paksi
Cine este Paksi FC, adversara Corvinului Hunedoara din primul tur preliminar al Europa League
Football club logos displayed on smartphones in Poland - 23 Feb 2024
Corvinul și-a aflat adversara din turul 1 preliminar al Europa League! Echipă din Ungaria pentru câștigătoarea Cupei
UEFA Euro 2024, Day 7, Spain - Italy
Live Text Spania - Italia 0-0, ACUM. Derby-ul zilei la EURO 2024. Ocazii mari ratate de iberici
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Steaua - Rosenborg 0-3. Roș-albaștrii au avut o bară și mai multe ocazii, dar doar o minune îi poate califica

20.08.2015, 10:10

Campioana României, Steaua Bucureşti, a pierdut cu 0-3 pe teren propriu în fața lui Rosenborg, în turul play-off-ului pentru accederea în grupele Europa League, la capătul unui meci pe care a părut să îl aibă în mână.

steaua - rosenborg 0-3
  • Media: Digi Sport Special, vineri, 21:00, DGS 1

  • Media: Liga Digisport, vineri, 18:00, DGS 1

Steaua a avut un joc mai clar în prima repriză și prima ocazie a apărut încă din al doilea minut de joc, când Chipciu a trimis slab cu capul, în brațele portarului Hansen, după o centrare superbă a lui Guilherme, respinsă neconvingător de un fundaș al oaspeților.

Sub privirile antrenorului Mirel Rădoi, aflat în tribună ca urmare a deciziei UEFA de a-i interzice prezenţa pe banca tehnică, jucătorii Stelei au continuat să preseze la poarta nordicilor. Filip a șutat periculos din afara careului, dar Hansen a scos în corner (24), Tade a primit la limita offside-ului, dar șutul său puternic a trecut la foarte mică distanță de poartă (29), portarul a scos o minge trimisă spectaculos de Muniru (31), apoi Adi Popa nu a prins ținta cu un șut înșelător. Rosenborg, fără șut pe poartă în prima repriză, a amenințat doar la semi-ocaziile lui Helland (7), Soderlund (15), Midtsjo (36) Mikkelsen (24, 44).

Accidentat la coapsa stângă în finalul primei reprize, algerianul Hamroun nu a mai putut continua jocul, fiind înlocuit la pauză cu Nicușor Stanciu.

Steaua a continuat să atace şi în debutul reprizei a doua, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, care au punctat de două ori în decurs de 6 minute, prin Mikkelsen (61) şi Helland (67), la primele șuturi pe poartă. Între goluri, Chipciu a trimis în bară, la una dintre cele mai mari ocazii ale Stelei. Rosenborg a înscris pentru a treia oară în prelungirile partidei, prin căpitanul Mike Jensen (90+3), care a stabilit rezultatul final: 0-3.

Returul play-off-ului Europa League se va juca joia viitoare, pe 27 august. Rosenborg - Steaua se va disputa la Trondheim, la ora 21:00.


Steaua are nevoie de o victorie cu 3-0 pe terenul lui Rosenborg pentru a trimite meciul în prelungiri, sau de o victorie la o diferență de 3 goluri, cu cel puțin 4 goluri înscrise, pentru a merge în grupele Europa League.


LIVE TEXT

Min. 90+7: Fluier final

Min. 90+3: GOOOOL Rosenborg! Jensen duce scorul la 0-3, după un nou atac rapid, care a făcut șah-mat apărarea Stelei. Căpitanului nordicilor i-a fost blocat șutul în prima fază de portarul Cojocaru, dar a revenit și a reușit să trimită în plasă.

Min. 90: De la margine se arată 7 minute de prelungire.

Min. 90:     Cartonaș galben pentru Gabi Iancu, din cauza protestelor la un fault în atac pe care tot el l-a comis.

Min. 89: Schimbare la Rosenborg: iese Soderlund și intră Vilhjalmsson

Min. 88: Ocazie pentru Rosenborg! Mikkelsen a urcat bine stânga, a pătruns în careu după ce a combinat frumos cu un coleg, dar ultima pasă a fost respinsă din careul mic de Toșca, din fața unui atacant al nordicilor.

Min. 79: Ocazie mare pentru Steaua! Tade a primit o centrare lungă de pe stânga și a câșigat duelul la cap în careu, dar a trimis cu puțin alături de poarta norvegienilor.

Min. 76: Modificare și la Rosenborg: iese Helland și intră De Lanlay.

Min. 75: Ultima schimbare la Steaua: iese Alcenat - fundaș dreapta - și intră Gabi Iancu - mijlocaș ofensiv.

Min. 71:     Cartonaș galben pentru Mike Jansen.

Min. 70: Ocazie pentru Steaua! Apărarea lui Rosenborg a bâlbâit mingea în careu la o centrare a lui Stanciu, dintr-un corner de pe stânga. Balonul a ajuns la Tade, la câțiva metri în fața porții, dar mingea trimisă de francez din scurt s-a dus alături de poartă.

Min. 68: Schimbare la Steaua: iese Muniru și intră Tahar.

Min. 67: GOOOOL Rosenborg! Nordicii fac 0-2 prin Helland, care a primit o pasă în dreapta, la limita offside-ului și a șutat la colțul lung, fără ca portarul Cojocaru să poată interveni. A fost al doilea șut pe poartă trimis de nordici.

Min. 66: Schimbare la Rosenborg: iese Midtsjo și intră Konradsen.

Min. 64: Bară pentru Steaua! Cea mai mare ocazie a campioanei României în această seară i-a aparținut lui Chipciu. Căpitanul roș-albaștrilor a primit liber pe stânga, a pătruns în careu și a fentat un adversar, înainte de a șuta la colțul lung. Mingea a lovit stâlpul stâng al porții lui Hansen, apoi a revenit în teren, apoi nordicii au îndepărat pericolul.

Min. 61: GOOOOL Rosenborg! Mikkelsen deschide scorul pentru norvegieni, cu un șut la colțul lung, cu efect, după ce a profitat de o eroare a lui Muniru.

Min. 60: Încă o șansă mare de gol pentru Steaua! Papp a reluat cu capul o centrare venită din cornerul de pe dreapta, dar mingea a trecut cu puțin peste poartă.

Min. 59: Ocazie pentru Steaua! Portarul Hansen a respins cu greu în corner o centrare trimisă de Toșca de pe dreapta, la care mingea a căpătat o traiectorie ciudată și ar fi intrat chiar sub bară!

Min. 58: Portarul Hansen s-a lovit de bară la o fază în care a respins în corner și primește îngrijiri medicale, momente în care jocul este întrerupt.

Min. 56:     Cartonaș galben pentru Soderlung.

Min. 55: Tade cade în careu, în duel cu un fundaș advers, la o fază în care un alt apărător al lui Rosenborg a respins greșit, dar oaspeții au reușit să îndepărteze pericolul, în cele din urmă.

Min. 49: Mingea rămâne cu noroc la Chipciu după două dueluri fizice cu apărătorii adverși, apoi pasează la Stanciu, care aștepta la 20 de metri, în zonă centrală. Șutul cu stângul trimis din prima de noul intrat a fost respins în corner de un fundaș norvegian.

Min. 46: Steaua face prima schimbare: Yugurtha Hamroun nu mai poate continua și iese accidentat. În locul lui intră Nicușor Stanciu.

Min. 46: Începutul reprizei secunde

Min. 45+1: Pauză pe Arena Națională, acolo unde Steaua și Rosenborg sunt la egalitate, scor 0-0.

Min. 45: Hamroun acuză dureri la coapsa dreaptă și pare să fi suferit o întindere. A cerut intervenția medicilor și a ieșit pe margine pentru a primi îngrijiri. Rămâne de văzut dacă va putea relua jocul.

Min. 44: Contraatac periculos al lui Rosenborg, cu Mikkelsen deschis din nou în stânga, dar nordicul nu a reușit să îl dribleze pe Papp, care i-a blocat șutul, iar portarul Cojocaru nu a putut evita cornerul.

Min. 41: Ritm bun pe Arena Națională, unde jocul se mută rapid de la un careu la celălalt. În aceste momente, Rosenborg s-a apropiat periculos pe dreapta, dar faza s-a terminat cu o centrare prin spatele porții.

Min. 36: Șut interesant al lui Midtsjo, din afara careului, dar mingea trimisă cu boltă se duce peste poartă și cade pe plasa porții lui Cojocaru, care nu a avut emoții.

Min. 35: Încă o șansă de gol pentru Steaua! Adi Popa a primit în stânga, lângă tușă, a pătruns în centru și și-a făcut mingea pe șut chiar în marginea careului, dar mingea trimisă cu efect a ocolit cu puțin colțul lung al porții oaspeților.

Min. 31: Încă un șut periculos de la distanță, de această dată trimis de Muniru, pe jos, dar cu puțin alături de țintă.

Min. 29: Cea mai mare ocazie îi aparține Stelei! Chipciu i-a pasat lui Tade la limita offside-ului, francezul a intrat în careu și a șutat frumos, la colțul lung, dar la foarte mică distanță de poartă!

Min. 26: Încă o ocazie pentru Steaua! Muniru a trimis la poartă cu o execuție spectaculoasă, de la 16 metri, dar portarul a respins în lateral cu un plonjon frumos.

Min. 25: Adi Popa a centrat pe jos de pe dreapta, iar Papp a vrut să îl surprindă pe portar cu o reluare cu câlcâiul, la colțul scurt, dar Hansen a fost atent și a prins fără probleme.

Min. 24: Ocazie pentru Steaua! Filip a șutat de la distanță, de la peste 30 de metri, dar portarul a respins în corner cu vârfurile degetelor.

Min. 24: Acțiune de atac în 3 pentru nordici, cu Mikkelsen la primire în stânga. A preluat și a pătruns în careu, dar șutul puternic s-a dus prea înalt.

Min. 21: Steaua a avut o acțiune prelungită de atac, dar oaspeții au rezistat bine, iar Alcenat a fost blocat chiar în careu, apoi norvegienii au respins.

Min. 19: Ocazie pentru Steaua! Adi Popa a centrat de pe dreapta, Hamroun a încercat o reluare extrem de pretențioasă cu călcâiul și i-a mișcat mingea lui Tade. Francezul a trimis apoi cu capul pentru Chipciu, dar apărătorii lui Rosenbirg au respins. Faza se încheie cu un șut puternic, de la distanță, trimis de Muniru din prima, dar pe direcția portarului Hansen, care a prins cu siguranță.

Min. 15: Centrarea din lovitura liberă acordată aproape de linia de fund, ca un corner mai scurt, nu a putut fi reluată în poartă de un atacant al norvegienilor, care a deviat pe lângă poartă.

Min. 14: Rosenborg petrece minute bune în zona din dreapta careului Stelei. Apărarea roș-albaștrilor a respins două centrări, dar Guilherme a comis un fault, în cele din urmă.

Min. 9: Hamroun ajunge în poziție de șut după ce primește mingea dintr-o aruncare de la margine de pe stânga, dar Tade se afla pe direcția mingii și nu s-a putut feri, iar Rosenorg are aut de poartă.

Min. 7: Helland finalizează un atac prelungit al lui Rosenborg cu un șut de la distanță, dar destul de departe de poarta lui Cojocaru.

Min. 5: Rosenborg atacă așezat și înceacă să se apropie cu pase repetate de careul Stelei.

Min. 2: Ocazie pentru Steaua! Campioana României începe bine și deschide jocul în stânga, pentru Guilherme, a cărui centrare din prima nu a putut fi respinsă convingător de fundașul care îl marca pe Tade. Mingea a sărit la Chipciu, dar acesta nu a putut trimite destul de puternic pentru a-i pune probleme portarului Hansen, care a prins cu siguranță.

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre Steaua și Rosenborg, din turul play-off-ului pentru accederea în grupele Europa League.

ECHIPELE DE START

Steaua: Cojocaru - Alcenat, Papp, Toşca, Gulherme - Muniru, Filip - Popa, Hamroun, Chipciu (căpitan) - Tade;
Antrenor: Mirel Rădoi.
Rezerve: Niţă - Râpă, Carp, Stanciu, Tahar, Tudorie, Gabriel Iancu;

Rosenborg: Andre Hansen - Svensson, Bjordal, Eyjolfsson, Skjelvik - Jensen (căpitan), Selnaes, Midtsjo - Helland, Soderlund, Mikkelsen;
Antrenor: Kare Ingebrigtsen;
Rezerve: Alexander Hansen - Dorsin, Gamst Pedersen, Stamnestro, Konradsen, Vilhjalmsson, De Lanlay.

Etichete: steaua uel , steaua rosenborg , steaua live text , steaua - rosenborg 0-3 , steaua - rosenborg 0-3 digi sport , steaua - rosenborg 0-3 europa league , steaua - rosenborg 0-3 play-off , steaua - rosenborg 0-3 play-off europa league , steaua - rosenborg 0-3 uel digi sport , steaua - rosenborg 0-3 calificare


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
 Mario Iorgulescu scapă de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare
Mario Iorgulescu scapă de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare

Pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare primită de Mario Iorgulescu după accidentul mortal pe...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-06-19 at 16.25.35
Un fotbalist belgian a fost întrebat despre România la EURO și ce a urmat s-a viralizat instant: aproape 5 milioane de vizualizări

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Raul Opruț a semnat cu Dinamo
Screenshot 2024-06-19 154916
”Oribil”. Ungurii au declanșat un scandal la EURO! Starul Szoboszlai: ”Voi avea mari probleme dacă voi spune ceva”
Euro 2024: Germany - Hungary
Urmează intervenția UEFA, după momentele neverosimile de la EURO! ”Rușine fără precedent la un turneu final”
Screenshot 2024-06-19 at 23.15.14
OUT! UEFA l-a exclus definitiv de la EURO, după un gest de doar două secunde făcut în timpul unui meci
sadiku
Recomandările redacției
UEFA Euro 2024, Day 7, Spain - Italy
Live Text Spania - Italia 0-0, ACUM. Derby-ul zilei la EURO 2024. Ocazii mari ratate de iberici

Fotbalistul din naționala României pe care Viorel Moldovan îl vrea la Rapid
Fussball Euro 2024 Gruppe E 17.06.2024 Rumaenien - Ukraine Jubel Rumaenien nach dem Tor zum 1-0, Radu Dragusin, Torschue
Florentino Perez vrea să îl aducă la Real Madrid pe cel mai bun jucător din Portugalia - Cehia 2-1
profimedia-0883003648
Răsturnare de situație! Unde va juca, de fapt, FCSB dacă se califică în turul doi preliminar din Champions League
Screenshot 2024-06-20 at 21.39.17
Citește și
Florin Maxim știe cum poate Corvinul să treacă de Paksi
Screenshot 2023-11-30 at 19.59.53
Corvinul Hunedoara și-a aflat posibilul adversar din turul doi preliminar Europa League
FOTBAL:CORVINUL HUNEDOARA-OTELUL GALATI, FINALA CUPEI ROMANIEI BETANO (15.05.2024)
Fiica lui Tom Cruise, ca o prințesă la balul de absolvire al liceului. Suri s-a distrat pe cinste alături de colegii săi
Fiica lui Tom Cruise, ca o prințesă la balul de absolvire al liceului. Suri s-a distrat pe cinste alături de colegii săi
Cum sunt monitorizaţi jucătorii României în fiecare secundă din antrenamente! Ritualul tricolorilor
Cum sunt monitorizaţi jucătorii României în fiecare secundă din antrenamente! Ritualul tricolorilor
Dan Șucu vrea să aducă la Rapid unul dintre cei mai bogați afaceriști din România! Ce discuție secretă au avut
Dan Șucu vrea să aducă la Rapid unul dintre cei mai bogați afaceriști din România! Ce discuție secretă au avut
Jason Momoa, apariție rară alături de fiica sa pe covorul roșu. Puștoaica de 16 ani a moștenit trăsăturile Lisei Bonet
Jason Momoa, apariție rară alături de fiica sa pe covorul roșu. Puștoaica de 16 ani a moștenit trăsăturile Lisei Bonet
Fosta iubită a lui Dorian Popa, apariție perfectă în costum de baie, pe marginea piscinei de acasă. Are 41 de ani și un corp de model
Fosta iubită a lui Dorian Popa, apariție perfectă în costum de baie, pe marginea piscinei de acasă. Are 41 de ani și un corp de model
Cum vă ajută mersul pe jos de trei ori pe săptămână: influențează major durerile lombare
Cum vă ajută mersul pe jos de trei ori pe săptămână: influențează major durerile lombare
Veste bună pentru pensionari. Care dintre ei rămân cu mai mulți bani la pensie? Instanța a decis
Veste bună pentru pensionari. Care dintre ei rămân cu mai mulți bani la pensie? Instanța a decis
România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani
România, o țară falimentară. Firmele îngropate de autorități prin taxe și impozite, recordul ultimilor 12 ani
Suporterul român care a plâns de fericire la meciul cu Ucraina s-a supărat pe Federație: "Era 1.000 de euro cu totul"
Suporterul român care a plâns de fericire la meciul cu Ucraina s-a supărat pe Federație: "Era 1.000 de euro cu totul"
Maghiarii au reacționat, după ce au picat cu Corvinul în Europa League: cum au numit-o pe echipa lui Florin Maxim
FOTBAL:CORVINUL HUNEDOARA-OTELUL GALATI, FINALA CUPEI ROMANIEI BETANO (15.05.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, apariție perfectă în costum de baie, pe marginea piscinei de acasă. Are 41 de ani și un corp de model
Fosta iubită a lui Dorian Popa, apariție perfectă în costum de baie, pe marginea piscinei de acasă. Are 41 de ani și un corp de model
Digi World
Solstițiul de vară sau data când ziua e cea mai lungă din an. Tradiții și superstiții legate de începutul verii astronomice
Solstițiul de vară sau data când ziua e cea mai lungă din an. Tradiții și superstiții legate de începutul verii astronomice
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat ploșnița cerealelor sau gândacul puturos. Trupul lor e acoperit de puncte negre, greu de văzut cu ochiul liber
Cum arată cu adevărat ploșnița cerealelor sau gândacul puturos. Trupul lor e acoperit de puncte negre, greu de văzut cu ochiul liber