BUC VOL 1
CS U Craiova - FC Voluntari 0-1. Un gol din penalty îi aduce pe ilfoveni la un pas de finala Cupei
craioveanu csu
Motivul pentru care Craioveanu a venit în România, pentru CS U Craiova - Dinamo
Untitled
Exclusiv Becali l-a vrut pe Dani Coman în conducerea FCSB: ”Discuția a fost să merg acolo”. De ce a picat totul
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Matinal

CS U Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d.). Calificare dramatică în semifinalele Cupei României, deși oltenii au jucat în 10!

29.03.2017, 21:29

La primul meci în tricoul celor de la CS U Craiova, Jazvic a fost aproape să le dea gol dinamoviştilor în sferturile Cupei României după şase minute.

bucurie craiova 1
  • FC Botoșani - Poli Iași (luni, ora 20:00, Digi Sport 1)

  • Napoli - Barcelona (marți, ora 22:00, Digi Sport 1)

Replica echipei lui Cosmin Contra a venit de la Rivaldinho, pentru prima dată titular la Dinamo. După jumătate de oră, Băluţă a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, singur cu Cerniauskas. Până la pauză, portarul lituanian a mai intervenit şi în faţa lui Bancu.

Oltenii au început repriza a doua tot în atac, dar Jazvic nu a profitat de centrarea lui Băluţă. Apoi, mijlocaşul Craiovei a luat două galbene în doar patru minute şi gazdele au continuat meciul în inferioritate. Abia intrat pe teren, Daniel Popa a ratat cea mai mare ocazie a lui Dinamo. Oltenii au cerut penalty la o intrare a lui Popescu la Bancu, dar ”centralul” Ovidiu Haţegan i-a dat ”galben” mijlocaşului Craiovei pentru simulare.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Patrick Petre a irosit o mare ocazie în minutul 85, iar replica oltenilor a venit prin şutul lui Andrei Ivan, care a fost scos de sub transversală. Zlatinski putea să evite prelungirile, dar a tras puţin pe lângă poartă din lovitură liberă. 

La loviturile de departajare, Patrick Petre şi Screciu au ratat şi, după cele cinci penalty-uri de fiecare, scorul era 4-4. A urmat ratarea lui Spătaru, iar Ivan a transformat penalty-ul, care o duce pe CS U Craiova pentru prima dată în semifinalele Cupei României.

CS U Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d)
Eliminat: Băluță 63

La loviturile de departajare
CS U Craiova: Au transformat: Gustavo, Briceag, Bancu, Calancea, Kelic, Ivan. A ratat: Screciu

Dinamo: Au transformat: Hanca, Busuladzic, Nistor, Filip, Popa. Au ratat: Petre și Spătaru 

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Popov (Mateiu 46), Briceag – Zlatinski (Gustavo 102), Screciu, Bancu – A. Ivan, Jazvic (Măzărache 75), Băluță.
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, M. Popescu, Dielna, St. Filip – D. Nistor, Busuladzic, Mahlangu (D. Spătaru 59) – Hanca, Rivaldinho (D. Popa 66), Bumba (P. Petre 79).
Antrenor: Cosmin Contra 

ARBITRU: Ovidiu Haţegan.


LIVE TEXT

LOVITURILE DE DEPARTAJARE

PRIMA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 0-1. A marcat HANCA
CRAIOVA - DINAMO 1-1. A egalat GUSTAVO 

A DOUA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 1-1. A RATAT PETRE
CRAIOVA - DINAMO 2-1. A marcat BRICEAG

A TREIA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 2-2. A marcat BUSULADZIC
CRAIOVA - DINAMO  3-2. A marcat BANCU

A PATRA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 3-3. A marcat NISTOR
CRAIOVA - DINAMO  3-3. A RATAT SCRECIU, după ce a apărat Cerniauskas

A CINCEA SERIE
CRAIOVA - DINAMO 4-3. A marcat FILIP
CRAIOVA - DINAMO 4-4. A egalat CALANCEA 

CÂTE UN PENALTY DE FIECARE ECHIPĂ

CRAIOVA - DINAMO 5-4. A marcat POPA
CRAIOVA - DINAMO  5-5. A egalat KELIC

CRAIOVA - DINAMO 5-5. A RATAT SPĂTARU, care a trimis peste transersală!
CRAIOVA - DINAMO  6-5. A marcat IVAN și CS U CRAIOVA ESTE ÎN SEMIFINALE.

Min. 120 - FINALUL CELOR DOUĂ REPRIZE DE PRELUNGIRI! CS U CRAIOVA și DINAMO sunt la egalitate după 120 de minute, astfel că semifinalista se va decide după loviturile de departajare.

Min. 116 - CG PATRICK PETRE pentru un fault asupra lui Ivan

Min. 115 - OLTENII AU CERUT ELIMINAREA LUI FILIP! Fundașul stânga a avut un clinci cu Ivan, dar Hațegan a lăsat jocul să continue. Craiovenii susțin că Ivan a fost primul la minge și că Filip a faultat. Dinamovistul mai avea un ”galben”.

Min. 113 - OCAZIE MARE CRAIOVA! Mateiu i-a dat o pasă extraordinară lui Bancu iar acesta, ajuns față în față cu Cerniauskas, n-a reușit să marcheze.

Min. 110 - OCAZIE DINAMO! Hanca a luat o fază pe cont propriu, a trecut printre doi adversari, după care, ajuns în careu, a șutat la colțul lung, dar Calancea a deviat impecabil în lateral.

Min. 108 - CG NISTOR pentru un fault asupra lui Mateiu

Min. 106 - A ÎNCEPUT REPRIZA A DOUA A PRELUNGIRILOR

Min. 105+2 - FINALUL PRIMEI REPRIZE DIN PRELUNGIRI

Min. 105+1 - OCAZIE CRAIOVA! Gustavo a executat foarte bine o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, pe colțul scurt, dar cerniauskas a scos mingea din vinclu.

Min. 102 - ULTIMA SCHIMBARE CRAIOVA! A ieșit Zlatinski, epuizat, a intrat GUSTAVO

Min. 100 - OCAZIE DINAMO! Nistor a șutat de la marginea careului de 16 metri, pe colțul scurt, dar Calancea a plonjat impecabil și a respins în lateral.

Min. 99 - OCAZIE CRAIOVA! Acțiune personală de toată frumusețea a lui Bancu, care a înșiruit oe drum mai mulți jucători de la Dinamo, după care a șutat în Dielna. Oltenii au cerut iar penalty!

Min. 97 - OCAZIE DINAMO! Danu Spătaru, de pe linia careului de 16 metri, a pus latul, după o centrare bună a lui Filip, de pe stânga, dar mingea a trecut puțin peste transversală.

Min. 91 - A început prima repriză a prelungirilor.

Min. 90+4 - FINALUL CELOR 90 DE MINUTE! CS U Craiova și Dinamo sunt la egalitate, 0-0. Oltenii evoluează în 10, după eliminarea lui Băluță.

Min. 90+4 - OCAZIE CRAIOVA! Contraatac rapid al oltenilor. Bancu, după o cursă personală, a juns la marginea careului, i-a pasat în stânga lui Măzărache iar acesta din urmă a șutat pe colțul scurt, dar pe lângă poartă.

Min. 90+2 - OCAZIE CRAIOVA! Zlatinski a executat foarte bine o lovitură liberă, dar mingea a trecut razant de bara din stânga porții lui Cerniauskas.

Min. 90 - CG POPESCU pentru fault asupra lui Măzărache

Min. 90 - OLTENII AU CERUT ELIMINAREA LUI POPESCU! Măzărache a primit o pasă, de peste 40 de metri, din partea lui Ivan, dar a fost faultat de Popescu. Hațegan a considerat că e fault doar de ”galben”.

Min. 88 - OCAZIE CRAIOVA! Ivan s-a trezit cu o pasă din pasa lui Nistor, după care a șutat impecabil, dar Cerniauskas a scos de sub transversală.

Min. 85 - OCAZIE MARE DINAMO! Patrick Petre, din doar cățiva metri, nu a reușit să reia cu latul în plasă, după o centrare foarte bună a lui Hanca, de pe dreapta.

Min. 81 - Simon Măzărache a demonstrat că dispune de o viteză foarte bună, l-a driblat pe Romera, dar a încheiat faza cu un șut slab, care nu l-a pus în dificultate pe Cerniauskas.

Min. 79 - ULTIMA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Bumba, a intrat PATRICK PETRE.

Min. 76 - Ivan a executat o lovitură liberă de la marginea careului de 16 metri, peste zid, dar Cerniauskas a reținut.

Min. 75 - A DOUA SCHIMBARE CRAIOVA! A ieșit Jazvic, a intrat MĂZĂRACHE

Min. 73 - CG BANCU pentru simulare

Min. 73 - CS U CRAIOVA MERITA UN PENALTY! Bancu, bine deschis cu o pasă în careu a fost faultat de Popescu, care a avut o intrare întârziată, dar Ovidiu Hațegan a considerat simulare.

Min. 72 - CG POPA pentru un fault din spate asupra lui Mateiu

Min. 67 - OCAZIE MARE DINAMO ! Popa, abia intrat, a reluat cu capul, după o centrare a lui Spătaru, dintre Screciu și Popov, dar Calancea a deviat absolut senzațional.

Min. 66 - A DOUA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Rivaldinho, a intrat DANIEL POPA

Min. 63 - CG CR BĂLUȚĂ, ELIMINAT! CS U CRAIOVA A RĂMAS ÎN 10! Mijlocașul oltenilor a fost taxat pentru un fault asupra lui Popescu

Min 63 - Mateiu, din poziție centrală, de la marginea careului, a trimis pe lângă poartă. 

Min. 60 - CG BĂLUȚĂ pentru un fault cu talpa în față, piciorul sus, asupra lui Bumba

Min. 59 - PRIMA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Mahlangu, a intrat DANU SPĂTARU

Min. 57 - Briceag, după o acțiune bună a oltenilor, a centrat în careu, dar Cerniauskas a reținut.

Min. 55 - CG ANDREI IVAN pentru că i-a cerut socoteală lui Filip

Min. 55 - CG STELIANO FILIP pentru reacția pe care a avut-o

Min. 54 - Jucătorii sunt extrem de nervoși. Oltenii, în frunte cu Andrei Ivan, i-au reroșat lui Filip un fault asupra lui Dimitrov.

Min. 53 - CG DIELNA pentru un fault din spate al lui Ivan

Min. 51 - CG HANCA pentru un fault asupra lui Briceag

Min. 51 - OCAZIE CRAIOVA! Băluță a centrat în fața porții, după o acțiune excelentă personală, dar Jazvic nu a urmărit mingea și dinamoviștii au răsuflat ușurați.

Min. 46 - A început repriza a doua.

PRIMA SCHIMBARE CRAIOVA! A ieșit Popov, a intrat MATEIU.

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 44 - OCAZIE CRAIOVA! Bancu a șutat de la marginea careului, dar Cerniauskas, atent, a respins în față.

Min. 41 - Nistor a executat un nou corner pentru Dinamo, capitol la care roș-albii domină autoritar, dar lovitura de cap a lui Rivaldinho a fost deviată de Kelic.

Min. 30 - OCAZIE MARE CRAIOVA! Băluță, bine deschis în atac cu o pasă cu exteriorul a lui Ivan, a trecut de Dielna, care a căzut în careu, fără a fi incomodat, după care a rămas singur cu Cerniauskas, dar lituanianul a respins excelent.

Min. 26 - Dielna a centrat foarte bine, de la marginea careului de 16 metri, Hanca, aflat în poziție bună, a recentrat în fața porții, deși putea să și șuteze, dar Kelic a îndepărtat pericolul.

Min. 20 - Nistor a executat foarte bine un corner de pe stânga, Popescu a deviat cu capul pe spate, dar Busuladzic n-a ajuns la întâlnirea cu mingea, astfel că oltenii au scăpat de o fază periculoasă.

Min. 11 - OCAZIE MARE DINAMO! Nistor a centrat foarte bine din lovitură liberă, lateral dreapta, iar Rivaldinho a reluat cu capul, pe colțul lung, puțin pe lângă bara din dreapta porții lui Calancea.

Min. 10 - CG BRICEAG pentru un fault asupra lui Romera

Min. 6 - OCAZIE MARE CRAIOVA! Bancu a profitat de o eroare a lui Romera, pe partea stângă, a intrat în careu, după care a centrat pe bara a doua și Jazvic, la primul meci ca titular în tricoul oltenilor, a trimis cu capul peste transversală. 

## La ora de start a partidei s-au înregistrat 18 grade, fără vânt, atmosferă superbă pentru fotbal.

## Mahlangu a devenit titular în ultima clipă, după ce Palic s-a accidentat. Nedelcearu, care a fost reprimit la prima echipă, este rezervă la Severin.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la CS U Craiova. 


UPDATE Ora 20:18. ECHIPELE DE START

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Popov, Briceag – Zlatinski, Screciu, Bancu – A. Ivan (cpt), Jazvic, Băluță.

Rezerve: Mingote – Mateiu, Gustavo, Markovic, Măzărache, Dumitraș, Bucurică. 
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, M. Popescu, Dielna, St. Filip (cpt) – D. Nistor, Busuladzic, Mahlangu – Hanca, Rivaldinho, Bumba.

Rezerve:
I. Popescu – Nedelcearu, D. Popa, M. Oliva, P. Petre, Spătaru, I. Șerban.
Antrenor: Cosmin Contra

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad)
Asistenți: Vladimir Urzică și Sebastian Gheorghe.

Etichete: csu craiova dinamo , craiova dinamo sferturile cupei romaniei , craiova dinamo severin

Digi24
Avertismentul medicilor români legat de coronavirus. Situația imposibilă în care se află țara noastră
Avertismentul medicilor români legat de coronavirus. Situația imposibilă în care se află țara noastră

Descarcă aplicația Digi24
Sondajul zilei
Top articole
simo time out
Motivul pentru care Darren Cahill nu a fost alături de Simona Halep la Dubai și ce i-a transmis australianul lui "Arti"
Liga a 2-a, etapa a 21-a | Csikszereda - UTA, ora 17:30, pe Digi Sport 1. Rezultatele complete și clasamentul
UTA Arad Viitorul Pandurii
Gică Hagi, supărat înainte de play-out: "Este nevoie de un campionat normal! Să le luăm și noi jumătate din bani jucătorilor"
gica hagi
Ce a putut să spună Jose Mourinho despre faultul oribil făcut chiar sub ochii lui. Replica scandaloasă și imaginile publicate
var

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Digi World
Bresa de securitate importanta in WhatsApp din cauza Google. Cum au putut accesa strainii conversatiile private
Bresa de securitate importanta in WhatsApp din cauza Google. Cum au putut accesa strainii conversatiile private
Digi Animal World
Stiai? Motivul pentru care pisicile urasc sa fie scarpinate pe burta
Stiai? Motivul pentru care pisicile urasc sa fie scarpinate pe burta
Digi Life
De ce n-ar trebui să mai bei apă îmbuteliată. Ce alternative ai
De ce n-ar trebui să mai bei apă îmbuteliată. Ce alternative ai
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
CrazyEgg crazyegg.com Vezi politica de confidenţialitate
ce2ab, ce_login, ceac, sid, _ceir, is_returning, _CEFT, ceg.s, ceg.u, __ar_v4, __distillery, __zlcmid, __zprivacy, _ga, _gat, ki_r, ki_s, ki_t, ki_u, km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelyPendingLogEvents, optimizelySegments
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale