Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League
gigi becali
A auzit ce transferuri vrea să facă Gigi Becali și a dat verdictul: ”Nu știu dacă poate să-i ia locul”
tricou-chiriches
Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Galerie Foto Nordsjaelland - FCSB 2-0. Roș-albaștrii, ”out” din Conference League! Chiricheș, eliminat și penalty comis de Pantea

articol scris de Digi Sport
17.08.2023, 21:52

FCSB a pierdut partida cu Nordsjaelland cu scorul de 0-2, în manșa secundă din turul trei preliminar din Conference League.

FOTBAL:FC NORDSJAELLAND-FCSB, UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE (17.08.2023)
Partida dintre Nordsjaelland și FCSB / Foto: Sport Pictures
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Nordsjaelland - FCSB 2-0. Roș-albaștrii, eliminați în turul trei preliminar din Conference League

Galerie Foto

FCSB a început bine partida de la Farum, iar Octavian Popescu a fost aproape să marcheze în minutul 4, după o pasă bună în careu a lui Olaru.

Florinel Coman a avut o pătrundere bună câteva minute mai târziu, însă a șutat în blocajul portarului advers. Tot Coman a expediat un șut periculos de la marginea careului, dar Hansen a respins peste poartă.

Replica nordicilor a venit un minut mai târziu, dar Pantea a intevenit salvator la șutul lui Antman. Șut a irosit și el o ocazie importantă câteva minute mai târziu, dar portarul danezilor a reușit să respingă.


Olaru a avut și el o șansă bună de gol în minutul 38, dar șutul său a fost respins de același Hansen.

Pe finalul primei reprize, Pantea l-a faultat în careu pe Diomande, iar centralul meciului a dictat penalty. Ingvartsen a reușit să îl învingă pe Târnovanu de la 11 metri.

În repriza secundă, nordicii au avut ocazii numeroase la poarta lui Târnovanu, prin Frese, Nygren sau Antman, în timp ce roș-albaștri nu au mai contat în atac, mai ales după eliminarea lui Vlad Chiricheș, care a văzut al doilea cartonaș galben.

Pe final, după un un-doi cu Osman la marginea careului, Ingvartsen a șutat fără șansă pentru Târnovanu și a reușit dubla.

Nordsjaelland - FCSB 2-0

Min. 90: Final de meci!

Min. 86: Gol Nordsjaelland! Ingvartsen reușește ”dubla”, după o combinație frumoasă cu Osman și un șut frumos la poarta lui Târnovanu..

Min. 75: Ocazie Nordsjaelland! Villadsen pătrunde în careu prin partea dreaptă și șutează la colțul scurt, dar mingea este respinsă din nou de Târnovanu.

Min. 72: Ocazie Nordsjaelland! Ingvartsen ajunge la o centrare venită din partea dreaptă și trimite din prima spre poarta rol-albaștrilor, dar Târnovanu respinge.

Min. 69: Ocazie Nordsjaelland! Antman șutează cu stângul de la marginea careului, balonul este deviat de Nygren, însă trece puțin pe lângă poartă.

Min. 68: Ocazie Nordsjaelland! Ingvartsen primește balonul la marginea careului, se întoarce și șutează spre poartă, dar Târnovanu respinge în lateral.

Min. 62: FCSB, în zece jucători! Chiricheș vede al doilea cartonaș galben și este eliminat.

Min. 60: Ocazie Nordsjaelland! Diomande întoarce superb în spate pentru Antman care șutează în forță peste poarta roș-albaștrilor.

Min. 58: Ocazie Nordsjaelland! Nygren șutează de la marginea careului, balonul este deviat de Ingvartsen și trece puțin pe lângă poarta lui Târnovanu.

Min. 49: Ocazie Nordsjaelland! Frese șutează de la distanță în diagonală, dar balonul trece pe lângă poartă.

Min. 46: Dublă schimbare la FCSB! Ovidiu Popescu și Octavian Popescu, înlocuiți cu David Miculescu, respectiv Andrea Compagno.

Min. 46: Începe repriza secundă!

Min. 45+2: Finalul primei reprize!

Min. 43: Gol Nordsjaelland! Ingvartsen îl învinge pe Târnovanu de la punctul cu var.

FOTBAL:FC NORDSJAELLAND-FCSB, UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE (17.08.2023)
Partida dintre Nordsjaelland și FCSB / Foto: Sport Pictures

Min. 41: Penalty pentru Nordsjaelland! Diomande cade în careul advers după ce este împins de Pantea.

Min. 38: Ocazie FCSB! Olaru pătrunde în careul danezilor prin partea stângă și șutează puternic din apropierea porții în blocajul lui Hansen.

Min. 23: Ocazie FCSB! După o cursă lungă în partea stângă, Ovidiu Popescu centrează în careul advers, iar balonul trece puțin pe lângă poarta danezilor.

Min. 19: Ocazie Nordsjaelland! Ingvartsen se înalță la o centrare ajunsă în careul roș-albaștrilor și trimite cu capul peste poarta apărată de Ștefan Târnovanu.

Min. 15: Ocazie FCSB! Șut are o acțiune individuală superb, se descurcă în fața apărării daneze și șutează cu stângul de la marginea careului, dar Hansen respinge.

Min. 11: Ocazie Nordsjaelland! Antman trece de Chiricheș și pătrunde în interiorul careului roș-albaștrilor, însă Pantea reușește să respingă.

Min. 10: Ocazie FCSB! Florinel Coman avansează în partea stângă, pătrunde în careul advers și șutează pe direcția lui Hansen, balonul este respins și ajunge din nou la Coman, care șutează surprinzător de la marginea careului, dar portarul lui Nordsjaelland respinge peste poartă.

Min. 4: Ocazie FCSB! Olaru pătrunde în careul advers și îi pasează lui Octavian Popescu în centrul careului, însă decarul roș-albaștrilor este incomodat de un apărător advers, iar balonul iese în afara terenului.

Min. 2: Ocazie Nordsjaelland! Nuamah șutează periculos de la marginea careului, dar Târnovanu reușește să rețină. 

Min. 1: Începe meciul!

Nordsjaelland: Hansen – Villadsen, Hansen, Hey, Frese – Svensson, Tverskov, Diomande – Nuamah, Ingvartsen, Antman

  • Rezerve: Eriksson, Pedersen, Nygren, Hansen, Osman, Marxen, Sertdemir, Hogsberg, Coulibaly, Harder, Barslund, Munck
  • Antrenor: Johannes Hoff Thorup

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Djokovic, Șut, Ov. Popescu – Olaru – Oct. Popescu, Coman

  • Rezerve: Vlad, Panțîru, Haruț, Compagno, Miculescu, Gogescu, Lixandru, Gheorghe, Băluță, Cordea
  • Antrenor: Elias Charalambous

Spre deosebire de FCSB, Nordsjaelland nu și-a amânat meciul din campionat și s-a impus categoric pe terenul celor de la Randers, scor 5-0. Danezii au victorii pe linie în noul sezon și ocupă locul 1 în clasament, după 4 meciuri.

De cealaltă parte, vicecampioana României traversează și ea un moment bun și are 6 victorii și un egal în meciurile disputate în noul sezon. 

Câștigătoarea duelului dintre Nordsjaelland și FCSB se va duela cu Sabah sau Partizan în play-off-ul Conference League. În tur, formația azeră s-a impus cu scorul de 2-0 împotriva sârbilor.

Cum ar putea arăta FCSB în meciul cu Nordsjaelland: Târnovanu - Ov. Popescu, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Olaru, Șut, Djokovic - Băluță, Compagno, Coman

Ce a spus Elias Charalambous, înainte de Nordsjaelland - FCSB

Am spus dinaintea turului că totul se va decide la retur. Știm că va fi un meci greu, mai ales că e în deplasare, dar am venit aici pentru a ne califica.Știm că va fi greu, dar jucătorii s-au pregătit bine, sunt motivați și așteaptă meciul. Eu și staff-ul am făcut tot ce am putut mai bine pentru a-i pregăti. Suntem pregătiți.

Avem un plan, avem strategia făcută pentru meci. Trebuie să suferim. Am venit aici pentru a ne califica. Nu putem căuta scuze, trebuie să jucăm pe această suprafață, nu e cea mai bună, dar nu trebuie să găsim scuze, trebuie să ne adaptăm.

Sunt două echipe de calitate, care au arătat că pot marca ușor. Le știm calitățile, le știm defectele și vom încerca să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne califica.

Avem jucători cu experiență europeană, care contează enorm pentru mine. Avem jucători tineri de echipă națională, care au jucat cu o asemenea presiune. Trebuie să fim serioși, să rămânem concentrați 90 de minute, doar așa ne putem califica”, a declarat Elias Charalambous.

Antrenorul lui Nordsjaelland știe cum îi poate "anihila" pe jucătorii FCSB-ului

La conferința de presă dinaintea partidei din această seară, antrenorul lui Nordsjaelland a vorbit despre abordarea pe care o va avea împotriva FCSB-ului. Hoff Thorup le-a cerut elevilor săi să dea tot ce au mai bun în partida din această seară și a anunțat că a lucrat intens la tactică pentru a-i bloca pe bucureșteni.

"A fost important pentru noi să odihnim unii dintre jucători, astfel încât să fie complet refăcuți pentru meciul nostru de mâine (n.r. azi). Va fi un meci dificil, în care se poate întâmpla orice și ambele echipe sunt conștiente de șansa lor de a trece în runda următoare.

Așa că va fi dificil, așa cum a fost și la București. Dar ni se cere un nivel înalt, indiferent unde jucăm. De asemenea, a trebuit să dăm tot ce putem pentru a obține rezultatul de la Randers și, în general, nu au fost meciuri ușoare la începutul sezonului. Deci suntem conștienți de ceea ce se așteaptă de la noi.

(n.r. despre returul cu FCSB) Probabil că va fi cam la fel ca acum o săptămână. Uneori sunt destul de direcți în jocul lor și vor să se bazeze foarte mult pe jucătorii din benzi. Va fi un joc în care sperăm să ajungem la minge destul de repede și să controlăm cursul partidei. Deci, la asta am lucrat în ultimele zile", a spus antrenorul lui Nordsjaelland.

Etichete: nordsjaelland , fcsb , conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2
Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Recomandările redacției
tricou-chiriches
Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€
Captură de ecran 2024-05-02 105206
Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei
FOTBAL:FC U CRAIOVA-UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (10.03.2024)
"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru
Citește și
Turul semifinalelor Conference League | Aston Villa - Olympiakos / Fiorentina - Club Brugge, LIVE TEXT pe digisport.ro
profimedia-0857099144
Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”
fcsb peluza
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Elizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Ștefan Baiaram, out tot restul sezonului la Craiova! Pierdere mare pentru Costel Gâlcă
Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești
Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Nadal, ultimul meci la Madrid cu lacrimi în tribune: imaginile fac înconjurul lumii Video
Cât de vechi e jocul de table, de fapt? Împăratul roman ce paria echivalentul a 10.000 $ pe partidă
Cât de vechi e jocul de table, de fapt? Împăratul roman ce paria echivalentul a 10.000 $ pe partidă
S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români
S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Victor Pițurcă a auzit că FCSB vrea să joace în Ghecea și i-a dat replica lui Gigi Becali
Gigi Becali și Victor Pițurcă

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură
O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură