Gigi Becali
Gigi Becali a aflat prețul pentru atacantul mult dorit. Are 16 goluri marcate în acest sezon
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (27.04.2024)
Exclusiv Peste 40.000 de bilete, în 17 ore! Va spulbera FCSB recordul la meciul în care va celebra titlul?
lacatus
Exclusiv Marius Lăcătuș nu are niciun dubiu, după ce FCSB și-a adjudecat titlul: ”Nu putem omite”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Digi Sport Special

Liderul galeriei rapidiste a răbufnit după incidentele de la partida cu U Craiova 1948: ”De unde au ei astfel de arme?”

articol scris de Digi Sport
12.09.2022, 13:21

Liviu Ungurean, șeful galeriei Rapidului, a reacționat după incidentele care au avut loc la meciul U Craiova 1948 - Rapid, scor 1-0

Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului / Foto: Sport Pictures
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Incidentele au avut loc atât în tribună, cât și la vestiare, unde Cristi Săpunaru a fost la un pas de bătaie cu un om din anturajul clubului oltean.

Șeful galeriei Rapidului a reacționat după incidentele de la meciul cu U Craiova 1948: ”Vreau să știu dacă există justiție în țara asta” 

Liviu Ungurean susține că suporterii Rapidului au fost provocați la meciul de la Târgu Jiu cu U Craiova 1948. După ce stewarzii au folosit gaze lacrimogene, liderul galeriei rapidiste susține că totul a fost premeditat la partida cu oltenii.

Vreau și eu să știu dacă există justiție în țara asta! Am fost provocați încă dinainte de a ajunge în Târgu Jiu. Autocarul echipei a fost vandalizat. Noi ne-am văzut de treabă, am cântat și ne-am susținut echipa, dar au încercat să ne fure steagurile de brigadă care pentru orice ultras este cel mai prețios lucru! Ne-au provocat foarte tare, dar cel mai grav este altceva!

Cel care a încercat să fure steagul era un angajat al firmei de pază și protecție. Noi când ne-am apărat steagurile, stewarzii ne-au gazat. De unde au ei astfel de arme? Eu patronez în viața de zi cu zi o firmă de pază și protecție.


Avem și noi contracte la evenimente sportive, dar niciodată nu ne-a fost permis să avem vreo armă de vreun fel. Spray, bastoane sau alte lucruri. Cum este permis în cazul lor așa ceva? Stewarzii care au stat în fața galeriei Rapid au fost pregătiți de război, cu căști, bastoane, spray-uri.

Deci a fost totul premeditat! Știau că trebuie să fie pregătiți pentru momentul în care maimuțoiul ăla va încerca să ne fure steagurile! Noi așa interpretăm. Pentru că, repet, nu este legal ca stewarzii să fie echipați în acest mod.

Jandarmeria Română împreună cu stewarzii care vin la stadion au rolul de a apărea integritatea noastră a oamenilor care merg la stadion. Nu ca să ne gazeze și să producă evenimente de așa fel. Pentru că toate lucrurile de aseară au plecat de la o firmă de pază! L-au susținut pe acel om al lor să facă acele rele!

Despre cazul Săpunaru mă limitez să spun că îl susținem total și vreau să transmit că pe stadionul Giulești nu ați văzut la vestiare așa ceva. Și nici suporteri agresivi amestecați printre staff-ul echipei gazdă”, a declarat Liviu Ungurean, potrivit ProSport.

Scandalul de la U Craiova 1948 - Rapid, pas cu pas. De la ce a plecat totul

Galerie Foto

Tensiunile au escaladat în repriza a doua, atunci când din imaginile apărute în spațiul online, se vede cum un steward încearcă să le fure un steag suporterilor oaspeți. Ultrașii giuleșteni au avut însă prezență de spirit și au blocat în ultimul moment capturarea steagului, iar câțiva dintre ei au sărit pe gazon în încercarea de a-și face dreptate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Oamenii de ordine au intervenit în forță, iar de acolo incidentele au degenerat. S-au împărțit câțiva pumni și stewarzii au apelat la spray-uri lacrimogene. Atmosfera a devenit rapid irespirabilă pentru cei din jur, iar inclusiv operatorii TV și jucătorii au fost afectați.

Imaginile de la un corner executat de giuleșteni în prelungiri, atunci când Săpunaru nu mai putea să respire, sunt grăitoare.

Căpitanul giuleștenilor s-a dus după fluierul final la galeria formației sale, acolo unde s-a certat cu jandarmii, pe care i-a acuzat că au dat cu gazde lacrimogene. Săpunaru a lămurit această situație, la interviuri, și și-a prezentat scuzele, spunând că de fapt stewarzii au fost cei care au abuzat de materialele din dotare.

Jucătorul bucureștenilor a fost implicat și în anumite incidente petrecute la vestiare, unde au fost mai multe îmbrânceli și amenințări.

Săpunaru a lămurit situația și a explicat motivele nervilor pe care i-a avut.

Cristi Săpunaru a explicat incidentele de la finalul partidei dintre U Craiova 1948 - Rapid

”Haideți să vă explic și eu varianta noastră. E numai varianta lor. Vă spun ce s-a întâmplat. Am stat cu galeria noastră, am cântat cu galeria noastră. Am venit spre vestiare. Spre vestiare la tunel, unde ar trebui să fie un tunel să intre jucătorii, era omul care a intrat pe teren și i-a aruncat cu fularul în nas lui Claudiu Niculescu.

Nu pot să îi spun numele că nu mă interesează. A aruncat cu apă pe noi, a aruncat cu sticle pe noi, a aruncat cu țigări pe noi. Eu de aia m-am enervat. Nu am avut nicio treabă cu jucătorii sau cu oficialii Craiovei, așa cum spune domnul Mititelu. M-am întors pe teren, că am vrut să mă cert cu el…”, a spus Cristi Săpunaru, după meci.

Cristi Săpunaru: "O să vin și eu cu 20 de prieteni"

”Când m-am întors pe teren, a apărut o persoană care nu știu cine este, fără ecuson. Acum, sincer, poate să aibă un cuțit în mână și mi-l bagă în piept. Cine plătește pentru asta? Plânge familia acasă. Cine plătește? Că noi sunt vandali, suntem noi nebuni.

Atunci când o să vină domnul Mititelu pe Giulești, o să vin și eu cu 20 de prieteni și să stea el pe tunel. E normal așa ceva? La tunel nu a stat niciun steward. Ei s-au ocupat de galeria noastră. Același lucru s-a întâmplat și la pauză: scuipați, apă peste noi, înjurături.

Filmarea care s-a dat la televizor e o minciună. Eu nu am dat în el, nu am nicio treabă cu el. Nu am dat în nimeni. Sută la sută am fost provocați tot meciul”, a spus Cristi Săpunaru, după meci.

Galerie Foto

VIDEO cu incidentele de la finalul partidei U Craiova 1948 - Rapid

Etichete: liviu ungurean , u craiova 1948 - rapid , incidente craiova 1948-rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat venit din Cehia la o terasă în România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gracie1
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit
sabalenka
Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid
Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A
Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat
Daniel Niculae / Foto: Instagram-@danielniculae21
Recomandările redacției
lacatus
Exclusiv Marius Lăcătuș nu are niciun dubiu, după ce FCSB și-a adjudecat titlul: ”Nu putem omite”

Victor Pițurcă, verdict crunt despre noua vedetă a Universității Craiova: ”Nu se ocupă doar de fotbal”
FOTBAL:ANTRENAMENT UNIVERSITATEA CRAIOVA CU VICTOR PITURCA (3.09.2019)
Lovitura primită de PSG și naționala Franței: Lucas Hernandez, OUT pentru restul sezonului și EURO 2024
Fotbalistul transferat cu 600.000€ de Gigi Becali la FCSB a făcut anunțul despre viitorul său: ”Asta îmi doresc”
FOTBAL:FCSB-PETROLUL PLOIESTI, SUPERLIGA SUPERBET (3.03.2024)
Citește și
Foto Nu s-au învățat minte! Spectacol pirotehnic la Rapid, cu Daniel Niculae în tribune
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (29.04.2024)
Daniel Niculae, urmărit penal în ”Dosarul Pyro”. Ce acuzații i se aduc președintelului de la Rapid
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
"Toată lumea săruta un bărbat de 80 de ani". Văduva lui Hugh Hefner, despre partea întunecată a traiului cu milionarul
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Dan Șucu și Marius Șumudică au avut o întâlnire de o oră și 30 de minute! Prima reacție a patronului Rapidului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Cât costă atacantul sud-african pe care îl vrea Gigi Becali la FCSB! A dat două goluri și a fost desemnat omul meciului
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Pierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
„Săptămâna Patimilor" se încheie incendiar: fotbalul nostru oferă trei meciuri tari, cu mize uriașe
VIDEO Povestea „Ratei", a autobuzului Roman Diesel 111 care a transportat România zeci de ani
VIDEO Povestea „Ratei", a autobuzului Roman Diesel 111 care a transportat România zeci de ani
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Fotbalistului considerat mai talentat decât Hagi și care nu s-a înțeles niciodată cu Dobrin. 32 de ani de la tragica moarte a lui Bogdan Bănuță
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10
Dan Petrescu, criticat dur după ce a revenit la CFR: ”Nu mi-a plăcut niciodată”
FOTBAL:CHINDIA TARGOVISTE-CFR CLUJ, SUPERLIGA (07.08.2022)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place
Digi World
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Digi Animal World
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”