ianis hagi
Video Exclusiv Transformarea lui Ianis. "Nu e ușor să lucrezi cu Gică Hagi"
colaj reportaj buzarnescu
Video Exclusiv Mihaela Buzărnescu, în așteptarea revenirii: ”Mai vorbesc cu glezna, îi spun că o să fie bine”
bocciu-3
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

Exclusiv Marius Baciu dezvăluie un caz exploziv: "FRF anchetează un meci din acest sezon pentru blat la pariuri"

08.01.2020, 09:10

Proaspăt demisionar de la Turris, după ce ”ajunsesem să vorbesc despre fotbal cu persoane care se ocupă cu ferme și tractoare”, Marius Baciu a acceptat să discute pentru prima oară în detaliu despre cazul în care a fost luat de mascați după un meci, direct de la teren.

marius baciu interviu
Marius Baciu, într-un interviu acordat pentru Digi Sport
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Baciu își recunoaște vina de a nu fi făcut acte pe cei 2.000 de euro primiți de la tatăl unui jucător, dar spune că a le-a înmânat procurorilor o înregistrare care arată cum i-a înapoiat integral suma fotbalistului, iar mărturiile din dosar, inclusiv a jucătorului în cauză, îi sunt favorabile.

În același interviu, Baciu, care a pregătit pe Daco Getica înainte de experiența de la Turnu Măgurele, dezvăluie, însă, un lucru care poate porni o avalanșă în fotbalul românesc: Federația are pe rol un dosar cu meciuri trucate la pariuri, în care sunt implicate mai multe cluburi și mai mulți oameni de fotbal. Fostul jucător al Stelei e primul tehnician care spune că un meci al echipei sale din acest sezon, UTA – Daco Getica 6-0, e considerat suspect și anchetat de FRF. Mai mult, Baciu confirmă și numele unui jucător care ar fi fost în centrul acestui aranjament: fundașul Alin Stoica, cel care a fost schimbat la pauză în acel joc și apoi dat afară, fotbalist care mai fusese implicat în partide anchetate, pe când arbitra amicale în diferite cantonamente.

Digi Sport: Înainte să discutăm despre subiectele pe care ni le-am propus, de ce nu mai ești antrenor la Turris?
Marius Baciu: Eu acceptasem un contract pe un an și jumătate, dar cu mențiunea să discutăm acum, în iarnă, să vedem ce va fi. Dar cum, între timp, s-au întâmplat mai multe lucruri, am hotărât să renunț.

Ce lucruri s-au întâmplat?
Au fost niște discuții legate de niște jucători, eu voiam să renunțăm la unii, să aducem alții, dar mi s-a transmis prin președinte că nu se face deocamdată nicio reziliere. Și mi s-a dat să discut cu o persoană pe care nu o vedeam să aibă vreo idee despre fotbal, care se ocupa mai mult de problemele unei ferme, de tractoare, alte lucruri… Și au spus că trebuie să vorbesc cu el o perioadă. Ștefan (n.r - Ștefan Dragnea) dispăruse pentru o perioadă din peisaj, n-am înțeles de ce, la fel și președintele clubului, Mădălin Ioniță, care își dăduse demisia. Și când am văzut lipsa asta de comunicare, am bătut și eu pasul pe loc, pentru că nu credeam că pot să discut cu persoana respectivă despre fotbal.


Au apărut și probleme financiare?
Până acum nu au fost, doar întârzieri minore, dar am înțeles că ar putea fi probleme destul de mari pe viitor cu banii, în ianuarie și februarie. Chiar mi-au spus la un moment dat că ar putea apărea probleme cu plata salariului meu.

S-a reîntors Lincar.
Da, pentru mine e o surpriză, știind cum a plecat de acolo. Mă așteptam să mă sune, dar nu am vorbit încă. Oricum, cred că e cea mai bună variantă pentru ei, cel mai în măsură să preia echipa.

A contat în plecarea ta și momentul în care ai fost ridicat de mascați după meciul cu Snagov?
Nu, deloc. Chiar a doua zi după acel episod, când m-am întors la Turnu, i-am zis președintelui că, dacă se consideră că am adus o pată pe imaginea clubului, mă retrag în secunda doi. Dar au fost aproape de mine și nu am ce să le reproșez din punctul ăsta de vedere.

Mai trebuie audiat un martor important înainte de finalizarea anchetei

Care e stadiul anchetei acum?
Mai trebuie să se audieze un martor important, tatăl băiatului respectiv, care a dispărut din țară… Până nu-l vor audia, nu se poate încheia. Oricum, avocații mi-au spus că este important de văzut în ce calitate va fi audiată această persoană. E posibil să fie audiat ca suspect, nu ca martor, deoarece, paradoxal, jucătorul m-a denunțat atât pe mine, cât și pe propriul lui tată.

Hai să vorbim despre ce s-a întâmplat exact, știu că nu ai făcut-o până acum.
Da, nu am vorbit despre asta, pentru că nu intrasem în posesia dosarului. Și chiar dacă eu, în sufletul mecu, voiam să povestesc cum au stat lucrurile, să spun oamenilor, a trebuit să aștept până am văzut exact ce scrie în dosar.

Ok, s-o luăm cu începutul.
În vară, înainte să înceapă campionatul, am avut probleme financiare la Daco Getica, nu se știa dacă începem sau nu. Abia am adunat câțiva jucători, ce copii aveam în curte și ce puteam aduce la posibilitățile noastre, la salarii de 15-20 milioane de lei vechi pe lună. Pentru primele etape, ideea a fost să încercăm să ne descurcăm noi cum putem, să mai căutăm un prieten să ne ajute, un sponsor, că eram mai aproape de desființare decât să începem campionatul.

Și cum s-a ajuns la jucătorul de la care a pornit cazul?
Printre copiii care au apărut atunci a fost și unul Paraschiv, de la Balotești, venit la recomandarea unui prieten, ”Dă-i o șansă, în probe de joc”. ”Bine”, zic, ”Cum sunt atâția, îi dăm”. Spunea și că tatăl băiatului a ajutat și pe la Balotești cum a putut, omul are niște firme, pleacă pe afară. Cunoscându-l foarte bine pe cel care a făcut recomandarea, am zis că nu e nicio problemă. Și am discutat asta în colectivul nostru, eram 4-5 oameni care vorbeam, care mai încercam să aducem sponsori. Și am avut prieteni de la Luduș, de la Timișoara, care ne-au ajutat la început. Nu i-a interesat să ia acte, ia banii și fă mai departe ce ai nevoie cu ei. Eu am zis să facem acte, să nu avem probleme, dar când era vorba de 15-20 mil de lei vechi, ce să faci?

Marius Baciu, acuzat că a luat 2.000 de euro de la tatăl unui jucător, fără acte

În cazul acesta de câți bani a fost vorba?
Aici au fost 2.000 de euro. A venit cu ei tatăl băiatului, prin intermediul prietenului ăsta al nostru. Eu, bineînțeles, am zis să găsim o formă legală, să îi trimitem la club să găsească cea mai bună variantă. Dar el nu, că pleacă în străinătate, să nu ne facem probleme, că facem contractul de sponzorizare când se întoarce. Că el vrea să ajute clubul în continuare, că vrea doar să crească băiatul într-un mediu bun. Și copilul, să știi, nu era sub nivelul celorlalți de la noi, era la fel ca ei. Bine, asta nu însemna că ai noștri erau buni…

Deci, până la urmă, pe acești bani, pe cei 2.000 de euro, s-au făcut acte? Au intrat în club ca sponsorizare?
Nu. Nu s-a făcut niciun act, pentru că el nu a mai venit să îl facem. Și asta a fost și problema pe care o am eu până la urmă. S-a făcut doar pe încredere, cu martorii care erau lângă noi, nu se gândea nimeni că se va ajunge la situația asta. Chiar zicea că vrea să mai aducă niște bani, că se ocupă cu mașini, firme…

Ce s-a întâmplat apoi?
După câteva meciuri, am primit un telefon de la el, bine, eu nici nu aveam numărul lui, că eu țineam legătura cu el prin prietenul ăsta al meu. După meciul de Cupă cu Rapid. Că se aștepta să-l bag și pe copilul lui. I-am zis: ”Domne, asta să fie ultima dată când mă sunați, că nu accept lucrurile astea. Copilul chiar e pe un drum bun, dar când vom considera noi că merită să intre, o să intre”.

Marius Baciu a primit amenințări pe telefon

A fost o înțelegere ca, în schimbul acelor bani, să joace?
Nu, nu s-a pus problema. Și am o grămadă de martori cum a fost acolo. Așa, să continui. Și după alte câteva etape, încep să primesc amenințări. Urâte, jenante, că i-am cerut bani să-l bag pe copil. Și atunci, când am auzit discuțiile astea, l-am sunat pe prietenul ăsta care ne-a făcut legătura, pe care îl știam foarte bine, și i-am zis: ”Ce om mi-ai trimis tu aici? Eu nu mă complic cu așa ceva, cheamă-l să-i dau banii înapoi, îi dau de la mine dacă e”. Că noi cheltuisem banii pe ce am avut nevoie la început.

Dar ce amenințări?
De tot felul. Înjurături, mesaje vocale pe whatsapp. Că i-am nenorocit copilul, că i-am cerut bani… Printre ele și că se duce la Federație. Și atunci l-am chemat pe copil, pe jucător. I-am explicat situația în sensul că nu i-am zis niciodată tatălui său că el va juca dacă va sponsoriza echipa. Copilul mă aproba. Și această dicuție a fost înregistrată de unul dintre colegii mei. Eu nici nu am știut asta. Metodistul meu s-a gândit să nu avem probleme, el a avut inspirația să înregistreze discuția cu băiatul.

Și tu nu știai că se înregistrează?
Habar n-aveam. Că el era lângă mine și a dat drumul. Bine, mi-a spus după aia. Eu i-am dat banii copilului, am reziliat contractul, i-am zis că nu putem lucra împreună mai departe. Și există înregistrarea, e depusă la dosar. Iar apoi ce s-a întâmplat? Am înțeles din procesele verbale și din ce mi-au zis avocații că el s-a dus la presiunile lui taică-său să mă reclame la Federație.

Jucătorul a fost cel care a făcut reclamație la FRF, care a înaintat cazul la Poliție

Deci copilul a făcut reclamația, jucătorul.
Da, eu am crezut inițial că taică-său s-a dus. Dar a fost copilul și a spus în felul următor: ”Marius Baciu mi-a cerut mie personal suma de 2.000 de euro să mă bage titular”. Și că tatăl lui ar fi amanetat o mașină să îmi dea banii aceștia, plus că are informații că ceilalți jucători îmi dau mie parfurmuri și haine scumpe. Eu m-am supărat aici inițial, că Federația nu m-a chemat și pe mine.

Dar, din ce-mi zic avocații, nu era chestiune sportivă, era vorba de altceva, de bani, și Federația era obligată să dea imediat mai departe la Poliție. Dar aș fi avut pretenția să mă asculți și pe mine, cum l-ai ascultat și pe el. Că și eu sunt, vorba aia, antrenor de fotbal, cine mă apără și pe mine? Pe mine nu mă ascultă nimeni, nu mă apără nimeni? Doar mă ia Miliția…

Deci FRF a înaintat cazul la Poliție.
Da, ei. Iar Poliția a început să investigheze cazul și l-a chemat pe copil. Și el n-a mai vrut să se prezinte la Poliție. Adică, el când a văzut că e vorba de Poliție, s-a speriat și a făcut pasul înapoi. Abia la a treia citație s-a dus. Și când s-a dus, a vrut să-și retragă plângerea. Că, domne, că nu e adevărat ce a spus prima oară. Păi cum, te duci la Federație și zici ceva și acum nu mai e așa?

Iar când a intrat Poliția mai tare în el, a spus adevărul, cum s-a întâmplat de fapt. ”Nu am dat eu banii și nu am fost de față când i-a dat tata, banii nu au fost personal pentru Marius Baciu, ci pentru club. Și n-a amanetat mașina ca să dea banii aceia, i-a împrumutat”. ”Și de ceilalți jucători? Că zici că au dat și ei…”. ”Asta nu e adevărat, am zis la nervi, la supărare”. Adică, din start, declarația asta a lui mă avantajează pe mine.

Dar tot rămâne că ai luat acei bani fără acte.
Da, aici e clar că nu aveam voie să facem așa ceva. Nu aveam dreptul să luăm suma asta fără acte. Dar cine se gândea când vine omul și zice… Însă e o învățătură de minte și pentru mine, să faci acte și pe 5 lei, că uite ce se întâmplă.

Mascații au venit să-l ridice pe Marius Baciu de la stadion

Cum s-a ajuns, însă, să fii ridicat de la stadion cu mascații?
Nu știu nici acum de ce, pentru că eu nu am primit nicio citație de la Poliție. Dar îți povestesc și asta cum s-a întâmplat. După meci, eu tocmai ieșeam să le aduc ceva băieților, o bere, că fusese un joc cu niște răsturnări, care ne-a consumat. Și chiar atunci venea Poliția. Eu direct m-am dus la ei, relaxat. ”Vă pot ajuta cu ceva?”. ”Îl căutăm pe Marius Baciu”. ”Eu sunt”. Mă gândeam că vor să-i ajut cu ceva, că eu fusesem acolo, la Juventus, știam tot ce e pe acolo. Că ei mai veneau să joace fotbal, Poliția între ei, la baza noastră.

”Nu, avem un mandat de aducere”. Habar n-aveam ce înseamnă asta, nu trecusem niciodată prin așa ceva. ”Ce mandat, ce înseamnă? Cum? Pentru ce?”. ”O să vă aducă la cunoștință procurorul”. Nu am ce să le reproșez, nu a vorbit nimeni urât cu mine, cum s-a scris prin presă că m-au percheziționat, că aveam bilete la pariuri în buzunare… Niște povești. ”Vă luați buletin, puteți să sunați un avocat, după care închideți telefonul și îl băgați în buzunar”. ”Stai să sun și eu familia”. ”Nu se poate, dar nu vă faceți probleme, stați liniștit”. Dar ce liniștit să stau, când am văzut șapte mascați în spatele lor și la poartă încă o mașină de mascați? Îți dai seama cum eram când nimeni nu-mi spunea nimic, de ce…

Te-ai speriat…
Păi cum să nu mă sperii? S-a speriat toată lumea de acolo. Și nu știu dacă e normal să se procedeze așa… Erau copiii de mingi pe acolo, la câteva minute după ce se terminase meciul, și ei veniseră cu mitralierele, cu trupele DIAS, care se duc numai la trafic de droguri, crimă organizată… Erau trupele speciale.

Dar când te-ai întâlnit apoi cu procurorii ai întrebat de ce a fost nevoie de desfășurarea asta de forțe și de ce nu ai fost citat?
Stai că-ți zic. M-au luat, m-au băgat în mașină, doi civili, unul în spate, unul în față, mașină de mascați în spatele nostru, mașină în față. M-au dus de am zis ”mamă, nu știu ce se întâmplă cu mine”. ”Dar pentru ce m-ați luat în halul ăsta? Că puteam să vin și singur. Ce s-a întâmplat?”. Că toată lumea a asociat atunci că poate că a fost cu Dragnea, era campania electorală, după trei zile urmau alegerile și era Ștefan în tribună. Dar mie nimeni nu-mi spunea nimic… Și în cele 20 de minute până am ajuns acolo se umpluseră și site-urile cu mafia pariurilor, explodaseră. Cu evaziune fiscală, trafic de droguri… Se ajunsese să se scrie și că nu știu ce aș fi făcut eu la meciul cu PSG din 1997, îți dai seama… Iar mie, în continuare, nu îmi spunea nimeni nimic. Abia într-un final a ieșit cineva din partea procurorilor și a declarat – vedeți că nu e ce scrie în presă, cu pariuri, e altă situație, nu are legătură, e strict personal a lui Baciu.

Ce ți-au zis la parchet?
În sfârșit, după ce așteptasem și pe acolo, mă primesc într-un birou. Era o doamnă procuror. Dar foarte amabilă, n-am ce să zic. Îmi spune cazul. Erau cinci propoziții. Că sunt acuzat de luare de mită. Și mi-a zis numele celui care m-a reclamat. Și cum a spus băiatul că eu am mai cerut bani și de la alți jucători. Pe care i-au chemat apoi la audieri, pe toți jucătorii de la noi. Și bineînțeles că au spus exact cum a fost, pe mine nu mă acuză absolut nimic din ce au spus jucătorii. Inclusiv domnul Ciuclea a fost chemat, a explicat și el situația, a dat mărturie în favoarea mea.

Dar, revenind, atât mi-a zis de modul în care m-au adus: ”Îmi pare rău pentru toată situația cum a fost”. Atât. Dar apoi, polițistul care s-a ocupat de caz mi-a spus, că l-am întrebat și pe el, domne, putea să facă infarct cineva din familia mea… Și el ce mi-a zis? ”Nu au fost mascații pentru tine, ci pentru siguranța noastră, a Poliției”. Deci mascații au venit ca nu cumva să se întâmple ceva pe acolo. Pentru mine, oricum a fost o dezamăgire, orice mi-ar spune oricine. Pentru că așa ceva nu se face.

Te gândești să-i acționezi în judecată pentru abuz?
Nu știu acum ce voi face exact… Aștept să se termine ancheta, să vedem cum se va încheia, dar iau în calcul orice acțiune a denunțătorului.

FRF are pe rol un dosar cu meciuri aranjate la pariuri

Pe lângă lucrurile care s-au scris despre motivele anchetei și care s-au dovedit false, există totuși un caz real din acest sezon legat de pariuri. Un meci între Daco Getica și…
Și UTA, da.

Scor 0-6, un caz despre care se spune că este cercetat la FRF.
Da, așa e. Eu personal am spus că mă pun la dispoziția Federației pentru că am vrut să ieșim din orice discuție.

Despre ce e vorba?
Într-adevăr, meciul cu UTA ni s-a părut și nouă… Stând după meci și analizând fazele, au fost niște chestii suspecte și pentru noi ca staff. Că am avut bănuieli la unele lucruri.

Dar a întrebat cineva de la FRF despre acest meci? Ai informații că se discută la Federație despre el?
Da, da. Se discută la FRF pe tema asta și bineînțeles că o să fie audieri.

Concret, e vorba de un jucător, nu, Alin Stoica? Un fotbalist care recunoscuse înainte că a participat la meciuri strategice ca arbitru în niște cantonamente la niște partide amicale.
Da, de el e vorba. Auzisem și eu de ce spui tu, cu meciurile acelea din cantonamente, dar după ce l-am primit la noi. El e un băiat care mi s-a părut extraordinar când l-am văzut, nu puteai să-ți dai seama că băiatul ăsta putea să facă ceva. Mă mai sunase de câteva ori înainte, să mă întrebe dacă vreau eu să plec în Golf, cu nu știu ce impresari pe care îi știa el, că erau interesați de un antrenor care vorbește franceză.

Ăsta a fost primul meu contact cu el. El juca undeva prin Oman, Irak… Și, într-adevăr, un impresar a venit cu o ofertă, dar nu mi-a convenit. Așa l-am cunoscut eu. Și apoi a venit la mine și m-a rugat dacă se poate antrena cu noi, tot cu perspectiva să plece undeva. Nu mi-a cerut să facem contract, a vrut să rămână amator, tot ca să poată pleca ușor. Dar da, sunt suspiciuni care te pot duce și pe pista asta, că el ar fi putut face ceva la meciul acesta.

Dar e vorba doar de el, sau și de alți jucători?
Aici e vorba în primul rând de meci, e suspect meciul.

L-ai schimbat la pauză. Era deja 2-0.
Da, dar am schimbat doi jucători. Că am schimbat sistemul, am încercat să jucăm cu cinci fundași.

L-ai schimbat pentru că ți s-a părut ceva suspect? Sau pentru că a jucat prost?
Chiar nu m-am gândit că e ceva suspect. Nu mi-a plăcut cum a jucat. Nici el, nici Puțaru. Și Răzvan Prodan a jucat slăbuț, și Jica… Deci toată linia a jucat slăbuț. Că m-am uitat de șapte ori la meciul ăla… Și da, sunt greșeli… Acum, dacă sunt intenționate sau nu…

Dar îmi închipui că, după o experiență atât de mare în fotbal, și ca jucător și ca antrenor, îți poți da seama când ceva e în neregulă…
Să știi că nu poți să-ți dai seama în primă fază. Suspect a fost, au fost lucruri nelalocul lor, greșeli vizibile, nu au făcut ce le-am cerut noi. A ieșit, a căzut, a alunecat, lucruri care sunt dubioase și pentru noi.

Daco Getica s-a retras din campionat şi de frica meciurilor trucate pentru pariuri

Dar ideea de aranjament despre care se discută e legată de pariuri, nu? Cu goluri marcate.
Da, ce se discută, da. Că ar fi fost la pariuri, că ar fi fost și ar fi jucat nu știu unde… Și apoi i-am atras atenția și domnului Ciuclea, că sunt lucruri care nu-mi prea plac. Că și dânsul mai auzea, că știi cum se discută, că se mai joacă la pariuri. Și unul dintre motivele pentru care Daco Getica s-a retras din campionat, pe lângă lipsa de valoare și alte probleme, a fost că ne-a fost frică să nu se ajungă la mizerii, la alte lucruri care nu mai puteau fi controlate.

Dar cu Alin Stoica ce ai vorbit după meci? Ca a dispărut din echipă apoi.
După acel joc, el a spus că-l doare piciorul și că nu poate. Dar eu i-am zis ”Te rog frumos, mai bine nu mai vii și ne lași în pace”. N-am mai vrut să mă asociez cu el. Sincer îți zic, mă gândeam la toate prostiile. Nu am mai vrut să-l văd pe acolo. Mi s-a părut dubios ce a făcut. ”Bă, ai făcut-o sau nu ai făcut-o?”. Dar cine îți recunoaște? ”Nu, că nu e adevărat…”. Că eu l-am luat, totuși, puțin…

Marius Baciu fusese avertizat în legătură cu Alin Stoica

Dar când l-ai primit la club, nu știai, totuși, că fusese implicat în așa ceva? Că erau chestii publice, apăruseră în presă, în Gazeta Sporturilor.
Eu am aflat după aceea, când era deja la noi. Și am vorbit cu el despre asta și el atât de limpede a fost cu mine și atât de concret, că nu mi-a dat de înțeles că ar fi fost cu pariuri, că s-a dus să arbitreze, nicidecum că ar fi fost implicat în așa ceva. Că a avut probleme cu părinții lui, probleme financiare… Și că nu vrea să facă rău nimănui, că vrea să ajute cu ce poate și așa mai departe. Dar niște prieteni mi-au zis: ”Bă, ai grijă că nu știu cum…”

Deci ai fost avertizat în legătură cu el înainte de acest meci.
Da, am fost avertizat. Dar mi-a cerut băiatul să se antreneze, eu eram atât de strâns cu echipa, aveam nevoie de jucători și la antrenamente, așa rău stăteam. Și asta a fost tot cu el, că, după meciul ăsta, primul în care a fost titular, eu m-am și debarasat în secunda doi de el și n-am mai vrut să mă asociez cu absolut nimic cu el.

Din ce știi, a fost audiat la FRF?
Bănuiesc că da. Cred că va fi audiată toată lumea, mă gândesc, la o situație ca asta.

Sunt mai multe cluburi?
Sunt mai multe chestii din trecut. E comisia asta de integritate de la FRF, cu asta se ocupă. Eu am fost din proprie inițiativă și mi s-a spus că e un dosar și se va cerceta, eu și Daco Getica am zis că suntem la dispoziție să aflăm adevărul.

Un jucător i-a mărturisit lui Baciu că a fost contactat pentru a truca meciuri

Dar lăsând la o parte acest meci, din ce ai văzut în ultimii ani în Liga II, crezi că sunt astfel de partide?
Sunt multe lucruri care sunt periculoase. Și nu mi-e frică să spun lucrul acesta. Sunt vizate mai ales echipele la care se plătește mai puțin.

Tentațiile apar pentru că sunt salarii foarte mici și pentru că nici nu sunt plătite la zi, nu?
Exact, exact. Eu chiar am avut un jucător care a venit și mi-a zis că l-a sunat nu știu cine. Un copil de 17 ani, pe care l-am adus împrumut de la Dinamo. A venit la mine, nici n-avea curaj să-mi spună copilul prima oară… Că l-a sunat cineva să-i propună…

Asta înainte de ce meci?
Nu, a fost o discuție în general. Că dacă are nevoie de ceva, de bani, mașini, nu știu ce…

Ai mai simțit și în alte meciuri lucruri suspecte?
După acea partidă, nu. Pentru că tot ce mi s-a părut suspect la un moment dat, nu m-am mai bazat pe jucătorii respectivi. Și am contat apoi numai pe copii.

Dar de arbitri ai auzit ceva? Că se vorbește și de așa ceva, cu cartonașe galbene…
Aici e ceva dezastru, nu știu ce să zic… Cu cartonașele astea galbene la arbitri nu poți să vorbești nimic. Ne uităm și noi la fotbalul din alte părți, nu văd nicăieri atâtea galbene, fragmentări, amenințări din partea arbitrilor, cartonașe atât de ușor acordate… Iar de aici se poate interpreta orice. Orice! Că am auzit chiar la voi, la Digi, zicea comentatorul la nu știu ce meci s-a pariat nu știu cât că se va da cartonaș roșu. Și s-a dat …

Etichete: frf ancheta , marius baciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
bocciu-3
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest

Xabi Alonso a ales-o pe Bayern, dar șefii bavarezilor și-au luat gândul: ”Aproape imposibil”
Bayer 04 Leverkusen v FC Bayern München - Bundesliga
Adrian Mutu ”a răbufnit” înainte de Sepsi - CFR Cluj
mutu sapca
Trei milioane de lire sterline pentru Philip Otele!
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)
Citește și
Video Exclusiv Adi Ilie: ”Am avut oferte de la Real Madrid și Manchester United”
adrian-ilie
Video Exclusiv Gabi Iancu: ”M-am apucat de fotbal ca să joc, nu ca să mă uit. Vreau să mă simt din nou bun și puternic!”
gabi iancu
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Video Exclusiv REPORTAJ! Fotbal fără să vezi mingea. Naționala României pentru nevăzători s-a calificat la Euro
fotbal nevazatori calificare

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale