fotbal nevazatori calificare
Video Exclusiv REPORTAJ! Fotbal fără să vezi mingea. Naționala României pentru nevăzători s-a calificat la Euro
marica nationala1
Exclusiv Marica: ”E trist că unii jucători spun că n-ar fi un eșec necalificarea”. Ce zice de perioada Steaua şi retragere
FC Barcelona v FC Internazionale - UEFA Champions League Group B
Live Video&Score UCL, etapa 3 | Barcelona - Dinamo Kiev 0-0; Salzburg - Wolfsburg 1-0, ACUM, la Digi Sport 1 și 2. Programul complet
Digi Sport 1 Live
Acum
Live UCL: Barcelona - Dinamo Kiev
UEFA Champions League

Exclusiv Marius Baciu dezvăluie un caz exploziv: "FRF anchetează un meci din acest sezon pentru blat la pariuri"

08.01.2020, 09:10

Proaspăt demisionar de la Turris, după ce ”ajunsesem să vorbesc despre fotbal cu persoane care se ocupă cu ferme și tractoare”, Marius Baciu a acceptat să discute pentru prima oară în detaliu despre cazul în care a fost luat de mascați după un meci, direct de la teren.

marius baciu interviu
Marius Baciu, într-un interviu acordat pentru Digi Sport
  • UCL: Barcelona - Dinamo Kiev, miercuri, 19:45, Digi Sport 1

  • UCL: Manchester United - Atalanta, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

Baciu își recunoaște vina de a nu fi făcut acte pe cei 2.000 de euro primiți de la tatăl unui jucător, dar spune că a le-a înmânat procurorilor o înregistrare care arată cum i-a înapoiat integral suma fotbalistului, iar mărturiile din dosar, inclusiv a jucătorului în cauză, îi sunt favorabile.

În același interviu, Baciu, care a pregătit pe Daco Getica înainte de experiența de la Turnu Măgurele, dezvăluie, însă, un lucru care poate porni o avalanșă în fotbalul românesc: Federația are pe rol un dosar cu meciuri trucate la pariuri, în care sunt implicate mai multe cluburi și mai mulți oameni de fotbal. Fostul jucător al Stelei e primul tehnician care spune că un meci al echipei sale din acest sezon, UTA – Daco Getica 6-0, e considerat suspect și anchetat de FRF. Mai mult, Baciu confirmă și numele unui jucător care ar fi fost în centrul acestui aranjament: fundașul Alin Stoica, cel care a fost schimbat la pauză în acel joc și apoi dat afară, fotbalist care mai fusese implicat în partide anchetate, pe când arbitra amicale în diferite cantonamente.

Digi Sport: Înainte să discutăm despre subiectele pe care ni le-am propus, de ce nu mai ești antrenor la Turris?
Marius Baciu: Eu acceptasem un contract pe un an și jumătate, dar cu mențiunea să discutăm acum, în iarnă, să vedem ce va fi. Dar cum, între timp, s-au întâmplat mai multe lucruri, am hotărât să renunț.

Ce lucruri s-au întâmplat?
Au fost niște discuții legate de niște jucători, eu voiam să renunțăm la unii, să aducem alții, dar mi s-a transmis prin președinte că nu se face deocamdată nicio reziliere. Și mi s-a dat să discut cu o persoană pe care nu o vedeam să aibă vreo idee despre fotbal, care se ocupa mai mult de problemele unei ferme, de tractoare, alte lucruri… Și au spus că trebuie să vorbesc cu el o perioadă. Ștefan (n.r - Ștefan Dragnea) dispăruse pentru o perioadă din peisaj, n-am înțeles de ce, la fel și președintele clubului, Mădălin Ioniță, care își dăduse demisia. Și când am văzut lipsa asta de comunicare, am bătut și eu pasul pe loc, pentru că nu credeam că pot să discut cu persoana respectivă despre fotbal.

Visul American mai există sau a existat vreodată? Află ce stă cu adevărat la baza societății americane. Mit sau manipulare? Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Au apărut și probleme financiare?
Până acum nu au fost, doar întârzieri minore, dar am înțeles că ar putea fi probleme destul de mari pe viitor cu banii, în ianuarie și februarie. Chiar mi-au spus la un moment dat că ar putea apărea probleme cu plata salariului meu.

S-a reîntors Lincar.
Da, pentru mine e o surpriză, știind cum a plecat de acolo. Mă așteptam să mă sune, dar nu am vorbit încă. Oricum, cred că e cea mai bună variantă pentru ei, cel mai în măsură să preia echipa.

A contat în plecarea ta și momentul în care ai fost ridicat de mascați după meciul cu Snagov?
Nu, deloc. Chiar a doua zi după acel episod, când m-am întors la Turnu, i-am zis președintelui că, dacă se consideră că am adus o pată pe imaginea clubului, mă retrag în secunda doi. Dar au fost aproape de mine și nu am ce să le reproșez din punctul ăsta de vedere.

Mai trebuie audiat un martor important înainte de finalizarea anchetei

Care e stadiul anchetei acum?
Mai trebuie să se audieze un martor important, tatăl băiatului respectiv, care a dispărut din țară… Până nu-l vor audia, nu se poate încheia. Oricum, avocații mi-au spus că este important de văzut în ce calitate va fi audiată această persoană. E posibil să fie audiat ca suspect, nu ca martor, deoarece, paradoxal, jucătorul m-a denunțat atât pe mine, cât și pe propriul lui tată.

Hai să vorbim despre ce s-a întâmplat exact, știu că nu ai făcut-o până acum.
Da, nu am vorbit despre asta, pentru că nu intrasem în posesia dosarului. Și chiar dacă eu, în sufletul mecu, voiam să povestesc cum au stat lucrurile, să spun oamenilor, a trebuit să aștept până am văzut exact ce scrie în dosar.

Ok, s-o luăm cu începutul.
În vară, înainte să înceapă campionatul, am avut probleme financiare la Daco Getica, nu se știa dacă începem sau nu. Abia am adunat câțiva jucători, ce copii aveam în curte și ce puteam aduce la posibilitățile noastre, la salarii de 15-20 milioane de lei vechi pe lună. Pentru primele etape, ideea a fost să încercăm să ne descurcăm noi cum putem, să mai căutăm un prieten să ne ajute, un sponsor, că eram mai aproape de desființare decât să începem campionatul.

Și cum s-a ajuns la jucătorul de la care a pornit cazul?
Printre copiii care au apărut atunci a fost și unul Paraschiv, de la Balotești, venit la recomandarea unui prieten, ”Dă-i o șansă, în probe de joc”. ”Bine”, zic, ”Cum sunt atâția, îi dăm”. Spunea și că tatăl băiatului a ajutat și pe la Balotești cum a putut, omul are niște firme, pleacă pe afară. Cunoscându-l foarte bine pe cel care a făcut recomandarea, am zis că nu e nicio problemă. Și am discutat asta în colectivul nostru, eram 4-5 oameni care vorbeam, care mai încercam să aducem sponsori. Și am avut prieteni de la Luduș, de la Timișoara, care ne-au ajutat la început. Nu i-a interesat să ia acte, ia banii și fă mai departe ce ai nevoie cu ei. Eu am zis să facem acte, să nu avem probleme, dar când era vorba de 15-20 mil de lei vechi, ce să faci?

Marius Baciu, acuzat că a luat 2.000 de euro de la tatăl unui jucător, fără acte

În cazul acesta de câți bani a fost vorba?
Aici au fost 2.000 de euro. A venit cu ei tatăl băiatului, prin intermediul prietenului ăsta al nostru. Eu, bineînțeles, am zis să găsim o formă legală, să îi trimitem la club să găsească cea mai bună variantă. Dar el nu, că pleacă în străinătate, să nu ne facem probleme, că facem contractul de sponzorizare când se întoarce. Că el vrea să ajute clubul în continuare, că vrea doar să crească băiatul într-un mediu bun. Și copilul, să știi, nu era sub nivelul celorlalți de la noi, era la fel ca ei. Bine, asta nu însemna că ai noștri erau buni…

Deci, până la urmă, pe acești bani, pe cei 2.000 de euro, s-au făcut acte? Au intrat în club ca sponsorizare?
Nu. Nu s-a făcut niciun act, pentru că el nu a mai venit să îl facem. Și asta a fost și problema pe care o am eu până la urmă. S-a făcut doar pe încredere, cu martorii care erau lângă noi, nu se gândea nimeni că se va ajunge la situația asta. Chiar zicea că vrea să mai aducă niște bani, că se ocupă cu mașini, firme…

Ce s-a întâmplat apoi?
După câteva meciuri, am primit un telefon de la el, bine, eu nici nu aveam numărul lui, că eu țineam legătura cu el prin prietenul ăsta al meu. După meciul de Cupă cu Rapid. Că se aștepta să-l bag și pe copilul lui. I-am zis: ”Domne, asta să fie ultima dată când mă sunați, că nu accept lucrurile astea. Copilul chiar e pe un drum bun, dar când vom considera noi că merită să intre, o să intre”.

Marius Baciu a primit amenințări pe telefon

A fost o înțelegere ca, în schimbul acelor bani, să joace?
Nu, nu s-a pus problema. Și am o grămadă de martori cum a fost acolo. Așa, să continui. Și după alte câteva etape, încep să primesc amenințări. Urâte, jenante, că i-am cerut bani să-l bag pe copil. Și atunci, când am auzit discuțiile astea, l-am sunat pe prietenul ăsta care ne-a făcut legătura, pe care îl știam foarte bine, și i-am zis: ”Ce om mi-ai trimis tu aici? Eu nu mă complic cu așa ceva, cheamă-l să-i dau banii înapoi, îi dau de la mine dacă e”. Că noi cheltuisem banii pe ce am avut nevoie la început.

Dar ce amenințări?
De tot felul. Înjurături, mesaje vocale pe whatsapp. Că i-am nenorocit copilul, că i-am cerut bani… Printre ele și că se duce la Federație. Și atunci l-am chemat pe copil, pe jucător. I-am explicat situația în sensul că nu i-am zis niciodată tatălui său că el va juca dacă va sponsoriza echipa. Copilul mă aproba. Și această dicuție a fost înregistrată de unul dintre colegii mei. Eu nici nu am știut asta. Metodistul meu s-a gândit să nu avem probleme, el a avut inspirația să înregistreze discuția cu băiatul.

Și tu nu știai că se înregistrează?
Habar n-aveam. Că el era lângă mine și a dat drumul. Bine, mi-a spus după aia. Eu i-am dat banii copilului, am reziliat contractul, i-am zis că nu putem lucra împreună mai departe. Și există înregistrarea, e depusă la dosar. Iar apoi ce s-a întâmplat? Am înțeles din procesele verbale și din ce mi-au zis avocații că el s-a dus la presiunile lui taică-său să mă reclame la Federație.

Jucătorul a fost cel care a făcut reclamație la FRF, care a înaintat cazul la Poliție

Deci copilul a făcut reclamația, jucătorul.
Da, eu am crezut inițial că taică-său s-a dus. Dar a fost copilul și a spus în felul următor: ”Marius Baciu mi-a cerut mie personal suma de 2.000 de euro să mă bage titular”. Și că tatăl lui ar fi amanetat o mașină să îmi dea banii aceștia, plus că are informații că ceilalți jucători îmi dau mie parfurmuri și haine scumpe. Eu m-am supărat aici inițial, că Federația nu m-a chemat și pe mine.

Dar, din ce-mi zic avocații, nu era chestiune sportivă, era vorba de altceva, de bani, și Federația era obligată să dea imediat mai departe la Poliție. Dar aș fi avut pretenția să mă asculți și pe mine, cum l-ai ascultat și pe el. Că și eu sunt, vorba aia, antrenor de fotbal, cine mă apără și pe mine? Pe mine nu mă ascultă nimeni, nu mă apără nimeni? Doar mă ia Miliția…

Deci FRF a înaintat cazul la Poliție.
Da, ei. Iar Poliția a început să investigheze cazul și l-a chemat pe copil. Și el n-a mai vrut să se prezinte la Poliție. Adică, el când a văzut că e vorba de Poliție, s-a speriat și a făcut pasul înapoi. Abia la a treia citație s-a dus. Și când s-a dus, a vrut să-și retragă plângerea. Că, domne, că nu e adevărat ce a spus prima oară. Păi cum, te duci la Federație și zici ceva și acum nu mai e așa?

Iar când a intrat Poliția mai tare în el, a spus adevărul, cum s-a întâmplat de fapt. ”Nu am dat eu banii și nu am fost de față când i-a dat tata, banii nu au fost personal pentru Marius Baciu, ci pentru club. Și n-a amanetat mașina ca să dea banii aceia, i-a împrumutat”. ”Și de ceilalți jucători? Că zici că au dat și ei…”. ”Asta nu e adevărat, am zis la nervi, la supărare”. Adică, din start, declarația asta a lui mă avantajează pe mine.

Dar tot rămâne că ai luat acei bani fără acte.
Da, aici e clar că nu aveam voie să facem așa ceva. Nu aveam dreptul să luăm suma asta fără acte. Dar cine se gândea când vine omul și zice… Însă e o învățătură de minte și pentru mine, să faci acte și pe 5 lei, că uite ce se întâmplă.

Mascații au venit să-l ridice pe Marius Baciu de la stadion

Cum s-a ajuns, însă, să fii ridicat de la stadion cu mascații?
Nu știu nici acum de ce, pentru că eu nu am primit nicio citație de la Poliție. Dar îți povestesc și asta cum s-a întâmplat. După meci, eu tocmai ieșeam să le aduc ceva băieților, o bere, că fusese un joc cu niște răsturnări, care ne-a consumat. Și chiar atunci venea Poliția. Eu direct m-am dus la ei, relaxat. ”Vă pot ajuta cu ceva?”. ”Îl căutăm pe Marius Baciu”. ”Eu sunt”. Mă gândeam că vor să-i ajut cu ceva, că eu fusesem acolo, la Juventus, știam tot ce e pe acolo. Că ei mai veneau să joace fotbal, Poliția între ei, la baza noastră.

”Nu, avem un mandat de aducere”. Habar n-aveam ce înseamnă asta, nu trecusem niciodată prin așa ceva. ”Ce mandat, ce înseamnă? Cum? Pentru ce?”. ”O să vă aducă la cunoștință procurorul”. Nu am ce să le reproșez, nu a vorbit nimeni urât cu mine, cum s-a scris prin presă că m-au percheziționat, că aveam bilete la pariuri în buzunare… Niște povești. ”Vă luați buletin, puteți să sunați un avocat, după care închideți telefonul și îl băgați în buzunar”. ”Stai să sun și eu familia”. ”Nu se poate, dar nu vă faceți probleme, stați liniștit”. Dar ce liniștit să stau, când am văzut șapte mascați în spatele lor și la poartă încă o mașină de mascați? Îți dai seama cum eram când nimeni nu-mi spunea nimic, de ce…

Te-ai speriat…
Păi cum să nu mă sperii? S-a speriat toată lumea de acolo. Și nu știu dacă e normal să se procedeze așa… Erau copiii de mingi pe acolo, la câteva minute după ce se terminase meciul, și ei veniseră cu mitralierele, cu trupele DIAS, care se duc numai la trafic de droguri, crimă organizată… Erau trupele speciale.

Dar când te-ai întâlnit apoi cu procurorii ai întrebat de ce a fost nevoie de desfășurarea asta de forțe și de ce nu ai fost citat?
Stai că-ți zic. M-au luat, m-au băgat în mașină, doi civili, unul în spate, unul în față, mașină de mascați în spatele nostru, mașină în față. M-au dus de am zis ”mamă, nu știu ce se întâmplă cu mine”. ”Dar pentru ce m-ați luat în halul ăsta? Că puteam să vin și singur. Ce s-a întâmplat?”. Că toată lumea a asociat atunci că poate că a fost cu Dragnea, era campania electorală, după trei zile urmau alegerile și era Ștefan în tribună. Dar mie nimeni nu-mi spunea nimic… Și în cele 20 de minute până am ajuns acolo se umpluseră și site-urile cu mafia pariurilor, explodaseră. Cu evaziune fiscală, trafic de droguri… Se ajunsese să se scrie și că nu știu ce aș fi făcut eu la meciul cu PSG din 1997, îți dai seama… Iar mie, în continuare, nu îmi spunea nimeni nimic. Abia într-un final a ieșit cineva din partea procurorilor și a declarat – vedeți că nu e ce scrie în presă, cu pariuri, e altă situație, nu are legătură, e strict personal a lui Baciu.

Ce ți-au zis la parchet?
În sfârșit, după ce așteptasem și pe acolo, mă primesc într-un birou. Era o doamnă procuror. Dar foarte amabilă, n-am ce să zic. Îmi spune cazul. Erau cinci propoziții. Că sunt acuzat de luare de mită. Și mi-a zis numele celui care m-a reclamat. Și cum a spus băiatul că eu am mai cerut bani și de la alți jucători. Pe care i-au chemat apoi la audieri, pe toți jucătorii de la noi. Și bineînțeles că au spus exact cum a fost, pe mine nu mă acuză absolut nimic din ce au spus jucătorii. Inclusiv domnul Ciuclea a fost chemat, a explicat și el situația, a dat mărturie în favoarea mea.

Dar, revenind, atât mi-a zis de modul în care m-au adus: ”Îmi pare rău pentru toată situația cum a fost”. Atât. Dar apoi, polițistul care s-a ocupat de caz mi-a spus, că l-am întrebat și pe el, domne, putea să facă infarct cineva din familia mea… Și el ce mi-a zis? ”Nu au fost mascații pentru tine, ci pentru siguranța noastră, a Poliției”. Deci mascații au venit ca nu cumva să se întâmple ceva pe acolo. Pentru mine, oricum a fost o dezamăgire, orice mi-ar spune oricine. Pentru că așa ceva nu se face.

Te gândești să-i acționezi în judecată pentru abuz?
Nu știu acum ce voi face exact… Aștept să se termine ancheta, să vedem cum se va încheia, dar iau în calcul orice acțiune a denunțătorului.

FRF are pe rol un dosar cu meciuri aranjate la pariuri

Pe lângă lucrurile care s-au scris despre motivele anchetei și care s-au dovedit false, există totuși un caz real din acest sezon legat de pariuri. Un meci între Daco Getica și…
Și UTA, da.

Scor 0-6, un caz despre care se spune că este cercetat la FRF.
Da, așa e. Eu personal am spus că mă pun la dispoziția Federației pentru că am vrut să ieșim din orice discuție.

Despre ce e vorba?
Într-adevăr, meciul cu UTA ni s-a părut și nouă… Stând după meci și analizând fazele, au fost niște chestii suspecte și pentru noi ca staff. Că am avut bănuieli la unele lucruri.

Dar a întrebat cineva de la FRF despre acest meci? Ai informații că se discută la Federație despre el?
Da, da. Se discută la FRF pe tema asta și bineînțeles că o să fie audieri.

Concret, e vorba de un jucător, nu, Alin Stoica? Un fotbalist care recunoscuse înainte că a participat la meciuri strategice ca arbitru în niște cantonamente la niște partide amicale.
Da, de el e vorba. Auzisem și eu de ce spui tu, cu meciurile acelea din cantonamente, dar după ce l-am primit la noi. El e un băiat care mi s-a părut extraordinar când l-am văzut, nu puteai să-ți dai seama că băiatul ăsta putea să facă ceva. Mă mai sunase de câteva ori înainte, să mă întrebe dacă vreau eu să plec în Golf, cu nu știu ce impresari pe care îi știa el, că erau interesați de un antrenor care vorbește franceză.

Ăsta a fost primul meu contact cu el. El juca undeva prin Oman, Irak… Și, într-adevăr, un impresar a venit cu o ofertă, dar nu mi-a convenit. Așa l-am cunoscut eu. Și apoi a venit la mine și m-a rugat dacă se poate antrena cu noi, tot cu perspectiva să plece undeva. Nu mi-a cerut să facem contract, a vrut să rămână amator, tot ca să poată pleca ușor. Dar da, sunt suspiciuni care te pot duce și pe pista asta, că el ar fi putut face ceva la meciul acesta.

Dar e vorba doar de el, sau și de alți jucători?
Aici e vorba în primul rând de meci, e suspect meciul.

L-ai schimbat la pauză. Era deja 2-0.
Da, dar am schimbat doi jucători. Că am schimbat sistemul, am încercat să jucăm cu cinci fundași.

L-ai schimbat pentru că ți s-a părut ceva suspect? Sau pentru că a jucat prost?
Chiar nu m-am gândit că e ceva suspect. Nu mi-a plăcut cum a jucat. Nici el, nici Puțaru. Și Răzvan Prodan a jucat slăbuț, și Jica… Deci toată linia a jucat slăbuț. Că m-am uitat de șapte ori la meciul ăla… Și da, sunt greșeli… Acum, dacă sunt intenționate sau nu…

Dar îmi închipui că, după o experiență atât de mare în fotbal, și ca jucător și ca antrenor, îți poți da seama când ceva e în neregulă…
Să știi că nu poți să-ți dai seama în primă fază. Suspect a fost, au fost lucruri nelalocul lor, greșeli vizibile, nu au făcut ce le-am cerut noi. A ieșit, a căzut, a alunecat, lucruri care sunt dubioase și pentru noi.

Daco Getica s-a retras din campionat şi de frica meciurilor trucate pentru pariuri

Dar ideea de aranjament despre care se discută e legată de pariuri, nu? Cu goluri marcate.
Da, ce se discută, da. Că ar fi fost la pariuri, că ar fi fost și ar fi jucat nu știu unde… Și apoi i-am atras atenția și domnului Ciuclea, că sunt lucruri care nu-mi prea plac. Că și dânsul mai auzea, că știi cum se discută, că se mai joacă la pariuri. Și unul dintre motivele pentru care Daco Getica s-a retras din campionat, pe lângă lipsa de valoare și alte probleme, a fost că ne-a fost frică să nu se ajungă la mizerii, la alte lucruri care nu mai puteau fi controlate.

Dar cu Alin Stoica ce ai vorbit după meci? Ca a dispărut din echipă apoi.
După acel joc, el a spus că-l doare piciorul și că nu poate. Dar eu i-am zis ”Te rog frumos, mai bine nu mai vii și ne lași în pace”. N-am mai vrut să mă asociez cu el. Sincer îți zic, mă gândeam la toate prostiile. Nu am mai vrut să-l văd pe acolo. Mi s-a părut dubios ce a făcut. ”Bă, ai făcut-o sau nu ai făcut-o?”. Dar cine îți recunoaște? ”Nu, că nu e adevărat…”. Că eu l-am luat, totuși, puțin…

Marius Baciu fusese avertizat în legătură cu Alin Stoica

Dar când l-ai primit la club, nu știai, totuși, că fusese implicat în așa ceva? Că erau chestii publice, apăruseră în presă, în Gazeta Sporturilor.
Eu am aflat după aceea, când era deja la noi. Și am vorbit cu el despre asta și el atât de limpede a fost cu mine și atât de concret, că nu mi-a dat de înțeles că ar fi fost cu pariuri, că s-a dus să arbitreze, nicidecum că ar fi fost implicat în așa ceva. Că a avut probleme cu părinții lui, probleme financiare… Și că nu vrea să facă rău nimănui, că vrea să ajute cu ce poate și așa mai departe. Dar niște prieteni mi-au zis: ”Bă, ai grijă că nu știu cum…”

Deci ai fost avertizat în legătură cu el înainte de acest meci.
Da, am fost avertizat. Dar mi-a cerut băiatul să se antreneze, eu eram atât de strâns cu echipa, aveam nevoie de jucători și la antrenamente, așa rău stăteam. Și asta a fost tot cu el, că, după meciul ăsta, primul în care a fost titular, eu m-am și debarasat în secunda doi de el și n-am mai vrut să mă asociez cu absolut nimic cu el.

Din ce știi, a fost audiat la FRF?
Bănuiesc că da. Cred că va fi audiată toată lumea, mă gândesc, la o situație ca asta.

Sunt mai multe cluburi?
Sunt mai multe chestii din trecut. E comisia asta de integritate de la FRF, cu asta se ocupă. Eu am fost din proprie inițiativă și mi s-a spus că e un dosar și se va cerceta, eu și Daco Getica am zis că suntem la dispoziție să aflăm adevărul.

Un jucător i-a mărturisit lui Baciu că a fost contactat pentru a truca meciuri

Dar lăsând la o parte acest meci, din ce ai văzut în ultimii ani în Liga II, crezi că sunt astfel de partide?
Sunt multe lucruri care sunt periculoase. Și nu mi-e frică să spun lucrul acesta. Sunt vizate mai ales echipele la care se plătește mai puțin.

Tentațiile apar pentru că sunt salarii foarte mici și pentru că nici nu sunt plătite la zi, nu?
Exact, exact. Eu chiar am avut un jucător care a venit și mi-a zis că l-a sunat nu știu cine. Un copil de 17 ani, pe care l-am adus împrumut de la Dinamo. A venit la mine, nici n-avea curaj să-mi spună copilul prima oară… Că l-a sunat cineva să-i propună…

Asta înainte de ce meci?
Nu, a fost o discuție în general. Că dacă are nevoie de ceva, de bani, mașini, nu știu ce…

Ai mai simțit și în alte meciuri lucruri suspecte?
După acea partidă, nu. Pentru că tot ce mi s-a părut suspect la un moment dat, nu m-am mai bazat pe jucătorii respectivi. Și am contat apoi numai pe copii.

Dar de arbitri ai auzit ceva? Că se vorbește și de așa ceva, cu cartonașe galbene…
Aici e ceva dezastru, nu știu ce să zic… Cu cartonașele astea galbene la arbitri nu poți să vorbești nimic. Ne uităm și noi la fotbalul din alte părți, nu văd nicăieri atâtea galbene, fragmentări, amenințări din partea arbitrilor, cartonașe atât de ușor acordate… Iar de aici se poate interpreta orice. Orice! Că am auzit chiar la voi, la Digi, zicea comentatorul la nu știu ce meci s-a pariat nu știu cât că se va da cartonaș roșu. Și s-a dat …

Etichete: frf ancheta , marius baciu

Digi24
Cadavrul unei fete din Neamț, care a dispărut în urmă cu 15 ani, a fost găsit îngropat chiar în curtea casei sale
Cadavrul unei fete din Neamț, care a dispărut în urmă cu 15 ani, a fost găsit îngropat chiar în curtea casei sale

Cadavrul unei fete din Neamț, care a dispărut în urmă cu 15 ani, a fost găsit îngropat chiar în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
anamaria
Mesajul de adio pe care Anamaria Prodan i l-a transmis lui Laurențiu Reghecampf și ce spune despre pozele cu Corina Caciuc

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecapf este iminent, iar agentul FIFA a acceptat să...

"L-am ridicat pe culmile succesului!" Anamaria Prodan dă cărțile pe față în privința relației cu Laurențiu Reghecampf
ana si reghe
Selecționer pentru România! FRF i-a găsit înlocuitor lui Mirel Rădoi, dar antrenorul cere un salariu uriaș
radoiadeyemi
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împărțit averea. ”Rămâne cu salariul de la Craiova și cu bonurile de masă!”
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Foto: Instagram@anamariaprodanreghecampf
”Lasă-te de tenis! De ce mai joci?”. Adversara Simonei Halep de la Moscova, îndemnată să dea ”sportul alb” pentru modeling
anastasia-potapova5
Recomandările redacției
ilie mbappe
Video Cum interpretează Ilie Dumitrescu gestul lui Mbappe la adresa lui Messi: "E amuzant să te gândești la așa ceva"

PSG s-a impus la limită contra lui RB Leipzig, scor 3-2, în grupele UEFA Champions League, meci în care Leo Messi a reușit o dublă pentru formația franceză.

Jude Bellingham, gata să bată recordul celui mai scump transfer făcut vreodată în Anglia! Prețul stabilit de Borussia Dortmund
profimedia-0630240482
Exclusiv Reacția lui Iuliu Mureșan, după ce s-a spus că Dinamo va fi preluată de către Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan
FOTBAL: CFR CLUJ - CONFERINTA DE PRESA PREZENTARE DAN PETRESCU A
Foto Cum a ajuns Vlăduța Lupău să se fotografieze în brațele lui Neymar pe Parc des Princes: "Am primit mii de mesaje"
1401765_1401765_246500479_861268051243030_7576130473994142785_n
Citește și
Video "Bucureştiul fură fraierii". Episod neştiut, într-un club din Regie! Pancu: "Mi-am luat un pumn în ochi"
pancu12
Video Exclusiv Ion Marin: ”Am învins cancerul, dar au fost opt luni de suferință pe care nu le voi uita”
ion marin cancer
Fiica lui Ion Țiriac, viață de prințesă în Miami. Ioana a pozat în corset și pantaloni scurți pe terasa locuinței ei de lux
Fiica lui Ion Țiriac, viață de prințesă în Miami. Ioana a pozat în corset și pantaloni scurți pe terasa locuinței ei de lux
Imaginea serii în Liga Campionilor! Vlăduţa Lupău, în braţele lui Neymar
Imaginea serii în Liga Campionilor! Vlăduţa Lupău, în braţele lui Neymar
Gigi Becali a răbufnit după ce FRF a decis ca jucătorii să se vaccineze: „Să fie clar!”
Gigi Becali a răbufnit după ce FRF a decis ca jucătorii să se vaccineze: „Să fie clar!”
Monica Bellucci, schimbare de look drastică la câteva săptămâni de când a împlinit 57 de ani. Actrița arată perfect cu părul blond
Monica Bellucci, schimbare de look drastică la câteva săptămâni de când a împlinit 57 de ani. Actrița arată perfect cu părul blond
Loredana Groza, din nou în centrul atenției. A pozat într-o salopetă mulată și decupată și a pus imaginile pe rețelele sociale
Loredana Groza, din nou în centrul atenției. A pozat într-o salopetă mulată și decupată și a pus imaginile pe rețelele sociale
Trecerea la ora de iarnă. Motivul neașteptat pentru care s-a luat această decizie acum 100 de ani
Trecerea la ora de iarnă. Motivul neașteptat pentru care s-a luat această decizie acum 100 de ani
Anamaria Prodan, reacție dură pentru fosta soție a lui Reghecampf care a făcut afirmații incendiare despre divorțul celor doi! Dezvăluirile făcute de impresară
Video Exclusiv Transformarea lui Ianis. "Nu e ușor să lucrezi cu Gică Hagi"
ianis hagi
VIDEO Primul interviu al lui Liță Dumitru după ce a fost operat de cancer: "Mi-a fost frică să nu mor!"
captura lita
Video Exclusiv Mihaela Buzărnescu, în așteptarea revenirii: ”Mai vorbesc cu glezna, îi spun că o să fie bine”
colaj reportaj buzarnescu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Loredana Groza, din nou în centrul atenției. A pozat într-o salopetă mulată și decupată și a pus imaginile pe rețelele sociale
Loredana Groza, din nou în centrul atenției. A pozat într-o salopetă mulată și decupată și a pus imaginile pe rețelele sociale
Digi World
Două doze de vaccin Pfizer, eficiente cel puțin șase luni contra tuturor variantelor de coronavirus. Ce se întâmplă după această perioadă
Două doze de vaccin Pfizer, eficiente cel puțin șase luni contra tuturor variantelor de coronavirus. Ce se întâmplă după această perioadă
Digi Animal World
Un câine care se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile a devenit sprijin pentru o vulpe oarbă. Imaginile au emoționat lumea
Un câine care se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile a devenit sprijin pentru o vulpe oarbă. Imaginile au emoționat lumea
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate