Real Madrid UEFA Champions League Trophy Parade 2024 Andriy Lunin of Real Madrid seen entering at Santiago Bernabeu Stad
Real Madrid i-a dat ultimatum: Adversarul României de la EURO trebuie să își decidă viitorul în Germania
14.06.2024, xpsx, UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024 Vorrunde, Deutschland - Schottland v.l. Toni Kroos (D
A greșit doar o pasă din 102, deși într-o lună se retrage din fotbal! ”Sniperul”, aplaudat de un stadion întreg
UEFA EURO 2024: Ungarn - Schweiz; 14.06.2024 Granit Xhaka (Schweiz, 10) und Murat Yakin (Cheftrainer, Schweiz) umarmen s
Exclusiv Doar România i-a bătut în ultimele 15 meciuri și au făcut spectacol la EURO 2024! Jucătorul remarcat: ”E un maestru”
Digi Sport 1 Live
Acum

La o zi după ce și-a anunțat retragerea, Toni Kroos și-a găsit înlocuitorul la Real Madrid

articol scris de Digi Sport
22.05.2024, 21:00

Toni Kroos (34 de ani) a anunțat că își va încheia cariera de fotbalist profesionist după Campionatul European din Germania.

Real Madrid CF v Deportivo Alaves - LaLiga EA Sports MADRID, SPAIN, MAY 14: Jude Bellingham of Real Madrid CF celebratin
Toni Kroos și Jude Bellingham / Foto: Profimedia
  • FOTBAL: Oviedo - Espanyol, duminică, 19:30, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1

Ultimul meci pentru Toni Kroos în tricoul lui Real Madrid va fi chiar pe Santiago Bernabeu împotria lui Real Betis, în etapa a 38-a din La Liga.

Toni Kroos a dat de înțeles că Jude Bellingham îl va înlocui la Real Madrid: ”Ești mai mult decât pregătit să preiei controlul!”

La scurt timp de la anunțul făcut de Kroos, colegii de la Real Madrid i-au transmis mai multe mesaje emoționante.

”Un an nu a fost suficient. Îți mulțumesc pentru tot ce ai dat fotbalului. Încă mai este de lucru în acest sezon, dar îți doresc toate cele bune pentru tot ce urmează pentru tine și familia ta. LEGENDĂ!”, a scris Jude Bellingham pe rețelele sociale.

Toni Kroos nu a rămas indiferent față de mesajul primit de la colegul său și a dat de înțeles că Jude Bellingham îi va lua locul la Real Madrid începând cu sezonul viitor. Cei doi au fost colegi doar un sezon pe Santiago Bernabeu. 


”Mulțumesc prietene. Mai mulți ani împreună ar fi fost nedrept. M-am bucurat de fiecare minut de când te-ai alăturat! Ești mai mult decât pregătit să preiei controlul! La 20 de ani...”, a fost răspunsul lui Toni Kroos.

Colegii de la Real Madrid i-au transmis mai multe mesaje emoționante lui Toni Kroos: ”Geniu”, ”O legendă a fotbalului”

La scurt timp după anunțul făcut de Kroos, Real Madrid i-a transmis fotbalistului său un mesaj emoționant. De asemenea, internaționalul german nu a fost uitat nici de colegii săi de pe Santiago Bernabeu.

Toți au avut cuvinte de laudă la adresa lui Kroos, iar Vinicius l-a descris într-un singur cuvânt: ”Geniu”.

  • Dani Carvajal: ”Nu mă așteptam să fiu nevoit să scriu acest mesaj de adio atât de curând, dar vreau să profit de această ocazie pentru a exprima cât de mult te apreciez și cât de grozav ai fost atât pe teren, cât și în afara lui. Ești un adevărat domn în toate sensurile cuvântului. A fost o onoare și un privilegiu să împărtășesc aceste momente cu tine. Îmi voi aminti mereu cu mândrie că am avut norocul să joc alături de Toni Kroos și, într-o zi, le voi spune copiilor mei tot ce am realizat împreună pe teren”.
  • Thibaut Courtois : ”Fotbalul oferă privilegii, cum ar fi să fiu colegul tău. Mulțumesc legenda.”
  • Eder Militao : ”Pentru toți fanii fotbalului a fost minunat să te văd jucând și pentru mine a fost o onoare să te am ca și coechipier. Ești un adevărat câștigător. Ne va lipsi tuturor să vă vedem clasa pe teren, dar mai rămâne un ultim dans.”
  • David Alaba: ”Știi că sunt supărat. Te iubesc Anton, ești o legendă.”
  • Lucas Vazquez : ”Ce m-ai încurcat. Unul dintre cele mai mari privilegii ale carierei mele a fost să joc alături de tine. Ești o legendă, PRIETENE. Să mergem împreună către ultimul dans, ce onoare! MULȚUMESC. O să-mi fie foarte dor de tine, prietene!”
  • Nacho: ”Ce noroc am avut să ne bucurăm de tine. Clasă, talent și curaj. Legendă absolută a fotbalului. Cu tine până la sfârșit Toni”
  • Dani Ceballos: ”Astăzi lumea fotbalului se trezește cu o veste tristă și deplânge mesajul de rămas-bun al unei legende. A fost o onoare. Ești admirabil pe teren și în afara acestuia. Vă mulțumesc că sunteți un exemplu pentru toată lumea, Don Antonio Kroos.”
  • Vinicius Jr: ”Geniu. A fost cel mai apropiat cuvânt pe care l-am putut găsi pentru a te defini, Toni. Și totuși este departe de ceea ce meriți. Astăzi este o zi tristă pentru mine și pentru suporterii madrileni. Dar este o zi groaznică pentru minge, pentru fotbal. Știind că în curând nu te vom mai avea. Ai putea da mult mai mult, mult mai mult. Dar te înțeleg. Vă mulțumim pentru fiecare sfar și pentru că ne-ați permis să învățăm atât de multe în acești ani. Te iubim! Ce om grozav ești.”
  • Eduardo Camavinga : ”A fost o plăcere să joc alături de tine în ultimii 3 ani. Echipei îi va fi dor de tine și vei pleca ca o legendă a clubului și o legendă a fotbalului. Mulțumesc!”
  • Aurelian Tchouameni: ”Îți mulțumesc pentru tot Maestre. A fost pur și simplu uimitor să fiu martor la măreția ta în fiecare zi. Una dintre cele mai bune din toate timpurile!!! Mă simt binecuvântat să pot spune că am jucat alături de tine.
  • Antonio Rudiger: ”Retragere fericită la unul dintre cei mai buni cu care am jucat vreodată. Cu siguranță ne va fi dor de tine! Dar avem încă două mari provocări în față: vom continua.”
  • Fran Garcia: ”Astăzi este o zi tristă, nu numai pentru fanii lui Real Madrid, ci și pentru lumea fotbalului, pentru că o legendă pleacă. Este și va fi o onoare să spun că am jucat și m-am bucurat alături de tine. Mulțumesc că ai fost atât de bun cu mine.”

Mesajele foștilor colegi ai lui Toni Kroos de la Real Madrid

Pe lângă mesajele emoționante de la actualii colegi de pe Santiago Bernabeu, Toni Kroos a primit o mulțime și din partea foștilor coechipieri. Printre aceștia se numără:

  • Asensio: ”Ce onoare că am împărțit atâția ani cu tine Antonio. Un adevărat exemplu în toate sensurile. Legendă."
  • Bale : ”Felicitări Kroos pentru o carieră incredibilă. A fost o plăcere să joc alături de tine la Real Madrid.”
  • Marcelo : ”Legenda fanilor lui Real Madrid.”
  • Cristiano Ronaldo: ”Ce onoare să împart terenul cu tine.”
  • James Rodriguez : ”Ce clasă, ce eleganță, ce plăcere să joc alături de tine, Toni. Felicitări pentru cariera ta incredibilă. Legendă!”

Etichete: real madrid , toni kroos , jude bellingham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un nou război catastrofal e aproape să cuprindă Orientul Mijlociu
Un nou război catastrofal e aproape să cuprindă Orientul Mijlociu

Conflictul larvar și rivalitatea au fost aproape mereu o caracteristică a relațiilor dintre Israel...

Descarcă aplicația Digi24
Top articole
budescu rapid-farul (16)
Constantin Budescu semnează! ”Magicianul” va evolua în SuperLigă alături de Dragoș Grigore

A negociat "la sânge" cu FCSB și Gigi Becali a spus totul: "E oltean cu tupeu! Cum să îți dau, mă, 150.000?"
gigi becali - prosport
”Mizerabil”. Nu s-au ferit de cuvinte, după Germania - Scoția 5-1
Germany v Scotland, Group A - UEFA European Championships - Allianz Arena
Tragedie în fotbal: a făcut meciul carierei cu adversara României, iar la 10 zile distanță a murit!
sdsd
Presa din Anglia i-a taxat pe nemți pentru ceremonia de deschidere a EURO 2024
Germany v Scotland - UEFA Euro 2024 - Group A - Munich Football Arena
Recomandările redacției
UEFA EURO 2024: Ungarn - Schweiz; 14.06.2024 Granit Xhaka (Schweiz, 10) und Murat Yakin (Cheftrainer, Schweiz) umarmen s
Exclusiv Doar România i-a bătut în ultimele 15 meciuri și au făcut spectacol la EURO 2024! Jucătorul remarcat: ”E un maestru”

Exclusiv Gigi Becali, gata să încaseze 1.000.000€: ”Vă spun ca să știți”
gigi-becali
”Priviți circul!” Croații au răbufnit după eșecul la scor de neprezentare în fața Spaniei la EURO 2024
profimedia-0881897480
A jucat un singur minut în play-off-ul SuperLigii, dar a fost integralist în Italia - Albania de la EURO 2024! Nota primită
arlind-ajeti
Citește și
Ce lovitură: Alphonso Davies pleacă gratis de la Bayern! S-au terminat negocierile
UEFA CHAMPIONS LEAGUE Football Match in MUNICH, Germany, Fc BAYERN vs PSG 2:0, FC Bayern München vs Paris Saint-Germain: Round of 16 2nd Leg - UEFA Champions League, Allianz Arena, MUNICH, Bayern, GERMANY - 08 Mar 2023
"Înlocuitorul lui Kroos" s-a săturat de toate zvonurile: "M-au transferat la Real Madrid!"
Eindhoven, Netherlands. 06th May, 2024. EINDHOVEN, NETHERLANDS - MAY 6: Joey Veerman of PSV during Title Celebrations PSV Eindhoven at Stadhuisplein on May 6, 2024 in Eindhoven, Netherlands. (Photo by Joris Verwijst/Orange Pictures) Credit: Orange Pics BV
Frumoasa fiică a lui Reese Witherspoon, leită mama ei. Fanii actriței, uluiți: „Sunteți gemene?”. Imaginile care i-au indus în eroare
Frumoasa fiică a lui Reese Witherspoon, leită mama ei. Fanii actriței, uluiți: „Sunteți gemene?”. Imaginile care i-au indus în eroare
Câți bani iau tricolorii dacă se califică din grupă: bonus cu șase zerouri! Primă și pentru titlul european!
Câți bani iau tricolorii dacă se califică din grupă: bonus cu șase zerouri! Primă și pentru titlul european!
Cum l-a convins Gigi Becali pe jucătorul din Superliga pentru care FCSB a plătit 1.310.000 de euro
Cum l-a convins Gigi Becali pe jucătorul din Superliga pentru care FCSB a plătit 1.310.000 de euro
Imagini inedite cu Jason Statham, "dintr-o altă viață". Înainte de a fi durul din filme, a luptat 10 ani la un alt vis
Imagini inedite cu Jason Statham, "dintr-o altă viață". Înainte de a fi durul din filme, a luptat 10 ani la un alt vis
Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea
Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea
„Noul Nostradamus" prezice că al Treilea Război Mondial va începe săptămâna viitoare
„Noul Nostradamus" prezice că al Treilea Război Mondial va începe săptămâna viitoare
Amenzi usturătoare pentru cei care stau la bloc și fac treburi casnice duminica. Motivul?
Amenzi usturătoare pentru cei care stau la bloc și fac treburi casnice duminica. Motivul?
S-a deschis plaja artificială din București: Cât costă o zi de relaxare urbană
S-a deschis plaja artificială din București: Cât costă o zi de relaxare urbană
Apariție șocantă la EURO: antrenorul Ungariei a introdus un atacant cu greutate FOTO
Apariție șocantă la EURO: antrenorul Ungariei a introdus un atacant cu greutate FOTO
Un singur nume! Cine l-a impresionat pe MM Stoica în meciul de debut de la EURO 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea
Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea
Digi World
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate
Cel mai bun moment al zilei pentru a face sport pentru a scădea nivelul zahărului din sânge. E valabil mai ales pentru cei cu exces de greutate
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”