Rapid, mesaj de ziua lui Dan Șucu: ”O zi specială!”
Video Cum a fost surprins Dan Șucu, după golul marcat de Louis Munteanu împotriva Rapidului
FOTBAL:CFR CLUJ-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.04.2023)
Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii au încasat două cartonașe roșii!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Superliga: CFR Cluj-Sepsi Sfantu Gheorghe
Play-off

Dan Șucu a dat un comunicat-fluviu: replică dură pentru Marian Iancu!

articol scris de Digi Sport
20.02.2023, 14:01

Marian Iancu (57 de ani) a fost eliberat din închisoare, a revenit în spațiul public cu declarații și nu s-a ferit să critice conducerea Rapidului.

Dan Șucu / Foto: Captură Digi Sport
Dan Șucu, unul dintre acționarii de la Rapid / Foto: Captură Digi Sport
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Fostul patron de la Poli Timișoara i-a ”taxat” pe Dan Șucu și pe Victor Angelescu pentru lipsa de investiții, critici care nu au rămas fără replică.

Dan Șucu, replică pentru Marian Iancu

În cadrul unui comunicat postat pe pagina de Facebook a Rapidului, început prin evidențierea calificării Rapidului în play-off, Dan Șucu i-a răspuns în termeni duri lui Marian Iancu, în cazul căruia reamintește faptele penale care i-au adus condamnarea la închisoare.

Stimați rapidiști,

Îmi face plăcere să mă alătur dumneavoastră în a felicita echipa pentru îndeplinirea obiectivului, calificarea în play-off. Sincer să fiu, dacă la începutul campionatului, după înfrângerea din prima etapă, de la Cluj-Napoca, cineva mi-ar fi spus că vom reuși să ne calificăm în play-off, cu patru etape înainte de terminarea sezonului regulat, i-aș fi răspuns simplu: 'să te audă Dumnezeu!'


Sigur ca în aceste patru etape rămase, echipa trebuie să strângă în continuare puncte, pentru a avea cât mai multe șanse în play-off, dar speranța noastră este ca, odată calificați, băieții noștri vor fi mai dezinvolți și mai încrezători și, normal, cu rezultate pozitive pe tabela de marcaj.

Este un rezultat extrem de bun pentru o echipă care este abia în al doilea an de prima ligă. Vom participa în cel mai echilibrat play-off care a existat vreodată și avem multe argumente pentru a face o figură bună: o echipă cu jucatori valoroși, conduși în teren de un căpitan a cărui inimă bate doar pentru Rapid, un antrenor tânăr cu idei de joc moderne, care vrea sa dovedească că poate să ajungă la fel de sus și din postura de antrenor, așa cum a făcut-o ca jucător, un public extraordinar, unic în România (poate cu publicul și galeria ar fi trebuit să încep) și, de ce nu, un climat de stabilitate și echilibru la nivel economic și organizatoric.

Cu referire la aceste atribute, stabilitate și echilibru, atât de necesare pentru echipă, am văzut atacuri tot mai dese și mai agresive. Ultimul dintre ele din partea unui anume domn Marian Iancu, care ne explica plin de aplomb cum trebuie condus clubul, cum trebuie făcute investițiile si, de ce nu, cât de slabi sunt jucătorii noștri.

Da, este același domn Iancu care, la începutul anilor 2000, și-a cumpărat ca jucărie personală un club de fotbal, Politehnica Timișoara, din bani proveniți din escrocherii și inginerii financiare, normal, ilegale. În decursul următorilor ani, a finanțat clubul respectiv din banii contribuabililor onești, furați de la statul român. Cu aceste sume importante, clubul a crescut ca un balon de săpun. Fără logică economică, fără fundație, fără viitor.

Când balonul de săpun, logic, s-a spart, clubul a intrat în faliment, iar de atunci până acum, Timișoara a rămas fără echipă în Liga 1 (n.r. a mai fost ACS Poli Timișoara, în 2013 - 2014 și 2015 - 2018).

Această persoană este exponentul unei perioade în care fotbalul devenise sinonim cu: aranjamente, blaturi, evaziune fiscală și valize cu bani plimbate dintr-o localitate în alta. Exact ceea ce speram cu toții să nu se mai întâmple vreodată în fotbal sau în oricare alt sport.

Va scriu dumneavostră acum despre această persoană, nu pentru ca as avea dorința de a intra într-un schimb de contre, ci pentru că acest om a început chiar să se autopropună acționar și investitor la Rapid.

Vreau să vă asigur pe dumneavoastră, fanii, susținătorii clubului, că niciodată persoane cu asemenea antecedente penale și cu un asemenea comportament nu se vor apropia de acționariatul clubului Rapid. Iar jucătorii noștri vor intra întotdeauna în teren cu gândul de a învinge și de a-și apăra corect șansele pâna la ultima picătură de energie.

Întorcându-ne, totuși, la fotbal, nu putem decât să fim fericiți. Ne așteaptă o primăvară plină de suspans și adrenalină. Avem șansa noastră de a arătă că putem să fim la fel sau chiar mai buni decât oricare dintre competitorii noștri din play-off.

Felicitări echipei noastre și multă baftă în continuare!”, se arată în comunicatul semnat de Dan Șucu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Marian Iancu: “Domnul Șucu e departe de ambițiile Rapidului”

"Vreau să vorbesc din punctul de vedere al unui investitor, al unui patron. Când vii la un club cu o asemenea notorietate și îl vinzi pe Rareș Ilie, nu e OK... Nu vii la o echipă să vinzi cel mai bun tânăr jucător de la echipă, un jucător de finețe, de execuție.

Practic, a venit într-o zi și în ziua următoare l-a vândut pe Rareș Ilie. Și se continuă lipsa de investiții. Nu știu cât de dispus e domnul Șucu să investească, e destul de liniar și departe de ambițiile Rapidului.

Eu sunt născut în Giulești, mă bucur pentru tot ce se întâmplă în jurul Rapidului. Reproșul pe care îl fac e că nu înțeleg de ce există atât de multă reținere la nivelul investitorilor. Vânzarea lui Rareș Ilie mi-a transmis o stare de incertitudine. Să nu ai cu cine să dai gol în anul centenarului, nu înțeleg.

Toată conducerea Rapidului se califică la locul de muncă, Mutu, Niculae, Angelescu, Șucu. Singura care s-a calificat deja e galeria Rapidului, e golgheterul echipei. Va fi o luptă acerbă. E o dezamăgire că Mutu nu a cerut în această perioadă mai multe transferuri, focusat pe 2-3 poziții de atac.

E culpa investitorului dacă e interdicție la transferuri. Eu am investit vreo 20 de milioane la Timișoara, am cumpărat 11 jucători, cu Olăroiu cu tot. Asta trebuia să facă Șucu, să vină cu bani, nu să-l vândă pe Rareș Ilie

Din punct de vedere corporatist, Șucu are dreptate, așa cum prezintă afacerea numită Rapid. Dar la Rapid nu produci mobilă, mobila e impersonală, n-are suflet. Aici e fotbal, conduci suflete, oameni, e o stare de spirit. A conduce corporatist înseamnă rezultate financiare, dar nu înseamnă rezultate sportive. În anul centenarului, era nevoie de o emoție în plus", a spus Marian Iancu, la Pro Arena, în urmă cu o lună.

Etichete: marian iancu , dan sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ilie3
Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul
fcsb 2
Recomandările redacției
FOTBAL:CFR CLUJ-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.04.2023)
Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii au încasat două cartonașe roșii!

Dramatic: PAOK a reușit remontada împotriva liderului și a aprins lupta pentru titlu!
Griechenland - Fußball Super League Saison 2023-2024 Apostolis Nikolaidis Stadion Athen, 01.10.2023 Panathinaikos Athen
Denis Alibec, drum liber către FCSB: a marcat, dar echipa sa a terminat ultima în Qatar și a retrogradat
Screenshot 2024-04-28 at 21.45.30
Gigi Becali a spus că îl vrea la FCSB, iar agentul jucătorului a făcut anunțul
FOTBAL:SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (29.04.2023)
Citește și
Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"
gigica
Decizia luată la Rapid, după ce Daniel Niculae a fost pus sub urmărire penală
WhatsApp Image 2023-06-25 at 20.18.38 (1)
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Amal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Ermal Krasniqi, ofertă din Bundesliga de la Werder Bremen. Câți bani a cerut Rapid pentru transfer
Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul!
Gigi Becali a dezvăluit ce mesaj a primit de la Dan Șucu și ce a făcut Cristi Borcea, după ce FCSB a luat titlul!
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
De la Smart la Simple: ”Telefonul plictisitor" un nou trend printre tineri. Video
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Cum sunt păcăliți șoferii să plătească amenzi care nu le-au fost date de poliție? Cine sunt escrocii
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Foto Diana Șucu, detalii neștiute despre Dan Șucu: ”A slăbit 10 kg. I-a fost greu”
dan-sucu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”