Real Madrid v Liverpool - UEFA Champions League Final
Cristiano Ronaldo îi va înfuria pe fanii lui Real Madrid! Ce echipă vede favorită la câștigarea Champions League
Marele avantaj al Barcelonei în ”dubla” cu PSG din Champions League
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Manchester City - Real Madrid 4-0. Ce spectacol! Spaniolii, umiliți. "Cetățenii" vor juca finala cu Inter

articol scris de Digi Sport
17.05.2023, 23:45

Manchester City s-a calificat la pas în finala Champions League. A învins-o cu un spectaculos 4-0 pe Real Madrid, în returul semifinalelor, după 1-1 în tur.

Manchester City v Real Madrid - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Etihad Stadium
Julian Alvarez a marcat ultimul gol pentru Manchester City, în semifinala cu Real Madrid, din Champions League / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Manchester City - Real Madrid 4-0. "Cetățenii" s-au calificat în finala Champions League

În prima repriză, doar City "a existat" pe teren. Spectacolul de pe "Etihad" a început chiar în minutul 5, cu o fază periculoasă în careu, iar peste două minute, Haaland a irosit o șansă mare, după ce a driblat și portarul.

Peste doar 20 de secunde, Rodri a șutat pe lângă poartă, din careu. Golgheterul Haaland a avut apoi o ocazie uriașă, când nu l-a putut învinge pe Courtois din câțiva metri. De Bruyne și-a încercat norocul din lovitură liberă, însă nu a nimerit poarta.

Apoi Courtois a ieșit din nou la rampă și a parat fantastic în fața lui Haaland. Cel care a deschis scorul a fost Bernardo Silva, în minutul 23, din pasa aceluiași De Bruyne. A urmat un alt atac al lui City, finalizat cu șutul fulgerător al lui Haaland, dar pe lângă poartă.

Manchester City - Real Madrid 4-0. Ambele echipe au avut câte o transversală

Prima fază de atac a Madridului a avut loc abia în minutul 33, când Benzema a fost întâmpinat în ultima clipă de portar. Singura mare oportunitate a trupei lui Ancelotti a venit peste două minute, când "racheta" lui Kroos a nimerit transversala.


Până la pauză, Bernardo Silva a făcut 2-0 și tot el a mai ratat o șansă în ultimul minut al primei reprize, iar Akanji a șutat în blocaj.

După o posesie de 71% în prima repriză și 13-1 la numărul de ocazii, trupa lui Guardiola a cedat inițiativa în debutul părții secunde, iar Madridul a avut o ocazie în minutul 51, când Ederson a respins de sub transversală lovitura liberă a lui Alaba.

Manchester City - Real Madrid 4-0. În finală, englezii o vor întâlni pe Inter

A fost doar "un foc de paie", pentru că madrilenii au fost practic incapabili să reziste unui City care a jucat aproape perfect. În minutul 73, șutul lui Haaland a fost deviat de Courtois în transversală, însă peste doar 3 minute, Militao și-a dat un autogol.

Madrilenii au avut a treia ocazie din acest meci în minutul 83, la un atac prelungit, în care au ratat Benzema și Ceballos.

În prelungiri, rezerva Julian Alvarez a stabilit scorul final, 4-0, după o nouă fază lucrată ca la carte și trupa lui Guardiola s-a calificat în finala Champions League, acolo unde o va întâlni pe Inter, care a eliminat-o pe AC Milan.

VIDEO cu rezumatul meciului Manchester City - Real Madrid 4-0:

LIVE VIDEO Manchester City - Real Madrid 4-0

Min. 90+3: Manchester City - Real Madrid se termină 4-0.

Min. 90+1: Gol Manchester City. Foden pasează filtrant pentru "rezerva" Julian Alvarez, care înscrie.

Min. 83: Ocazie Real Madrid. Benzema pasează la Vinicius, care este întâmpinat de Akanji, Benzema apare din spate, dar nu îl poate învinge pe Ederson. Faza continuă, Lucas pasează la Ceballos, dar nici șutul său nu îl poate bate pe portarul lui City.

Min. 76: Gol Manchester City. De Bruyne centrează din lovitură liberă, Akanji deviază ușor cu capul,  Militao vrea să respingă, dar marchează un autogol.

Min. 73: Bară Manchester City. Akanji combină cu Gundogan, care trimite cu călcâiul la Haaland, norvegianul șutează din careu, dar Courtois deviază în transversală.

Min. 51: Ocazie Real Madrid. Alaba execută o lovitură liberă, dar Ederson respinge de sub transversală.

Min. 46: Începe repriza secundă.

Min. 45+1: La pauză, Manchester City - Real Madrid 2-0.

Min. 45+1: Ocazie Manchester City. De Bruyne centrează în fața porții, Courtois deviază până la Gundogan, care așează mingea pentru Haaland, acesta pasează la Akanji, dar șutul său nimerește blocajul lui Alaba.

Min. 45: Ocazie Manchester City. Bernardo Silva șutează din afara careului, dar cam slab, iar Courtois reține.

Min. 37: Gol Manchester City. Grealish pasează pentru Gundogan, care șutează în blocaj, mingea sare la Bernardo Silva, care înscrie cu capul.

Min. 35: Bară Real Madrid. Benzema întoarce pentru Kroos, care șutează din afara careului, dar nimerește transversala.

Min. 33: Ocazie Real Madrid. Rodrygo îl lansează pe Benzema, dar portarul iese și reține din fața atacantului francez.

Min. 27: Ocazie Manchester City. Gundogan îl lansează pe Haaland, care trimite fulgerător, dar pe lângă poartă.

Min. 23: Gol Manchester City! De Bruyne pasează pentru Bernardo Silva, care deschide scorul cu un șut din interiorul careului.

Min. 21: Ocazie City. Bernardo Silva pasează la De Bruyne, care centrează la Akanji, acesta recentrează, iar Haaland trimite cu capul, dar Courtois are o paradă fantastică.

Min. 19: Ocazie Manchester City. De Bruyne execută o lovitură liberă, dar mingea ocolește poarta.

Min. 13: Ocazie Manchester City. Akanji pasează la Grealish, care centrează în fața porții, dar Haaland nu îl poate învinge pe Courtois din câțiva metri.

Min. 7: Ocazie Manchester City. Walker pasează la Rodri, care driblează scurt și șutează în diagonală, dar mingea trece pe lângă poartă.

Min. 7: Ocazie mare Manchester City. De Bruyne îi pasează lui Haaland, care pătrunde în careu, trece de portar și întoarce mingea, dar acolo nu era niciun coechipier al său, iar Camavinga recuperează.

Min. 5: Fază periculoasă Manchester City. De Bruyne centrează din interiorul careului, Militao respinge înalt, cu capul, iar Courtois reține.

Min. 1: Începe meciul.

Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Akanji - Stones, Rodri - Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish - Haaland
Rezerve: Alvarez, Carson, Foden, Gomez, Laporte, Lewis, Mahrez, Ortega, Palmer, Phillips
Antrenor: Josep Guardiola

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga - Valverde, Kroos, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius
Rezerve: Asensio, Ceballos, Diaz, Fernandez, Hazard, Lucas, Lunin, Mendy, Odriozola, Rudiger, Tchouameni, Vallejo
Antrenor: Carlo Ancelotti


Știrea inițială:

Man. City - Real Madrid, Live Video 22:00, Digi Sport 1. Cine câștigă va juca finala cea mare, cu Inter Milano

"Finala din semifinale", așa cum este numit duelul dintre Manchester City și Real Madrid, se joacă miercuri seară, de la ora 22:00 și poate fi vizionat în direct pe Digi Sport 1, în returul semifinalelor Champions League.

La tragerea la sorți, de fapt după ce Real Madrid a eliminat pe Chelsea, iar Man. City pe Bayern Munchen, toată lumea miza pe Manchester City și pe Guardiola.

Doar că după cum a arătat prima ciocnire dintre cele două echipe, cu acel 1-1 de la Madrid, orice deznodământ este posibil.

Echipa lui Guardiola așteaptă cu mare încredere jocul cu Real. Nici nu ar putea fi altfel dacă ținem cont de seria de 22 de meciuri la rând în care nu a fost învinsă și 15 succese doar pe Etihad Stadium.

Dar oaspete este Real Madrid, echipa care mai are un singur obiectiv în acest sezon după ce a luat Copa del Rey și a pierdut campionatul. Iar competiția este cea favorită, UEFA Champions League, pe care a cucerit-o de 14 ori, de departe cele mai multe succese într-un astfel de clasament, dublu față de Milan, care este pe locul 2!

  • Abonații RCS - RDS mai pot viziona partida pe aplicația Digi Sport și pe siteul digisport.ro, pe teritoriul României
  • Finala UEFA Champions League 2022-2023 se va disputa pe 10 iunie, la Istanbul

Inter chiar a anunțat că nu și-ar dori Realul în finală.

Mi-ar plăcea să o evităm pe Real Madrid, pare că acestă competiție este făcută special pentru cei de la Real Madrid. A trecut mult timp de la ultimul derby din semifinale, nu a fost deloc ușor, pe precedentul l-am trăit ca jucător”, a spus fostul mare jucător al Interului, Javier Zanetti, la finalul trimfului cu AC Milan, scor 1-0.

Echipe probabile la Man. City - Real Madrid, ora 22:00, Digi Sport 1

Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Akanji - Pietre, Rodri - Silva, Gundogan, De Bruyne, Grealish - Haaland.
Antrenor: Pep Guardiola

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba - Kroos, Camavinga, Modric - Valverde, Benzema, Vinicius Jr.
Antrenor: Carlo Ancelotti

Man. City - Real Madrid, sau duelul unor mari antrenori, Guardiola și Ancelotti

"Veţi vedea, nu pot să vă spun acum, altfel Carlo (Ancelotti) va... Dar nu va fi nimic special, nu voi mai gândi prea mult, vă asigur, băieţi. Nu trebuie să facem nimic diferit de ce am făcut în trecut, doar să încercăm să fim mai fluizi, dar ştim că adversarii noştri au şi ei armele lor.

Avem un plan de joc pe care trebuie să-l executăm ceva mai bine decât în tur. Vom încerca să ne creăm mai multe ocazii şi să facem astfel încât jucătorii noştri din faţă să primească mingea în situaţii mai bune (...) Dar ne aşteptăm să întâlnim cel mai puternic dintre adversarii posibili în ultimii ani.

Moştenirea pe care o las la Manchester City este deja excepțională, cu adevărat. Dar nu suntem atât de proşti încât să nu ne dăm seama de importanţa meciului datorită competiţiei, a adversarului nostru, din multe motive.

Dar le-am spus jucătorilor să o trăiască ca pe o oportunitate uriaşă, să profite de moment, de şansa incredibilă pe care o avem să fim aici. Totul este în mâinile noastre, totul depinde de noi, nu trebuie să facem lucruri excepţionale, doar să fim noi înşine şi să câştigăm un meci pentru a fi în finală", a spus Pep Guardiola..

La conferința de presă premergătoare partidei, Carlo Ancelotti a vorbit despre planul pe care elevii săi îl vor pune în aplicare.

”Don Carlo” a dezvăluit și unde se va face diferența în meciul de pe Etihad.

”(n.r. Care este planul pentru mâine?) Simplu: încercăm să facem un joc mai bun decât în prima manșă, pentru că putem face mai bine atât individual, cât și colectiv.

(n.r. Ce va face diferența) Curajul este fundamental în acest tip de meci. Trebuie să avem un caracter puternic pentru a putea să îndurăm și să suferim.

Ei bine, în tranziții suntem foarte periculoși, dar nu cred că vom vedea multe tranziții mâine (n.r. azi)", a declarat Carlo Ancelotti, citat de as.com.

Video rezumat Man. City - Real Madrid scor 1-1

Etichete: guardiola , ancelotti , semifinale ucl , antonio rudiger , erling haland , video man city real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd
Citește și
Antonio Rudiger a făcut plângere penală împotriva unui jurnalist
Real Madrid Unveil New Signing Antonio Rudiger
UEFA a dezvăluit cum se vor împarți banii în noul format al Ligii Campionilor
ucl
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Luis Enrique, întrebat direct: ”Îl lași pe Mbappe rezervă cu Barcelona?” / ”Dacă faceți asta”
profimedia-0854035569

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale