Sheffield, UK. 17th July, 2022. SHEFFIELD, UNITED KINGDOM - JULY 17: referee Iuliana Demetrescu (ROU) during the Group C - UEFA Women's EURO 2022 match between Switzerland and Netherlands at Bramall Lane on July 17, 2022 in Sheffield, United Kingdom (Phot
Gigi Becali ”a făcut-o praf”, iar la aproape un an distanță arbitra va conduce o semifinală de Liga Campionilor
gigi
Exclusiv Gigi Becali a intrat în direct și a dezvăluit cine îl va înlocui pe Radunovic cu Farul
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
”Va juca titular!”. Gigi Becali, anunț despre fotbalistul care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Exclusiv Mihai Teja vine la București pentru a discuta cu Gigi Becali! Când au început de fapt negocierile

25.12.2018, 21:42

Gigi Becali (60 de ani) se va întâlni cu Mihai Teja (40 de ani) undeva în următoarele 48 de ore, după ce duminică, 23 decembrie 2018, a avut o întrevedere și cu Dan Alexa (39 de ani). Întâlnirea de acum, dintre Becali și Teja va fi una în care finanțatorul îi va transmite antrenorului regulile pe care trebuie să le respecte, mai ales că el este principalul favorit pentru a deveni antrenor principal la FCSB, așa cum digisport.ro te-a anunțat în EXCLUSIVITATE. Sigur că este posibil chiar să se și parafeze un contract între cele două părți, mai ales că negocierile sau mai corect spus tatonările au demarat încă din septembrie.

Gigi Becali va negocia cu Mihai Teja
Gigi Becali, nemulțumit de jocul echipei antrenate de Mihai Teja
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Chiar dacă a ratat titlul de campioană, după acel meci de pomină de la Iași, din sezonul trecut, Nicolae Dică (38 de ani) a primit gir din partea lui Becali pentru încă un sezon. Omul de afaceri i-a transmis însă tehnicianului că trebuie să califice echipa în grupele unei cupe europene, UEFA Champions League sau Europa League, dar să fie și pe primul loc în campionat la finalul turului, dar și returului sezonului regulat.

Gigi Becali s-a decis din septembrie că-l vrea pe Teja la FCSB

Ratarea calificării în grupele Europa League, după acea dublă cu Rapid Viena, din play-off (1-3, la Viena și 2-1, la București), l-a amărât foarte tare pe Becali, deși la acel moment n-a lăsat foarte mult să se vadă asta. A fost însă momentul în care Gigi Becali s-a decis să aducă un alt antrenor la echipă. Nu era mulțumit de nimic. Echipa ratase titlul, ratase grupele europene, nu presta nici măcar un joc spectaculos și nu prezenta deloc garanții că poate domina sezonul intern așa cum își dorea el.

Becali l-a convocat la o ședință secretă pe Mihai Stoica, directorul sportiv al clubului, și i-a transmis acestuia că ar fi interesat de Mihai Teja. Teja, fost antrenor secund la FCSB, timp de trei ani, actualmente la Gaz Metan Mediaș. Becali a fost atras, în primul rând, de felul în care fotbaliștii Gazului ”desenau” pe gazon, în condițiile în care nu aveau în componență ”vedetele” de zeci de milioane de euro ale roș-albaștrilor.

Fără a risca nimic, din punct de vedere al regulamentelor în vigoare, cei de la FCSB au tatonat această pistă, dar timpul care a urmat n-a făcut decât să ”cimenteze” bine ideea în mintea patronului că Mihai Teja va fi noul antrenor al vicecampioanei. Surse digisport.ro susțin că Becali ar fi fost decis să-l schimbe pe Dică oricum, indiferent de rezultatul partidei FCSB - CFR Cluj 0-2, care a încheiat balul fotbalistic al acestui an.

Gigi Becali era nemulțumit total de Nicolae Dică: ”Nu știm să dăm pase, totul se joacă după ureche!”


Eșecurile cu Concordia Chiajna, de pe teren propriu, scor 0-1, eliminarea din Cupa României, în fața celor de la Dunărea Călărași, scor 2-1, remiza cu FC Botoșani, de acasă, în exilul de la Voluntari, când moldovenii au remizat după ce au fost conduși cu 2-0, remiza cu Dinamo, scor 1-1 sau umilința de la Sfântu Gheorghe, 2-4 cu Sepsi, nu i-au picat deloc bine lui Becali, care a decis că este momentul unei schimbări.

”Noi câștigăm, dar avem și cu om în plus emoții. Nu știm să facem o posesie cu om în plus. Nu știm să dăm pase, să se demarce, totul se joacă după ureche. V-am spus că așteptăm după tur și retur. După returul ăsta depinde de el. Dacă vine pe locul 1, deși nu cred. Mai sunt 8 etape, dacă el e e primul loc, poți să-l mai dai afară, nu poți? Dacă e la 2-3 puncte nu îl mai dai afară, dar dacă e la 5-6 puncte, hai să mai încercăm și cu altul”, a spus clar și răspicat Gigi Becali, la Digi Sport.

Și înaintea sezonului, Becali a fost tentat să-l schimbe pe Dică, dar atunci a renunțat. ”Am stat şi m-am gândit: vreau unul care se pricepe, dar e jigodie sau unul care nu prea se pricepe, dar e băiat bun? Am preferat a doua variantă. Ştiţi cum m-a impresionat pe mine Dică? Ca să vedeţi ce fel de om este. Şumudică îl jignea şi el îi vorbea cu dumneavoastră. O să ziceţi că am luat-o pe mirişte, dar Dumnezeu dă banii pentru omul bun, pentru Dică”, spunea Becali, într-o intervenție exclusivă, pentru emisiunea ”Digi Sport Special”, din iunie 2018.

Momentul care l-a terminat definitiv pe Dică la FCSB a fost cel de sâmbăta trecută, după eșecul cu CFR. Becali a răbufnit, l-a aruncat pe MM Stoica la înaintare și a spus că acesta l-a avertizat de mai mult timp că Dică nu e antrenor de FCSB. Directorul spotiv a încercat, mai apoi, să dreagă ”busuiocul” și să spună că Becali a intrepretat vorbele lui, dar era clar că Nicolae Dică nu mai era dorit de nimeni la FCSB. Nici măcar de jucători, după cum a constatat Mihai Stoichiță. Directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a sesizat faptul că niciun jucător de-al roș-albaștrilor n-a sărit în apărarea tehnicianului.

Acum, rămâne de văzut dacă Becali și Teja vor bate palma. Dacă nu, va rămâne varianta Dan Alexa, numai că lui Becali i s-a transmis tot mai mult în aceste zile că nu ar fi chiar o mutare inspirată, ținând cont de trecutul dinamovist al actualului antrenor de la Dunărea. Chiar și Cosmin Olăroiu i-a transmis lui Becali că la Steaua antrenor trebuie să fie un stelist.

 Până în acest moment, Teja a antrenat echipele Gaz Metan, Pandurii, U Cluj, Dinamo și România U21. A mai fost ”secund” la Steaua, în mandatele lui Gică Hagi, Cristiano Bergodi, Dorinel Munteanu, Marius Lăcătuș și Mihai Stoichiță. A debutat ca secund al lui Rednic la Dinamo, în 2006.

Mihai Teja nu s-ar teme de implicarea lui Gigi Becali la echipă

Antrenorul lui Gaz Metan nu se teme de imixtiunea patronului Becali în alcătuirea echipei şi schimbările din timpul meciurilor.

"Dacă eşti pe locul 1 şi echipa joacă bine nu cred că patronul mai face schimbări la pauză. Conceicao putea fi schimbat la început, însă a fost lăsat să-şi facă treaba şi rezultatele se văd", a mai spus Mihai Teja.

Teja crede şi în şansele FCSB-ului de a cuceri titlul, în ciuda handicapului de şase puncte faţă de CFR Cluj, după victoria cu 2-0 a ardelenilor de sâmbătă.

"Nu e un balaur CFR. Au făcut echipă frumoasă, dar FCSB poate câştiga titlul, nu sunt multe puncte, se înjumătăţesc. CFR a fost mai bună ieri, dar nu e jucat campionat. Oricine poate lupta pentru titlu dintre CFR, FCSB, Craiova şi Viitorul", a mai afirmat antrenorul în vârstă de 40 de ani.

Etichete: nicolae dica , mm stoica , gigi becali , mihai teja , transferuri fcsb , antrenor fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie a găsit un bilet la loto vechi. Când s-a dus să-l verifice a aflat că este milionară
O femeie a găsit un bilet la loto vechi. Când s-a dus să-l verifice a aflat că este milionară

O femeie din Portland, SUA, a devenit milionară după ce a găsit un bilet de loterie vechi, rătăcit...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
”Va juca titular!”. Gigi Becali, anunț despre fotbalistul care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"

Liverpool nu mai așteaptă! Au început negocierile pentru primul transfer din era "post-Klopp"
liverpool
Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
edi iordanescu si maria
Spaniolii au făcut anunțul: Atletico vrea să îl transfere pe Jack Grealish!
Manchester City's Jack Grealish ahead of the UEFA Champions League quarter-final, second leg match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Wednesday April 17, 2024.
Citește și
Gigi Becali a trasat obiectivul FCSB-ului după ce va deveni campioană. ”Respect dorința suporterilor”
gigi becali
Exclusiv Jucătorul care ”l-a dat pe spate” pe Gigi Becali în Sepsi - FCSB: ”Asta vreau să fie”
gigi becali1
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Exclusiv Faza la care Gigi Becali a cerut penalty în Sepsi - FCSB 2-2: ”Uite talpa!” / ”Atunci când mai e fault?”
olaru

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”