Dan Petrescu / Foto: Sport Pictures
Exclusiv ”A semnat din mașină”. Toate condițiile puse de Dan Petrescu au fost acceptate pe loc
Ioan Varga
Dan Petrescu va avea la CFR Cluj cel mai mare salariu din România! "E normal să fie așa!"
adrian mutu
Video Jucătorul CFR-ului l-a făcut ”praf” pe Adrian Mutu, după victoria cu Universitatea Craiova: ”Nu are caracter”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
Chindia Târgovişte Chindia Târgovişte
1 - 4
CFR Cluj CFR Cluj
Sb 03.08.2019 22:00

Chindia Târgoviște – CFR Cluj 1-4. Un autogol și o reușită din ofsaid! Conduși la pauză, campionii au revenit

03.08.2019, 20:52

  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

CFR Cluj s-a impus cu 4-1 la Ploieşti, în duelul cu nou-promovata Chindia Târgovişte. Echipa lui Viorel Moldovan a condus la pauză, dar campioana a întors rezultatul în partea a doua, ce-i drept și cu ceva șansă.

La fel ca în deplasarea cu Clinceni, CFR Cluj a câştigat cu 4-1 şi la cealaltă nou promovată, Chindia. La Ploieşti, Viorel Moldovan s-a bucurat primul în duelul cu fostul coleg de la naţională, Dan Petrescu. Împrumutat de la Dinamo, Neicuţescu a deschis scorul.

Păun a ameninţat poarta gazdelor pe finalul primei părţi, dar campioana a reuşit egalarea imediat după pauză. A fost o fază în care Ţucudean a insistat asupra unui balon, care s-a lovit de Aioani, după care a intrat în plasă. Păun şi-a răzbunat mai apoi ratarea şi a făcut 2-1.

Chindia Târgoviște – CFR Cluj 1-4 | Gol din ofsaid

CFR a avut şi noroc, atunci când arbitrii n-au indicat un ofsaid la Omrani, iar acesta i-a pasat decisiv lui Deac, care a dus scorul la 1-3.

Pe final, Chindia putea reveni la faza în care Florea a făcut ce-a vrut cu fundașii ardelenilor și l-a pus la pământ pe Vîtcă, dar nu s-a concentrat la finalizare și a tras peste poartă. Până la urmă, meciul s-a terminat 1-4, după ce Deac n-a avut milă și a finalizat un contraatac ca la carte.


Chindia Târgoviște – CFR Cluj pare la prima vedere un duel total dezechilibrat. Echipa gazdă, proaspăt promovată în Liga 1, se confruntă cu campioana României, aflată în preajma confruntării cu Celtic Glasgow, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Chindia a pierdut în primul meci de acasă din acest campionat, cu Viitorul (0-1).

Chindia nu a reușit să obțină victoria în primele trei etape. "Sunt 100% convins că putem obține cele trei puncte. Întâlnim o echipă solidă, probabil cu cea mai bună organizare din Liga I, dar am încredere că vom reuși primul succes din acest campionat",  a declarat Viorel Moldovan, antrenorul dâmbovițenilor.

Dan Petrescu ar puea să-i ofere mai multe minute lui George Țucudean în partida de la Ploiești.  "Ţucudean s-a antrenat, n-a pierdut niciun antrenament de o săptămână. Mi s-a părut că începe să aibă chiar mai mult entuziasm, dorinţă. Parcă le pierduse în ultimul timp. Mi-a plăcut ce am văzut, dar vom vedea la meci ce poate să facă George Ţucudean", a declarat antrenorul campioanei.

Partida Chindia Târgoviște – CFR Cluj este programată astăzi, de la ora 21:00, și va putea fi urmărită la Digi Sport 1, dar și pe site-ul digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

Chindia Târgovişte Chindia Târgovişte
CFR Cluj CFR Cluj
  • 90+2 fr2 fr2

    FINAL! Chindia - CFR Cluj 1-4

  • 89 g g

    GOOOOOL CFR CLUJ: 1-4, DEAC! Mijlocașul campionilor a fost excelent lansat în atac de către Hoban, a preluat pe piept, după care a șutat la colțul lung, fără nicio șansă pentru Aioanei

  • 87 s s

    ULTIMA SCHIMBARE CFR CLUJ! A ieșit Costache, a intrat PETRILA

  • 84 oc oc

    OCAZIE MARE CHINDIA! Florea, excelent găsit în atac cu o pasă de către Neicuțescu, a făcut ce a vrut cu fundașii CFR-ului, l-a pus la pământ și pe Vîtcă, după care a șutat peste transversală.

  • 77 s s

    A DOUA SCHIMBARE CHINDIA! A ieșit Yameogo, a intrat ȘERBAN.

  • 74 g g

    GOOOOOL CFR CLUJ: 1-3, DEAC! A fost un contraatac al ardelenilor, finalizat de Deac, dar la această fază Omrani, care a oferit assist-ul se afla într-o poziție clară de ofsaid!

  • 70 s s

    PRIMA SCHIMBARE CHINDIA! A ieșit Cherchez, a intrat DANIEL FLOREA

  • 67 g g

    GOOOOOL CFR CLUJ: 1-2, PĂUN! Atacantul ardelenilor a profitat de o respingere greșită, pe zonă centrală, a lui Leca, și a șutat în forță, de la marginea careului de 16 metri, pe jos, în dreapta lui Aioanei. Acesta a plonjat, a fost pe fază, dar n-a putut evita golul.

  • 66 s s

    A DOUA SCHIMBARE CFR CLUJ! A ieșit Țucudean, a intrat OMRANI

  • 49 ag ag

    GOOOOOL CFR CLUJ: 1-1, AUTOGOL AIOANI! A fost o fază care a plecat de la Butean, acesta a centrat în fața porții, Țucudean a deviat, dar mingea l-a atins în gambă pe Aioanei și a intrat în plasă.

  • 46 sr2 sr2

    A început repriza a doua

  • 45+2 fr1 fr1

    PAUZĂ, la Ploiești! CHINDIA - CFR Cluj 1-0

  • 45 oc oc

    BARĂ CFR CLUJ! După o fază în care Costache a simulat un penalty, faza a continuat, mingea a ajuns la Păun, care a șutat și mingea a lovit bara din stânga porții lui Aioanei, după care a ieșit în aut

  • 44 cg cg

    CARTONAȘ GALBEN YAMEOGO! Jucătorul a fost sancționat pentru un fault asupra lui Țucudean.

  • 35 oc oc

    Cherchez a șutat din voleu, cu piciorul stâng, dar Vâtcă a reținut.

  • 27 s s

    PRIMA SCHIMBARE CFR CLUJ! A ieșit Itu, a intrat LUIS AURELIO

  • 27 g g

    GOOOOOL CHINDIA: 1-0, NEICUȚESCU! Atacantul târgoviștenilor a primit o pasă în mijlocul careului, după care a pivotat scurt și a șutat în forță, pe jos, fără nicio șansă pentru Vâtcă.

  • 22 fm fm

    Martac și-a încercat șansa cu un exterior al piciorului drept, de la mare distanță, dar mingea s-a dus peste transversală

  • 13 cg cg

    CARTONAȘ GALBEN NOVAC! A fost sancționat pentru o ”ciupitură” la glezna lui Costache.

  • 12 fm fm

    Fază interesantă a celor de la CFR Cluj. Ardelenii au executat un corner, de pe dreapta, mingea s-a dus bine în centrul careului iar de acolo Țucudean, venit din spate, a încercat un șut cu dreptul, fără preluare, dar a lovit defectuos balonul, care s-a dus mult pe lângă poartă

  • 11 oc oc

    Deac i-a pasat foarte bine lui Păun, pe dreapta, atacantul a intrat în careu după care a șutat pe colțul scurt, dar Aioanei a fost la post și a respins în corner.

  • 1 sr1 sr1

    A început partida! Lovitura de start le-a aparținut târgoviștenilor.

George Găman
George Găman
Radu Ghinguleac și Vladimir Urzică
teren fotbal
M. Aioani
M. Martac
A. Benga
M. Leca
D. Dumitrașcu
D. Novac
L. Mihai
C. Neguţ
C. Cherchez
F. Yameogo
M. Neicuţescu
I. Popescu
A. Dudea
R. Neciu
C. Dinu
D. Florea
V. Raţă
A. Şerban
A. Rus
M. Sušić
A. Burcă
Y. Sylla
Chindia Târgovişte Viorel Moldovan
D. Nistor
M. Butean
A. Mureșan
M. Cestor
I. Peteleu
C. Itu
O. Hoban
A. Păun
C. Deac
G. Țucudean
V. Costache
Luís Aurélio
C. Petrila
B. Omrani
R. Huth
Dan Petrescu CFR Cluj

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media