niculescu-prepelita
Video Claudiu Niculescu și Andrei Prepeliță, reacții dure după FC Buzău - Șelimbăr 0-0
prepe
CS Mioveni - Gloria Buzău 1-1. Andrei Prepeliță, nemulțumit după ce echipa sa a ratat victoria
gigi becali
Exclusiv ”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Scandal la FC Argeș! Acuzații grave după eșecul de la Craiova. Reacția primarului din Pitești

articol scris de Digi Sport
02.02.2022, 20:30

Situația de la FC Argeș pare mai gravă ca niciodată. Mihai Ianovschi (46 de ani) și-a dat demisia din funcția de antrenor, Andrei Prepeliță (36 de ani) se pare că este și el presat să facă același lucru, după cum digisport.ro te-a informat în exclusivitate zilele trecute, dar la Pitești atmosfera este, în continuare, tensionată.

FOTBAL:FC ARGES-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (21.01.2022)
Jucători FC Argeș / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

UPDATE Ora 20:20. Primarul Cristian Gentea suține că toate aceste informații nu reprezintă decât o intoxicare din partea unei persoane din Pitești, care dorește răul grupării FC Argeș.

”Este o știre falsă, niciodată n-am intrat după meciuri în vestiarul echipei FC Argeș, iar în ce privește meciul de duminică, nu numai că n-am fost la Craiova, dar n-am fost nici în țară!

Sunt plecat de sâmbăta trecută și mă întorc la noapte! În acest moment sunt în aeroport la Londra. Mâine vă trimit la redacție biletele de avion! Nu știu cine are interesul campaniei denigratoare, minciunile lovesc nu în mine ci în FC Argeș și sportul argeșean!”, a spus primarul Gentea, pentru Digi Sport.

Despre acest scandal a vorbit și Mihai Ianovschi.


”Informațiile legate de ceea ce s-ar fi petrecut în vestiar, după meciul de la Craiova, sunt minciuni. Domnul primar este plecat la Londra, la fiica dumnealui și revine la noapte la Pitești. Sunt discuții aiurea. Trebuie menționat că, cel puțin de când sunt eu la FC Argeș, din 2020, domnul primar nu a intrat niciodată în vestiarul echipei în pauza vreunui meci. Este clar că la mijloc este vorba despre cineva care vrea răul lui FC Argeș”, a spus și Ianovschi, pentru digisport.ro.

Fostul antrenor al grupării din Trivale susține chiar că primarul Cristian Gentea a insistat ca el să continue.

”Domnul primar mi-a spus să mai stau trei etape și să vedem ce va fi, dar eu am considerat că plecarea mea reprezintă cea mai bună soluție pentru echipă în acest moment. Era nevoie de un șoc la echipă. De aceea am plecat.

Nu m-a forțat nimeni să plec, nu au fost presiuni.

Familia mea e prea apropiată de FC Argeș ca să fac rău clubului”, a mai spus Ianovschi.


Primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea, este acuzat că ar fi intrat în vestiarul echipei, după eșecul suferit de FC Argeș în Bănie, scor 0-1, cu U Craiova 1948. Mai mult, despre edil se spune că ar fi înjurat și bruscat unii dintre jucători iar aceștia nu ar fi rămas indiferenți.

  1. Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

FC Argeș, pe un butoi cu pulbere. ”I-a înjurat, amenințat și chiar bruscat pe unii jucători, după eșecul cu oltenii”

Ianovski a decis să demisioneze, ceea ce s-a și întâmplat iar unii dintre fotbaliști ar fi depus plângeri la Poliție, dar au și spus că ar intenționa să plece de la echipă. Aceste informații, despre starea tensionată și fără precedent din Liga 1, ne-au fost furnizate de către o sursă, apropiată clubului din Trivale.

”După multe ezitări, am hotărât că este timpul să expun situația alarmantă prin care trece unul dintre cluburile de tradiție ale fotbalului românesc, FC Argeș. 

Totul din cauza megalomaniei și obsesiei pentru putere și control a primarului municipiului Pitești, Cristian Gentea.

Cristian Gentea se folosește de conducerea administrativă , precum și de conducerea tehnică, formată din Jean Vlădoiu, Andrei Prepeliță și Mihai Ianovschi, pentru a justifica lipsa rezultatelor formației piteștene și ineficientele transferuri de jucători. Pe de altă parte, atunci când echipa câștigă, primarul Cristian Gentea iese în față și își alocă meritele succesului, în încercarea de a câștiga capital electoral.

Toată situația tensionată din cadrul clubului a degenerat după înfrângerea suferită în fața echipei U Craiova 1948, în data de 30.01.2022. Cristian Gentea pusese presiune dinainte pe banca tehnică și pe jucători să câștige partida, însă, odată cu deznodământul acesteia, primarul a recurs la alte obiceiuri.

A intrat peste jucători și peste antrenori, i-a înjurat, i-a amenințat, iar pe unii dintre jucători i-a bruscat. Atât conducerea tehnică, cât și jucătorii au refuzat să suporte un astfel de tratament. Mihai Ianovschi și-a dat demisia, iar unii dintre jucători au depus plângeri la poliție, amenințând totodată că vor pleca de la echipa piteșteană”, a precizat pentru Digi Sport o sursă care a dorit să-și păstreze anonimatul.

FC Argeș a găsit antrenor cu licență Pro după plecarea lui Ianovschi: "Jucătorii trebuie să se trezească"

Managerul general de la FC Argeș, Jean Vlădoiu (53 de ani), a spus că Andrei Prepeliță (36 de ani) va rămâne la echipă, iar noul antrenor cu licență Pro va fi Constantin Schumacher (45 de ani), în prezent antrenor principal la echipa secundă.

"Andrei Prepeliță va rămâne la echipă, nu s-a mai schimbat nimic. Cel mai probabil va colabora cu Constantin Schumacher, care este deja în club. Altă variantă nu avem acum. Andrei nu are un obiectiv pentru următoarele meciuri, el oricum are ca obiectiv să câștige fiecare meci în parte.

Părerea mea este că nu antrenorii sunt problema acum, pentru că antrenorii și-au făcut treaba foarte bine. Jucătorii trebuie să se trezească! Meciul de la Craiova a fost cel mai slab meci pe care l-am văzut de când am venit la FC Argeș. Nu a fost o problemă faptul că am pierdut, ci modul în care am pierdut. Nu am văzut atitudine, determinare, jucătorii trebuie să se trezească.

Nu știu dacă plecarea lui Mihai Ianovschi o să-i trezească pe jucătorii, ei sunt plătiți și trebuie să-și facă meseria. Antrenorii au făcut o treabă foarte bună până acum, dar și jucătorii trebuie să demonstreze pe teren. Cred că presiunea luptei pentru play-off este prea mare pentru unii jucători", a spus Jean Vlădoiu, pentru Digi Sport.

Etichete: andrei prepelita , mihai ianovschi , cristian gentea , antrenor fc arges , situatie fc arges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Cum l-a numit Anamaria Prodan pe Ronald Gavril: impresara nu s-a ferit să spună cum îl strigă pe boxer
Screenshot (478)
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Recomandările redacției
gigi becali
Exclusiv ”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”

Ce pierdere grea pentru FCSB! Un titular e OUT pentru derby-ul cu Farul
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Răzbunarea perfectă a FCSB-ului. Roș-albaștrii pot câștiga titlul împotriva lui Gică Hagi
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Exclusiv ”Este creația mea” / ”L-am găsit foarte afectat”. Detalii mai puțin cunoscute despre doi dintre titularii FCSB-ului
Citește și
Video Singura nemulțumire a lui Andrei Prepeliță, după victoria cu Csikszereda. Ilyes Robert i-a ”înțepat” pe buzoieni
FOTBAL: AFC UNIREA 04 SLOBOZIA - GLORIA BUZAU, LIGA 2 CASA PARIURILOR PLAY-OFF (14.04.2024)
Video Gloria Buzău - Csikszereda 1-0. Echipa lui Andrei Prepeliță urcă pe loc de promovare directă
buzau captura
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
https://newsweek.ro/istorie/a-invins-mihai-viteazul-in-batalia-de-la-calugareni-adevarul-despre-lupta-cu-sinan-pasa
https://newsweek.ro/istorie/a-invins-mihai-viteazul-in-batalia-de-la-calugareni-adevarul-despre-lupta-cu-sinan-pasa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Video Nervi întinși la maxim după Unirea Slobozia - Gloria Buzău 1-1: ”Suntem blestemați! Ne distrugem!”
FOTBAL: AFC UNIREA 04 SLOBOZIA - GLORIA BUZAU, LIGA 2 CASA PARIURILOR PLAY-OFF (14.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool