gigi becali1
Exclusiv Jucătorul care ”l-a dat pe spate” pe Gigi Becali în Sepsi - FCSB: ”Asta vreau să fie”
stefanescu
Interzis la FCSB! Patronul clubului a făcut anunțul: ”E singura echipă la care nu pot să-l las”
gigica
Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 7 Liga a 2-a: Otelul Galati-Hermannstadt
Play-off

Laszlo Dioszegi, încrezător că Sepsi o va depăși pe Aktobe: ”Se simt foarte bine băieții”

articol scris de Digi Sport
10.08.2023, 18:39

Sepsi o înfruntă pe Aktobe, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1, în prima manșă a turului trei preliminar din Conference League.

laszlo dioszegi
Laszlo Dioszegi, patron Sepsi / Foto: captură Digi Sport
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Laszlo Dioszegi, încrezător că Sepsi o va depăși pe Aktobe

Înainte de a începe acest meci, Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, și-a exprimat primele sentimente dinaintea meciului tur pe care echipa sa îl va juca împotriva kazahilor, pe teren propriu. ”Omul cu banii” de la Sepsi a susținut că sunt condiții optime pentru desfășurarea acestui meci. 

”(n.r. cum trăiți acest meci) Deja sunt la stadion. Aștept cu nerăbdare să vină băieții și sperăm că timpul este favorabil pentru fotbal. Sunt 18 grade, plouă puțin. Este un timp bun pentru fotbal. Nu avem de ce să ne văităm că nu sunt 32 de grade cum au fost zilele trecute”, a spus Dioszegi. 

Mai mult, Dioszegi a susținut că echipa sa este pregătită din toate punctele de vedere pentru meciul tur cu Aktobe și a subliniat aportul pe care fanii covăsnenilor îl vor avea în această partidă. 

”Sunt conectați (n.r. jucătorii), cel mai important este că fizic sunt remontați, nu mai sunt probleme fizice. Se simt foarte bine băieții, sunt și motivați și este prima dată când toți suporterii sunt ai noștri.


Am reușit să discutăm cu cei de la delegația UEFA și am cerut voie de la UEFA să mutăm și suporterii noștri în sectorul oaspeților, fiindcă nu vine niciun suporter de la Aktobe, au fost de acord, și așa avem 8.200 de suporteri ai noștri.

Câteodată când sunt meciuri așa de importante, trebuie (n.r. să ai discursul pregătit), dar eu așa consider că astăzi nu discursul este primordial și jucătorii își dau seama că sunt în fața unei mari performanțe.

Dacă am reuși să trecem de Aktobe în cele două tururi, atunci am intra în play-off, și cred că și jucătorii sunt conștienți că mai e un singur pas până la grupe. Noi nu ne precipităm și vorbim de grupe, dar ei, în mintea lor, deja sunt acolo. Dacă am reuși să câștigăm acuma, deja am face un pas important pentru etapa următoare”, a mai spus Dioszegi. 

De asemenea, Dioszegi a comentat decizia antrenorului lui Sepsi, Liviu Ciobotariu, de a introduce mai mulți jucători de rezerva din postura de titulari la meciul cu Oțelul Galați din etapa a 4-a a SuperLigii, încheiat 1-1. 

”Eu cred că a procedat foarte corect (n.r. Liviu Ciobotariu la meciul cu Oțelul) fiindcă trebuia să odihnească jucătorii. Am vorbit cu el și ieri și a zis că esențial pentru noi e meciul de astăzi și, normal, și meciul de joia viitoare.

Eu cred că trebuie să sacrifici câteodată ceva pentru binele echipei, per-total. Eu cred că acum, chiar dacă ne pare rău de cele două puncte, este mult mai important meciul de astăzi”, a mai spus patronul lui Sepsi. 

Ce prime au luat jucătorii lui Sepsi după dubla cu CSKA Sofia

Laszlo Dioszegi a vorbit și despre primele pe care jucătorii lui Sepsi le-au încasat după ce au eliminat-o pe CSKA Sofia în turul II preliminar al Conference League.

”Data trecută au primit cei care au jucat cele două meciuri 3.600 de euro net. Este o sumă, spun eu, foarte frumoasă. Jucătorii au fost bucuroși. Eu cred că au meritat cu prisosință, fiindcă ei sunt actorii principali.

Noi doar suntem spectatori care ne uităm la meci și ne bucurăm la victorii, suntem dezamăgiți la înfrângere, dar ei sunt cei care se sacrifică și joacă pe teren și merită orice ban”, a mărturisit Dioszegi. 

În cadrul aceluiași discurs, Dioszegi a susținut că, încă din copilărie, a fost fanul celor de la Sepsi și că, în 2015, și-ar fi dorit ca ASA Târgu Mureș să câștige campionatul în fața celor de la FCSB.

”Eu de mic copil sunt fan atașat al fotbalului. Eu sunt un patriot, susțin echipa din Sfântu Gheorghe încă de când aveam 7 ani. (n.r. mai țineați și cu altcineva?) Mai era o echipă, țineam cu ASA Târgu Mureș, cu echipa lui Boloni (n.r. Ladislau Boloni) încă din anii 80, dar eram cu echipa din Sfântu Gheorghe. Nu mă interesa că echipele mari joacă în prima ligă și noi jucam în liga a treia.

(n.r. cum se mai numea Sepsi în trecut: Imasa, Textila, Oltul, OSK Sfântu Gheorghe) Știti cum era în comunism, se schimba numele echipei. Dar, tot era aceeași echipă. 

Sincer, voiam să câștige campionatul (n.r. ASA, în anul 2015), dar știm foarte bine ce s-a întâmplat în ultimul meci cu Oțelul Galați. Știu că a pierdut. Nu știe nimeni ce s-a întâmplat. Sunt multe fabulații la meciul respectiv.

Noi nu putem să ne dăm cu părerea, că nu știm ce s-a întâmplat. Noi sigur că, dacă ajungem vreodată, să dea Dumnezeu, atunci nu o să dăm greș în fața unei echipe care e deja retrogradată, cum era Oțelul Galați”, a mai spus Dioszegi. 

Totodată, patronul lui Sepsi a dezmințit zvonurile conform cărora formația covăsneană a creat o alianță cu CFR Cluj. 

”Noi, de 6 ani de când suntem în prima ligă, am fost întotdeauna suspectați că suntem echipa CFR-ului și niciodată nu am reușit să demonstrăm (n.r. că nu este așa). De două ori am reușit să batem CFR, asta e un lucru adevărat, și iată că adevărul a ieșit la iveală.

Îmi pare foarte bine că, pentru 50.000 de euro, ne-au spălat un păcat, singuri. Oricine, orice spune de acum, nu mai are ce să spună fiindcă o echipă care este înfrățită cu echipa cealaltă, pentru 50.000 de euro, nu face chestii din astea. Nu vreau să continui telenovela ”Petrila”. Ei așa s-au decis, e treaba lor.

Noi și de acum încolo o să jucăm la fel, cum am jucat și până acum. Chiar dacă ultimul meci nu am reușit să-i învingem pe CFR, dar sperăm că se întoarce roata”, a mai spus Diosezgi. 

La finalul intervenției, Dioszegi a susținut că Sepsi se află în negocieri cu doi fundași centrali. 

”Am discutat cu doi fundași. Sincer, astăzi nu am avut timp (n.r. să continuăm negocierile) fiimdcă a trebuit să luăm prânzul cu delegația de la Aktobe.

N-am reușit să discut cu Attila Hadnagy (n.r. directorul sportiv al lui Sepsi), dar sper ca în câteva zile să rezolvăm transferurile, fiindcă avem mare nevoie de ele”, a conchis Dioszegi. 

VIDEO cu declarațiile lui Laszlo Dioszegi

 

Etichete: sepsi , aktobe , laszlo dioszegi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
man
S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!
mm-stoica2
Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului
promovare
Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”
Screenshot 2024-04-27 at 23.03.18
Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul
Screenshot 2024-04-28 at 00.03.15
Recomandările redacției
gigica
Ce surpriză! Singurul patron care l-a felicitat pe Gigi Becali pentru titlu: "Mi-a dat mesaj direct!"

Gigi Becali e pe cai mari: ”Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
gigi
Live Video&Score Oțelul - Hermannstadt 1-0, ACUM pe Digi Sport 1. Gălățenii deschid scorul rapid
FOTBAL: AFC HERMANNSTADT SIBIU - SC OTELUL GALATI, SUPERLIGA SUPERBET (02.03.2024)
Condiția pe care Barcelona trebuie să o îndeplinească ca să-l aducă pe Bernardo Silva
Bernardo Silva #20 of Manchester City is a substitute for the game
Citește și
CFR Cluj - Sepsi, LIVE VIDEO, de la 21:00 pe Digi Sport 1. Ardelenii continuă lupta pentru locul 2
Marius Ștefănescu le-a ”închis ușa în nas” celor de la FCSB și Rapid! Unde vrea să joace jucătorul lui Sepsi
Universitatea Cluj v Sepsi OSK Sfantu Gheorghe - Romanian Superliga Marius Stefanescu during Romania SuperLiga stage 12:
Salma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele
Salma Hayek, în mediul ei preferat: în costum de baie, la soare. Actrița de 57 de ani are silueta și tonusul unei tinerele
Cu cine joacă FCSB în prima partidă din sezonul 2024-2025. Adversară din Olanda pentru campioni
Cu cine joacă FCSB în prima partidă din sezonul 2024-2025. Adversară din Olanda pentru campioni
S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro”
S-au dat de gol la petrecerea FCSB! Riscă să fie amendați. „Orice fum costă 5.000 de euro”
Nicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete
Nicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
De câte ori a invadat Rusia teritoriul României? Ecaterina cea Mare, prima care a intrat în Moldova
De câte ori a invadat Rusia teritoriul României? Ecaterina cea Mare, prima care a intrat în Moldova
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi
Un antrenor din SuperLigă a confirmat: ”Suntem în negocieri!”
Antrenorii celor doua echipe Bernd Storck si Elias Charalambous se saluta inaintea meciuluide fotbal dintre FCSB si Seps

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Megan Thee Stallion, nud pe coperta unei reviste. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior
Digi World
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”