BeFunky-collage (4)
Video Chipirliu a reacționat după ce MM Stoica și-a bătut joc de defectul său de vorbire: ”Familia mea s-a simțit prost”
steaua 5
Steaua transferă din Liga 1! Un jucător de la Craiova lui Rotaru va semna cu ”militarii”
d5
A venit nota de plată după incidentele de la U Craiova 1948 - Dinamo! Ambele cluburi, sancționate
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

VIDEO EXCLUSIV Costel Gâlcă: ”Nu am mai vorbit cu Gigi Becali după ce am plecat de la Steaua”

20.11.2015, 22:21

galca trofee steaua
  • Champions League: CFR Cluj – Lincoln Red Imps, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

  • Conference League: Universitatea Craiova – Laci, joi, 21:30, Digi Sport 1

Costel Gâlcă a antrenat un an la Steaua. Dacă prima jumătate poate fi încadrată în logica unui parcurs firesc, a doua jumătate e, însă, din altă lume.

Chiar înainte să înceapă returul, Steaua a făcut implozie, pur și simplu, și a deviat de pe orbita normalității. Cei mai buni trei jucători, Sânmărtean, Keșeru și Szukala, au fost vânduți, iar alți trei, cărora le expira contractul în vară, Arlauskis, Latovlevici și Prepeliță, au fost trimiși la echipa a doua. Brusc, Steaua s-a trezit fără mai bine de jumătate de echipa din tur.
Aflat la manșa unei echipe în derivă, pe parcursul unui retur haotic, cu record de înfrângeri acasă și jucători rechemați de la echipa a doua să salveze situația, Gâlcă a pierdut un avans de 13 puncte față de echipa de pe locul doi, câștigând titlul în ultimele minute ale ultimei etape.
Antrenorului nu i s-a mai prelungit contractul.

Aceasta e versiunea oficială, așa cum a fost văzută de cei care au încercat, cu ochii mijiți în fum, să distingă o traiectorie în liniile frânte și neregulate ale zborului prăbușit al Stelei.

A trebuit să treacă ceva timp pentru ca Gâlcă să poată vorbi deschis despre ce s-a întâmplat atunci. Iar de sub discursul său, scos parcă dintr-o cutie neagră, explicațiile se întrupează din ceață și capătă contur. Așa aflăm cât de singur poți fi la cel mai mare, cel mai iubit și cel mai mediatizat club din România: ”Cum crezi că te simți când vezi că nimeni din club nu ia cuvântul tău în seamă?”. Așa aflăm cum niciun jucător nu a venit la propunerea lui Gâlcă, ”la un moment dat nici nu mai propuneam nimic”, și cum niciun jucător nu a plecat cu acordul lui, ”eu nu am fost implicat cu nimic”. Mai aflăm că el nu a dorit să continue, pentru că înțelegerea se prelungea automat cu un an dacă era câștigat campionatul, ”mi-a fost de ajuns…”. Și că în ultimele luni nu vorbea mai deloc cu patronul, iar de când a plecat nu a mai făcut-o niciodată…

Și atunci cum de s-a putut ca dezastrul din teren să se transforme, pe hârtie, în cel mai bun sezon intern din istoria Stelei, cu trei trofee câștigate?
Andrei Pleșu spunea acum ceva timp, într-un interviu, că s-a convins de existența lui Dumnezeu după ce, cunoscând îndeaproape pe mai toți liderii importanți de pe glob și văzând că lumea pare, totuși, să funcționeze în ciuda ”administrației” lor, meritul nu poate fi decât al Providenței.
Poate că, totuși, Gigi Becali are dreptate…

Digi Sport: Ce face Costel Gâlcă acum?
Costel Gâlcă: Mare lucru nu fac. Mă uit la meciuri din campionatul spaniol, din primele două ligi. Merg în fiecare sfârșit de săptămână în Spania să văd cât mai multe jocuri, pentru că e important pentru mine. În rest, stau cu familia și mai fac sport din când în când.

Multă lume se întreabă cum de nu antrenezi după ce ai câștigat trei trofee în sezonul trecut cu Steaua.
Nu am luat o pauză, doar cred că nu am găsit proiectul adecvat pentru mine. Pentru că, dacă voiam să antrenez, antrenam. Cu siguranță vor mai fi oferte.

Cum ar trebuie să fie proiectul adecvat pentru Gâlcă?
Prioritate pentru mine e să antrenez într-un campionat din Europa. Dacă nu o să fie așa, o să merg și în alte părți, dar să mi se dea voie să iau jucătorii și să fac echipa după cum vreau eu. Bineînțeles, să fiu pus de comun acord cu conducătorii, pentru că, dacă ei iau un antrenor, înseamncă că au aceeași filozofie cu el.

Existența este mult mai complexă decât ne putem noi imagina! Hai în Digi Online să vezi documentarul Viața pe pământ, azi de la 21:00, numai pe Digi World!

Să înțelegem că cele mai bune oferte au fost din lumea arabă?
Dacă ne gândim la partea economică, da. Dar au fost oferte destul de bune și din Europa, însă numai până la un anumit punct. Pentru că, dacă e să mergi pe jumătate de an sau un an e greu să construiești.

Spuneai că preferi Europa. Aici includem și Liga 1?
De ce nu? E un campionat important, pe care-l cunosc bine.

Ai avut și propuneri din Liga 1?
Nu, doar s-a vorbit în presă. La mine nu a ajuns nimeni concret să mă întrebe: vrei echipa asta? S-a tot speculat prin media, am văzut că s-a zis că Gâlcă e scump...

Și așa e? E scump Gâlcă?
Păi dacă nu se așează nimeni să discute cu mine? Ce pot să spun?

Mircea Sandu spunea că te-a sfătuit să ai continuitate, că altfel te uită lumea.
Da, e important să continui. Dar nu oricum. Următorul pas trebuie făcut bine și să merg la o echipă care, într-adevăr, mă dorește.

Urmează Dinamo-Steaua. Tu ai fost pe banca Stelei în derby-urile de anul trecut. Cum vezi meciul de acum?
Pare mai echilibrat prin prisma clasamentului și a diferenței de puncte dintre cele două echipe. Sper să câștige Steaua, să facă un joc bun și să revină cât mai repede pe primul loc.

Ce-ți aduci aminte în mod special de la meciurile de anul trecut?
Dacă e să comparăm cele două partide, cea din tur a fost mult mai echilibrată, chiar dacă am câștigat cu 3-0. Meciul din retur a fost mult mai ușor, pentru că am controlat tot timpul jocul și am avut mereu siguranța că vom câștiga. Nu pot să spun că am pregătit aceste meciuri într-un mod special, pentru că am avut o filozofie constantă cât am fost la Steaua, să ne impunem jocul, să dominăm echipa adversă, să ne creăm ocazii și să stăm în jumătatea adversarului.

Ți s-a părut că, în timpul jocului, jucătorii Stelei aveau un plus de încredere datorat acestei serii de meciuri fără înfrângere în fața lui Dinamo? Și, în același timp, ai sesizat un complex la adversari?
Normal, când câștigi atâtea partide la rând îți crește și încrederea. Și la fel de normal e ca încrederea să nu fie aceeași când ai în față un rival în fața căruia ai pierdut constant, iar teama devine mai mare. Cred că noi am știut să speculăm aceste lucruri și am reușit victoria în ambele meciuri.

Cum ți se pare Dinamo de acum față de Dinamo de anul trecut?
O echipă așezată. Care are mai multă siguranță și nu mai are atâtea fluctuații de la meci la meci. Dar și așa cred că îi mai trebuie jucători.

De cine-ți place de la Dinamo?
Mi-a plăcut și anul trecut de Matei, e un jucător foarte bun. Pe care, sincer, mi l-aș fi dorit la echipă. E un fotbalist care cred, ca stil de joc, s-ar fi integrat în echipa mea.

Dar Steaua de acum cum ți se pare?
Am văzut-o foarte puțin. Sunt jucători noi, trebuie să ajungă la omogenitate, dar e foarte greu să ai rezultate imediat când schimbi atîția jucători.

Te așteptai, totuși, ca Steaua să nu se califice în grupele europene?
Nu. Mă așteptam să joace cel puțin în Europa League. Dar se mai întâmplă. Pe de altă parte, ei trebuie să se gândească la o reconstrucție. Au fost mulți jucători la care am văzut că s-a renunțat. Înseamnă că undeva s-a greșit.

Cei de la Steaua chiar au recunoscut acum că s-a greșit în vară în campania de transferuri. Dar aceeași greșeală nu a fost făcută și anul trecut?
Ba da. Și la noi au venit jucători foarte târziu, știți că noi când am ajuns la meciul cu Ludogoreț, aveam nevoie acolo de cel puțin 2 jucători, dar 2 jucători cu experiență... Și nu i-am avut. Dar asta e filozofia Stelei... Poate jucătorii sunt mai ieftini spre sfârșitul perioadei de transferuri...

Și acesta e singurul criteriu folosit la transferuri?
Asta nu am înțeles niciodată. Dacă tu vrei să ataci Champions League și vrei să iei jucători cât mai buni, atunci trebuie să-i iei cât mai repede ca să se integreze în grup.

Noii jucători veniți la Steaua cum ți se par?
Pe Tade îl consider un atacant foarte bun, a demonstrat și în campionatul anterior. A schimbat echipa, nu e ușor. Vii și joci în alt context. Cât l-am vazut eu la început, e un jucător foarte bun ca pivot, ține mingea, vine foarte bine în fața mingii. Dar depinde și de cum joacă echipa, de multe aspecte.

Dar crezi că e o greșeală și această limitare doar la piața internă pentru transferuri?
Am văzut că au spus că nu vor să mai ia jucători străini. După aia iar se uită după fotbaliști străini. Nici eu nu înțeleg prea multe. Dar ei sunt cei care decid și știu ce e mai bine pentru club.

Tu ai încercat să-l convingi pe Gigi Becali să aduci jucători de valoare din străinătate?
Ce să vă spun? S-au adus jucătorii care s-au adus... Și nimic mai mult. Eu în această treabă nu am fost implicat. Ce să vă spun mai mult?

Laurențiu Roșu, fostul tău secund de la Steaua, spunea că vă uitați în cantonamente pe DVD-uri, căutați fotbaliști...
Da, așa e. Am văzut o grămadă de jucători...

Și continua spunând că v-ați uitat degeaba, că transferurile s-au făcut fără a fi consultați antrenorii. Și că așa ceva nu e normal pentru un club de talia Stelei.
Păi nu e normal. Dar ce să faci?

Dar cum se desfășurau lucrurile, concret? Tu nu erai ascultat când propuneai jucători?
S-au adus jucătorii pe care i-au dorit cei din conducere, nu pe care i-am dorit eu. Eu nu zic, însă, că sunt jucători răi. Dar au venit prea târziu unii, alții cu probleme și așa mai departe.

Dar propunerile tale cum erau privite?
Ce propuneri? Că la un moment dat nici nu mai propuneam nimic (râde). Nu am la ce să-ți răspund...

Când ai venit la Steaua ați stabilit de la început astfel de lucruri? Adică ți s-a spus: Tu, Costel Gâlcă, vei fi antrenor, dar jucătorii îi aduc eu, patronul? Ți s-a spus așa ceva? Sau te-ai trezit pe parcurs că lucrurile evoluează în direcția asta?
Poți să spui că aduci tu jucătorii, dar să întrebi și antrenorul cât de cât. O părere a lui ar trebui, zic eu... Chiar dacă și în străinătate sunt cluburi care cumpără jucători și apoi numesc antrenorul. Dar antrenorul, v-am spus, îl aleg pe filozofia clubului, nu pe întâmplare. Se vede că la noi a fost mai mult la întâmplare.

Te-a dezamăgit acest aspect?
Normal că te dezamăgește. Cum crezi că te simți când vezi că nimeni din club nu ia cuvântul tău în seamă? Și când vezi lucrurile astea, renunți. Pentru că nu ai cum să schimbi un om.

Ți s-a părut corect modul în care te-ai despărțit de Steaua?
Ce m-a interesat pe mine a fost să câștig aceste titluri. Le-am realizat. Restul... Ce să vă spun? În decembrie chiar am vrut să renunț când am văzut că au plecat cei trei jucători, dar după aceea m-am gândit doar la campionat și la cele două cupe. Dar să știi că, pe contract, puteam să rămân.

Era opțiunea asta în contract?
Da, da. Dacă urma să câștigăm campionatul se prelungea cu un an.

Și atunci ce te-a determinat să renunți?
Chiar dacă mulți se așteptau ca eu să continui, cred că mi-a fost de ajuns atât. Și cred că și celor de la club la fel. Atât a fost să fie. Eu cred că, în viață, nu trebuie să forțezi lucrurile. Eu sunt satisfăcut pentru anul pe care l-am avut în plan sportiv la Steaua.

Iei în calcul o revenire a ta la Steaua în viitor?
Altă întrebare dacă-mi pui, te rog...

Mulți spuneau că faptul că Gigi Becali a fost închis o bună perioadă din timpul mandatului tău te-a ajutat pentru că ai avut mai multă liniște. E adevărată această afirmație?
Oricum, nici după ce a ieșit eu nu am vorbit prea mult cu el. Așa că ce să vă spun? Nu am ce... (râde).

Spunea că te suna și din închisoare, așa era?
Am mai vorbit, da, că am vorbit la telefon de atâtea ori, dar nu exagerat.

A intervenit și asupra deciziilor tale?
Eu nu sunt omul să fie sunat de nimeni așa... Am discutat de multe ori, avea și el propuneri, dar nu au fost discuții foarte lungi.

Dar acum în ce relații ai rămas cu Gigi Becali?
Ca și înainte (râde).

Adică mai vorbiți? Ați mai vorbit după ce ai plecat de la Steaua?
Nu. Nu am mai vorbit nimic.

Cum ți se pare situația lui Rădoi, antrenor fără carnet de antrenor și fără licență?
Ideal ar fi fost să aibă licență, normal. Dar dacă cei de la club au considerat că e ok, atunci nu văd nicio problemă. Că acest lucru îi afectează pe ceilalți antrenori, tot ce se poate... Pe cei care au licență, mă refer.

Dar situația Stelei de acum? Fără stadion și fără bază de pregătire?
E foarte greu. Plimbi echipa de colo colo, sunt kilometri în plus, și au venit și jucători noi. Una e să ai o bază sportivă unde să te pregătești, să știi că ai casa ta zi de zi... E foarte greu, îmi imaginez.

Cum privești acum meciurile Stelei?
Îmi doresc în continuare să câștige campionatul. E un moment greu pentru Steaua, dar sper să-și revină.

Cine crezi că va lua campionatul în acest an?
Viitorul e o echipă foarte bună. De anul trecut se vedea că joacă foarte bine. Pandurii au jucători care joacă de mult timp împreună, se vede prin rezultatele de anul acesta. Astra e o echipă cu jucători cu experiență, care e deocamdată principala candidată la titlu. Eu, așa cum am mai spus, sper ca titlul să-l câștige Steaua, dar va fi foarte greu, foarte greu.

E adevărat că, atunci când ai ales să vii la Steaua, ai avut ofertă și de la Viitorul?
Da, așa este.

Și ai regretat vreun moment alegerea făcută?
Nu. Dar sunt convins că și dacă aș fi mers la Viitorul, nu aș fi regretat nici așa.

Etichete: steaua , galca steaua , costel galca interviuri si reportaje , interviuri si reportaje radu dragut

Digi24
După 7 ani petrecuți în închisoare, o femeie a spus pentru prima oară de ce și-a ucis vecinul
După 7 ani petrecuți în închisoare, o femeie a spus pentru prima oară de ce și-a ucis vecinul

După 7 ani petrecuți în închisoare, o femeie a spus pentru prima oară de ce și-a ucis vecinul

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
anamarian
Ana Maria Popescu, discurs manifest în fața ministrului: "Să luaţi dumneavoastră aurul ăla pe care eu n-am reuşit să-l iau"

Anamaria Popescu a reușit să obțină prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo...

E gata: Juventus i-a trântit ușa în nas lui Ronaldo! Sky Sports anunță că telenovela s-a încheiat
Italy: Napoli - Juventus
Ce scrie L'Equipe după ce puștiul David Popovici a ratat la două sutimi medalia de bronz la JO 2020
Tokyo 2020: Day 3 - Swimming
Premierul Florin Cîțu intervine în disputa dintre Ana Maria Popescu și Eduard Novak: "Un comentariu nefericit"
BRIEFING_GUVERN_08_INQUAM_Photos_George_Calin
Clasamentul pe medalii la JO 2020. SUA conduce, pe ce loc a urcat România după ultimele medalii câștigate
Shooting - Olympics: Day 1
Recomandările redacției
d5
A venit nota de plată după incidentele de la U Craiova 1948 - Dinamo! Ambele cluburi, sancționate

Partida U Craiova 1948 - Dinamo 1-0, contând pentru etapa a doua din Liga 1, a avut parte de o atmosferă incendiară pe Stadionul "Ion Oblemenco", însă la pauza meciului s-au produs mai multe...

Să te vrea PSG, iar tu să spui pas?! Pogba are alt vis, dar dorința lui o "faultează" pe Manchester United
Paul Pogba
"Dacă mor, voi sunteți responsabili". Reacții dure le Jocurile Olimpice din cauza condițiilor "inacceptabile"
profimedia-0623809459
Reacţia Roxanei Scarlat după atacul Anei Maria Brânză. "O susţinem! Ana a avut ce-i trebuie, dar cei mici nu au"
roxana1
Citește și
Dragomir e convins: ”Trebuie să vină Becali să bage bani la stadionul din Ghencea”
FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-OFK BELGRAD, AMICAL (7.07.2021)
S-a stabilit programul primei etape din Liga 2. Steaua întâlneşte Csikszereda. Partidele sunt la Digi Sport
liga2
Charlize Theron, protagonista unui moment „Marilyn”, într-o rochie scurtă. Vântul i-a jucat feste actriței din Mad Max: Fury Road
Charlize Theron, protagonista unui moment „Marilyn”, într-o rochie scurtă. Vântul i-a jucat feste actriței din Mad Max: Fury Road
Video Exclusiv "Am o întrebare: Dănciulescu, tu la care echipă Steaua ai jucat?" Fostul atacant s-a blocat
danciu
Anunțul momentului despre transferul lui Moruțan la Galatasaray: „Îmi aștept partea din mutare!”
Anunțul momentului despre transferul lui Moruțan la Galatasaray: „Îmi aștept partea din mutare!”
Joaquin Phoenix, maestrul transformărilor. După ce a slăbit 23 de kilograme pentru rolul Joker, actorul surprinde din nou
Joaquin Phoenix, maestrul transformărilor. După ce a slăbit 23 de kilograme pentru rolul Joker, actorul surprinde din nou
Karmen a făcut furori pe o plajă de lux din Spania. Tânăra mămică arată perfect în costum de baie
Karmen a făcut furori pe o plajă de lux din Spania. Tânăra mămică arată perfect în costum de baie
Anunțul surpriză pentru toți cei cu mașini pe benzină și motorină. Florin Cîțu spune ce se va întâmpla la pompă pentru români
Anunțul surpriză pentru toți cei cu mașini pe benzină și motorină. Florin Cîțu spune ce se va întâmpla la pompă pentru români
Fotbaliști români, turiști în Japonia! Palmaresul naționalei la Jocurile Olimpice: niciun gol marcat, 3 șuturi pe poartă, 4 goluri primite și dominați la posesie
Fotbaliști români, turiști în Japonia! Palmaresul naționalei la Jocurile Olimpice: niciun gol marcat, 3 șuturi pe poartă, 4 goluri primite și dominați la posesie
Video CSA Steaua - Metaloglobus 2-2. Cum a văzut Oprița meciul și ce a spus despre cererea făcută de FCSB
Daniel Oprița, antrenorul de la CSA Steaua / Foto: Sport Pictures
Video Exclusiv Tudorel Stoica, enervat de cererea făcută de FCSB: "Aroganța lui Gigi Becali e deja prea mare! Nu au ce căuta aici"
FOTBAL:STEAUA 1986-NATIONALA ARTISTILOR (5.05.2016)
Un patron din Liga 1 se uită cu admirație la Steaua: ”Poate găsi un privat. Dacă aude soția, îmi găsesc valiza la ușă”
FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-OFK BELGRAD, AMICAL (7.07.2021)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Karmen a făcut furori pe o plajă de lux din Spania. Tânăra mămică arată perfect în costum de baie
Karmen a făcut furori pe o plajă de lux din Spania. Tânăra mămică arată perfect în costum de baie
Digi World
Vești îngrijorătoare despre Covid-19. Ce se întâmplă cu pacienții la șase luni de la infectare
Vești îngrijorătoare despre Covid-19. Ce se întâmplă cu pacienții la șase luni de la infectare
Digi Animal World
Momentul inedit în care un câine scapă o minge prin gard. Imaginile sunt virale: ”M-a făcut să izbucnesc în râs! Tipic!”
Momentul inedit în care un câine scapă o minge prin gard. Imaginile sunt virale: ”M-a făcut să izbucnesc în râs! Tipic!”
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate