FC Barcelona v Paris Saint Germain PSG. UEFA Champions League match. Quarter-finals, second leg. Football, Lluis Companys Stadium, Barcelona, Spain - 16 April 2024
Xavi, mesaj clar despre plecarea lui Ronald Araujo de la Barcelona: ”Am vorbit cu el”
Carlo Ancelotti (Chef-Trainer / Head Coach, Real Madrid CF) bei der Pressekonferenz nach dem Spiel. GER, FC Bayern Muenc
Carlo Ancelotti a dezvăluit la ce se gândește după ce Real Madrid a învins-o cu 5-0 pe Alaves
FESTIVITATE PREMIERE 100 ANI CLUBUL SPORTUL STUDENTESC (8.11.2016)
Exclusiv Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Răzvan Lucescu și PAOK au ajuns la o victorie distanță de titlu în Grecia
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal European

La Liga te premiaza! Fii atent la emisiunea Fotbal European

articol scris de Digi Sport
30.11.2023, 16:45

Din 21 noiembrie, Digi Sport îți lansează o nouă provocare! Pentru că iubești fotbalul și pentru că dragostea ta contează, La Liga te premiază!

Open box 1
  • La Liga: Las Palmas - Real Betis, joi, 20:30, DGS 4

  • La Liga: Almeria - Barcelona, joi, 22:30, DGS 1

Timp de trei săptămâni, până pe 13 decembrie, te așteaptă concursuri cu premii speciale în cadrul emisiunii Fotbal European. 

Îți testăm cunoștințele și viteza de reacție și savurăm împreună o porție bună de distracție! Dacă ai eficiența lui Bellingham și precizia lui Lewandowski, premiile pot fi ale tale! Fiecare ediție a concursului are un spațiu dedicat în cadrul emisunii ”Fotbal European”, de pe Digi Sport 1. 

La Liga te premiază. Privește emisiunile Fotbal European și răspunde la întrebări

UPDATE, 14 decembrie: Câștigătorul ediției este Ionuș Ilie, din Pitești 

UPDATE, 9 decembrie: Câștigătorul ediției este Cornel Enache, din Iasi


UPDATE, 30 noiembrie: Câștigătorul ediției este Maxim Alexandru, din Timișoara. 

UPDATE, 21 noiembrie: Câștigătorul primei ediții este Florin Fericean, din Arad.

Ce trebuie să faci? Să asculți întrebarea lansată de George Dobre sau de Andrei Niculescu în edițiile din 21 și 30 noiembrie și 7 și 13 decembrie ale Fotbal European, să ne suni cât de repede poți la numărul 0773 444 344, condiții de tarifare conform politicii fiecărui operator, și să dai răspunsul corect!

Dacă primul participant nu oferă răspunsul corect, va intra în direct următorul telespectator care apelează numărul de concurs, până când răspunsul corect va fi dat.

Fiecare concurs este o șansă de a demonstra cât de bine cunoști campionatul Spaniei! Urmărești Fotbal European? Foarte bine! Din 21 noiembrie, primești răsplata! Pentru că La Liga te premiază!

Regulamentul concursului poate fi citit mai jos:

Regulamentul ConcursuluiLaLiga te premiază!

Art. 1. Organizatorul. Regulamentul oficial al Concursului

Organizatorul concursului „LaLiga te premiază!” (denumit în cele ce urmează „Concursul”) este RCS & RDS S.A., cu sediul social în București, str. Dr. Staicovici nr.75, Forum 2000 Building, Faza I, et.2, Sector 5, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/12278/1994, având C.U.I. RO5888716, reprezentată legal de domnul Serghei Bulgac, în calitate de Președinte C.A., denumită în continuare „Organizator sau „RCS&RDS.

Prin organizarea acestui Concurs, Organizatorul urmărește creșterea audienței și promovarea brand-ului Digi Sport 1.

Concursul se va derula în conformitate cu prezentul Regulament. „Regulament” înseamnă toate și oricare dintre regulile Concursului, obligatorii pentru toți Participanții, în vigoare în orice moment pe parcursul desfășurării Concursului. Regulamentul va fi adus la cunoștința publicului conform legislației aplicabile din România, fiind disponibil gratuit, începând cu data de 21.11.2023, după cum se detaliază la art. 8 de mai jos, care reglementează „Publicarea Regulamentului Concursului”.

Organizatorul își rezervă dreptul să modifice, fără să solicite acordul Participanților și fără drept de compensare pentru aceștia, oricare dintre prevederile prezentului Regulament, cum ar fi, dar fără a se limita la: prevederile care reglementează modul de derulare a Concursului, teritoriul de desfășurare a Concursului, condițiile de participare la Concurs, data de început și data de sfârșit a Concursului (putând inclusiv să suspende sau să înceteze Concursul). Modificările de orice fel aduse prezentului Regulament urmează să intre în vigoare începând cu data afișării lor pe pagina de internet a Organizatorului, respectiv „digisport.ro”.

Art. 2. Temeiul legal

Regulamentul Concursului este redactat în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și a serviciilor de piață, republicată.

Conform art. 46 al O.G. 99/2000, Concursul nu este asimilat loteriei publicitare, premiile fiind câștigate datorită abilității, cunoștințelor și perspicacității Participanților, câștigătorul fiind desemnat în funcție de abilitățile și cunoștințele sale.

Art. 3. Durata Concursului Teritoriul Concursului.

Concursul se desfășoară pe teritoriul României, în datele de 21, 30 noiembrie, 07 și 13 decembrie 2023, pe postul de televiziune Digi Sport 1, în cadrul emisiunii Fotbal European, în intervalul orar 18:00-18:15.

Art. 4. Condițiile de participare la Concurs

La Concurs pot să participe orice persoane care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

  1. au împlinit vârsta de 18 ani la data începerii Concursului, respectiv la data de 21.11.2023.

  2. au domiciliul pe teritoriul României sau sunt rezidenți pe teritoriul României;

  3. nu sunt salariați și/sau colaboratori persoane fizice ai Grupului DIGI și nu sunt rude sau afini ale/ai persoanelor menționate anterior la prezenta lit.c), până la gradul IV inclusiv, în linie directă sau colaterală. Grupul DIGI înseamnă, în relație cu orice persoană, RCS & RDS S.A., Campus Media TV S.R.L., precum și orice altă persoană fizică sau juridică care controlează, în mod direct sau indirect, sau este controlată de, sau este sub control comun cu una dintre aceste societăți, după caz;

  4. dețin un document de identitate valabil, respectiv buletin de identitate sau carte de identitate, care va trebui prezentat în scopul identificării, validării și al primirii premiilor dacă Participanții sunt declarați caștigători ai Concursului;

  5. nu înregistrează restanțe la plata vreunei sume de bani în legătură cu serviciile de comunicații electronice sau de altă natură prestate de Organizator sau de către o altă societate din Grupul Digi, grup din care Organizatorul face parte;

  6. participarea la Concurs implică prelucrarea de Organizator a datelor cu caracter personal, în condițiile prevăzute în Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte integrantă din prezentul Regulament.

  7. nu au mai câștigat în cele 6 luni anterioare începerii Concursului vreun premiu la un concurs/campanie organizat(ă) de posturile de televiziune Digi Sport 1.

Totodată, Participanții iau la cunoștință că Organizatorul poate decide ca, în scopul predării premiilor reglementate la art. 6, alin. 6.1 de mai jos, să organizeze un eveniment public, fără să fie însă obligat la aceasta. Dispozițiile prezentului paragraf se aplică corespunzător și în ceea ce privește participarea câștigătorilor la acest eveniment. Prin participarea la Concurs, câștigătorii Concursului își dau acordul explicit cu privire la cele menționate în prezentul paragraf.

Înscrierea la Concurs are următoarele efecte (ca): (i) citirea, înțelegerea și acceptarea Regulamentului de către Participanți; (ii) obligativitatea respectării integrale a prevederilor prezentului Regulament și (iii) înțelegerea faptului că, în cazul nerespectării prevederilor prezentului Regulament, Participanții pot fi excluși din Concurs și orice premii acordate pot fi anulate. Cerințele menționate la subpct.(i)-(iii) reprezintă condiții esențiale pentru înscrierea la Concurs. Participanții au luat cunoștință și sunt de acord ca Organizatorul este îndreptățit să nu acorde premiul unui telespectator Digi Sport 1 care nu îndeplinește condițiile de participare la Concurs, chiar dacă telespectatorul a fost declarat câștigător în cadrul emisiunii Fotbal European.

Art. 5. Mecanismul Concursului, desemnarea și anunțarea câștigătorilor Concursului

5.1. Mecanismul Concursului

Concursul se desfășoară pe durata și pe teritoriul menționate la art. 3 ”Durata Concursului. Teritoriul Concursului” de mai sus.

Concursul se adresează persoanelor care îndeplinesc toate condițiile cerute unui Participant, după cum se detaliază la art. 4 „Condițiile de participare la Concurs”.

În datele de 21, 30 noiembrie, 07 și 13 decembrie 2023, în intervalul orar 18:00 – 18:15 are loc câte o sesiune a concursului “LaLiga te premiază!” (în total 04 sesiuni de concurs), în cadrul emisiunii Fotbal European difuzată pe postul de televiziune Digi Sport 1.

Realizatorul emisiunii, George Dobre va anunța în direct fiecare sesiune de concurs și va adresa telespectatorilor o întrebare despre campionatul de fotbal spaniol LaLiga.

Primul participant care va suna la numărul de telefon 0773 444 344 (condiții de tarifare conform politicii fiecărui operator de telefonie mobilă) și va răspunde corect în direct pe post la întrebarea adresată de realizatorul emisiunii va câștiga un premiu constând în produse promoționale LaLiga.

În cazul în care participantul intrat în direct nu răspunde corect, va fi preluat următorul participant care apelează numărul de concurs mai sus menționat, până când un participant va oferi răspunsul corect.

Vor fi considerate apeluri telefonice valabile doar cele primite în interiorul sesiunii de Concurs, care nu sunt efectuate prin linii telefonice cu identitate ascunsă, care nu conțin un limbaj licențios, instigator, injurios și care nu contravin, în niciun fel, legii, ordinii publice sau bunelor moravuri, care nu incită la discriminare pe considerente de rasă, religie, naţionalitate, sex, orientare sexuală sau etnie (denumite în continuare „apeluri telefonice valabile”).

Fiecare câștigător va fi anunțat pe postul de televiziune Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Câștigătorii nu mai pot participa la alte sesiuni ale Concursului.

Prin participarea la Concurs, Participanții declară că sunt de acord și că nu vor solicita, în nicio modalitate, niciun fel de reparare materială ori de orice altă natură și că nu vor formula plângeri/sesizări împotriva Organizatorului în cazul în care, dar fără a se limita la, sunt întâlnite situații în care: (i) există erori de conectare la rețea și/sau la serviciu; (ii) serviciul ce permite participarea la Concurs devine indisponibil sau se restrânge în teritoriul unde se desfășoară Concursul din cauze de forță majoră și/sau revizii tehnice neașteptate, (iii) altele asemenea.

5.2. Desemnarea Câștigătorilor Concursului

Desemnarea Câștigătorilor se face de către Organizator, în funcție de criteriile menționate la alin. 5.1 de mai sus.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați pe postul de televiziune Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Validarea Participanților desemnați câștigători se va face pe baza datelor personale menționate la art. 6 „Premiile”, alin. 6.2. „Acordarea premiilor” de mai jos, verificate prin consultarea actului de identitate și/sau a oricăror alte documente solicitate de Organizator.

5.3. Modalități tehnice de monitorizare a Concursului

Toate operațiunile de înscriere la Concurs se înregistrează într-o bază de date și vor fi puse, la cerere, la dispoziția autorităților competente în domeniu.

5.4. Fraudarea Concursului

Organizatorul își rezervă dreptul de a lua toate măsurile pentru a evita fraudarea Concursului. În cazul constatării unor situații de fraudare a Concursului, Organizatorul va proceda la descalificarea Participantului și la invalidarea premiului câștigat prin fraudă.

5.5. Alte cazuri de descalificare a Participanților

Pe lângă orice alte cazuri de descalificare prevăzute în Regulament, dacă se dovedește că informațiile furnizate de Participanți pe parcursul desfășurării Concursului nu sunt adevărate și/sau că Participanții încalcă oricare dintre condițiile de participare la Concurs sau dintre dispozițiile prezentului Regulament, Organizatorul își rezervă dreptul de a anula premiul acordat și de a valida un alt câștigător în condițiile prezentului Regulament și, respectiv, să închidă Concursul ca urmare a imposibilității desemnării altor participanți câștigători, după caz.

Art. 6. Premiile. Predarea premiilor Concursului.

6.1. Premiile

În cadrul Concursului, RCS&RDS S.A., cu sprijinul LIGA NACIONAL DE FÚTBOL PROFESIONAL oferă 4 premii, fiecare premiu constând într-un pachet cu produse promoționale LaLiga, compus din: tricou de fotbal, cutie carton, sticlă de apă, căciulă, șosete, trepied, geantă, minge de fotbal și minge antistres, toate în valoare de 95,93 Euro.

Valoarea totală a premiilor oferite în cadrul Concursului este de 383,72 Euro (TVA inclusă).

Valorile premiilor sunt exprimate în Euro și sunt calculate la un curs de 5 lei/1Euro.

Câștigătorii nu pot solicita contravaloarea în bani, servicii și/sau alte bunuri a premiilor și nici nu pot cere modificarea parametrilor/caracteristicilor/opțiunilor premiilor.

6.2. Acordarea Premiilor

Validarea și ridicarea oricărui premiu pus la dispoziție de către RCS&RDS S.A. se pot face numai în baza datelor personale comunicate de câștigători Organizatorului în ziua în care sunt contactați de către un reprezentant al postului de televiziune Digi Sport 1 prin oricare dintre următoarele mijloace de comunicare: telefonic, poștă electronică (e-mail fără semnătură digitală autorizată).

Datele personale prelucrate în cadrul concursului sunt:

- pentru participanți: număr de telefon,

- pentru participanții intrați în direct: nume, prenume, număr de telefon și voce,

- pentru câștigătorii premiilor a căror valoare este mai mică de 600 lei: nume, prenume, serie și număr carte de identitate, număr de telefon, voce, adresă, e-mail și semnătura.

Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorului. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligație în cazul furnizării de către Participanți a unor date eronate care duc la imposibilitatea transferului în condiții normale a premiilor către aceștia.

Organizatorul se obligă să trimită către câștigătorii concursului premiile menționate în Art. 6.1 într-un interval de 30 de zile lucrătoare de la data la care aceștia au fost declarați câștigători.

Art. 7. Protecția datelor personale

Informații detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt prevăzute în Nota de informare și în Anexa privind prelucrarea datelor cu caracter personal, care fac parte integrantă din prezentul Regulament.

Art. 8. Publicarea Regulamentului Concursului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe pagina digisport.ro, la secțiunea dedicată Concursului.

Participanții nu vor fi obligați la plata vreunor sume către Organizator în legatură cu Concursul sau la suportarea altor costuri decât cele inerente serviciilor de telefonie, de Internet sau altor servicii contractate de aceștia care le permit să participe la Concurs și să acceseze paginile de internet relevante pentru detalii privind Concursul sau în legătură cu Concursul, servicii poștale sau tarife normale de telefon în legătură cu Concursul, fără a aduce atingere altor prevederi ale Regulamentului.

Pe perioada de desfășurare a Concursului, Participanții pot suna la linia de telefon dedicată Concursului: 031 400 2929 (condiții de tarifare conform politicii fiecărui operator de telefonie) pentru a afla mai multe amănunte în legătură cu Concursul (regulament de participare, premii, modalitate de acordare a premiilor, precum și pentru sugestii sau eventuale reclamații). Programul de funcționare a liniei telefonice este de luni până vineri între orele 10:00 - 18:00.

Orice modificare a prezentului Regulament va fi facută publică pe pagina de internet a Organizatorului, respectiv digisport.ro.

Art. 9. Taxe și impozite

Dacă va fi cazul conform legislației fiscale aplicabile, RCS&RDS S.A. are obligația de a calcula și vira la bugetul de stat impozitul aferent veniturilor din premii, conform reglementărilor fiscale în vigoare aplicabile în România. La data redactării prezentului Regulament, valoarea impozitului reprezintă 10% din valoarea netă a premiului, ce se calculează ca diferență dintre valoarea brută a premiului și suma reprezentând venitul neimpozabil (600 lei).

Orice alte obligații de natură fiscală și/sau de orice altă natură, în legătură cu premiile acordate în Concurs, cad și rămân în sarcina exclusivă a câștigătorilor premiilor.

Art. 10. Responsabilitate

Organizatorul nu își asumă și nu își va asuma nicio răspundere cu privire la pretențiile terților sau ale oricăror instituții în ceea ce privește premiile câștigate de către Participanți.

Organizatorul nu are nicio răspundere și nu va putea fi implicat în litigii legate de proprietatea premiilor după acordarea acestora.

Organizatorul nu este răspunzător, nu își asumă și nu își va asuma nicio răspundere pentru calitatea premiilor acordate în cadrul Concursului. Prin participarea la acest Concurs, Participanții confirmă că înțeleg și își asumă faptul că premiile acordate în cadrul Concursului nu sunt furnizate, operate sau gestionate de către sau cu implicarea Organizatorului, ci de către terțe părți, furnizori ai respectivelor produse promoționale și ca atare Organizatorul nu are și nu poate avea nicio răspundere cu privire la acestea.

Organizatorul nu își asumă și nu își va asuma nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informații false sau eronate.

Organizatorul nu are nicio răspundere și nu va putea fi implicat în litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de către Participanți. Premiile se vor acorda numai acelor Participanți ale căror date/documente sunt trimise în cadrul Concursului, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Organizatorul nu își asumă și nu își va asuma nicio răspundere cu privire la pretențiile Participanților la Concurs privind funcționarea defectuoasă și/sau nefuncționarea rețelelor de telefonie fixă și/sau mobilă, ori a rețelelor de Internet care le permit participarea la Concurs.

Totodată, Organizatorul nu va fi răspunzător pentru eventuale disfuncționalități apărute în derularea Concursului, în general, ca urmare a acțiunilor unor terți, cum ar fi dar fără a se limita la: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai rețelelor de telecomunicații, cablu TV sau alții asemenea.

Organizatorul nu are obligația de a purta corespondența privitoare la solicitările necâștigătoare. Pentru ducerea la buna îndeplinire a obligațiilor Organizatorului, acesta poate subcontracta servicii sau împuternici furnizori pentru derularea unor servicii sau formalități, la libera sa alegere.

Prin participarea la acest Concurs, Participanții declară și garantează faptul că sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor instrucțiunilor Organizatorului precum și tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament și ale legislației aplicabile.

Art. 11. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator, pe de o parte și Participanții la Concurs, pe de altă parte, se vor rezolva pe cale amiabilă. În caz contrar, se vor soluționa de instanțele judecătorești competente de la sediul Organizatorului.

Art. 12 Încetarea Concursului

Concursul poate înceta în următoarele situații:

  • împlinirea termenului pentru care a fost anunțat Concursul;

  • apariția unui eveniment ce constituie forță majoră sau în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua Concursul;

  • decizia unilaterală a Organizatorului de a înceta Concursul.

Organizator

RCS&RDS S.A.
Președinte C.A.
Serghei Bulgac

Etichete: george dobre , concurs laliga te premiaza , emisiunea fotbal european


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
21
Ianis Hagi, lovit în față de Vinicius Junior! Gestul făcut imediat apoi de starul lui Real Madrid

Ce a spus Ange Postecoglou despre Radu Drăgușin chiar pe gazon, imediat după meciul cu Manchester City
Screenshot 2024-05-15 092336
Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"
FC Schalke 04 v Galatasaray - UEFA Champions League Group D
Radu Drăgușin i-a făcut pe spanioli să exclame ”Incredibil! Inexplicabil!” în meciul cu City. Reacția lui spune totul
Tottenham Hotspur v Manchester City, Premier League, Football, Tottenham Hotspur Stadium, London, UK - 14 May 2024
Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri
Screenshot 2024-05-15 232704
Recomandările redacției
FESTIVITATE PREMIERE 100 ANI CLUBUL SPORTUL STUDENTESC (8.11.2016)
Exclusiv Reacția lui Mircea Lucescu, după ce Răzvan Lucescu și PAOK au ajuns la o victorie distanță de titlu în Grecia

Simona Halep, mesaj optimist după abandonul de la Trophee Clarins. ”Cred în continuare în călătoria mea”
SIMONA HALEP - DIGISPORT-15
Ange Postecoglou a decis! Fundașul central pe care nu-l mai vrea la Tottenham
Liverpool FC v Tottenham Hotspur - Premier League
Jose Mourinho cere ”o avere” ca să devină noul antrenor al lui Fenerbahce
Capital One Cup 2014/15 Final Chelsea v Tottenham Hotspur Wembley Stadium, Wembley, London, United Kingdom - 1 Mar 2015
Citește și
Almeria - Barcelona, LIVE VIDEO, 22:30, Digi Sport 1. Xavi a surprins înainte de duelul cu ultima clasată
FC Barcelona Vs UD Almeria - La Liga EA Sports, Spain - 20 Dec 2023
Sergio Ramos a rupt tăcerea
ramos
O femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”
O femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”
CSA Steaua s-a folosit de marca FCSB! Dezvăluirile care-l vor înnebuni pe Talpan. „Gigi Becali să-i dea în judecată!"
CSA Steaua s-a folosit de marca FCSB! Dezvăluirile care-l vor înnebuni pe Talpan. „Gigi Becali să-i dea în judecată!"
Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie
Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie
Cum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes
Cum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Corvinul Hunedoara, opera unui antrenor despre care se vorbește prea puțin
Corvinul Hunedoara, opera unui antrenor despre care se vorbește prea puțin
Guvernul anunță un nou sprijin pentru pensionari. Ce se întâmplă cu 5.000.000 de pensii?
Guvernul anunță un nou sprijin pentru pensionari. Ce se întâmplă cu 5.000.000 de pensii?
ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate
ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate
Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO
Simona Halep a vorbit despre finalul carierei: ”Vreau să mă retrag de pe teren” VIDEO
Ianis Hagi a scris doar două cuvinte pe rețelele sociale, după ce a fost cel mai bun împotriva lui Real Madrid
2023-24

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram
Digi World
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
Digi Animal World
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”