Tennis 2024: Billie Jean Cup - Romania v Ukraine
FRT exultă după calificarea din Billie Jean King Cup: ”România are potențialul să devină campioană mondială”
romania billie jean king cup (11)
Neașteptat! Doar două jucătoare din România au reacționat după calificarea din Billie Jean King Cup
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Serbia - România 2-2. "Tricolorii" au egalat de două ori, Mitriţă a ratat o ocazie uriaşă în minutul 90

10.09.2018, 23:20

România a obţinut un punct mare în deplasarea din Serbia, în a doua etapă din Liga Naţiunilor. S-a terminat 2-2 la Belgrad, unde Alexandru Mitriţă putea aduce victoria "tricolorilor" chiar în minutul 90.

Live text România - Serbia Liga Națiunilor
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Cu şase schimbări în primul 11 faţă de meciul cu Muntenegru, defensiva României s-a clătinat prima dată după doar opt minute, când Tătăruşanu a respins în bară lovitura de cap a lui Mitrovic.

Atacantul lui Fulham nu a mai ratat a doua oară. După o neînţelegere a fundaşilor români, a deschis scorul cu o execuţie cu călcâiul, din apropiere.

Bara lui Chipciu din minutul 45 a fost cel mai periculos moment al echipei noastre în prima repriză. Imediat după pauză, tot Chipciu a obţinut penalty la un duel cu Kolarov. Nicolae Stanciu a executat impecabil şi a egalat.

Sârbii au revenit la conducere prin acelaşi Mitrovic, care a marcat un gol superb dintre trei fundaşi români. Bucuria gazdelor a durat doar cinci minute. Stanciu a avut o şut respins în corner, tot el a executat lovitura de colţ, din care Tucudean a restabilit egalitatea, cu o deviere splendidă.


România putea lua toate punctele, dacă Mitriţă nu rata în minutul 90. S-a terminat 2-2, iar în următoarea etapă din Liga Naţiunilor, România joacă în Lituania.


Min. 90+6 - FINAL DE MECI! După ce a fost condusă de două ori şi a ratat o ocazie uriaşă în minutul 90, prin Mitriţă, România a obţinut o remiză la Belgrad, scor 2-2, în faţa Serbiei

Min. 90+5 - Matic a tras puternic de la mare distanţă, dar mai mult pe mijlocul porţii, iar Tătăruşanu a prins în doi timpi. 

Min. 90+4 - Ultima schimbare în echipa noastră. Rotariu a intrat în locul lui Chipciu. 

Min. 90 - Ocazie România! Şansă uriaşă irosită de "tricolori" pe contraatac. Chipciu a recuperat o minge în propria jumătate, a avansat până în preajma careului, unde i-a pasat lui Mitriţă. Vedeta Craiovei a tras cu stângul, dar portarul gazdelor a avut un reflex excelent şi a respins cu piciorul. 

Min. 85 - Ocazie Serbia! După ce a marcat de două ori, Mitrovic a fost aproape şi de un assist. Prijovic a irosit, însă, pasa excelentă a atacantului de la Fulham şi a tras peste poartă, din poziţie ideală. 

Min. 85 - Cartonaş galben primit de Tătăruşanu, pentru trageri de timp. 

Min. 82 - Schimbare în echipa României. Ţucudean i-a lăsat locul lui Keşeru. 

Min. 77 - Ultima modificare la gazde. Prijovic l-a înlocuit pe Ljajic. 

Min. 71 - Schimbare la sârbi. Matic i-a luat locul lui Lukic. 

Min. 70 - Ocazie Serbia! Tadic a tras periculos din afara careului, dar Tătăruşanu a respins, cu un reflex foarte bun. 

Min. 69 - GOOOOOL România, 2-2! "Tricolorii" au egalat din nou, de această dată prin Ţucudean. Vârful celor de la CFR Cluj a înscris cu o reluare superbă, din prima, după cornerul executat de Stanciu. 

Min. 68 - Ocazie România! Stanciu a fost aproape de egalare. Şutul său de la marginea careului, deviat, a trecut agonizant pe lângă poartă. 

Min. 64 - Prima modificare şi la gazde. Kostic a intrat în locul lui Milinkovic-Savic. 

Min. 63 - GOOOL, 2-1 Serbia! Mitrovic a reuşit dubla, cu o execuţie senzaţională. Atacantul gazdelor a protejat excelent mingea, chiar dacă era înconjurat de trei jucători români, apoi şi-a ridicat balonul şi a tras imparabil din voleu. Tătăruşanu a rămas fără replică

Min. 60 - Schimbare în echipa României. Mitriţă a intrat în locul debutantului Drăguş. 

Min. 48 - GOOOOOL România, 1-1! Nicolae Stanciu a transformat impecabil lovitura de pedeapsă şi a făcut inutil plonjonul lui Dmitrovic, care a ghicit colţul

Min. 47 - Kolarov a primit cartonaşul galben, la faza la care a provocat penalty-ul. 

Min. 47 - Penalty România! Chipciu a obţinut o lovitură de la 11 metri, la un duel cu Kolarov. 

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+1 - PAUZĂ! Serbia conduce cu 1-0 la Belgrad, în faţa României, datorită golului marcat de Mitrovic

Min. 45 - Ocazie România! Repriza se încheie cu o ocazie uriaşă pentru echipa noastră. Chipciu a tras cu stângul de la marginea careului, dar mingea a lovit bara transversală.

Min. 42 - Cartonaş galben primit de Chipciu, după un fault asupra lui Kolarov.  

Min. 26 - GOOOL, 1-0 Serbia! Gazdele au deschis scorul, prin Mitrovic, care a profitat de confuzia fundaşilor români la o fază la care Tătăruşanu a respins iniţial şutul lui Kolarov. Atacantul lui Fulham a reuşit cumva să trimită în poartă din apropiere cu călcâiul, deşi se afla la pământ şi avea trei adversari în jurul său. 

Min. 25 - Acţiune periculoasă a gazdelor. Kolarov a centrat din prima de pe partea stângă, direct pe capul lui Milinkovic-Savic, liber în mijlocul careului. Fotbalistul lui Lazio a trimis, însă, pe lângă poartă. 

Min. 8 - Ocazie Serbia! A venit rapid şi replica sârbilor. După un corner executat excelent de Ljajic, Mitrovic a trimis cu capul, dar Tătăruşanu a avut un reflex providenţial şi a respins în bară. 

Min. 7 - Ocazie România! O nouă şansă pentru echipa noastră. Ţucudean a păcălit pasul la offside al sârbilor şi a tras din prima, la scurt, dar mingea a trecut pe lângă. 

Min. 7 - Ocazie România! O recuperare reuşită de Răzvan Marin la mijlocul terenul a declanşat un contraatac foarte periculos al "tricolorilor". Chipciu s-a descurcat foarte bine, dar a ratat aproape complet şutul, iar mingea a trecut pe lângă poartă. 

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut sârbilor

UPDATE 21:40 - Foştii internaţionali nu sunt foarte optimişti înaintea partidei de la Belgrad. "0-0 ar fi un rezultat bun", consideră Gabi Balint, care a analizat partida în studioul emisiunii "Fotbal Club".

UPDATE 20:20: Echipele de START

Serbia (4-2-3-1): Dmitrović, Rukavina, Spahic, Veljković, Kolarov - Maksimovic, Lukic - Ljajic, Milinković-Savić, Tadic - Mitrovic

România (4-2-3-1): Tătărușanu, Manea, Bălașa, Săpunaru, Bancu - Marin, Anton - Chipciu, Stanciu, Drăguș - Ţucudean 

Live text România - Serbia în Liga Națiunilor

România vine cu orgoliul rănit și cu efectivul afectat serios, după 0-0 pe teren propriu cu Muntenegru, la debutul în Nations League (DETALII). Forțat și de accidentările lui Vlad Chiricheș și Mihai Pintilii, selecționerul Cosmin Contra este forțat să facă o serie de schimbări importante. Cea mai bună veste este revenirea lui Răzvan Marin, care a fost suspendat pentru jocul de la Ploiești.

Întâlnim pentru a 3-a oară Serbia, de când este stat independent. România a pierdut primele două meciuri cu sârbii, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010. Atunci, a fost 2-3 la Constanța și 0-5 la Belgrad, în meciurile disputate în 2009.

Acum, România speră la o revanșă care să repare sincopa cu Muntenegru.

LIVE TEXT Serbia - România | "Dăm totul pe teren!"

"Nu îmi e frică niciodată. Există respect pentru naţionala Serbiei, una puternică din toate punctele de vedere, dar frică niciodată. Am încredere maximă în jucătorii mei. Sper ca mâine (n.r. luni, 10 septembrie) să ne facem jocul şi să scoatem un rezultat cât mai bun. Naţionala Serbiei e una ofensivă, ştiu că va pune presiune din primul minut, să încerce să scrie cât mai repede.

Am discutat mult cu băieţii despre calităţile lor. Am încredere că vom face un meci mare, care să ne aducă un rezultat bun", a declarat Cosmin Contra, în conferinţa de presă de duminică, din preziua partidei cu Serbia.

Înaintea partidei din Serbia a vorbit și fundașul Cristian Săpunaru, care a făcut o comparație între România de pe vremea lui Christoph Daum și naționala din prezent, după un an sub comanda lui Cosmin Contra.

"Cred că vrem să câştigăm toate meciurile, avem o altă mentalitate decât pe vremea lui Daum. Dar nu spun că ar fi vina dânsului, pentru că până la urmă noi intram pe teren, jucătorii. S-au schimbat multe. Dacă marcăm cu Muntenegru nu mai stăteam să vorbim acum despre spiritul de luptă şi despre mentalitatea echipei României. Dacă am fi câştigat, toată lumea ar spus «vai, ce mentalitate au românii, ce bine au jucat!»", a spus Cristian Săpunaru, la conferința de presă de duminică.

"Serbia este o echipă valoroasă. Sunt jucători foarte mulţi care joacă în străinătate şi care pot face diferenţa. Dar vom încerca să dăm totul pe teren şi să scoatem un rezultat bun în acest meci. Mâine (n.r. luni, 10 septembrie) cred că va fi un alt meci (n.r. - faţă de cel cu Muntenegru), vor fi două echipe care vor dori să câştige. Noi ne-am dorit să înscriem cu Muntenegru şi nu cred că am făcut o partidă rea. Trebuie să încercăm să obţinem cât mai multe puncte pentru a termina pe primul loc", a adăugat fundașul de la Kayserispor.

Vlad Chiricheş şi Mihai Pintilii, accidentaţi în partida "tricolorilor" cu Muntenegru, de la Ploieşti, vor fi înlocuiţi în primul 11 de Mihai Bălaşa, respectiv Răzvan Marin, ultimul revenit după suspendarea din partida contra muntenegrenilor.

LIVE TEXT Serbia - România | Echipa probabilă a lui Contra

Tătărușanu - Benzar, Săpunaru, Bălașa, Bancu - R. Marin, Stanciu - Chipciu, Budescu, Mitriță - Țucudean.

Serbia - România se joacă azi, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Programul și rezultatele meciurilor din grupa României

7 septembrie: România - Muntenegru 0-0, Lituania - Serbia 0-1
10 septembrie: Serbia - România, Muntenegru - Lituania (ora 21:45)
11 octombrie: Lituania - România, Muntenegru - Serbia (ora 21:45)
14 octombrie: România - Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania - Muntenegru (ora 21:45)
17 noiembrie: Serbia - Muntenegru (ora 16:00), România - Lituania (ora 21:45)
20 noiembrie: Serbia - Lituania, Muntenegru - România (ora 21:45)

Clasament Grupa 4 Liga C - Liga Națiunilor

Etichete: romania , serbia , serbia romania , romania uefa nations league , liga natiunilor , romania nations league , serbia romania liga natiunilor , live serbia - romania , live text serbia - romania , live liga natiunilor , serbia - romania liga natiunilor 2018 , serbia - romania 2018


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Se pregătește ”nota de plată”! Ce riscă Ronald Araujo, după gesturile făcute la adresa lui Istvan Kovacs
FC Barcelona v Paris Saint-Germain: Quarter-final Second Leg - UEFA Champions League 2023/24
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
Foto 167.000.000€ costă noua ”bijuterie” din România, care urmează să fie aprobată prin Hotărâre de Guvern: noile detalii
timi2
OUT înainte de EURO 2024: ”Leziune a ligamentului încrucișat anterior”
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
Lovitura de proporții care se pregătește în tenisul românesc
sorisimo

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro