HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-SKJERN HANDBOLD, EHF EUROPEAN LEAGUE (23.04.2024)
Video Dinamo - Skjern 28-27. ”Dulăii”, victorie uriașă în sferturile de finală ale EHF European!
romania handbal
Video România și-a aflat adversarele de la EHF EURO 2024
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
”Va juca titular!”. Gigi Becali, anunț despre fotbalistul care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Video Gyor - CSM București 28-24. "Tigroaicele" au pierdut primul loc în grupă, după o prestaţie dezamăgitoare

26.02.2018, 19:38

CSM Bucureşti a pierdut deplasarea cu Gyor şi primul loc în grupa principală din Champions League. Două etape au mai rămas până la sferturile de finală, iar duminică, ÎN DIRECT la Digi Sport, campioana României le întâlneşte pe danezele de la Midtjylland.

gyor - csm 28-24 liga campionilor
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Cu 5.500 de suporteri în tribună, ultimele două campioane ale Europei au oferit mai mult un duel al apărărilor în prima repriză, când Paula Ungureanu a fost la înălţime.

Ungureanu, Cristina Neagu şi Bella Gullden au ţinut-o pe CSM la două goluri în spatele rivalei la jumătatea meciului, deşi unguroaicele au condus şi la patru goluri.

În startul reprizei secunde, Gyor s-a distanţat, repede, la cinci goluri, iar Helle Thomsen şi-a băgat jucătoarele în şedinţă. Fără folos, însă! Gyor a condus şi la şase goluri, iar bucureştencele nu au reuşit decât cel mult să înjumătăţească această diferenţă.

În cele din urmă, deţinătoarea trofeului s-a impus cu 28-24, a urcat pe primul loc în grupă şi rămâne astfel neînvinsă acasă în Liga Campionilor din octombrie 2015.


Vedeta gazdelor, Anita Gorbicz, a fost principala marcatoare a meciului, cu zece reuşite. Pentru CSM, Cristina Neagu a înscris de şase ori, în timp ce Gullden a terminat întâlnirea cu 5 goluri.


LIVE VIDEO&TEXT

Minutul 60, Gyor - CSM Bucureşti 28-24. Şi ultima parte a meciului a aparţinut campioanei Europei. Gorbicz a mai înscris de două ori de la 7 metri, în timp ce Broch a reuşit ultimul gol al unguroaicelor. Cele două goluri ale Cristinei Neagu au ajutat doar la reducerea diferenţei de pe tabelă şi o ajută pe CSM să păstreze avantajul întâlnirilor directe cu Gyor.

Minutul 54, Gyor - CSM 25-22. Bucureştencele au reuşit să revină în meci, profitând de eliminarea de două minute a lui Broch. Mehmedovic, Kurtovic şi Gullden, din nou de la 7 metri, au înscris pentru echipa noastră.

Minutul 50, Gyor - CSM 25-19. Diferenţa rămâne constantă. Gorbicz a mai marcat de două ori de la 7 metri, dar CSM a răspuns prin Niombla şi Cristina Neagu.

Minutul 45, Gyor - CSM 23-17. O "dublă" rapidă a Anitei Gorbicz şi o alta a lui Bodi au refăcut diferenţa de şase goluri în favoarea gazdelor, în ciuda celor două reuşite ale lui Gullden şi a eliminării lui Groot.

Minutul 40, Gyor - CSM 19-15. Campioana Europei a condus şi la 6 goluri, după reuşitele lui Bodi, Oftedal şi Tomori, dar echipa noastră a rămas în joc, în ciuda unei duble ratări uriaşe a lui Frafjord. Aceeaşi jucătoare, Mehmedovic, Gullden (7 metri) şi Hagman au înscris pentru CSM.

Minutul 35, Gyor - CSM 16-11. Început de repriză de coşmar pentru campioana României, Deşi a beneficiat şi de o eliminare de două minute a lui Tomo, CSM a primit trei goluri, toate de la Gorbicz. Unguroaica a transformat două aruncări de la 7 metri şi a mai punctat o dată pe contraatac, înainte ca Helle Thomsen să ceară time-out.

Min. 31 - A început repriza a doua

#După prima repriză, cele mai bune marcatoare ale meciului sunt Oftedal şi Groot, ambele de la Gyor, şi Cristina Neagu. Toate au câte 3 goluri.

Minutul 30, Gyor - CSM 13-11. Fetele noastre au gestionat prost finalul reprizei. Au marcat de trei ori la rând jucând fără portar, prin Frafjord, Neagu şi Kurtovic, dar de fiecare dată au venit golurile cu poarta goală ale lui Groot. Elevele lui Helle Thomsen nu au reuşit să facă corect schimbările, pentru a-i permite Paulei Ungureanu să revină în poartă. Frafjord a mai punctat o dată înainte de pauză, iar Gyor conduce cu două goluri la jumătatea partidei.  

Minutul 27, Gyor - CSM 10-7. Udristoiu a înscris pentru campioana României, apoi a ratat uluitor pe contraatac, înainte ca Ambros Martin să ceară un time-out.

Minutul 25, Gyor - CSM 10-6. Profitând de eliminarea lui Bazaliu şi o serie de decizii discutabile ale arbitrilor, maghiarele au ajuns la diferenţa maximă înregistrată până acum pe tabelă. Phalak, de două ori, Knedlikova şi Hansen au marcat pentru Gyor, în timp ce Gullden a reuşit primele sale goluri în această seară.

Minutul 19, Gyor - CSM 6-4. Time-out cerut de Helle Thomsen. Campioana Europei s-a desprins, datorită celor două goluri consecutive ale lui Oftedal. Mehmedovic reuşise iniţial să egaleze la 4.

Minutul 15, Gyor - CSM 4-3. Neagu a egalat dintr-un 7 metri, dar gazdele au revenit în avantaj prin Anita Gorbicz. Paula Ungureanu a evitat ca scorul să devină 5-3, după ce a apărat o altă aruncare de la 7 metri, a lui Groot de această dată.

Minutul 10, Gyor - CSM 3-2. Perioadă fără goluri. S-a remarcat, în schimb, Paula Ungureanu, care a blocat o aruncare de la 7 metri a lui Gorbicz, apoi a intervenit providenţial şi la următoarea minge trimisă spre poartă de jucătoarea de la Gyor.

Minutul 5, Gyor - CSM 3-2. Început mai solid al gazdelor, care au marcat prin Tomori, Oftedal şi Broch. Campioana României a răspuns cu reuşitele lui Niombla şi Neagu.

Minutul 1 - A început meciul. Primul atac l-au avut unguroaicele. 


Handbalistele de la CSM București sunt în fața unui meci extrem de important. Egalate la puncte de Rostov, pot fi depășite de Gyor în cazul unui eșec. CSM speră să repete, în Ungaria, rezultatul din urmă cu o lună, când a câștigat cu 28-22. În cazul unei victorii, CSM va fi sigură de primul loc, poziție foarte importantă în faza următoare a competiției. Spre exemplu, câștigătoarea acestei grupe principale o va întâlni în sferturi pe cea de pe locul 4 din a doua grupă principală.

”Ne așteaptă un meci foarte greu, deoarece ele sunt foarte puternice pe teren propriu. Chiar și așa sper să reușim msă facem același joc pe care l-am avut în tur, împotriva lor”, a spus Helle Thomsen, antrenoarea ”tigroaicelor”.

Și Gnonsiane Niombla spune că CSM poate face cel mai bun meci de până acum din Liga Campionilor

”Ele joacă bine, noi jucăm bine. Ele vor avea avantajul terenului propriu, dar noi jucăm bine în acest moment, așa că putem face un meci mare”, a specificat și interul stânga francez, în vârstă de 27 de ani.

Va fi un duel între ultimele două campioane din Champions League. Adversare în grupele principale, Gyor și CSM București își încearcă forțele diseară de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Tripla câştigătoare a Ligii Campionilor, la care vor reveni Anja Althaus şi Stine Oftedal, are nevoie de victorie pentru a se califica matematic în următoarea fază a competiţiei.

"Cred că e important să le facem să arunce la poartă din poziții de pe care nu sunt obișnuite sau să le obligăm să paseze mai mult, iar atunci poate vor deveni mai nesigure la aruncări, așa că trebuie să facem mai mult pe fiecare post", a spus Kari Aalvik Grimsbo.

"Va fi un meci pe viață și pe moarte, vom face totul, vom lupta 60 de minute pentru a face o treabă cât mai bună și pentru a câștiga meciul", anunță Ambros Martin, antrenorul lui Gyor și selecționerul României.

Gyor - CSM Bucureşti, se joacă luni, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

Foto: csm bucuresti official

Etichete: gyor , csm bucuresti , gyor csm live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii

Starea de sănătate a Regelui Charles, care se luptă cu cancerul, s-ar fi înrăutățit, fiind un motiv...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
wanda5
Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii

A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
Fanii sunt în delir! A semnat și revine la Barcelona, după ce Xavi a decis să nu mai plece
Festive mood at Camp Nou stadium, full sold out with 91,648 spectators, the world attendance record for a women's football match, in 2022 Champions
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Dan Șucu intervine ”în negocierile” dintre Rapid și Marius Șumudică. Mesaj pentru Daniel Niculae și Victor Angelescu?
Recomandările redacției
FOTBAL:PREZENTARE SERGIU BUS LA FCSB (14.07.2020)
”Va juca titular!”. Gigi Becali, anunț despre fotbalistul care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"

Liverpool nu mai așteaptă! Au început negocierile pentru primul transfer din era "post-Klopp"
liverpool
Foto Edi Iordănescu, inclus în Top 10 cei mai sexy selecționeri de la EURO 2024. Pe ce loc e românul
edi iordanescu si maria
Spaniolii au făcut anunțul: Atletico vrea să îl transfere pe Jack Grealish!
Manchester City's Jack Grealish ahead of the UEFA Champions League quarter-final, second leg match at the Etihad Stadium, Manchester. Picture date: Wednesday April 17, 2024.
Citește și
CSM Bucureşti a cucerit Cupa României, după finala cu HC Dunărea Brăila. Cristina Neagu a jucat deși este în doliu
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-SG BBM BIETIGHEIM, LIGA CAMPIONILOR (11.02.2024)
CSM București - Rapid 27-23. Campioana va juca finala Cupei cu învingătoarea meciului Dunărea Brăila - Gloria Bistrița
Cristina Neagu la un meci CSM Rapid
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, în impas! Gigi Becali dezvăluie cum poate cădea mutarea: „Sunt idiot? Nu sunt!"
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Cere excluderea din competiție a cluburilor care nu au drept de promovare! „E jale! Să fie interzisă participarea”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
Nike și Adidas, bătute de niște fete fâșnețe: invenția unei companii elvețiene fascinează lumea FOTO
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
De unde vine expresia „ce sunt eu, Mafalda"? Personajul a fost considerat Nostradamus feminin
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Ce nu ai voie să faci în faţa blocului primăvara. Intenţiile pot fi bune, dar primeşti amendă. Este interzis!
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Tatăl Cristinei Neagu a murit. CSM București: ”Strângem rândurile alături de căpitanul nostru!”
HANDBAL FEMININ:CSM BUCURESTI-TEAM ESBJERG, LIGA CAMPIONILOR (7.05.2023)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”