost depășit la rându-i de Hamilton.

În câteva secunde, Perez a profitat din nou de a doua zonă DRS și l-a depășit iarăși pe pilotul de la Mercedes, care s-a speriat și s-a plâns celor de la boxe că a fost o manevră periculoasă făcută de Perez. Hamilton a pierdut 4 secunde în câteva viraje, dar a trecut în cele din urmă de Perez și a revenit pe primul loc.

Strategie incredibilă pusă la punct de Red Bull, care a făcut ca Verstappen, care era pe 3, să se apropie foarte mult de Hamilton.

Două momente-cheie care l-au făcut pe Verstappen campion mondial în ultima cursă a sezonului, la Abu Dhabi


După ceea ce s-a întâmplat în turul 20, a urmat momentul culminant, care a avut loc în turul 53. "Mâna destinului" a făcut ca Nicholas Latifi (Williams) să joace un rol crucial, după ce a intrat în parapet și a fost nevoie ca safety-car-ul să intre pe circuit, din cauza bucăților de monopost împrăștiate pe pistă.

Pentru că nu sunt permise depășirile pe perioada safety-car-ului, plus că viteză trebuie redusă cu 40 la sută, a fost momentul în care Hamilton a conștientizat că lupta la titlul mondial poate fi dată peste cap, iar reacția sa a spus totul: "E incredibil, frate!"

Steagul galben s-a ridicat în ultimul tur, când Hamilton era lider. Verstappen a profitat imediat de pneurile soft pe care le avea și care aveau aderență mai bună decât cele medii ale lui Hamilton, nu a mai așteptat liniile drepte de viteză și l-a depășit pe britanic în virajul 5.

Verstappen e primul olandez campion mondial. Performanță superbă și pentru motoristul Honda, care furnizează propulsoarele pentru Red Bull și care se va retrage din Formula 1 după această cursă. În 2013 a mai avut aceeași performanță și cu Sebastian Vettel.

VIDEO cu rezumatul cursei de la Abu Dhabi:

Galerie Foto


LIVE VIDEO Marele Premiu de la Abu Dhabi, ultima cursă a sezonului

Turul 58, ultimul: Restart de cursă! Verstappen (Red Bull), care are pneuri soft, trece de Hamilton, care e pe medii. Olandezul nu a mai așteptat zonele de viteză și a depășit din virajul 5. Final de cursă. Verstappen e noul campion mondial.

Turul 56: Cu două tururi înainte de final, lui Sergio Perez i se cere să meargă la boxe. Va urma, probabil un ultim tur pe steag verde. Acolo se decide totul.

Turul 53: Accident pe sectorul 3. Nicholas Latifi (Williams) intră în parapet și e nevoie să intre safety-car-ul din cauza bucăților de monopost împrăștiate pe pistă. Lupta la titlul mondial poate fi dată peste cap, iar reacția lui Hamilton e grăitoare: "E incredibil, omule!". Cursa poate fi încheiată pe steag galben, pentru că durează ceva timp pentru curățarea pistei.

Ordinea în cursă: 1. Hamilton (Mercedes), 2. Verstappen (Red Bull), 3. Perez (Red Bull), 4. Sainz (Ferrari), 5. Bottas (Mercedes).

Turul 37: Verstappen (Red Bull) intră la boxe și pune pneuri medii. Colegul său, Sergio Perez, trece și el pe la boxe.

Turul 36: Abandon Giovinnazzi (Alfa Romeo)! Steag galben virtual! Piloții trebuie să micșoreze viteza și este interzisă depășirea.

Turul 26: Kimi Raikkonen (Alfa Romeo), cu probleme la frâne, abandonează la ultima lui cursă din carieră.

Turul 20: Mișcare fantastică făcută de Sergio Perez. Colegul lui Verstappen trece de Hamilton cu o manevră spectaculoasă, însă pilotul de la Red Bull e depășit din nou de Hamilton. Nu trece mult și Perez profită din nou de a doua zonă DRS și îl depășește iarăși pe pilotul de la Mercedes, care s-a speriat și se plânge celor de la boxe că a fost o manevră periculoasă făcută de Perez.

Hamilton pierde 4 secunde în câteva viraje, dar trece în cele din urmă de Perez și revine pe primul loc. Strategie incredibilă pusă la punct de Red Bull, care face ca Verstappen, care e pe 3, să se apropie foarte mult de Hamilton.

Turul 15: Hamilton (Mercedes) trece și el pe la boxe și revine pe poziția a doua. Ordinea în cursă: 1. Perez (Red Bull), 2. Hamilton (Mercedes), 3. Sainz (Ferrari), 4. Verstappen (Red Bull), 5. Norris (McLaren), 6. Tsunoda (Alfa Tauri), 7. Bottas (Mercedes)

Turul 14: Verstappen (Red Bull) intră la boxe și revine pe pistă pe poziția a cincea. Liderul Hamilton (Mercedes) e chemat și el la boxe.

Turul 9: Hamilton (Mercedes), care rulează pe pneuri medii, se distanțează la aproape două secunde și jumătate de Verstappen, care are softuri. Numai că olandezul de la Red Bull va fi nevoit să intre la boxe curând pentru a schimba cauciucurile cel târziu în turul 13.

Turul 1: Începe ultima cursă a sezonului. Start perfect pentru Lewis Hamilton (Mercedes), care reacționează cu 10 sutimi de secundă mai rapid ca Verstappen (Red Bull) și îi ia fața. Însă în virajul 6, Verstappen îl depășește pe interior pe pe Hamilton și trece de el, pe moment și îl face pe britanic să taie șicana.

Asta îl ajută cumva pe Hamilton, care e scos în exteriorul virajului, dar e nevoit să o facă și să iasă mult de pe pistă, să taie acea șicană și automat redevine lider. În mod normal, momentul trebuia investigat de comisarii de cursă, însă aceștia nu iau nicio măsură. Pe reluări se vede că olandezul nu a ieșit din limitele pistei în momentul în care Hamilton încerca să-l depășească pe exterior și astfel nu și-a creat avantaj, așa că nu e penalizat.


Știrea inițială:

Marele Premiu de la Abu Dhabi, ultima etapă din sezonul de Formula 1. Max Verstappen pleacă din pole-position

UPDATE Sâmbătă, 11 decembrie 2021: Primele cuvinte ale lui Max Verstappen și Lewis Hamilton după calificările din Marele Premiu al Emiratelor Arabe Unite. DETALII AICI.

"E un sentiment incredibil. Cred că am îmbunbătățit clar mașina în calificări, pentru că, în acest weekend, a fost cu dus și întors și sunt incredibil de fericit pentru asta. Noi ne doream foarte mult asta, dar nu e ușor având în vedere forma lor din ultimele curse.

Dar acum abia aștept ziua de mâine, pentru că e cea mai importantă. Eu m-am simțit bine și cu softuri și cu medii, deci în mod natural, seara e puțin mai răcoare și e mai bine pentru pneurile soft, dar vom vedea mâine.

Sigur că e foarte important să am un start bun și, din acel moment, cine știe ce va fi? Dar strategia noastră va fi cea mai bună posibilă pentru această cursă.

Am mers în calificări foarte relaxat, știam că făceam tot ce puteam și că echipa îmi oferea cea mai bună mașină cu putință. Facem asta de la începutul anul și până la final se vede că a mers totul foarte bine", a explicat Verstappen.

"În primul rând, Max a făcut un tur foarte bun azi și eu am fost aproape de acel timp al lui, spre final. Dar el a fost foarte puternic și în antrenamente. Noi avem o galerie foarte bună aici, în afara huiduielilor, deci va fi frumos.

Noi nu am avut replică pentru acel tur, care a fost unul fantastic pentru el, dar suntem într-o poziție bună, cauciucurile au răspuns bine și abia aștept cursa. Ați văzut că în primul viraj am țopăit puțin, iar apoi și în virajul 5, dar ulterior am mers bine, însă nu puteam să fiu mai rapid.

Nu știu dacă e de la cauciucuri, dar oricum nu puteam să bat acel timp făcut de el. Nu sunt dezamăgit, sunt în prima linie, dar este diferență între pneuri. Sunt cel puțin la fel de rapid ca el cu aceleași pneuri. Să vedem unde ajungem din acel moment", a spus Hamilton.

UPDATE Sâmbătă, 11 decembrie 2021: Calificări Formula 1. Verstappen a obțint pole-position înainte de Marele Premiu al Emiratelor Arabe Unite. Olandezul de la Red Bull a fost mai rapid decât septuplul campion mondial, Lewis Hamilton. DETALII AICI.

  • Duelul dintre Max Verstappen și Lewis Hamilton seamănă cu cel dintre Ayrton Senna şi Alain Prost - DETALII AICI

UPDATE Sâmbătă, 11 decembrie 2021. Hamilton l-a devansat pe Verstappen și în cea de-a treia sesiune de antrenamente libere ---> DETALII AICI


UPDATE: Rivalitatea Verateppen - Hamilton, la fel ca cea dintre Ayrton Senna și Alain Prost

Rivalitatea dintre Lewis Hamilton și Max Verstappen s-a acutizat în ultimul sezon. Asta după ce, în ultimii doi ani, Verstappen a fost pe 3, iar în urmă cu 4 ani și 5 ani, olandezul a fost pe 4, în timp ce Hamilton a devenit campon mondial de fiecare dată.

Rivalitatea dintre cei doi amintește de cea dintre legendarii Ayrton Senna și Alain Prost, care a avut loc în 1988 și 1989, când cei doi erau chiar colegi la McLaren, iar apoi a continuat în 1990, când Prost a ajuns la Ferrari.

Duelurile dintre cei doi super campioni "făceau scântei" pe pistă. Prost a ajuns primul la McLaren, în 1984 și interesant este că tocmai el a fost cel care i-a convins pe șefi să-l aducă și pe Senna la echipă, în 1988. Exact în acel an, Senna a devenit campion mondial și a început rivalitatea cu francezul, care credea că brazilianul e favorizat de echipă.

Totul a culminat cu incidentul din 1989, din penultima cursă, disputată în Japonia. Senna avea nevoie de victorie pentru a deveni campion mondial, așa că și-a acroșat colegul în ultimele tururi și l-a făcut să abandoneze.

Însă brazilianul a fost, la rânsu-i, descalificat pentru că a reintrat incorect pe circuit. Astfel, titlul a mers la Prost.

În total, în perioada 1984 - 1993, timp în care cei doi au concurat, Senna a obținut trei titluri mondiale, iar Prost, patru.


UPDATE: Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en titre, a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere cronometrate din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, desfăşurată vineri pe circuitul Yas Marina.

În prima sesiune de antrenamente, Verstappen a fost mai rapid.

Hamilton, de şapte ori campion mondial, a fost înregistrat pe un tur de pistă (5,281 km) cu timpul de 1 min 23 sec 691/1000, mai rapid decât francezul Esteban Ocon (Alpine) şi finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes).

Olandezul Max Verstappen (Red Bull), rivalul său pentru titlu, cu care este la egalitate de puncte înaintea acestui ultim Mare Premiu al sezonului, a obţinut al patrulea timp, 641/1000.
Verstappen dominase prima sesiune de pe circuitul Yas Marina.

Lewis Hamilton (36 ani), care a obţinut cinci victorii pe circuitul Yas Marina, vizează al optulea său titlu mondial, graţie cărui ar stabili un nou record în acest sport, depăşindu-l pe legendarul pilot german Michael Schumacher.

Max Verstappen (24 ani), învingător anul trecut în Grand Prix-ul din Emiratele Arabe Unite, speră să-şi treacă în palmares primul său titlu de campion mondial şi să aducă, totodată, echipei sale primul titlu începând din 2013.


UPDATE: ÎN DIRECT la Digi Sport 2, Max Verstappen (Red Bull) a dominat prima sesiune de antrenamente libere cronometrate din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi, desfăşurată vineri pe circuitul Yas Marina.

Verstappen a fost înregistrat pe un tur de pistă (5,281 km) cu timpul de 1 min 20 sec 009/1000, reuşind să-l devanseze cu 196/1000 pe finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes).

Britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), rivalul olandezului în lupta pentru titlu de campion mondial în acest sezon, a reuşit al treilea timp, mai slab cu 346/1000 decât cel al pilotului echipei Red Bull.

Verstappen şi Hamilton sunt la egalitate de puncte în clasamentul Campionatului Mondial de Formula 1, după 21 de etape, duelul pentru titlu urmând să se dea în ultimul Mare Premiu al sezonului, duminică la Abu Dhabi.

Lewis Hamilton (36 ani), care a obţinut cinci victorii pe circuitul Yas Marina, vizează al optulea său titlu mondial, graţie cărui ar stabili un nou record în acest sport, depăşindu-l pe legendarul pilot german Michael Schumacher.

Max Verstappen (24 ani), învingător anul trecut în Grand Prix-ul din Emiratele Arabe Unite, speră s-şi treacă în palmares primul său titlu de campion mondial şi să aducă, totodată, echipei sale primul titlu începând din 2013.

Cei mai buni timpi înregistraţi în prima sesiune de antrenamente libere de la Abu Dhabi:

  1. Max Verstappen (Olanda/Red Bull-Honda) 1:25.009 (23 de tururi)
  2. Valtteri Bottas (Finlanda/Mercedes) 1:25.205 (27)
  3. Lewis Hamilton (Marea Britanie/Mercedes) 1:25.355 (25)
  4. Sergio Perez (Mexic/Red Bull-Honda) 1:25.363 (24)
  5. Yuki Tsunoda (Japonia/AlphaTauri-Honda) 1:25.378 (23)
  6. Fernando Alonso (Spania/Alpine-Renault) 1:25.625 (26)
  7. Pierre Gasly (Franţa/AlphaTauri-Honda) 1:25.822 (28)
  8. Charles Leclerc (Monaco/Ferrari) 1:25.846 (20)
  9. Carlos Sainz Jr (Spania/Ferrari) 1:25.886 (26)
  10. Sebastian Vettel (Germania/Aston Martin-Mercedes) 1:26.007 (26)
  11. Esteban Ocon (Franţa/Alpine-Renault) 1:26.025 (25)
  12. Lando Norris (Marea Britanie/McLaren-Mercedes) 1:26.123 (26)
  13. Kimi Raikkonen (Finlanda/Alfa Romeo Racing-Ferrari) 1:26.189 (25)
  14. Antonio Giovinazzi (Italia/Alfa Romeo Racing-Ferrari) 1:26.409 (25)
  15. Lance Stroll (Canada/Aston Martin-Mercedes) 1:26.608 (26)
  16. Daniel Ricciardo (Australia/McLaren-Mercedes) 1:26.676 (29)
  17. Jack Aitken (Marea Britanie/Williams-Mercedes) 1:27.481 (27)
  18. Nicholas Latifi (Canada/Williams-Mercedes) 1:27.487 (27)
  19. Mick Schumacher (Germania/Haas-Ferrari) 1:27.698 (24)
  20. Nikita Mazepin (Rusia/Haas-Ferrari) 1:28.305 (22)

Piloții Max Verstappen (24 de ani, Red Bull Racing) și Lewis Hamilton (36 de ani, Mercedes AMG) se află la egalitate în clasamentul piloților după 21 de curse disputate! Cei doi rivali au la activ câte 369,5 puncte. Digi Sport vă ține la curent cu tot ce se întâmplă în ultimul Mare Premiu al sezonului. Mai jos puteți vedea calendarul complet al weekend-ului final din acest sezon.

Finala Verstappen vs Hamilton, Marele Premiu al Abu Dhabi, în direct la Digi Sport. Programul weekend-ului

  • Antrenamente 1: vineri, de la ora 11:30, în direct la Digi Sport 2
  • Antrenamente 2: vineri, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 2
  • Antrenamente 3: sâmbătă, de la ora 12:00, în direct la Digi Sport 2
  • Calificări: sâmbătă, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 2
  • Cursa: duminică, de la ora 15:00, în direct la Digi Sport 1

Bătălia finală pentru titlul mondial din Formula 1 va fi analizată în emisiunea Grila de Start, duminică, de la ora 14:00, în direct la Digi Sport 1.

Sondaj articol

Când s-au mai aflat doi piloți din Formula 1 la egalitate perfectă înainte de ultima cursă

Pentru a 31-a oara în istoria Campionatului Mondial de Formula 1, titlul va fi câștigat după ultima cursă din an. Doar pentru a doua oara în istoria F1, primii doi piloți sunt la egalitate de puncte. Prima dată s-a întâmplat în 1974, cand Emerson Fittipaldi, pilot McLaren, a obținut al doilea titlu mondial după cursa din Statele Unite, în detrimentul lui Clay Regazzoni, de la Ferrari.

Duelul din acest an, dintre Max Verstappen și Lewis Hamilton, a început să fie comparat cu cele dintre Ayrton Senna și Alain Prost, din 1990, sau Michael Schumacher și Jacques Villeneuve, din 1997.

Toată lumea își doreste, totuși, evitarea incidentelor pentrecute în acei doi ani. Michael Masi, directorul de cursă din Formula 1, a anunțat că în cazul comportamentului nesportiv, printre penalizările disponibile se numară și cea de reducare a punctajului dobândit deja în clasamentul campionatului. Federația Internațională a Automobilului (FIA) a reiterat că nu intenționează să tolereze comportamente incorecte și manifestări care depășesc ceea ce este prevăzut în regulament.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ce se întâmplă dacă Verstappen și Hamilton termină sezonul la egalitate de puncte

Dacă Verstappen și Hamilton vor termina la egalitate la finalul sezonului, olandezul va fi desemnat campion pentru că are 9 victorii, în timp ce britanicul a câștigat 8 curse în acest sezon.

Lewis Hamilton și Michael Schumacher sunt cei mai titrați șoferi all-time din Formula 1, cu câte 7 titluri. Juan Manuel Fangio completează podiumul, cu 5 titluri mondiale. Max Verstappen are șansă se devină cel mai tânăr campion mondial din istoria F1.

Hamilton a triumfat în "Marele Circ" în ultimele patru sezoane.

VIDEO Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu din Arabia Saudită, penultima cursă

Duminica trecută, pilotul olandez Max Verstappen a încheiat cursa pe locul 2, după două penalizări, una de 5 secunde și alta de 10 secunde. Supărat pentru că a pierdut cursa, Max Verstappen a plecat de pe podium imediat după festivitatea de premiere și nu a mai participat la "baia de șampanie".

Clasamentul piloților din Formula 1, înaintea Marelui Premiu de la Abu Dhabi

  • 1. Max Verstappen (Red Bull Racing) - 369.5 puncte
  • 2. Lewis Hamilton (Mercedes AMG) - 369.5
  • 3. Valtteri Bottas (Mercedes AMG) - 218
  • 4. Sergio Perez (Red Bull Racing) - 190
  • 5. Charles Leclerc (Ferrari) - 158
  • 6. Lando Norris (McLaren) - 154
  • 7. Carlos Sainz Jr (Ferrari) - 149.5
  • 8. Daniel Ricciardo (McLaren) - 115
  • 9. Pierre Gasly (AlphaTauri) - 100
  • 10. Fernando Alonso (Alpine) - 77
  • 11. Esteban Ocon (Alpine) - 72
  • 12. Sebastian Vettel (Aston Martin) - 43
  • 13. Lance Stroll (Aston Martin) - 34
  • 14. Yuki Tsunoda (AlphaTauri) - 20
  • 15. George Russell (Williams) - 16
  • 16. Kimi Raikkonen (Alfa Romeo) - 10
  • 17. Nicholas Latifi (Williams) - 7
  • 18. Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) - 3
  • 19. Mick Schumacher (Haas) - 0
  • 20. Robert Kubica (Alfa Romeo, a pilotat cât timp Raikkonen a fost infectat cu COVID-19) - 0
  • 21. Nikita Mazepin (Haas) - 0

Clasamentul constructorilor din Formula 1, înaintea Marelui Premiu de la Abu Dhabi

  • 1. Mercedes AMG - 587.5 puncte
  • 2. Red Bull Racing - 559.5
  • 3. Ferrari - 307.5
  • 4. McLaren - 269
  • 5. Alpine - 149
  • 6. AlphaTauri - 120
  • 7. Aston Martin - 77
  • 8. Williams - 23
  • 9. Alfa Romeo - 13
  • 10. Haas - 0

Toate cursele din Formula 1 sunt transmise în direct pe canalele Digi Sport și în format live video pe siteul digisport.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: lewis hamilton , curse f1 , mercedes , titlul mondial formula 1 , red bull racing , max verstappen , piloti f1 , marele premiu al arabiei saudite , lewis hamilton max verstappen


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele

Rusia și-a întărit apărarea flotei de la Marea Neagră și „și-a retras în mare parte navele și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Încă lipsește semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, LIGA 1 CASA PARIURILOR (2.02.2020)
”Lista neagră” a lui Dan Petrescu: 8 jucători, OUT de la CFR

Video Luca Mihai, primul mesaj după accidentarea horror: ”Cel mai important lucru”
Luca Mihai / Foto: captură Facebook -@catalin sarmașan
"E o zi neagră!" Prima reacție a conducerii clubului care retrogradează după ce a fost penalizat cu 18 puncte
Netherlands: AZ vs Vitesse
Live Video&Text Poli Iași - FC Voluntari 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Meci de ”6 puncte” în ”Copou”
sergiu bus
Citește și
Max Verstappen, victorie categorică în cursa de sprint de la MP al Chinei
profimedia-0866394542
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
VERSTAPPEN Max (ned), Red Bull Racing RB20, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix 2024, 3rd round of the 2024 Formula One World Championship from March 22 to 24, 2024 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Nora miliardară a Victoriei Beckham, criticată după debutul regizoral. Filmul în care joacă și rolul principal, considerat "un proiect făcut din vanitate"
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Mutare surpriză în Formula 1! Cine poate fi noul coleg al lui Verstappen
Formula 1 Bahrain Grand Prix 2023, Shakir - 05 Mar 2023

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”