Wolverhampton Wanderers v Arsenal, Premier League, Football, Molineux, Wolverhampton, UK - 20 Apr 2024
Video Wolverhampton - Arsenal 0-2. ”Tunarii” au urcat pe primul loc în Premier League
FOTBAL:FCSB-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (20.04.2024)
Video FCSB - Rapid 2-2. Spectacol pe Arena Națională! Roș-albaștrii sunt tot mai aproape de titlu
hagi
”I-am mâncat pe toți, i-am bătut, i-am nimicit!”. Mesajul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

Video CSM București - Midtjylland 29-24. Campioana României a făcut spectacol în repriza secundă

04.03.2018, 17:06

La ultima apariţie în Sala Polivalentă, în grupele principale Champions League, CSM Bucureşti s-a impus la 5 goluri în duelul cu Midtjylland , scor 29-24.

HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-GYORI AUDI ETO KC, LIGA CAMPIONILOR (26.01.2018)
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Meciul nu a fost unul ușor pentru fetele noastre. CSM a fost condusă în primele 19 minute de Midtjylland, fosta echipă a antrenoarei Helle Thomsen, în perioada 2012-2016. Cu patru goluri marcate, Cristina Neagu şi-a ajutat echipa să revină, iar Majda Mehmedovic le-a adus pe "tigroaice" în avantaj la pauză, cu un gol în poarta goală, în ultimele secunde.

În prima jumătate a reprizei secunde, CSM a reuşit, cu greu, să se desprindă de daneze. Midtjylland putea chiar să egaleze, dacă nu era Paula Ungureanu. Cristina Neagu şi Oana Manea au făcut diferenţa pe final. CSM s-a impus cu 29-24 şi rămâne pe poziţia secundă în grupă.

Pentru CSM au marcat Amanda Kurtovic 6 goluri, Cristina Neagu 6, Nathalie Hagman 4, Gnonsiane Niombla 3, Iulia Curea 2, Majda Mehmedovic 2, Oana Manea 2, Isabelle Gullden 2, Marit Frafjord 1, Line Jorgensen 1.

Golurile echipei oaspetele au fost reuşite de Veronica Kristiansen 6, Helene Fauske 5, Annika Jakobsen 3, Judith Sans Serra 2, Helene Hansen 2, Emma Friis 2, Louise Burgaard 2, Mathilde Bjerregaard 1, Louise Elebaek 1.


CSM încheie faza grupelor principale din Champions League în deplasare cu Rostov Don, în direct la Digi Sport 1, sâmbăta viitoare, de la ora 15:00.


FINAL: CSM București - Midtjylland 29-24. CSM se impune la 5 goluri diferență, după o repriză secundă în care fetele noastre au jucat la cel mai înalt nivel.

Minutul 58: CSM București - Midtjylland 28-21. Campioana României face spectacol pe finalul meciului, iar Curea înscrie pentru contraatac și CSM se distanțează la 7 goluri.

Minutul 49, CSM București - Midtjylland 21-19. Paula Ungureanu are parada meciului după ce Kindberg scapă pe contraatac. Goalkeeperul nostru reușește astfel să le dea încredere colegelor ei care măresc avantajul. La scurt timp, Neagu și Oana Manea înscriu pentru 23-19. Antrenorul lui Midtjylland solicită un nou time-out.

Minutul 41, CSM București - Midtjylland 18-15. Daneze au reușit să reducă la o singură lungime diferența pe tabelă, semn că time-out-ul a venit la momentul potrivit. Cu toate acestea, cu ajutorul unei ”duble”, Niombla restabilește diferența de trei goluri. 

Minutul 35 TIME OUT: Antrenorul lui Midtjylland simte pericolul și cere un time-out să le scoată din ritm pe adversare. Helle Thomsen oferă și ea sfaturi prețioase jucătoarelor ei.

Minutul 33 CSM București - Midtjylland 15-12: Mehmedovic mărește la trei avantajul pentru gruparea bucureșteană. Momente bune traversate în startul reprizei secunde pentru elevele lui Helle Thomsen. 

Minutul 31: Jocul a fost reluat. Paula Ungureanu are o primă paradă care ridică publicul în picioare, în timp ce Frafjord înscrie pentru gazde.

Minutul 30, CSM București - Midtjylland 13-12: Fetele noastre au gestionat foarte bine finalul reprizei. Profitând și de eliminarea lui Burgaard, Mehmedovic reușește să aducă avantajul pentru prima oară în meci în contul grupării bucureștene. Arbitrul fruieră finalul primei reprize care le prinde în avantaj pe elevele lui Helle Thomsen. 

Minutul 26, CSM București - Midtjylland 10-10: Gullden și Cristina Neagu continuă să păstreze rezultatul de egalitate pe tabelă. Neagu a nimerit și de trei ori bara. 

Minutul 20, CSM București - Midtjylland 8-8: Bucureștencele punctează de două ori pe contraatac, prin Kurtovic și Grubisic. De partea cealaltă, danezele au nimerit de două ori bara. Și Paula Ungureanu dă siguranță între buturi și are o paradă extraordinară la un atac periculos. 

Minutul 15, CSM București - Midtjylland 5-7: Gullden transformă cu succes de la șapte metri.

Minutul 13, CSM București - Midtjylland 4-7: Cristinei Neagu i-a priit time-out-ul de mai devreme și a reușit să reducă din diferență.

Minutul 12, CSM București - Midtjylland 3-7: Time-out pentru cele două formații astfel că a venit rândul celor doi tehnicieni să treacă la treabă. ”Apărați-vă mai bine și când gășiți forța treceți la atac”, a strigat antrenoarea lui CSM.

Minutul 11, CSM București - Midtjylland 3-6: Burgaard înscrie și ea pentru daneze.

Minutul 10, CSM București - Midtjylland 3-5: Kristiansen mărește la două lungimi avantajul danezelor.

Minutul 7, CSM București - Midtjylland 2-2: Cele două echipe au pornit destul de prudent meciul și după șapte minute scorul este unul strâns, 2-2. Pentru daneze au înscris Jakobsen și Kristiansen, în timp ce la gazde au punctat Cristina Neagu și Jorgensen.

Minutul 1: A început partida din Sala Polivalentă. Primul atac este al danezelor.

INFO: Cele două garnituri au ieșit pe teren. Este ascultat imnul EHF.

CSM București nu a renunţat la primul loc în grupa principală 1 a Ligii Campionilor. Campioana României are nevoie de un joc al rezultatelor pentru a reuși acest lucru: Gyor a câştigat cu 32-24 pe terenul lui Nykobing şi are 3 puncte în plus faţă de campioana României.

CSM trebuie să câștige ambele partide rămase, iar formația maghiară să ia maximum un punct acasă cu Krim, în ultimul meci.

Pe de altă parte, CSM București nu va juca sub o presiune foarte mare meciul cu Midtjylland: Gyor, CSM şi Rostov sunt deja calificate în sferturi, în timp ce Nykobing, Krim şi Midtjylland se luptă pentru ultimul bilet care duce în următoarea fază a Ligii.

"Tigroaicele" se aşteaptă la un meci mai greu decât in Danemarca, acolo unde s-au impus cu 31-26. Helle Thomsen ştie secretele lui Midtjylland, pe care a antrenat-o între 2012 şi 2016.

VIDEO Rezumat: Midtjylland - CSM 26-31

"Trebuie să facem totul pentru a învinge şi trebuie să reuşim. Avem jucătoare mai bune şi mai puternice decât ele, dar trebuie să nu le lăsăm să-şi facă jocul pe contraatac", a spus antrenorul campioanei României.

"Vom face tot ce depinde de noi în meciurile următoare şi sperăm să remediem lucrurile care nu prea au mers la ultimul joc", a declarat Majda Mehmedovic, completată de Jelena Grubisic: "Încă mai avem două meciuri în grupele principale şi ştim că trebuie să jucăm mai bine. În sferturi vor fi meciuri grele, dar sper să ne calificăm în Final Four pentru a treia oară la rând".

Cum arată clasamentul din grupa CSM-ului (primele patru echipe se califică în sferturi):

1) Gyor 12 puncte
2) CSM București 11p
3) Rostov Don 11p
4) Nykobing 5p
5) Krim Ljubljana 4p

CSM Bucureşti - Midtylland va fi în direct la Digi Sport 1, duminică, de la 15:45. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO pe digisport.ro.

Etichete: liga campionilor , live video , live text , csm , csm handbal , csm liga , csm gyor , handbal digi , csm midtylland


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
hagi
”I-am mâncat pe toți, i-am bătut, i-am nimicit!”. Mesajul lui Gică Hagi, înainte de duelul cu FCSB

Elias Charalambous are un singur gând înainte de FCSB - Farul: ”Așa vedem situația”
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.04.2024)
Panică în Germania: o bombă de 500 de kilograme, încă activă, găsită în apropierea unui stadion
1. FSV Mainz 05 - FC Bayern Munich
News Alert Daniel Niculae, urmărit penal în ”Dosarul Pyro”. Ce acuzații i se aduc președintelului de la Rapid
Citește și
Gigi Becali și-a făcut calculele pentru sezonul următor: ”Iau 20-30 de milioane!”
gigi becali
Video Sepsi - Universitatea Craiova 1-3. Debut cu dreptul pentru Costel Gâlcă. Oltenii au urcat pe locul doi
FOTBAL: SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OFF (21.04.2024)
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Steliano Filip, gata de o revenire de pomină în fotbalul românesc
Steliano Filip, gata de o revenire de pomină în fotbalul românesc
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Video Oțelul - ”U” Cluj 1-0. Frederic Maciel a obținut cele trei puncte pentru gălățeni, dar a fost eliminat
FOTBAL:OTELUL GALATI-UNIVERSITATEA CLUJ, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (21.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”