SOLD-OUT! Meciul de SuperLigă la care s-au vândut toate biletele scoase la vânzare
antrenament universitatea craiova (2)
Foto Unde s-a antrenat Universitatea Craiova în ziua derby-ului cu FCSB: Alex Mitriță, absent
FOTBAL:CFR CLUJ-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.04.2023)
Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 1-1, ACUM, pe Digi Sport 1. Covăsnenii au încasat două cartonașe roșii!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Fotbal Club
FCSB FCSB
2 - 1
Dinamo Dinamo
Sb 22.07.2023 21:30

FCSB - Dinamo 2-1. Derby incendiar pe ”Arcul de Triumf”! Emoții mari pe final pentru roș-albaștri

22.07.2023, 23:30

  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, din etapa a doua din SuperLiga, disputat într-o atmosferă superbă pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

În urma acestui rezultat, FCSB urcă pe locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu Farul și CFR Cluj, echipele de pe primele două locuri. Dinamo este pe ultima poziție după primele două etape, fără niciun punct.

FCSB - Dinamo 2-1. Roș-albaștrii câștigă pe ”Arcul de Triumf”

Roș-albaștrii au dominat prima repriză a partidei, iar în al nouălea minut al partidei, Șut a semnat o ocazie importantă, când a trimis cu capul spre poarta lui Dinamo. Golubovic a avut o intervenție spectaculoasă și a respins.

Dinamo a dat replica la următoarea fază, însă Ghezali a șutat în brațele lui Târnovanu. Djokovic a încercat să înscrie cu un șut de la distanță, dar balonul a trecut peste poartă.

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 30, cu o execuție splendidă, un șut cu stângul direct în vinclul porții lui Dinamo.

După doar cinci minute, Olaru a dublat avantajul vicecampioanei, cu un șut din interiorul careului, venit după o lovitură de la colțul terenului.

Ghezali a trimis periculos puțin peste transversală în minutul 37, iar Coman putea face dubla în minutul 44, din lovitură liberă.

Miculescu putea înscrie după o lansare a lui Olaru, însă atacantul l-a luat la țintă pe portarul ”Câinilor”.

După pauză, Roșu a încercat să reducă din diferență cu un șut de la distanță, însă a șutat peste poartă. Costin a încercat și el poarta roș-albaștrilor în minutul 75, iar un minut mai târziu, Compagno a fost aproape de gol, după un contraatac al FCSB-ului.

”Câinii” au restabilit egalitatea în minutul 83. Roșu a nimerit transversala cu un șut de la marginea careului, iar Laruccea a ajuns la balon și a șutat în blocajul lui Târnovanu, care a scăpat balonul din brațe, iar Gregorio a profitat și a înscris din fața porții.

VIDEO Rezumatul partidei FCSB - Dinamo 2-1


Derby-ul din etapa a doua a SuperLigii, sezonul 2023/2024, se va disputa pe stadionul "Arcul de Triumf". Va fi primul meci dintre cele două formații pe această arenă și prima partidă pe care roș-albaștrii o vor disputa în această locație.

Vicecampioana României nu a reușit să finalizeze cu succes negocierile cu rivala CSA Steaua, pentru ca derby-ul să se dispute în Ghencea, însă Gigi Becali este convins că echipa sa va organiza cât de curând meciuri pe Stadionul Steaua.

Vineri, Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a dezvăluit că galeria dinamovistă va primi aproape 225 de locuri suplimentare pe arena care are o capacitate totală de aproximativ 8.200 de locuri. Astfel, "Câinii" vor avea 600 de bilete pentru derby.

Sebastian Colțescu (46 de ani) a fost delegat la meciul FCSB – Dinamo, primul derby al sezonului 2023/2024 din SuperLiga. Colțescu va bifa o bornă importantă în această seară: meciul cu numărul 370 în prima ligă. El conduce topul „centralilor” în activitate, fiind urmat de Istvan Kovacs (329 de meciuri) și Ovidiu Hațegan (295).

  • În prima etapă din SuperLiga, FCSB a învins-o pe U Craiova 1948, scor 3-1, iar Dinamo a pierdut cu Universitatea Craiova, scor 0-2.

Sondaj articol

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1 | Fanii FCSB-ului au luat cu asalt casele de bilete

Galerie Foto

Fanii FCSB-ului au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Națională, înaintea derby-ului cu Dinamo, din etapa cu numărul doi a SuperLigii.

Vineri, sute de fani ai FCSB-ului au format o coadă în vecinătatea Arenei Naționale încă de la ora 9:00, deși casele de bilete s-au deschis abia la ora 11:00.

La Arena Națională au fost prezenți și Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, dar și Mihai Stoica, manager general la FCSB. Cei doi au supervizat modul în care au fost vândute tichetele.

Stadionul Arcul de Triumf are o capacitate de 8.207 locuri, iar la vânzare au fost scoase doar 7.500 de bilete. Prețurile biletelor la derby-ul FCSB - Dinamo:

  • TRIBUNA 1 - 75 LEI
  • TRIBUNA 2 - 50 LEI

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1 | Ce au spus Elias Charalambous și Ovidiu Burcă

Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul FCSB-ului, a prefațat duelul cu Dinamo.

”Încă o dată, avem un derby, un meci dificil, știm că va fi un meci greu și rezultatul ultimul meci al lui Dinamo nu arată imaginea echipei. Ei au arătat bine, dar din nou, va depinde de ce vom face noi. Cred în jucători, sunt într-un moment bun. Trebuie să ne facem jocul.

Știu istoria. Nu poți să spui multe lucruri. Noi trebuie să fim agresivi. Celor de la Dinamo le place să joace fotbal. Nu știu dacă ne pot surprinde. Noi avem planul nostru, strategia noastră. Nu contează câte goluri vom marca, contează să câștigăm”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

Și antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a susținut o conferință de presă, înaintea derby-ului cu FCSB.

"Ne aşteaptă un joc foarte important, cu cea mai în formă echipă din campionat cred eu. O echipă foarte puternică. Noi suntem pregătiţi, cel mai important pentru noi în acest moment este să avem un joc din ce în ce mai bun, foarte important este progresul pe care îl face echipa de la săptămâna la săptămână.

Nu ştiu dacă poate fi un avantaj faptul că jucăm pe Arcul de Triumf, cunoaştem vestiarele şi tribunele, dar nu cred că este un avantaj foarte mare. O victorie ar însemna un pas în procesul acesta pe care l-am început. Ar însemna mult pentru moralul jucătorilor şi al suporterilor. I-am simţit motivaţi pe jucători, s-au pregătit foarte bine şi sunt nerăbdători să joace acest derby", a declarat Burcă.

FCSB - Dinamo LIVE VIDEO, de la ora 21:30, pe Digi Sport 1 | Echipele probabile:

Darius Olaru și Florinel Coman au ieșit accidentați în ”roș-albaștrilor” din etapa 1, scor 3-1 cu U Craiova 1948, în timp ce sud-africanul Siyabonga Ngezana (25 de ani) nu s-a aflat nici măcar pe banca de rezerve, întrucât nu era la același nivel fizic cu colegii săi.

Elias Charalambous a lămurit situația celor trei jucători de la FCSB, despre care a spus că se vor afla în lot pentru meciul cu Dinamo. Mai jos, echipele probabile pentru "Derby de România":

  • FCSB: 32. Târnovanu - 28. Pantea, 5. Dawa, 6. Haruț, 33. Radunovic - 88. Djokovic, 8. Șut, 27. Olaru - 25. Al. Băluță, 9. Compagno, 7. Fl. Coman
  • Antrenor: Elias Charalambous
  • Dinamo: 1. Golubovic - 2. Moura, 24. Giafer, 4. Bena, 31. Amzăr - 99. Ghezali, 10. Iglesias, 8. Larrucea, 30. N. Roșu - 22. Bani - 19. Abdallah
  • Antrenor: Ovidiu Burcă
FCSB FCSB
Dinamo Dinamo
  • 90+6 final
    Final meci
  • 90+6 oc
    Ocazie Dinamo

    Țîru șutează din prima de la marginea careului, dar balonul trece departe de poartă.

  • 90+6 s
    Schimbare FCSB

    Djokovic este înlocuit cu Radaslavescu.

  • 90+1 cg
    Cartonaş galben FCSB

    Compagno este avertizat.

  • 83 g
    Gol Dinamo

    Roșu nimerește transversala cu un șut de la marginea careului, balonul ajunge la Costin, care îi pasează lui Laruccea. Acesta șutează, Târnovanu intervine stângaci, iar Gregorio înscrie din fața porții.

  • 82 s
    Schimbare Dinamo

    Abdallah este înlocuit cu Țîră.

  • 80 cg
    Cartonaş galben FCSB

    Edjouma este avertizat.

  • 78 s
    Schimbare FCSB

    Coman este înlocuit cu Ovidiu Popescu.

  • 76 oc
    Ocazie

    Roș-albaștrii pornesc pe contraatac, Edjouma îi pasează în lateral lui Compagno, care avansează spre poartă și șutează în blocajul lui Golubovic. Edjouma șutează din prima peste poartă.

  • 75 oc
    Ocazie Dinamo

    Costin șutează de pe loc de la marginea careului, însă mingea trece puțin peste poarta lui Târnovanu.

  • 74 oc
    Ocazie FCSB

    Cordea șutează cu stângul de la marginea careului, însă mingea trece pe lângă poarta apărată de Golubovic.

  • 73 oc
    Ocazie Dinamo

    Politic șutează în diagonală, dar balonul trece pe lângă poartă.

  • 71 s
    Schimbare FCSB

    Olaru este înlocuit cu Edjouma.

  • 67 oc
    Ocazie FCSB

    Olaru șutează din prima cu stângul din afara careului, dar balonul trece prin dreapta porții apărate de Golubovic.

  • 65 oc
    Ocazie Dinamo

    Roșu șutează de la distanță, dar balonul trece mult peste poarta roș-albaștrilor.

  • 64 s
    Schimbare Dinamo

    Ghezali este înlocuit cu Costin.

  • 59 s
    Schimbare Dinamo

    Iglesias este înlocuit cu Gregorio.

  • 59 s
    Schimbare Dinamo

    Bani este înlocuit cu Politic.

  • 55 oc
    Ocazie Dinamo

    Iglesias îl găsește pe Ghezali în flancul drept. Francezul avansează și centrează în centrul careului pentru Abdallah, însă acesta nu reușește să devieze spre poartă.

  • 46 s
    Schimbare FCSB

    Băluță este înlocuit cu Compagno.

  • 46 s
    Schimbare FCSB

    Miculescu este înlocuit cu Cordea.

  • 46 sr2
    Start repriza 2
  • 45+5 fr1
    Final repriza 1
  • 45+1 oc
    Ocazie FCSB

    Olaru îl lansează pe Miculescu, atacantul FCSB-ului șutează cu stângul, dar Golubovic apără.

  • 44 oc
    Ocazie FCSB

    Coman trimite la poartă din lovitură liberă, însă Golubovic reușește să respingă.

  • 37 oc
    Ocazie Dinamo

    Din partea stângă, Roșu centrează în centrul careului advers, Ghezali trimite cu capul puțin peste transversală, dar este fault în atac.

  • 35 g
    Gol FCSB

    Olaru ajunge la un balon în interiorul careului și șutează cu stângul în diagonală. Golubovic rămâne fără reacție.

  • 33 cg
    Cartonaş galben Dinamo

    Larrucea este avertizat.

  • 30 g
    Gol FCSB

    Coman primește balonul în afara careului, îl driblează pe De Moura și șutează imparabil cu stângul, direct în vinclul porții lui Golubovic.

  • 27 cg
    Cartonaş galben Dinamo

    Grigore este avertizat.

  • 25 oc
    Ocazie FCSB

    Djokovic primește balonul la marginea careului și șutează puternic cu dreptul, însă mingea trece peste poarta lui Golubovic.

  • 20 cg
    Cartonaş galben FCSB

    Dawa este avertizat.

  • 18
    Info

    Ahmed Bani primește îngrijiri medicale, după o ciocnire cu Pantea.

  • 9 oc
    Ocazie Dinamo

    Dinamoviștii ies pe contraatac, Roșu îl găsește foarte bine în dreapta pe Ghezali, care avansează și șutează cu dreptul în brațele lui Târnovanu.

  • 9 oc
    Ocazie FCSB

    Coman centrează din partea stângă, Șut se înalță și trimite cu capul spre poarta dinamoviștilor, dar Golubovic are o intervenție senzațională.

  • 9 oc
    Ocazie FCSB

    Olaru șutează cu stângul din interiorul careului, dar balonul este deviat și iese în afara terenului.

  • 3 fm
    Fază meci FCSB

    Coman îi pasează lui Șut în interiorul careului, acesta încearcă să paseze în spate, dar De Moura protejează foarte bine.

  • 1 sr1
    Start repriza 1
Sebastian Colțescu
Sebastian Colțescu
Mihai Marica
Adrian Popescu
teren fotbal
S. Tarnovanu
Grigoras Pantea
J. Dawa Tchakonte
D. Harut
R. Radunovic
D. Olaru
A. Sut
D. Djokovic
A. Baluta
D. Miculescu
F. Coman
A. Vlad
A. Compagno
M. Lixandru
M. Edjouma
V. Gheorghe
O. Popescu
S. Ngezana
E. Radaslavescu
A. Cordea
F. Dujmovic
Q. Bena
FCSB Elias Charalambous
A. Golubovic
G. de Moura
D. Giafer
R. Grigore
C. Amzar
L. Ghezali
G. Larrucea
D. Iglesias
N. Rosu
A. Bani
H. Abdallah
I. Rosu
G. Gregorio
C. Tira
D. Politic
I. Borcea
R. Patriche Nichita
C. Costin
Ovidiu Burcă Dinamo

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media