FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
”Va juca titular!”. Gigi Becali, anunț despre fotbalistul care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
Fotbalistii rapidisti Razvan Constantin Oaida, Sebastian Andrei Borza, Paul Alexandru Iacob,Phillipe Razvan Onea, Alexan
A fost ”Calul Troian”? Un ex-FCSB-ist, cel mai slab jucător al Rapidului din play-off
dinamo voluntari
Live Video&Text Dinamo - FC Voluntari 1-1, ACUM, în direct pe Digi Sport 1. Ilfovenii egalează rapid
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Superliga: Dinamo-Voluntari
Play-out

FCSB - Mlada Boleslav 0-0. Roș-albaștrii au avut o bară! După chinuiala de la Giurgiu, calificarea se va decide în Cehia

08.08.2019, 22:19

FCSB - Mlada Boleslav | FCSB şi FK Mlada Boleslav au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, în prima manşă din turul al treilea preliminar al Europa League la fotbal, pe Stadion ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu.

FOTBAL:FCSB-MLADA BOLESLAV, PRELIMINARII, EUROPA LEAGUE (8.08.2019)
Ovidiu Popescu nu s-a remarcat cu nimic, ba chiar putea fi eliminat în FCSB - Mlada. Foto: sportpictures.eu
  • SuperLiga: FCU Craiova - ”U” Cluj, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

FCSB a făcut o primă repriză slabă, dar a dominat jocul după pauză, când şi-a creat şi multe ocazii de gol, așa că păstrează şanse de calificare în ciuda acestei remize. Prima oportunitate a meciului a venit în min. 13, când Popescu a fost blocat în momentului şutului în careul oaspeţilor. Vlad a avut o intervenţie notabilă în min. 26, respingând şutul lui Komlicenko, tras de la peste 25 m. Oaspeţii, care au construit mai mult, au ratat o bună situaţie în min. 40, când centrarea lui Mesanovic a fost reluat de Bucha cu capul pe lângă poartă.

FCSB l-a pierdut în prima repriză pe Lucian Filip, accidentat! Jucătorul s-a aflat însă la ultimul meci, pentru că va pleca în Rusia, la Gazovik Orenburg, pentru 300.000 de euro!

În repriza secundă, FCSB a ridicat nivelul jocului şi ocaziile au început să apară la poarta lui Seda, care a prins şutul lui Coman (47), goalkeeper-ul respingând apoi şutul lui Vînă la colţul scurt (51).

Mlada Boleslav a mai avut o oportunitate, prin Ladra (58), care a şutat pe lângă din poziţie favorabilă. Seda a respins şutul lui Moutinho din afara careului (59), voleul lui Coman a fost deviat în corner (67), portarul ceh a respins magistral şutul lui Coman (71) de la 25 de metri, internaţionalul de tineret ratând apoi din nou, cu un lob peste poartă de la 15 metri (72).
Seda (79) a avut o nouă intervenţie foarte bună la mingea trimisă de Coman, iar cea mai mare ocazie a fost ratată de Panţîru (83): Seda a respins şutul lui Coman, Gikiewicz a recuperat, iar Panţîru a şutat în transversală din poziţie ideală.

FCSB - Mlada Boleslav 0-0 | Gikiewicz putea fi eroul roș-albaștrilor


Ultima ocazie a vicecampioanei a fost semnată de Gikiewicz, a cărui lovitură de cap a fost prinsă de portar (90+1). La meci a asistat şi celebrul antrenor Mircea Lucescu, care le-a oferit mai multe sfaturi jucătorilor roș-albaștri.

Manşa secundă va avea loc pe 15 august, în Cehia, iar câştigătoarea va juca în play-off probabil cu echipa portugheză Vitoria Guimaraes, care a dispus în deplasare cu 3-0 de letonii Ventspils FK.

FCSB a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, după eşecuri cu FC Botoşani (0-2), Alaşkert (2-3), ambele acasă, respectiv cu Astra Giurgiu (1-2).

FCSB - FK Mlada Boleslav 0-0
Giurgiu, Stadion ''Marin Anastasovici''
Europa League - turul al treilea preliminar (prima manşă)

Au evoluat echipele:
FCSB: 99. Andrei Daniel Vlad - 2. Valentin Creţu, 16. Bogdan Planic, 8. Lucian Filip (3. Ionuţ Panţîru, 32), 18. Aristidis Soiledis - 23. Ovidiu Popescu (14. Thierry Moutinho, 46), 17. Iulian Cristea, 20. Ionuţ Vînă - 26. Răzvan Oaidă, 10. Florin Tănase (căpitan; 27. Lukasz Gikiewicz, 80), 7. Florinel Coman. Antrenor: Vergil Andronache.
Rezerve neutilizate: 34. Cristian Bălgrădean - 24. Diogo Salomao, 25. Ovidiu Perianu, 70. Claudiu Belu-Iordache.

FK Mlada Boleslav: 33. Jan Seda - 34. Antonin Krapka, 22. Ladislav Takacs, 36. Daniel Pudil, 25. Marco Tulio - 24. Pavel Bucha, 8. Marek Matejovsky (căpitan; 23. Lukas Budinsky, 74), 12. Michal Hubinek, 9. Tomas Ladra (18. Jakub Fulnek, 65) - 11. Nikolai Komlicenko, 10. Muris Mesanovic (20. Jonas Auer, 87). Antrenor: Jozef Weber.
Rezerve neutilizate: 13. Jan Stejskal - 15. Tomas Wagner, 26. David Pech, 29. Jakub Klima.

Arbitru: Adrien Jaccottet; arbitri asistenţi: Vital Jobin, Jonas Erni; al patrulea oficial: Fedayi San (toţi din Elveţia)
Cartonaşe galbene: Popescu (16), Matejovsky (28), Komlicenko (47), Oaidă (54), Mesanovic (56), Coman (90+1), Moutinho (90+4).


LIVE TEXT

Min. 90+2 - CARTONAȘ GALBEN COMAN! Mijlocașul a fost sancționat pentru un fault

Min. 90+1Gikiewicz a reluat cu capul din poziție bună, dar portarul a reținut.

Min. 87 - ULTIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Mesanovic, a intrat AUER

Min. 83 - BARĂ FCSB, PANȚÎRU! Panțîru a trimis în transversală, din 10 metri, după o fază frumoasă de atac. Mai întâi Coman l-a lobat pe un adversar, a șutat, portarul a respins Gikiewicz a recuperat a scos cu călcâiul la Coman, acesta l-a simțit pe Ionuț, dar Panțâru a avut neșansă.

Min. 80 - ULTIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Tănase, a intrat Gikiewicz

Min. 79 - OCAZIE FCSB! Coman a finalizat cu șut o frumoasă acțiune de atac a roș-albaștrilor, dar portarul ceh a respins.

Min. 74 - A DOUA SCHIMBARE MLADA! A ieșit Matejovski, a intrat BUDINSKY

Min. 72 - Același Coman, de data aceasta în interioul careului, a încercat un șut sub transversală, dar a trimis peste.

Min. 71 - OCAZIE FCSB! Coman a șutat de la marginea careului de 16 metri, după o pasă de la Panțîru, dar portarul ceh a respins în corner.

Min. 64 - PRIMA SCHIMBARE MLADA! A ieșit Ladra, a intrat FULNEK

Min. 59 - OCAZIE FCSB! Moutinho a șutat de la distanță, dar portarul ceh a respins în față, a boxat.

Min. 59 - OCAZIE MARE MLADA! Ladra a șutat milimetric de stâlpul din stânga porții lui Vlad.

Min. 54 - CARTONAȘ GALBEN OAIDĂ! Mijlocașul a fost sancționat pentru un fault

Min. 52 - OCAZIE FCSB! Vână, bine deschis de Moutinho, a șutat pe colțul scurt, dar portarul a respins în corner.

Min. 47 - CARTONAȘ GALBEN KOMLICENKO! Atacantul a fost sancționat pentru un cot aplicat lui Cristea

Min. 47 - Coman a șutat de la distanță, dar fără emoții pentru portar

Min. 46 - A început repriza a doua.

A DOUA SCHIMBARE LA FCSB! A ieșit Ovidiu Popescu, a intrat MOUTINHO

Min. 45+3 - PAUZĂ!

Min. 40 - OCAZIE MLADA! Mesanovic a scăpat bine pe dreapta, de marcajul lui Soiledis, apoi a centrat spre Bucha iar acesta a reluat cu capul spre colțul lung, aproape de bară.

Min. 33 - OCAZIE FCSB! Coman a executat o lovitură liberă, lateral stânga, pe colțul scurt, dar portarul, atent, a respins în corner.

Min. 32 - PRIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Filip, accidentat, a intrat PANȚÎRU!

Min. 31 - Filip nu mai poate continua. 9 jucători de la FCSB sunt accidentați în acest moment.

INFO - Mircea Lucescu, cel care a fost și la vestiare înainte de meci pentru a le ține un discurs roș-albaștrilor, a urmărit partida de la tribuna oficială, alături de Valeriu Argăseală, președintele executiv al vicecampioanei Ligii 1. Reputatul tehnician n-a urmărit meciul ca un simplu spectator. A fost foarte atent, și-a notat mereu ceva pe un carnețel

Min. 28 - CARTONAȘ GALBEN MATEJOVSKI! Fotbalistul Mladei a fost sancționat pentru un fault clar asupra lui Filip

Min. 27 - OCAZIE MLADA! Bucha a recuperat un balon de la Crețu, după care mingea a ajuns la Komlicenko și acesta a șutat de la distanță, dar Vlad a fost la post.

Min. 26 - Coman a luat o acțiune pe cont propriu pe stânga, apoi a încercat o pasă în careu la Tănase, iar acesta a căzut după un duel cu un adversar

Min. 20 - Matejovsky a executat o lovitură de la colț, dar roș-albaștrii au reușit să respingă din nou în corner. 

Min. 15 - CARTONAȘ GALBEN OVIDIU POPESCU! Mijlocașul de la FCSB putea fi chiar eliminat pentru un fault dur, în tușă, asupra lui Komlicenko.

Min. 13 - OCAZIE FCSB! Ovidiu Popescu a primit o pasă bună, pe stânga, de la Tănase, a intrat în careu, după care a șutat pe colțul scurt, dar portarul a respins în corner.

Min. 12 - Soiledis l-a faultat pe Ladra, iar arbitrul a acordat lovitură liberă pentru Mlada, fără rezultat însă. Vlad a ieșit foarte bine și a respins. 

INFO. Aproximativ 4.000 de spectatori sunt la meci. Fanii i-au cerut lui Gigi Becali să aducă un antrenor la echipă, dar i-au adresat și injurii.

Min. 4 - Acțiune de atac a roș-albaștrilor, Coman s-a descurcat foarte bine, mingea a ajuns la Oaidă, care a șutat, dar pe lângă poartă.

Min. 1 - A început partida! Lovitura de start le-a aparținut cehilor.

Echipele de start:
FCSB: 99. Andrei Daniel Vlad - 2. Valentin Creţu, 16. Bogdan Planic, 8. Lucian Filip, 18. Aristidis Soiledis - 23. Ovidiu Popescu, 17. Iulian Cristea, 20. Ionuţ Vînă - 26. Răzvan Oaidă, 7. Florinel Coman, 10. Florin Tănase (căpitan). Antrenor: Vergil Andronache.
Rezerve: 34. Cristian Bălgrădean - 3. Ionuţ Panţîru, 14. Thierry Moutinho, 24. Diogo Salomao, 25. Ovidiu Perianu, 27. Lukasz Gikiewicz, 70. Claudiu Belu-Iordache.

FK Mlada Boleslav: 33. Jan Seda - 34. Antonin Krapka, 22. Ladislav Takacs, 36. Daniel Pudil, 25. Marco Tulio - 24. Pavel Bucha, 8. Marek Matejovsky (căpitan), 12. Michal Hubinek, 9. Tomas Ladra - 11. Nikolai Komlicenko, 10. Muris Mesanovic. Antrenor: Jozef Weber.
Rezerve: 13. Jan Stejskal - 15. Tomas Wagner, 18. Jakub Fulnek, 20. Jonas Auer, 23. Lukas Budinsky, 26. David Pech, 29. Jakub Klima.

Arbitru: Adrien Jaccottet; arbitri asistenţi: Vital Jobin, Jonas Erni; al patrulea oficial: Fedayi San (toţi din Elveţia)


UPDATE 20:05 Gigi Becali şi Vergil Andronache s-au decis asupra primului "11":

Vlad - Creţu, Planic, Filip, Soiledis - Ov.Popescu, Cristea, Vînă - Oaidă, Tănase, Coman

Patronul roș-albaștrilor nu a reușit să găsească un antrenor până la meciul cu cehii, astfel că pe banca FCSB va sta și acum interimarul Vergil Andronache.

O să vedem, poate e posibil să rămână și el. Andronache e principal acum. Nu mă grăbesc. O să văd pe cine pun”, a spus Gigi Becali pentru Digi Sport.

Pot să spun și eu că avem nevoie de antrenor secund! Zi de zi discutăm. Acum am plecat din vestiar și le-am spus băieților că am acceptat lucrul ăsta pentru că simt respect din partea lor”, a spus Andronache la conferința de presă pe care a susținut-o înaintea meciului cu Mlada Boleslav.

FCSB - Mlada Boleslav | Surprize în Lotul FCSB trimis la UEFA

FCSB a trimis la UEFA un lot de 24 de jucători. Lipsesc în continuare nume grele din vestiarul roș-albaștrilor. Harlem Gnohere nu a fost trecut pe listă, deși a reluat antrenamentele cu echipa, acesta nu este la sută la sută din capacitate. Alte nume importante care nu se regăsesc în lot, din cauza accidentărilor sunt Ioan Hora, Dennis Man, Dragoș Nedelcu, Marko Momcilovic și Olimpiu Moruțan.

Pe lista trimisă la UEFA se regăsesc patru dintre jucătorii abia sosiți la echipă. Este vorba despre Crețu, Panțîru, Soiledis și Gikiewicz.

Dintre nou-veniții la echipă, tânărul fundaș stânga Sorin Șerban este singurul care nu a fost trecut pe lista UEFA de către Vergil Andronache și staff-ul său. Andronache este cel care va sta pe banca FCSB și la acest meci.

În schimb, în lot se află Mihai Pintilii și Mihai Roman, cei doi sunt accidentați, dar probabil că se speră recuperarea lor completă până la meciul retur. De altfel, Pintilii a început deja să facă antrenamente cot la cot cu colegii săi.

FCSB - Mlada Boleslav | Echipa probabilă a roș-albaștrilor

În condițiile date, Vergil Andronache pare a avea o singură dilemă în alcătuirea primului 11. Tehnicianul are de ales între Crețu și Popescu pentru postul de fundaș dreapta.

Vlad - Crețu (Popescu), Cristea, Planic, Soiledis - Vînă, Filip, Oaidă - Moutinho, Tănase, Coman

FCSB - Mlada Boleslav | Lot FCSB pentru meciul cu Mlada Boleslav

Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad, Valentin Slabu

Fundași: Valentin Crețu, Claudiu Belu, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Alexandru Stan, Ovidiu Perianu, Ionuț Panțîru, Aristidis Soiledis

Mijlocași: Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Thierry Moutinho, Ionuț Vînă, Răzvan Oaidă, Mihai Roman, Laurențiu Ardelean

Atacanți: Florin Tănase, Florinel Coman, Diogo Salomao, Lukasz Gikiewicz

FCSB - Mlada Boleslav | Arbitrii meciului

Partida va fi condusă la centru de Adrien Jaccottet. Acesta va fi ajutat la cele două linii de Vital Jobin și Jonas Erni. Arbitrul de rezervă va fi Fedayi San. Toți patru sunt din Elveția.

Prima manșă dintre FCSB și Mlada Boleslav din turul trei preliminar al Europa League se va disputa la Giurgiu, joi de la ora 21:30, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro.

Etichete: europa league , mlada boleslav , fcsb , fcsb mlada boleslav , fcsb-mlada


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
adrian mutu
Real Madrid, așteptată pe ”bijuteria” de 167.000.000€ din România. Tocmai s-a dat aprobarea de la Guvern
timi
Recomandările redacției
dinamo voluntari
Live Video&Text Dinamo - FC Voluntari 1-1, ACUM, în direct pe Digi Sport 1. Ilfovenii egalează rapid

Primul 11 care îi poate aduce titlul FCSB-ului la meciul cu Farul
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
După ce antrenorul a confirmat negocierile, Bayern Munchen a făcut anunțul oficial
FC Bayern Munich - final training - Allianz Arena
Video Unde au fost surprinși Mihai Popescu și Louis Munteanu, cu 24 de ore înainte de FCSB - Farul
munteanu si popescu la dinamo
Citește și
Gigi Becali a numit jucătorul cu care FCSB ar fi devenit campioană după etapa a șasea
gigi
Reacția lui Gigi Becali, după ce a auzit că Risto Radunovic e dorit de CFR Cluj
gigibecali5
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Dan Șucu reacționează tranșant după ce Daniel Niculae a devenit inculpat în dosarul materialelor pirotehnice!
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Cum era să-și piardă Sergiu Nicolaescu un picior în „Mihai Viteazul"? „A fost la minute de amputare"
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Elias Charalambous are un singur gând înainte de FCSB - Farul: ”Așa vedem situația”
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”