reghe
Foto Cum a apărut Laurențiu Reghecampf la primul antrenament al lui Neftchi Baku, după revenirea din România
reghe si corina caciuc
Decizia finală luată în cazul lui Laurențiu Reghecampf, după bătaia cu Anamaria Prodan
dica
FCSB a ”uitat” de apărare și plătește: situație ingrată înaintea startului cursei către play-off! Formula pregătită de Dică
Digi Sport 1 Live
Acum

VIDEO EXCLUSIV Pintilii: ”Reghe a știut să-și apropie elevii mai bine decât Gâlcă”

20.05.2015, 17:20

pintilii reghecampf.jpg
  • Premier League: Man. City - Man. United, duminică, 16:00, DGS 1

  • Liga 1: FCSB - FC Argeș, duminică, 21:30, DGS1

Mihai Pintilii a fost primul jucător pe care l-a cerut Reghecampf în momentul în care a preluat Steaua în vara lui 2012. Reghe l-a lipit imediat lângă Bourceanu, creând pentru următorii doi ani cuplul de mijlocași centrali cu care Steaua a luat două titluri și a jucat în grupele Ligii, iar naționala a fost în barajul pentru CM și acum e aproape de calificarea la Europene

Când Reghe a plecat la Al Hilal, primul transfer a fost, din nou, Pintilii. De la nivelul acestei legături, dar și de la cel al performanțelor realizate cu Steaua, Pintilii vorbește acum deschis despre fosta sa echipă, una pe care o va întâlni diseară în finala Cupei Ligii.

Digi Sport: Există șanse să joci în finală?
Mihai Pintilii: Da, există. Voi face un RMN și o ecografie și voi vedea dacă se poate. Oricum, nu cred că voi putea să joc tot meciul, poate 20 de minute, poate o repriză...

Dar o eventuală forțare nu ți-ar pune în pericol prezența la meciul naționalei cu Irlanda de Nord?
Da, m-am gândit și la asta. Pentru că nu sunt sută la sută, e clar. Nu am făcut niciun antrenament cu echipa. Dar dacă voi juca în ultimele două etape din acest sezon, aș fi ok apoi pentru națională.

Ce faci după finalul acestui campionat, după ce ți se termină împrumutul la Pandurii?
Sincer, chiar nu știu. Acum vreau doar să mă bucur de aceste două săptămâni care mi-au mai rămas în România, să merg la echipa națională dacă voi fi convocat și după aia voi vedea. Probabil că mă voi întoarce în Arabia Saudită.

Ți-au dat ceva semnale cei de acolo, ai mai vorbit cu ei?
Nu, am vorbit doar cu managerul meu. A trimis niște email-uri, așteptăm răspunsuri și, în câteva zile, urmează să primesc răspunsuri să vedem ce va urma.

”În Arabia, jucătorii sunt delăsători. Nu se implică, nu se trezesc dimineața”

Dar ce crezi tu că n-a mers acolo?
Totul a plecat de la pierderea finalei Ligii Campionilor. De atunci s-a produs nu știu ce... Nu mai era același interes pentru echipă, nu mai era lumea alături de noi. Niște chestii din acestea ciudate. Și de atunci a început decăderea noastră. Pentru că e și greu ca mentalitate pentru jucătorii de acolo, nu sunt învățați, au stilul lor, e foarte greu să-i ridici.

Care sunt diferențele cele mai mari de mentalitate?
Nu se implică, nu-și dau interesul, sunt foarte delăsători. Nu se trezesc dimineața, sunt foarte multe chestii. Probabil ei au ritmul lor de viață. Cum e și la noi în țară, noi cu ritmul nostru. Ei se roagă dimineața, se roagă de cinci ori pe zi, lucruri pe care un fotbalist profesionist nu le face niciodată.

Și antrenamentele cum sunt?
Pierzi toată ziua... Când pleci de acasă, faci o oră pe drum, cum eram eu. După aia mai stăteam o oră pe la stadion, dupa aia încă o oră se rugau și abia după aia faceam antrenament. Dar na... Asta era... Mă obișnuisem la un moment dat, dar la început mi-a fost foarte greu. Era și vorba de căldură, am prins 50 de grade, nu puteam să respir. Nu puteam să ies afară. Făceam antrenamente la 10 seara, adormeam pe la 3 dimineața, mă trezeam la 2 după-amiaza... A fost un pic ciudat, dar ok. O experiență plăcută.

Și antrenorii nu puteau să impună o disciplină?
E greu să le faci lor programul, să le spui să nu se roage, când ei asta au făcut toată viața. Să le spui să se trezească dimineața, când ei nu se trezesc dimineața. Dacă îi vezi dimineața ce fețe au când se trezesc... Ei adorm pe la 3-4 dimineața, nu știu când se culcă... Când aveam antrenament dimineața, la 9.30 era prezența. Dar niciodată nu erau toți. Întârziau vreo 3-4 lejer. Și chiar dacă se dădea amendă, îi puneau să plătească, nu aveau niciun stres. Erau în lumea lor. Și așa e, ăștia sunt ei. Ca și la noi în țară, fiecare cu ritualul lui.

”Pentru finala Ligii Campionilor Asiei am avut cea mai mare primă din carieră”

Dar jucătorii de acolo nu se adaptează la condițiile de profesionalism aduse de fotbaliștii străini?
Unii da, unii nu. Jucătorii de echipa națională, care erau mai consacrați, cu mai multe selecții, erau un pic cu nasul pe sus. Ziceau că nu fac aia, ba se dădeau accidentați, și ceilalți îi copiau... Au mașini multe, au case frumoase, se câștigă bani buni acolo. Probabil de asta nici nu vor să plece din țară de la ei. Au prin deșert luat pământ, își fac corturi... E lumea lor, le place.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Ce primă ați avut pentru finala Ligii Campionilor? A fost cea mai mare din cariera ta?
Da, nici nu se pune problema. Dar și până să ajungem în finală am luat prime foarte mari, nu am luat niciodată ca alea. Și la finală se anunța și mai mare, că veneau mereu alții și promiteau. Că acolo nu știi cine e, de fapt, cu banii. E un singur președinte, dar pe lângă el mai sunt încă vre 7-8 care vin și susțin clubul. Și veneau și ei cu alte prime și plusau. Așa că nu știam nici noi care eram prima oficială... Dar am pierdut-o, asta e viața...

”Arabii sunt cu jucătorii de atac. Nu sunt așa încântați când faci o recuperare”

Tu consideri că te-ai adaptat, până la urmă, acolo?
Nu. Dacă mă adaptam, rămâneam acolo probabil și nu mă dădeau împrumut. Pur și simplu, mi s-a luat plăcerea de fotbal când m-am dus acolo. Sper să mă întorc și să le demonstrez că merit să rămân acolo.

Regreți că nu ai rămas?
Regret că nu m-am impus. Bine, ei aveau așteptări să le dau goluri, dar meseria mea nu e să dau goluri. Arabii sunt mai mult cu jucătorii de atac. Ei asta caută. Spectacol. La ei, dacă le faci un dribling, dai mingea printre picioare, sare stadionul în aer. Pe când la o recuperare nu sunt așa încântați.

Dar crezi că nemulțumirea conducătorilor legată de tine i-a dăunat și lui Reghecampf, cel care te-a adus acolo?
Nu, că dacă îi dăuna, atunci nu mă dădea împrumut. Mister mi-a spus că, dacă vreau să plec, bine. Dacă nu, pot să rămân acolo. Dar i-am zis că e opțiunea mea, vreau să joc, vreau să prind echipa națională, ăsta e principalul meu obiectiv. Cred că nu a avut deloc legătură cu mine, așa zic eu...

”Nu dădea nimeni pe mine în Europa 2,2 milioane de euro la 30 de ani”

Ți se pare că jucătorii români se adaptează mai greu în străinătate?
Da, nu cred că avem mentalitatea și profesionalismul de afară. Și nu suntem învățați de la copii și juniori, nu am fost crescuți așa. Pe când afară e altceva. Și e greu să te impui afară ca jucător român. Și noi suntem priviți altfel ca jucători români. Nu știu, când ne ducem în străinătate, jucătorii români sunt ceva ciudat pentru ei. Nu suntem ca sârbii sau alții... Și mi-au mai zis și colegii de la națională asta, dar simți și tu că nu ești băgat în seamă pe cât ar trebui. Se uită un pic ciudat la tine. Chiar dacă tu te integrezi cu colegii, te înțelegi foarte bine, lumea din conducere se vede că nu e lângă tine, nu te apreciază.

Dar în momentul în care ai semnat cu Al Hilal ai simțit că spui, astfel, adio, șansei de a juca în fotbalul important din Europa?
Aveam 30 de ani, nu cred că mă mai lua nimeni în Europa să fac eu performanță, să dea banii aceia. A luat 2 milioane și jumătate pe mine Steaua, nu cred că dădea nimeni niciodată nici măcar un milion în Europa să mă ia pe mine la 30 de ani. Pentru mine a fost o oportunitate, am zis că era viitorul meu și nici nu am stat pe gânduri. Nu cred că mă transferam eu în Italia, Spania... Poate doar în Rusia, China sau Arabia. Ca să câștig bani, să-mi asigur viitorul.

Dar te-a durut faptul că Steaua nu te-a vrut înapoi împrumut în iarnă?
Nu, a fost o discuție, prima opțiune a fost Steaua. Ei au zis că mă vor și în preliminariile Champions League, cei de la Al Hilal nu au fost de acord pentru că voiau să mă întorc să joc pentru grupele Ligii Campionilor Asiei din vară, care încep acum, în iunie, și nu au fost de acord. Chiar nu a fost nicio supărare, nu am regretat. E bine că am avut a doua opțiune la Pandurii, unde am fost primit foarte bine și le mulțumesc din suflet.

”Steaua nu m-a vrut în iarnă pentru că a crezut că titlul e luat deja”

Dar ai mai avut și alte oferte din țară? Se vorbea de Dinamo.
Au mai fost ceva, dar nu mai vreau să vorbesc, au fost doar discuții, telefoane, nu a fost concret. Concret a fost doar cu Steaua și Pandurii.

Dar acum, privind în spate, la ce s-a întâmplat în acest retur, nu ai fi fost bun la Steaua?
Atunci când am vorbit cu Steaua, avea 12-13 puncte avans. Probabil că nu s-au gândit că vor ajunge în situația asta. Și de aia au crezut că e luat campionatul deja, ce rost avea să vin eu... Bine, poate se ajungea și cu mine în aceeași situație, nu zic eu acum că ar fi fost altfel...

Dar tu cum îți explici această cădere a Stelei?
Nu știu. Sincer, chiar nu mai știu. De fiecare dată am zis că Steaua ia sută la sută campionatul. Dar acum nu mai sunt așa convins, pentru că nu mai joacă. Nu mai joacă fotbalul cum jucau ei. Nu-i văd uniți...

E acesta un aspect care-i lipsește acum Stelei? Unitatea echipei?
Da, nu mai formează acea familie, grupul, să alerge unul pentru altul... Uite, îți dau un exemplu, și la Pandurii noi suntem o familie. Și asta contează, să fie unitate. Că altfel alerg pentru unul pe care-l simt lângă mine, aproape. Altfel e când știu că e bisericuță, că trage în altă parte, e mai greu să fac chestia asta pentru el. Dar depinde de persoană, de colectivul care e la echipă.

”Steaua de acum nu mai seamănă cu Steaua în care jucam eu”

Ți se pare că mai seamănă Steaua de acum cu Steaua în care jucai tu?
Nu seamănă, pentru că noi eram pe primul loc, ei sunt pe locul doi. Și nu are cum să semene niciodată. Nu mai seamănă, pentru că nici nu mai e Steaua care era. Acum e FCSB. Sunt multe chestii care nu mai sunt la fel cum erau pe vremea noastră. Când noi jucam pe Național Arena, era stadionul plin, acum nu se mai întâmplă chestia asta. S-au adunat multe probleme și, probabil, și din cauza asta băieții sunt unde sunt acum.

Se vorbește și de o eventuală revenire a ta la Steaua din vară în caz că se pun de acord cluburile. E vreo posibilitate?
Da, eu mi-aș dori. Prima opțiune e să vin să joc în țară, să vin imprumut să joc. Dacă ar fi Steaua, ar fi senzațional pentru mine. Numai că nu aș vrea să renunț la contractul din Arabia Saudită...

Dar dacă ar veni Reghecampf înapoi la Steaua ar fi un argument în plus pentru tine să te întorci?
Clar. El m-a luat în Arabia, sută la sută aș veni. Atunci ar fi un motiv foarte mare, aș veni cu toată inima.

”Steaua câștiga multe dueluri fizice pe vremea lui Reghe, acum nu le mai câștigă”

Cum de a reușit Reghecampf să-și țină jucătorii apropiați chiar după ce nu le-a mai fost antrenor?
Avea ceva special, ne motiva. Sincer, avea niște discursuri... Nu știu, te făcea să joci, să fii concentrat, pregătit pentru meci tot timpul. Aveam meci cu ultimul loc, dar mentalitatea noastră era să câștigăm ca și cum am fi jucat cu Dinamo. Deci nu exista că era vreun meci ușor... Era destul de dur, erau multe chestii pe care nu ne lăsa să le facem. Era nervos tot timpul și asta te speria...

Ți se pare, totuși, că Reghe a reușit să-și apropie mai mult jucătorii decât a reușit Gâlcă?
Se pare că da, uite că formează un grup și în afara programului, mulți îl vizităm, mergem, facem grătare, am rămas în relații extraordinare.

Crezi că e și o diferență din punct de vedere fizic între Steaua de acum și cea a lui Reghe?
Da. Și îți dau un exemplu. Echipa câștiga atunci multe dueluri, acum nu le mai câștigă. Noi nu pierdeam mingea, făceam presing sus, recuperam multe mingi. Nu joacă ce jucam înainte, asta e părerea mea. Și se vede la TV, se vede că sunt pe locul doi.

”Din ce văd la televizor, nimeni nu mai joacă ce jucam înainte la Steaua”

Crezi că Tănase e afectat de faptul că nu s-a transferat în străinătate?
Probabil, pentru Tase ar fi timpul să plece. Că e cel mai vechi jucător de la echipă. Și își dorește și el foarte mult să se transfere.

Ai jucat alături de Bourceanu și la Steaua, și la națională. Mulți spun că nu mai e același jucător care a plecat din țară. Ție cum ți se pare?
Nu pot să judec omul după ce văd la tv. Eu când mă întâlnesc afară cu el, mi se pare același băiat, același caracter. Nu cred că Alex s-a schimbat. Dacă aș juca acum cu el, mi-aș da seama și ți-aș răspunde la întrebare. Așa nu pot. Din ce văd la televizor nu joacă nimeni ce jucam înainte, asta ca să fim corecți...

Și Latovlevici pare alt jucător.
El nici nu a jucat, a fost folosit într-un singur meci. Și-a dat, săracul, autogol și aia a fost. Dar e un jucător extraordinar, sper să se transfere și el în străinătate, să demonstreze și să revină la echipa națională.

Ți se pare că se destramă acel grup pe care l-ați avut la Steaua?
Se destramă, da. Cred că va începe să fie o nouă stea. Sper. Care să răsară cândva.

Fostul tău coleg, Adi Popa, a ratat meciul Stelei cu Brașov pentru că s-a însurat în aceeași zi.
Nunta a fost programată de un an, probabil. Nu s-a gândit el... Dacă avea 12 puncte avans Steaua mai comenta cineva pe tema asta?

Dar nu prea s-au mai văzut situații în care fotbaliștii să nu joace meciuri importante pentru să sunt la nunți... Nu se fac în pauze, de obicei?
În pauză poate nu e timp. Că e echipa națională, e vacanța scurtă, e postul, probabil... Chiar nu știu, habar n-am, zic și eu... Corect nu ar fi în timpul campionatului, cum zici și tu, că nu e normal, se joacă meciuri... Dar asta a fost decizia lui, el suportă consecințele, nu eu.

”Stelei îi trebuie transferuri dacă vrea să intre în Champions League”

Cine crezi că merită să câștige acest campionat?
Mi-e greu să zic. Eu aș vrea să câștige Steaua și-mi doresc chiar foarte mult chestia asta. Dar la cum joacă... Nu pot să zic. Și Tg. Mureș e o echipă foarte bună. Și joacă un fotbal, nu poți să zici foarte plăcut, dar e un fotbal bun. Și dacă sunt pe primul loc, merită să ia campionatul.

Crezi că, în cazul în care va lua titlul, Steaua poate intra în grupele Ligii cu acest lot?
Nu. Ar trebui transferuri ca să se ajungă în Champions League.

Mulți acuză Tg. Mureș că a fost favorizată de arbitri. Ți s-a părut și ție așa ceva?
Nu. Și când am luat noi campionatul în primul an, tot așa s-a zis și de noi, ca am fost favorizați. Au avut 12 puncte avans acum. Steaua nu avea niciodată voie să piardă campionatul la diferența asta. Că e Steaua București.

Ții legătura cu foștii tăi colegi. Ei ce explicații au pentru pierderea acestei diferențe de puncte?
Când ne întâlnim, nu vorbim despre asta. Mi-e și rușine să-i întreb, să stea să-mi dea mie explicații...

Dar după meciul din campionat în care i-ai învins cu Pandurii ce ți-au spus?
Știau că suntem o echipă bună, că jucăm bine, dar nu credeau că pierd. Asta mi-au zis, că nu se așteptau să piardă. Probabil, coechipierii mei de la Pandurii au fost motivați și de înfrângerea din tur, cu 6-0. S-au gândit să spele rușinea, să nu se mai gândească nimeni la acel meci...

Acum cum va fi în finala Cupei Ligii?
Cei de la Steaua știu că au meci greu. Că formăm un grup unit și că jucăm un fotbal plăcut ochiului. Dar va fi un singur meci, în care Pandurii nu are nimic de pierdut. Am intrat în istorie că am ajuns în finală. Toată lumea e lângă noi, și primarul a venit, ne-a felicitat. Și lumea în oraș e entuziasmată. Și nu e nicio presiune acum, crede-mă, simt asta când vorbesc cu colegii, cu Mister. El ne spune că e o plăcere, trebuie să jucăm și să câștigăm. Dacă ar fi să câștigăm Cupa, ar fi și mai frumos, ne-ar primi lumea cu brațele deschise la Tg. Jiu.

”Eric, așa cum este, este al nostru. E un băiat senzațional”

Eric abia acum a început să joace titular. Nu v-ar fi prins bine un Eric cu mai puține kilograme?
Tuturor le prindea bine un Eric cum era la Mediaș, sau când juca în cupele europene, cu Pandurii. E un fotbalist foarte bun, așa cum este, este al nostru. Și nu avem ce să-i facem. Dar e un jucător de grup incredibil. Are niște glume... E un băiat senzațional, crede-mă. Ce trebuie pentru echipă.

Coechipierul tău, Paul Anton, e în atenția Stelei. Crezi că ar putea face față acolo?
Da, e un jucător foarte bun și chiar merită să facă și el pasul. Și cred că are șanse foarte mari. M-aș bucura foarte mult, pentru că e un băiat senzațional și de caracter. Are forță, inteligență, șut foarte bun, bate loviturile libere foarte bine... E un jucător aproape complet.

Etichete: steaua , laurentiu reghecampf , digisport , mihai pintilii , reghecampf steaua , program digisport , pintilii steaua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Putin, atac halucinant împotriva țărilor din Occident: Vor sa impună o religie răsturnată, Satanismul pur
Putin, atac halucinant împotriva țărilor din Occident: Vor sa impună o religie răsturnată, Satanismul pur

Vladimir Putin a lansat un atac fără precedent la adresa Vestului și a civilizației occidentale în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ID103676_INQUAM_Photos__
Au fost stabilite grupele Cupei României. Programul complet

Presa din Spania anunță că Shakira ar avea o relație cu Iker Casillas! Reacția fostului coleg al lui Gerard Pique
casillas-shakira
”Sportul e în doliu!” A murit la doar 25 de ani, din cauza loviturilor primite. VIDEO cu ultimul său minut în ringul de box
luis-quinones
A cerut 37.500 € pe lună pensie alimentară după ce a amenințat cu "lucruri care ar putea distruge vreo 50 de familii"
ilary-blasi4
Mihaela Evi nu a mai suportat și a răbufnit după ce a văzut ”nota de plată”: ”A fost picătura care a umplut paharul”
mihaela-evi0
Recomandările redacției
dica
FCSB a ”uitat” de apărare și plătește: situație ingrată înaintea startului cursei către play-off! Formula pregătită de Dică

Foto Cum a reacționat Kylian Mbappe după golul de generic marcat de Leo Messi în PSG - Nice. Camerele TV l-au surprins
messi-psg-nice
Video Empoli - AC Milan 1-3, cu trei goluri marcate în prelungiri! Nota primită de Ciprian Tătărușanu
tata
Pe cine a remarcat Dan Petrescu după CFR Cluj - Petrolul 1-0
dan petrescu
Citește și
Neftci Baku, învinsă de Qarabag cu 3-1. Echipa lui Reghecampf a condus cu 1-0, dar a avut o parte secundă de ”coșmar”
regheacampf
”Principala întrebare: de ce a plecat la București?”. Presa din Azerbaijan, despre conflictul Reghecampf-Anamaria Prodan
reghe ana
Refugiata ucraineancă, primele declarații după ce a fost părăsită de britanic: ”Nu am bani, nu știu ce să fac!”
Refugiata ucraineancă, primele declarații după ce a fost părăsită de britanic: ”Nu am bani, nu știu ce să fac!”
Vasili Hamutovski, gest superb în România înainte de a fi arestat. A renunțat la o sumă importantă de bani
Vasili Hamutovski, gest superb în România înainte de a fi arestat. A renunțat la o sumă importantă de bani
Cine a reușit ce nu au putut Gigi Becali și FCSB! Stadionul lui CSA Steaua, închiriat fără probleme de această dată
Cine a reușit ce nu au putut Gigi Becali și FCSB! Stadionul lui CSA Steaua, închiriat fără probleme de această dată
Amal și George Clooney, cuplul de aur de la Hollywood. Avocata a avut o apariție de divă și a strălucit într-o rochie bijuterie, la evenimentul Fundației Clooney
Amal și George Clooney, cuplul de aur de la Hollywood. Avocata a avut o apariție de divă și a strălucit într-o rochie bijuterie, la evenimentul Fundației Clooney
Mădălina Ghenea, într-o rochie generos decoltată, cu crăpătură lungă pe picior, în Milano. Ținuta albă a scos-o în evidență
Mădălina Ghenea, într-o rochie generos decoltată, cu crăpătură lungă pe picior, în Milano. Ținuta albă a scos-o în evidență
Cât va ajunge să coste factura de încălzire la iarnă pentru o garsonieră sau un apartament cu două camere
Cât va ajunge să coste factura de încălzire la iarnă pentru o garsonieră sau un apartament cu două camere
Cea mai sexy hocheistă din lume a înnnebunit o țară întreagă: ”Îmi cer scuze localnicilor” FOTO
Cea mai sexy hocheistă din lume a înnnebunit o țară întreagă: ”Îmi cer scuze localnicilor” FOTO
Gheorghe Mustață anunță posibila dispariție a echipei de fotbal CSA Steaua. ”Am curajul să vă spun”
mustata dica pintilii
Primele declarații date de Laurențiu Reghecampf de la revenirea în Azerbaidjan
regheacampf
Laurențiu Reghecampf, susținut în Azerbaijan, după bătaia cu Anamaria Prodan: "Se pot închide ochii la așa ceva!"
regheprodanca

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, într-o rochie generos decoltată, cu crăpătură lungă pe picior, în Milano. Ținuta albă a scos-o în evidență
Mădălina Ghenea, într-o rochie generos decoltată, cu crăpătură lungă pe picior, în Milano. Ținuta albă a scos-o în evidență
Digi World
Trucul la care apelează regele Charles pentru a-și păstra sănătatea. Băutura pe care o consumă în fiecare dimineață ajută la prevenirea cancerului
Trucul la care apelează regele Charles pentru a-și păstra sănătatea. Băutura pe care o consumă în fiecare dimineață ajută la prevenirea cancerului
Digi Animal World
Reacția unui raton când stăpânul său vrea să-i fure mâncarea. Animalul a topit inimile internauților
Reacția unui raton când stăpânul său vrea să-i fure mâncarea. Animalul a topit inimile internauților
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate