costel-galca
Costel Gâlcă a spus care este situația lui Alex Mitriță, după ce fotbalistul s-a accidentat din nou
Vejle Boldklub - FC Copenhagen, 3F Superliga, football, Denmark, Vejle
Costel Gâlcă a spus cum va gestiona relația cu Mihai Rotaru în privința deciziilor tehnice: ”O să fiu clar”
dinamo
Live Video&Text FCU Craiova - Dinamo 0-0, ACUM, Digi Sport 1. ”Câinii” au șansa să salte pe loc de salvare!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 5 Superliga: FCU 1948 Craiova-Dinamo
Play-out
Universitatea Craiova Universitatea Craiova
0 - 0
Gaz Metan Mediaş Gaz Metan Mediaş
Sb 21.08.2021 19:30

Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș 1-0. Victorie la limită pentru olteni. Penalty ratat și gol anulat pentru echipa lui Teja

21.08.2021, 20:20

  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Universitatea Craiova a învins la limită Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, în etapa cu numărul șase din Liga 1, la capătul unui meci la care nu au lipsit ocazii, penalty-uri ratate și goluri anulate.

Meciul a început lent. Prima fază importantă a venit abia în minutul 14, atunci când Bancu a centrat în interiorul careului, dar Vâlceanu a reușit să respingă balonul și să îndepărteze pericolul.

Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș 1-0. Victorie la limită pentru olteni. Penalty ratat și gol anulat pentru echipa lui Teja

În minutul 25, Cîmpanu a executat o lovitură de la colț, Gustavo a lovit cu capul, dar mingea a trecut puțin pe lângă poarta medieșenilor.

Oltenii au avut încă o ocazie bună în minutul 38 atunci când Fedele a preluat balonul în interiorul careului și a șutat, dar nu a nimerit spațiul porții.

Începutul celei de-a doua reprize le-a aparținut tot oltenilor. În minutul 47, Bancu a șutat din afara careului, dar mingea a trecut puțin peste transversală. Trei minute mai târziu, același Bancu i-a pasat în dreapta lui Cîmpanu care și-a așezat scurt mingea și a șutat cu stângul, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Unicul gol al meciului a venit în minutul 55, atunci când Gustavo i-a așezat perfect balonul lui Baiaram în interiorul careului. Acesta a șutat foarte bine și l-a învins pe Vâlceanu.

În minutul 66, Ronaldo Deaconu a executat o lovitură de la colț, Yuri a reluat cu capul, dar Cîmpanu a respins în bară, iar balonul a sărit în brațele lui Mirko Pigliacelli.

Câteva minute mai târziu, medieșenii au avut un gol anulat când Velisar i-a centrat lui Irobiso care a trimis balonul în poartă. Golul nu a fost valid pentru că asistentul a indicat ofsaid.

Egalitatea putea fi restabilită în minutul 79 când, după un fault în careu comis de Screciu, arbitrul a dictat penalty pentru Gaz Metan. Chamed a fost cel care a executat, dar Mirko Pigliacelli a avut o paradă superbă și a ținut Craiova în avantaj.

În clasamentul Ligii 1, Universitatea Craiova ocupă locul cinci, cu un total de nouă puncte, în timp ce Gaz Metan Mediaș este penultima echipă clasată, cu doar patru puncte.

VIDEO Rezumatul partidei Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș 1-0

Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș, 18:30, Digi Sport 1. Gazdele pot urca pe loc de playoff

Universitatea Craiova se află într-un plin proces de transformare după instalarea lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică. Oltenii au înregistrat rezultate mixte de la venirea noului antrenor, bifând o victorie și două înfrângeri.

După primele 5 etape, echipa din Bănie se află la limita locurilor de playoff, situându-se pe locul 8, sub rivala U Craiova 1948. În cazul unei victorii pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, formația pregătită de Reghecampf poate urca până pe locul 5.

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș se află la coada clasamentului, fiind penultima echipă din Liga 1. Elevii lui Mihai Teja au strâns doar 4 puncte în primele 5 meciuri, însă au avantajul faptului că au reușit o victorie în ultimul meci, în timp ce craiovenii au suferit un eșec.

Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș, 18:30, Digi Sport 1. Echipele probabile

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Bancu, Găman, Screciu, Vlădoiu - Fedele, Mateiu, Nistor - Vână, Markovici, Gustavo

Gaz Metan Mediaș: Vâlceanu - Velisar, Yuri, Matricardi, Romeo - Izata, Filip - Chamed, Deaconu, Horsia - Irobiso

Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș, 18:30, Digi Sport 1.  Laurențiu Reghecampf, apel către elevii săi

Laurențiu Reghecampf a rămas cu o singură victorie în primele patru meciuri la formația olteană, iar la final și-a manifestat dezamăgirea față de jocul prestat de elevii săi.

Antrenorul a refuzat să vorbească despre arbitraj, dar a subliniat că fotbaliștii săi trebuie "să respecte culorile clubului și să joace cum trebuie".

"Un joc slab făcut de noi, am avut câteva situații de a marca, dar n-am avut consistență în atac, agresivitatea necesară. Mă aștept la mult mai mult din partea tuturor. Vrem să ajungem în partea de sus a clasamentului, dar trebuie să o facem pe teren, mai puțin în declarații. Nu vreau să discut despre problemele noastre, plecări, veniri. Știm ce probleme avem, vom rezolva încet-încet toate problemele, dar tot nu e de ajuns. Jucătorii trebuie să-și facă treaba cum trebuie, să respecte culorile clubului, pentru că au valoare, d-aia sunt la Universitatea Craiova.

Un stadion plin cu fani, un meci frumos, ar fi trebuit să joace fotbal și să marcheze când au ocazii. Sincer, n-am văzut golul, n-am văzut foarte bine de unde eram. Am să mă uit și discut cu jucătorii. Nu e adevărat că Pigliacelli a plecat, e jucătorul Universității Craiova, a apărat. Poate a fost puțin prins în afară la faza golului, dar, în mare, trebuia să fim mult mai atenți. Eu nu vreau să discut despre arbitraj. Avem destui oameni care fac acest lucru.

După meci, suntem la cald. Sincer, n-am văzut nici faza unde Bancu a fost lovit. Să găsesc acum motive nu cred că e corect. Important e ca noi să ne facem analiza cum trebuie, jucătorii să facă mult mai mult, să n-aibă tracul rezultatului și să joace mult mai bine", a spus Reghecampf.

Universitatea Craiova Universitatea Craiova
Gaz Metan Mediaş Gaz Metan Mediaş
  • 90+7 fm

    Final de meci.

  • 88 cr cr

    Izata este eliminat după o intrare extrem de dură asupra lui Mateiu.

  • 84 s s

    Horșia este introdus în locul lui Iancu.

  • 84 s s

    Căpățînă este introdus în locul lui Screciu.

  • 83 cg cg

    Baiaram primește cartonașul galben.

  • 79 rp rp

    Chamed execută lovitura de la unsprezece metri, dar Mirko Pigliacelli reușește o paradă superbă.

  • 79 p p

    Penalty pentru Gaz Metan Mediaș! Screciu comite un fault în interiorul careului, iar centralul partidei dictează penalty.

  • 76 s s

    Marius Constantin este introdus în locul lui Dan Nistor.

  • 75 cg cg

    Chamed vede cartonașul galben.

  • 74 s s

    Sarr este introdus în locul lui Irobiso.

  • 73 s s

    Trif este introdus în locul lui Velisar.

  • 71 s s

    Chamed este introdus în locul lui de Moura.

  • 70 s s

    Morar este introdus în locul lui Deaconu.

  • 69 fm fm

    Gol anulat pentru Gaz Metan Mediaș! Velisar îi centrează foarte bine lui Irobiso care trimite balonul în poartă, dar acesta este surprins în ofsaid.

  • 67 cg cg

    Izata vede cartonașul galben!

  • 66 oc oc

    Ocazie imensă pentru Gaz Metan Mediaș! Ronaldo Deaconu execută lovitura de la colțul terenului, Yuri trimite cu capul, dar Cîmpanu respinge în bară, iar balonul sare în brațele lui Mirko Pigliacelli.

  • 65 s s

    Koljic intră pe teren în locul lui Fedele.

  • 65 s s

    Mateiu este introdus în locul lui Markovic.

  • 62 cg cg
    Markovic vede cartonașul galben!
  • 60 cg cg
    Fedele vede cartonașul galben!
  • 55 g g

    Gool Universitatea Craiova! Gustavo îi așează perfect balonul lui Baiaram în interiorul careului. Acestea trimite foarte bine în poarta lui Vâlceanu.

  • 50 oc oc

    Ocazie pentru Universitatea Craiova! Bancu îi pasează în dreapta lui Cîmpanu, care își așează scurt mingea și șutează cu stângul, dar mingea trece pe lângă poartă.

  • 47 oc oc

    Ocazie pentru Universitatea Craiova! Bancu șutează din afara careului, dar balonul trece puțin peste transversală.

  • 46 s s

    Baiaram este introdus în locul lui Vînă!

  • 46 sr2

    Începe repriza a doua!

  • 45+2 fr1

    Finalul primei reprize.

  • 45 oc oc

    Ocazie pentru Universitatea Craiova! Bancu șutează de la marginea careului, dar mingea nu îi creează probleme lui Vâlceanu.

  • 38 oc oc

    Ocazie pentru Universitatea Craiova! Fedele preia balonul în interiorul careului și șutează, dar balonul trece pe lângă poartă.

  • 33 cg cg

    Iancu vede cartonașul galben!

  • 25 oc oc

    Ocazie Universitatea Craiova! Cîmpanu execută lovitura de colț, iar Gustavo atinge balonul cu capul, dar mingea trece puțin pe lângă poarta lui Vâlceanu.

  • 14 oc oc

    Bancu centrează în careu, dar Vâlceanu reușește să respingă balonul și să îndepărteze pericolul.

  • 7 cg cg

    Velisar primește cartonașul galben!

  • 6 cg cg

    Bancu vede cartonașul galben!

  • 1 sr1

    Începe meciul!

Iulian Dima
Iulian Dima
Andrei Constantinescu
Florian Vișan
teren fotbal
M. Pigliacelli
Ş. Vlădoiu
V. Găman
V. Screciu
N. Bancu
D. Nistor
M. Fedele
I. Vînă
Gustavo Di Mauro
J. Markovic
G. Cimpanu
D. Lazar
B. Vătăjelu
M. Constantin
M. Bălașa
A. Mateiu
M. Căpățînă
V. Constantin
Ș. Baiaram
E. Koljič
A. Buzbuchi
R. Trif
Universitatea Craiova Laurențiu Reghecampf
O. Vâlceanu
Gabriel Moura
Yuri
P. Matricardi
M. Velisar
Diogo Izata
I. Filip
I. Dragos
R. Grădinaru
C. Irobiso
R. Deaconu
B. Alceus
N. Chamed
O. Horșia
V. Morar
A. Sarr
M. Lixandru
R. Horj
M. Stekelenburg
Mihai Teja Gaz Metan Mediaş

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media