Spain: Sevilla FC - CFR 1907 Cluj Wanderers. UEFA Europa League, round of 16
N-au mai avut milă: Dan Petrescu, făcut praf în Coreea de Sud!
dan petrescu
”Trebuie să fie dezamăgiți”. Dan Petrescu, mesaj pentru jucători, după eliminarea din Liga Campionilor Asiei
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club
CFR Cluj CFR Cluj
2 - 1
Lazio Lazio
Jo 19.09.2019 20:55

CFR Cluj - Lazio 2-1. Campioana României, victorie mare la debutul în grupele Europa League

19.09.2019, 22:03

  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

CFR Cluj - Lazio | CFR Cluj continuă să uimească pe toată lumea. La Cluj, ardelenii au întors scorul în faţa lui Lazio, pe care au învins-o cu 2-1. Omrani şi Arlauskis au fost în zi mare.

Campioana României, CFR Cluj, face în continuare senzaţie în Europa - clujenii au învins-o pe Lazio în Gruia, în grupa E din Europa League.

În prima repriză, Milinkovic-Savic l-a întins serios pe Arlauskis.

Lituanianul n-a mai avut ce face la execuţia lui Bastos, din centrarea lui Jony.

Putea fi 2-0 după cursa excelentă a lui Lazzari, care i-a iertat pe clujeni.

La pauză a fost însă 1-1. Djokovic a scos un penalty în faţa lui Lucas Leiva şi Deac l-a păcălit pe Strakosha de la punctul cu var.

CFR a ieşit şi mai motivată de la cabine. Bilel Omrani i-a luat locul lui Traore și a fost aproape de gol.

Arlasukis a fost pus la încercare de şutul lui Jony, care i-a trezit pe ardeleni.

Cu un sfert de oră înainte de final, Omrani a arătat de ce este golgheterul campioanei în Europa şi a stabilit scorul final, 2-1 pentru CFR.


Știrea inițială

 

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO | Ultimele detalii de la Cluj

UPDATE Ora 18:33. Italienii vor fi susținuți din tribune de aproximativ 400 de fani. Motivul pentru care nu vor arbora steaguri

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO | Cotele de la pariuri

CFR Cluj debutează în grupele Europa League, în acest sezon, împotriva lui Lazio, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Campioana României are o misiune extrem de complicată dacă avem în vedere renumele adversarului, iar cotele la pariuri spun totul.

Pentru a-i învinge pe italieni, echipa antrenată de Dan Petrescu are cote foarte mari, cuprinse între 4,30 și 4,65. De cealaltă parte, Lazio este marea favorită nu numai a meciului, ci și a grupei F, din care mai fac parte Celtic și Rennes, în timp ce CFR Clujeste codașă la acest capitol.

Pentru a se califica mai departe din grupă, clujenii au o cotă medie de 4,5, iar Lazio este cotată cu 1,18.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO | Răspunsul primit de Vinicius din partea conducerii, după ce s-a revoltat

Paulo Vinicius "a luat foc" după ce a aflat că nu a fost inclus de CFR Cluj în lista UEFA pentru meciul cu Lazio, însă acum a primit replica. Fundașul de 35 de ani a afirmat că nu e accidentat, așa cum susțineau cei din conducere, iar astfel, putea fi inclus pe listă, mai ales că e om de bază în cadrul echipei.

"A fost o situaţie, nu aveam foarte multe locuri pe listă. Când a trebuit să dăm lista el încă era accidentat. La noi nu contează numele, contează cine e în formă. Cine e apt şi se antrenează are şanse să joace.

Cine nu se antrenează bine atunci nu joacă. Sunt schimbări la care nu se aşteaptă nimeni. Nu joacă numele niciodată la noi. Din păcate, asta a fost şi la el. A avut o accidentare care a durat mai mult timp, el nu era la 100% când am dat lista, nu ştiam când îşi va reveni. Acum e bine, vom vedea ce va fi mai departe. Asta e filosofia clubului şi a lui Dan Petrescu", a explicat directorul sportiv Bogdan Mara.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO | Emmanuel Culio va reveni, după o absență de 10 meciuri

Dan Petrescu are un mare motiv de bucurie. Culio este refăcut și poate evolua în partida cu Lazio: "Nu îmi reproșez că nu l-am introdus în lot pe Vinicius, nu am avut ce să fac, dar îmi pare rău, avem prea puțini jucători pe listă.

”Culio (36 de ani) face parte din lotul pentru meciul de mâine, dar sunt mulți jucători care nu au meciuri în picioare... Din păcate Michael Pereira (31 de ani) s-a accidentat, Rondon (33 de ani) nu face parte din lot... Am avut foarte multe meciuri, iar lucrul ăsta s-a resimțit asupra noastră. Urmează șase meciuri de foc și avem nevoie de toți jucătorii".

Revenirea lui Emmanuel Culio este foarte importantă pentru CFR Cluj. Jucătorul de 36 de ani este cel mai bun jucător de la formația lui Dan Petrescu și poate juca cu Lazio, după aproape două luni de indisponibilitate. Argentinianul s-a accidentat chiar înainte de dubla cu Celtic și a ratat nu mai puțin de 10 partide ale echipei, în toate competițiile.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO | De ce nu joacă Ștefan Radu

Ştefan Radu este marele absent al duelului dintre CFR Cluj şi Lazio din Grupa E a Europa League. Fundaşul român a jucat titular în toate partidele pentru gruparea biancocelestă în startul de sezon din Serie A, după împăcarea cu şefii lui Lazio care, iniţial, l-au exclus din lot din cauza unui incident petrecut în interiorul vestiarului.

"Ştefan Radu, Immobile şi Luis Alberto nu au făcut deplasarea, este o decizie tehnică, prefer să-i odihnesc. Chiar dacă ar fi venit, ar fi stat în tribună. Mai bine să rămână la Roma să se antreneze pentru a fi cât mai în formă la partida de duminică.

Despre Ştefan Radu pot spune doar lucruri frumoase!A fost mai întâi coechipierul meu, acum joacă sub comanda mea de trei ani şi jumătate de când am preluat echipa şi întotdeauna şi-a făcut datoria. Este un fotbalist serios, dedicat. Ar fi vrut să vină, dar, repet, a fost decizia mea să stea acasă pentru a se pregăti," a explicat Inzaghi.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO | Dan Petrescu a cerut amânarea meciului cu Botoșani

Campioana României are de disputat foarte multe meciuri, așa că a cerut din nou amânarea unuia dintre ele, pentru că jucătorii resimt oboseala. Dan Petrescu și-ar fi dorit ca meciul dintre CFR și FC Botoșani, din șaisprezecimile Cupei României, să se joace altă dată, dar s-a lovit din nou de un refuz.

"Ce să mai zic? Federația a refuzat. Astea sunt ajutoarele pe care le primesc echipele din România. Echipele din Serbia, Kazahstan sau Olanda au primit tot ce au cerut, de fiecare dată. Noi până acum nu am primit nimic. Ne vedem de treabă, urmează șase meciuri în 20 de zile și o să încercăm să câștigăm cât mai multe. Consider totuși că meritam mai mult respect!", a fost mesajul lui Dan Petrescu pentru FRF.

Clujenii vor întâlni formația lui Marius Croitoru miercuri, 25 septembrie, ora 21:30, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO | Andrea Mandorlini a prefațat meciul

Italianul Andrea Mandorlini, fostul antrenor al lui CFR Cluj, o consideră pe Lazio favorită în meciul de joi, din Europa League, transmis în direct de Digi Sport 1 de la ora 19:55.

"Eu am fost în România în urmă cu nouă ani, a trecut ceva timp. Dar cred că nu s-au schimbat multe. Se mizează mult pe grup, nu pe individualităţi. Faţă de Serie A, evident e mai puţină calitate. Totuşi, nu aş subevalua-o pe CFR Cluj, e totuşi câştigătoarea campionatului'', a declarat Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj din perioada 2009-2010, pentru site-ul Lalaziosiamonoi.it

”Nu dau sfaturi, (Simone) Inzaghi nu are nevoie. CFR Cluj se va axa pe intensitate, pe contactele fizice. Evident, Lazio e mai bună din punct de vedere tactic şi în duelurile unu la unu, dacă îşi va face jocul său nu va avea probleme să câştige cele trei puncte'', a mai comentat tehnicianul care a câştigat un titlu de campion, Cupa României şi Supercupa României cu ardelenii.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO | Echipele probabile

CFR (4-3-3) : Arlauskis - Susici, Cestor, A. Burcă, Camora - Djokovic, Bordeianu, L. Aurelio - C. Deac, Omrani, Păun

LAZIO (3-5-2): Strakosha - Vavro, Acerbi, Bastos - Lazzari, Milinkovic-Savic, Cataldi, V. Berisha, Jony - Correa, Caicedo

CFR Cluj - Lazio va fi în direct la Digi Sport 1 joi, de la ora 19:55. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro.

CFR Cluj CFR Cluj
Lazio Lazio
  • 90+3 fr2

    Final de meci. CFR Cluj a învins-o cu 2-1 pe Lazio, victorie imensă pentru campioana României.

  • 90+1 oc oc

    Ocazie Lazio! Reflex excelent al lui Arlauskis, care a respins excelent șutul trimis la colțul scurt de Cataldi.

  • 90 s s

    Schimbare la CFR Cluj. Deac, și el aclamat la scenă deschisă, a fost înlocuit cu Golofca.

  • 85 cg cg

    Arlauskis a primit cartonașul galben, pentru tragere de timp.

  • 84 s s

    Schimbare la CFR Cluj. Păun iese în aplauzele fanilor și este înlocuit cu Emmanuel Culio.

  • 83 cg cg

    Milinkovic-Savic a primit cartonașul galben.

  • 80 s s

    Schimbare la Lazio. Bastos i-a lăsat locul lui Adekanye.

  • 80 s s

    Schimbare la Lazio. Jony a fost înlocuit cu Lulic.

  • 75 g g

    GOOOL CFR Cluj! Billel Omrani duce pe CFR Cluj în avantaj după o fază în care lovise inițial bara, mingea a revenit la el, iar francezul a înscris, cu ajutorul barei.

  • 70 cg cg

    Danilo Cataldi a primit cartonașul galben.

  • 67 s s

    Schimbare la Lazio. Cataldi i-a luat locul lui Berisha.

  • 65 fm fm

    Fază încinsă în careul lui Lazio. CFR Cluj a solicitat penalty după un posibil henț al lui Bastos.

  • 64 oc oc

    Ocazie Lazio! Șutul lui Jony a fost respins de Arlauskis.

  • 52 oc oc

    Ocazie CFR Cluj! Șansă de gol imensă ratată de Billel Omrani, care a trimis puțin pe lângă poartă după ce scăpase singur cu Strakosha.

  • 46 sr2

    A început repriza a doua a partidei din Gruia.

  • 46 s s

    Schimbare la CFR Cluj. Omrani l-a înlocuit pe Traore.

  • 45+1 fr1

    Pauză la Cluj. CFR și Lazio se află la egalitate după 45 de minute, scor 1-1.

  • 45 oc oc

    Ocazie Lazio! Milinkovic-Savic a fost aproape de a o readuce în avantaj pe Lazio, însă lovitura sa cu capul a ocolit poarta clujenilor.

  • 41 g g

    GOOOOL CFR Cluj! Ciprian Deac a transformat cu siguranță penalty-ul.

  • 40 cg cg

    Lucas Leiva a primit cartonașul galben pentru fault.

  • 40 p p

    Penalty pentru CFR Cluj! Djokovic obține lovitura de la 11 metri pentru ardeleni, după contactul cu Lucas Leiva.

  • 31 oc oc

    Ocazie Lazio! Cursă excelentă a lui Lazzari, care a trecut ușor de Camora, însă a șutat peste poarta clujenilor.

  • 25 g g

    GOL Lazio! Bastos a reluat perfect, cu capul, sub bară, fără replică pentru portarul lituanian Arlauskis.

  • 23 oc oc

    Situație de gol pentru CFR Cluj! Djokovic a reluat spectaculos, din foarfecă, pe lângă poarta lazialilor, după ce căzuse inițial în careul, în duelul cu Vavro.

  • 14 fm

    Arlauskis a reținut fără probleme șutul lui Correa, de la 16 metri.

  • 11 oc oc

    Ocazie Lazio! Sergej Milinkovic-Savic a trecut pe lângă gol, însă lovitura sa de cap a fost respinsă excelent de Arlauskis.

  • 2 fm fm

    Primul moment periculos la poarta lui Lazio. Adrian Păun a fost deposedat însă în momentul în care se pregătea să șuteze și a obținut doar un corner.

  • 1 sr1

    A început partida din Gruia, dintre CFR Cluj și Lazio.

Daniel Stefanski
Daniel Stefanski
Marcin Boniek și Dawid Igor Golis
teren fotbal
G. Arlauskis
I. Peteleu
A. Burcă
K. Boli
M. Cestor
Camora
M. Bordeianu
D. Đoković
A. Păun
L. Traoré
C. Deac
CFR Cluj Dan Petrescu
T. Strakosha
D. Vavro
F. Acerbi
Bastos
M. Lazzari
S. Milinković-Savić
Lucas Leiva
Valon Berisha
Jony
J. Correa
F. Caicedo
Simone Inzaghi Lazio

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media