mircea-rednic
Mircea Rednic, la un pas de revenirea pe bancă! Cu ce echipă negociază
Soccer Conference League Qualifications Lillestrom Sk Vs Royal Antwerp Fc, Kjeller, Norway - 04 Aug 2022
"Cam atât". Mesajul de adio al fotbalistului plecat de la clubul care l-a suspendat pentru că a fumat pe bancă
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Anderlecht - Standard Liege 0-0. Chipciu, Stanciu și Marin, titulari, două bare și doi eliminați!

29.01.2017, 20:55

Anderlecht, cu Alexandru Chipciu integralist și cu Nicușor Stanciu, 76 de minute în teren, nu a reușit să câștige în fața lui Standard Liege, deși echipa lui Răzvan Marin, de asemenea integralist, a evoluat cu un om mai puțin încă din secunda 65 a partidei.

stanciu captura
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Nici nu începuse bine partida de pe ”Constant Vanden Stock”, când Mladenovic a intrat intenționat în Chipciu, după care a ripostat și cu mâna iar românul a protestat. La inițiativa ”asistentului” de pe acea parte, arbitrul Bart Vertenten a scos cartonașul roșu din buzunar. Din acel moment, Standard n-a mai contat în atac, în timp ce Anderlecht și-a permis să irosească foarte multe ocazii.

Cu un Jean-Francois Gillet în zi de grație, Standard a salvat o seară ce părea compromisă la un moment dat. De departe, fotbalistul cu cele mai multe ocazii personale a fost Chipciu, dar din păcate pentru el, niciuna nu a fost transformată în gol.

Chipciu a avut o ocazie în minutul 5, apoi Trebel a nimerit bara. Stanciu a cerut penalty în minutul 30, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. În prelungirile primei reprize, Chipciu a mai ratat o ocazie de a deschide scorul.

Oaspeţii au scăpat de gol şi în debutul reprizei secunde, cand Obradovic a tras în transversală. Chipciu şi-a mai trecut în cont o ocazie, apoi a venit şi rândul lui Stanciu să rateze. Teodorczyk a avut ultima şi cea mai mare ocazie a meciului. Belfodil a fost şi el eliminat şi Standard a terminat cu doi jucători mai puţin, dar a obţinut un punct pe terenul lui Anderlecht.


Anderlecht - Standard Liege 0-0
Eliminați: Mladenovic 1, Belfodil 90 

Anderlecht: F. Boeckx - Obradovic, Nuytinck, D. Appiah (Bruno 64), U. Spajic, A. Chipciu, N. Stanciu (Hanni 76), A. Trebel (Thelin 82), L. Dendoncker, Y. Tielemans, Teodorczyk.
Antrenor: Rene Weiler

Standard Liege: J. Gillet - R. Goreux, M. Kosanovic, A. Scholz, K. Laifis, F. Mladenovic, M. Dossevi (Mbenza 78), R. Marin, I. Belfodil, R. Emond (Barbosa 10), B. Raman (Fiore 46).
Antrenor: Aleksandar Jankovic 


LIVE VIDEO&TEXT

Min. 90+6 - FINAL! Anderlecht - Standard Liege 0-0. Gruparea din Bruxelles a ratat șansa de a urca pe primul loc. 

Min. 90+5 - OCAZIE ANDERLECHT. Hanni a reluat din prima, cu dreptul, de la marginea careului de 16 metri, în diagonală, dar mingea a trecut milimetric de bara din dreapta porții din Liege.

Min. 90+2 - Chipciu a luat o fază pe cont propriul a intrat în careu, după care a pasat în fața porții, dar Teodorczyk, în loc să reia direct în plasă, a încercat o preluare și faza s-a stins.

Min. 90 - STANDARD, ÎN 9! BELFODIL A FOST ELIMINAT! Jucătorul grupării din Liege a fost trimis mai repede la cabine pentru că și-a lovit un adversar.

Min. 88 - OCAZIE MONUMENTALĂ ANDERLECHT. Teodorczyk, bine găsit cu o pasă în careu, a deviat cu pieptul, din doi metri, peste poartă!

Min. 82 - ULTIMA SCHIMBARE ANDERLECHT. A ieșit Trebel, a intrat THELIN.

Min. 78 - ULTIMA SCHIMBARE STANDARD. A ieșit Dossevi, a intrat MBENZA.

Min. 76 - A DOUA SCHIMBARE ANDERLECHT. A ieșit Stanciu, a intrat HANNI

Min. 75 - OCAZIE ANDERLECHT! Stanciu, excelent găsit în careu de o pasă a lui Trebel, a șutat, dar pe direcția portarului, care a respins.

Min. 69 - CG GILLET pentru că a întârziat repunerea balonului în joc.

Min. 67 - OCAZIE ANDERLECHT. Chipciu, bine găsit cu o pasă de dreapta, a înaintat, după care a șutat cu dreptul, direct la poartă, iar Gilles a respins cu dificultate.

Min. 64 - PRIMA SCHIMBARE ANDERLECHT. A ieșit Appiah, a intrat BRUNO. În urma acestei schimbări, Chipciu a fost trecut fundaș dreapta.

Min. 51 - CG STANCIU, pentru că a întârziat repunerea rapidă a mingii în joc, în urma unui fault petrecut undeva la mijlocul terenului. 

Min. 48 - BARĂ ANDERLECHT! Obradovic, ajuns în poziție de atacant, a intrat în careu, lateral stânga, a făcut un pas în dreapta, după care a șutat direct la poartă, dar mingea a izbit transversala porții lui Gillet.

Min. 46 - A început repriza a doua.

A DOUA SCHIMBARE STANDARD. A ieșit Raman, a intrat FIORE

Min. 45+3 - PAUZĂ

Min. 45+2 - CG GOREUX pentru un fault de la spate asupra lui Tielemans

Min. 45+1 - OCAZIE ANDRELCHET! Chipciu a șutat excelent cu stângul, de la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, dar Gilles a scos incredibil de sub transversală.

Min. 30 - STANCIU A CERUT PENALTY! Nicușor a căzut în careu, după un duel cu un adversar și a cerut lovitură de la 11 metri, dar ”centralul” nu a fost de acord.

Min. 22 - OCAZIE ANDERLECHT! Chipciu a șutat în blocajul celor de la Standard, mingea a ajuns la Teodorczyk, care din 6 metri a luat la țintă portarul.

Min. 10 - PRIMA SCHIMBARE STANDARD. A ieșit Edmond, a intrat BARBOSA.

Min. 8 - BARĂ ANDERLECHT! Trebel a șutat de la marginea careului de 16 metri, lateral stânga, la colțul lung, dar mingea a lovit bara din dreapta porții, apoi l-a lovit pe Gillet, după care pericolul a fost îndepărtat.

Min. 5 - OCAZIE ANDERLECHT! Chipciu a șutat din afara careului, Gillet a încercat să rețină, dar balonul i-a scăpat în față. Momentul de panică a continuat, dar fundașii lui Standard au reușit să scape fără gol.

Min. 2 - STANDARD, ÎN 10! MLADENOVIC A FOST ELIMINAT! În secunda 65 a partidei, undeva la mijlocul terenului, Mladenovic a trecut pe lângă Chipciu, dar l-a lovit pe mijlocașul român, ușor cu umărul, după care și cu mâna, undeva în dreptul feței, ce-i drept fără intensitate iar Alex a protestat. La sugestia arbitrului asistent, ”centralul” a decis eliminarea jucătorului de la Standard!

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Anderlecht.

UPDATE Ora 18:22. ECHIPELE DE START

Anderlecht: F. Boeckx - Obradovic, Nuytinck, D. Appiah, U. Spajic, A. Chipciu, N. Stanciu, A. Trebel, L. Dendoncker, Y. Tielemans, Teodorczyk
Rezerve: Deschacht, M. Bruno, I. Thelin, W. Faes, E. Sowah Adjei, S. Hanni, Ruben

Antrenor: Rene Weiler

Standard Liege: J. Gillet - R. Goreux, M. Kosanovic, A. Scholz, K. Laifis, F. Mladenovic, M. Dossevi, R. Marin, I. Belfodil, R. Emond, B. Raman
Rezerve: I. Mbenza, E. Enoh, C. Fiore, G. Hubert, I. Cisse, Orlando Sa, Danilo Barbosa

Antrenor: Aleksandar Jankovic

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
man
S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia
Mp Genova 19/01/2024 - campionato di calcio serie B / Sampdoria-Parma / foto Matteo Papini/Image nella foto: esultanza g
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
Screenshot 2024-04-26 at 18.36.18
Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului
promovare
Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă
Screenshot 2024-03-27 at 20.36.16
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului
Screenshot 2024-04-27 at 22.52.04
Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană
mm-stoica
Citește și
Video Raul Opruț, prezentare inedită la Kortrijk! Interviul în engleză l-a pus în dificultate
oprut
Anunțul făcut de antrenorul lui Standard Liege despre Denis Drăguș, fotbalistul dorit în această vară și de cei de la Rapid
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Gigi Becali, în dificultate: „Mă ispitești. Cum să-i spui lui Becali asta? Mai bine bag ștreangul la gât”
Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur!
Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur!
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Michael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Cum trebuie să circule șoferii într-un giratoriu cu 2 sau mai multe benzi pentru a nu încălca legea
Cum trebuie să circule șoferii într-un giratoriu cu 2 sau mai multe benzi pentru a nu încălca legea
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Are 20 de ani, a costat doar 3,3 milioane € și înscrie pe bandă rulantă: 11 goluri în 6 meciuri
SOCCER JPL D30 KAA GENT VS KAS EUPEN

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”